![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Csabi az meg érdekelne te kit vennél meg, gondolom nem kevesebb mint 100 misiért, ha Csucsu, Camavinga meg Valverde sem jó neked.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. szeptember 28., csütörtök 15:13
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 28., csütörtök 14:46
Ha elol all azok utan,hogy azt mondta carlo hogy szabadkezet ad nekik,akkor valamit kurva szarul csinal.markmadrid írta:Elől áll egy sorban Joseluval mögöttük pedig a védősor. Ha megunja mert képtelen labdát kapni vagy épp 3x vesziti el mert hátulról vagy felrugják vagy épp elnyomják akkor visszajön egy kört és megpróbálja felhozni.miro. írta: Miota target man rodrygo?
Nem azt mondta carlo hogy azt csinal amit akar?
Meg milyen teher van rajta a las palmas almeria meg az ilyen getafek ellen?
Az utóbbi 1 hónapban Joselu mellett Rodrygo az 1 szem csatárunk... Valszeg így, hogy Vini sérült Benzi meg lécelt neki kellett volna előlépnie és hátára venni a csatársort.
Azért jó ideje Vini árnyékában van így ez egy jó lehetőség lett volna számára, hogy megmutassa, h van olyan jó mint Vini...
Volt itt Atletico is illetve BL találkozó ha jól emlészem.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2023. szeptember 28., csütörtök 14:36
Elől áll egy sorban Joseluval mögöttük pedig a védősor. Ha megunja mert képtelen labdát kapni vagy épp 3x vesziti el mert hátulról vagy felrugják vagy épp elnyomják akkor visszajön egy kört és megpróbálja felhozni.miro. írta: Miota target man rodrygo?
Nem azt mondta carlo hogy azt csinal amit akar?
Meg milyen teher van rajta a las palmas almeria meg az ilyen getafek ellen?
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 28., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2023. szeptember 28., csütörtök 14:16
+1!Berti írta: Rodrygo a jelenlegi piacon nem 100 milliós játékos, picivel több.
BL-t erő nagy pillanatokban hozott klasszist és brazil foci ide vagy oda de ahogy ebben a szezonban is meccsenként többször úgy oldotta meg zsebkendőnyi területen, mintha neki egy mozdulattal több lenne mint akármelyik védőnek, ez nagyon ritka. Értékesen ritka. A gólok meg most nem jönnek, de még október sincs..
szezon végén értékeljük és tippem szerint sokan röhögni fognak magukon, mint anno ahogy ZZ-t minden ősszel leírták.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. szeptember 28., csütörtök 14:12
De miert hoznad el? Tenyleg erdekel, mert Bellingham miatt szerintem felesleges lenne, ahogyan Musiala is, annak ellenere, hogy nagyon nagy tehetsegeknek tartom oket.ikarus93 írta: Wirtz a Leverkusenből jövő nyáron jöhetne ide.
Bár ott a City BM kettős mellett nehéz lesz behúzni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:36
Lehet még nem kezdő játékosok, de kit veszel a helyükre? Én nem tudok tőlük tehetségesebb középpályásokat európában. Kroossal meg akármilyen szomorú is kár hosszútávon számolni.Csabi írta: én 100 felett bármelyiket eladnám a rodrygo, csucsu, camavinga, valverde négyes közül. szerintem egyik sem real madrid kezdő játékos, és ne legyen igazam, de sztem hosszútávon se lesznek azok. a kp nálam idén és jövőre jude és kroos a harmadik helyet meg lehet rotálni, és igazolnék valakit (ha eladunk előtte).
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:27
Ez a Caicedo tett mar le barmit is az asztalra, amivel egyaltalan megemlithetik majd 20 ev mulva? Mert a kis brazilunknak volt nem egy nem ketto pillanata, amivel orokre beirta magat a futball konyvekbe, igaz, a legenda statusztol is tavol van (meg). En kedvelem a brazilt, 150 alatt senkivel szoba sem allnek, arra van az ajto —>reeed_ati írta: Hát ha ilyen caiciedòkèrt kipengetnek 120 milliòt, akkor Rodrygò simán megèr 100at.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:22
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. szeptember 28., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. szeptember 28., csütörtök 12:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. szeptember 28., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 28., csütörtök 11:44
szevasz byetubatibi írta: A Liverpool a Real Madrid fiatalját, Rodrygót nézte ki arra, hogy pótolja a távozófélben lévő Mohamed Salah-t.
A spanyol Nacional szerint a Real Madrid úgy döntött, hajlandóak lennének lefogadni egy 100 millió eurós ajánlatot a támadóért. Emögött vélhetően az áll, hogy a klub igyekszik helyet csinálni a jövő nyáron várhatóan érkező Kylian Mbappé számára.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. szeptember 28., csütörtök 11:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 28., csütörtök 8:08
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. szeptember 27., szerda 18:05
ugyanez igaz volt Asensiora isMarioCirolo írta: +1. Szerintem o a tokeletes 12. embere a csapatnak. Padrol beallva, vagy kezdokent megfelelo tarsakkal nagyon hasznos tud lenni, de egyedul nem fogja soha a hatan cipelni a csapatot, mint ahogy Vini tette. Persze, ha valaki beajanlana erte 80-90+ millat az mas kerdes, de az alatt szoba sem allnek senkivel.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. szeptember 27., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. szeptember 27., szerda 17:57
+1. Szerintem o a tokeletes 12. embere a csapatnak. Padrol beallva, vagy kezdokent megfelelo tarsakkal nagyon hasznos tud lenni, de egyedul nem fogja soha a hatan cipelni a csapatot, mint ahogy Vini tette. Persze, ha valaki beajanlana erte 80-90+ millat az mas kerdes, de az alatt szoba sem allnek senkivel.CS0ki írta: Én meg nem adnám el rodryt. Szerintem egyáltalán nem olyan rossz a gyerek, csak időszakosan elojon belőle az antiasensio. A spanyol legtöbbször semmit nem csinált, csak éppen vert egy gólt. Rodrygo meg most mezőnyben egyáltalán nem olyan rossz, vállalkozik, jönnek is be cselei, helyzetbe kerül, vannak szép megoldások, csak éppen be van oltva gól ellen. Ez szerintem könnyen tud változni arra, hogy elkezd adni a gép, és a jó játék mellé nem a kapufak jönnek, hanem a gólok.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. szeptember 27., szerda 17:38
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem