Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-ig van érvényben.

Igen
42
48%
Nem
45
52%

Szavazatok száma: 87

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 29., péntek 8:14

Zsobo írta:
Értem, hogy Vininek jobb a 433, de van elêg játékos a jelenlegi keretben a 433- as felálláshoz?
Sztem jobban megvagxunk hozzá, mint a 442 hoz. De am minden felallasbol a csatar hianyzik.

Miert nem jo a 451? Nagyjából mindenki eredeti helyen lehetne. Vini, Bellingham, lenne csatar is, jobb szelen vki, kozepen meg lenne sok opcio.
451 meg a 433 az ugyanaz.

Amugy igen,a mennyiseg is hianyzik.
Innentol kezdve barmelyik felallasba necces.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2023. szeptember 29., péntek 7:25

Értem, hogy Vininek jobb a 433, de van elêg játékos a jelenlegi keretben a 433- as felálláshoz?
Sztem jobban megvagxunk hozzá, mint a 442 hoz. De am minden felallasbol a csatar hianyzik.

Miert nem jo a 451? Nagyjából mindenki eredeti helyen lehetne. Vini, Bellingham, lenne csatar is, jobb szelen vki, kozepen meg lenne sok opcio.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. szeptember 29., péntek 7:15

kiserik írta: Az egy nagy kamu, hogy szabadon játszhat, meg Rodrygo is. Ordas nagy kamu. Pont ezt magyarázza neki Carlo, hogy ne szélső játékot játszon, hanem kötetlenül (tehát ne csináljon azt, amit akar, hanem azt, amit Carlo mond), de egy Vini típusú szélsőnek ez nem feltétlenül fekszik.
Ezert kell eladni. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 29., péntek 5:58

Pad'em írta:

Nem érted sztem. Carlo azt kéri tőle, hogy ne ott játszon ahol a legjobb (balszél), hanem kötetlenebbül húzodjon beljebb is. Kiserik meg Half is leírta az értékeld topicba

Gondolom azért is szidta le Carlo a meccsen mert szinte csak baloldalra mozgott, középre alig. Ő az elmúlt két extra szezonjában mindig a vonal mellől, onnan indulva volt hatékony. Most meg az lenne a feladata, hogy fedje le a támadóharmad közepét is Rodrygóval.

Így is el lesz de nem lesz annyira meghatározó a játéka mint 433-ban lenne.
Okes, minden tiszta. Koszi. Viszont ez fix,hogy ezt mondta neki,es hogy azert szidta le? Vagy ez mar kicsit media is?
ANDS írta:

Nekem az a lényeg, hogy a csapat legyen jó, ha ehhez 442 kell, és Vini nem tündököl, az nem zavar. Értem, hogy Vininek jobb a 433, de van elêg játékos a jelenlegi keretben a 433- as felálláshoz?
Oriasi +1.
Nincs.
Van a vini joselu rodrygo.
Aztan ha innen egy leserul,mar max egy brahim.
Ha egyet pihentetni kell mar lv vagy valverde.
Viszont akkor padon senki,illetve max guller lesz egy ido mulva.
Ilyen foltozas menne csak.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 29., péntek 1:07

miro. írta:
Pad'em írta:

Azért azt kinézem belőle, hogy érti mi az, hogy szabadon mozogni, csak nem fekszik neki, ezért inkább nem akarja. Ezt jobban el tudom képzelni. Ez se jó mondjuk mert ha az edződ azt mondja, hogy most balbekk vagy akkor az vagy, lsd Camavinga.

Más kérdés, hogy ha balszélen világklasszis akkor hülyeség szabad pozíciót erőltetni rá. De majd elválik mi sül ki ebből. Szerintem többet vesztünk ha nem Vini erősségére építünk mint nyerünk azzal ha Bellingham meg fickándozik előrébb tolva. Ő 3-as középpályán is fasza lenne.

Nem irigylem Carlót se amúgy ilyen amorf kerettel.
Szabadon mozoghat,ergo csinaljon azt amit akar.
Ha szelen,akkor menjen ki oda.
Vagy az ugy jobb ha azt mondja carlo,hogy neked a szelen kell jatszani,mert ott vagy jo? Mi a kulonbseg?
Egy jatekos szerintem erzi,hogy hol a legmagabiztosabb,hol tudja az erossegeit kihasznalni.
Nem érted sztem. Carlo azt kéri tőle, hogy ne ott játszon ahol a legjobb (balszél), hanem kötetlenebbül húzodjon beljebb is. Kiserik meg Half is leírta az értékeld topicba

Gondolom azért is szidta le Carlo a meccsen mert szinte csak baloldalra mozgott, középre alig. Ő az elmúlt két extra szezonjában mindig a vonal mellől, onnan indulva volt hatékony. Most meg az lenne a feladata, hogy fedje le a támadóharmad közepét is Rodrygóval.

Így is el lesz de nem lesz annyira meghatározó a játéka mint 433-ban lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. szeptember 28., csütörtök 22:40

Az egy nagy kamu, hogy szabadon játszhat, meg Rodrygo is. Ordas nagy kamu. Pont ezt magyarázza neki Carlo, hogy ne szélső játékot játszon, hanem kötetlenül (tehát ne csináljon azt, amit akar, hanem azt, amit Carlo mond), de egy Vini típusú szélsőnek ez nem feltétlenül fekszik.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. szeptember 28., csütörtök 22:00

Pad'em írta:
Halfkey írta: Ezt amúgy nehezen tudom értelmezni hogy egy játékos szabadon mozoghat és nem érti mit jelent ez. Illetve sajnos de, sokmindent elárul a mai futball világról és az átlag futball intelligenciáról hogy rászólnak és nem érti.
Azért azt kinézem belőle, hogy érti mi az, hogy szabadon mozogni, csak nem fekszik neki, ezért inkább nem akarja. Ezt jobban el tudom képzelni. Ez se jó mondjuk mert ha az edződ azt mondja, hogy most balbekk vagy akkor az vagy, lsd Camavinga.

Más kérdés, hogy ha balszélen világklasszis akkor hülyeség szabad pozíciót erőltetni rá. De majd elválik mi sül ki ebből. Szerintem többet vesztünk ha nem Vini erősségére építünk mint nyerünk azzal ha Bellingham meg fickándozik előrébb tolva. Ő 3-as középpályán is fasza lenne.

Szabadon mozoghat,ergo csinaljon azt amit akar.
Ha szelen,akkor menjen ki oda.
Vagy az ugy jobb ha azt mondja carlo,hogy neked a szelen kell jatszani,mert ott vagy jo? Mi a kulonbseg?
Egy jatekos szerintem erzi,hogy hol a legmagabiztosabb,hol tudja az erossegeit kihasznalni.
Real Madrid

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:52

realbeckham írta: Aki focit akar látni, meg egy fickandozo biniciuszt, az várja meg a xabi, bapi pakkot. Esetleg egy frimpongot. A boss öltönyben ragozo bácsi es a meta taktikak meg megmaradnak emléknek. B-)
Ja csabialfonzo, aki ugyanazt a fullstatikus pozicios maszlagot jatszatja es jatszotta is jatekoskent, ezt tanulta, ezt tudja, ,mint egesz europa mzef az osszes nagynevu honfitarsa, az egész spanyol futball egy betanitott leszabalyzott sablon, majd akkor pont o fogja idefosni a spanyolviaszt....
:coffee:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:33

Halfkey írta: Ezt amúgy nehezen tudom értelmezni hogy egy játékos szabadon mozoghat és nem érti mit jelent ez. Illetve sajnos de, sokmindent elárul a mai futball világról és az átlag futball intelligenciáról hogy rászólnak és nem érti.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:26

Aki focit akar látni, meg egy fickandozo biniciuszt, az várja meg a xabi, bapi pakkot. Esetleg egy frimpongot. A boss öltönyben ragozo bácsi es a meta taktikak meg megmaradnak emléknek. B-)
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:23

amugy mar ez is kuriozum, hogy ilyen alacsony iq-val es agyi kapacitassal egy ilyen betanitott szelsojatekot ki tudtunk belole hozni, es sokat tudott fejlodni, nem kellene még megkavarni szegenyt mindenfele tulzott elvarasokkal is.... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:18

Éreztem mikor írtam hogy csak egy Biniciusz kell még bele hogy hehe szájából is jöhessen :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:16

nem én akartam mondani :lol:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. szeptember 28., csütörtök 21:14

Ezt amúgy nehezen tudom értelmezni hogy egy játékos szabadon mozoghat és nem érti mit jelent ez. Illetve sajnos de, sokmindent elárul a mai futball világról és az átlag futball intelligenciáról hogy rászólnak és nem érti.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. szeptember 28., csütörtök 20:10

ToniKroos írta:
Kerlon írta: Anno sem nagyon passzolt másnak, mint Benyának, gondolom zavarja, hogy nincs a pályán. :mrgreen:

Szabadon játszhat, Benzema is sokat mozgott ki középről és nem volt ott csatár, nem igazán értem a problémát.

Szerintem szimplán kiismerték, ő meg kicsit elszállt és alanyi jogokat érez/hisz el.
Első mondatodba leírod, hogy mi a probléma. A következőben meg nem érted mi a probléma. A 3. mondatod meg nem is értem mi alapján mondod, mikor 2 meccset játszott csak, amiből az egyiken gólt lőtt. Ennyiből te megállapítottad, hogy kiismerték és elszállt? Az amúgy nyilván nem lehet probléma, hogy ő szélső és mégis középen erőlteti Carlo.
Lehet érthetőbben kell fogalmaznom, hogy értsed. Benzema sem klasszikus támadó volt, sürűn háttrébb helyezkedett vagy szélre mozgott ki, majdnem abban a térben, amit most Bellingham játszik meg. Tehát az nem zavarhatja. Amúgy meg kötetlenül játszhat, Carlo pont most nyilatkozta, tehát nem csatárt kell játszania, indulhat szélről is.

Utóbbi kérdésedre meg már tavaly is választ kaptunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. szeptember 28., csütörtök 19:53

Kerlon írta: Anno sem nagyon passzolt másnak, mint Benyának, gondolom zavarja, hogy nincs a pályán. :mrgreen:

Szabadon játszhat, Benzema is sokat mozgott ki középről és nem volt ott csatár, nem igazán értem a problémát.

Szerintem szimplán kiismerték, ő meg kicsit elszállt és alanyi jogokat érez/hisz el.
Első mondatodba leírod, hogy mi a probléma. A következőben meg nem érted mi a probléma. A 3. mondatod meg nem is értem mi alapján mondod, mikor 2 meccset játszott csak, amiből az egyiken gólt lőtt. Ennyiből te megállapítottad, hogy kiismerték és elszállt? Az amúgy nyilván nem lehet probléma, hogy ő szélső és mégis középen erőlteti Carlo.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. szeptember 28., csütörtök 19:17

Anno sem nagyon passzolt másnak, mint Benyának, gondolom zavarja, hogy nincs a pályán. :mrgreen:

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 28., csütörtök 18:37

Pad'em írta: Cameras caught Ancelotti & Viní Jr being in disagreement during the match.

Ancelotti to Viní: “You have to play more freely.”
Viní responds: “What do you want me to do? *then points out the team’s structure*”
Ancelotti again later: “You can’t play this way, you can’t play this way.” @DirectoGol

Sérült volt oké, de szezon elején is totál elveszettnek tűnt ebben a rendszerben.
Én erre mondom, hogy nem fekszik a csapatnak ez a 4312, Belli lubickol, de a 2 szélsőnket kiheréli..

Nyilván ilyen taktikával (Isco-B9-CR7) lehet bl döntőt is nyerni, de ahhoz olyan játékosok is kellenek, a két brazil meg nem olyan. Viszont ezt orvosolnia kell Carlonak valahogy.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. szeptember 28., csütörtök 18:29

Cameras caught Ancelotti & Viní Jr being in disagreement during the match.

Ancelotti to Viní: “You have to play more freely.”
Viní responds: “What do you want me to do? *then points out the team’s structure*”
Ancelotti again later: “You can’t play this way, you can’t play this way.” @DirectoGol

Sérült volt oké, de szezon elején is totál elveszettnek tűnt ebben a rendszerben.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. szeptember 23., szombat 14:03

Kíváncsi vagyok, ha már Vini 100%, ki lesz-e kipróbálva a 4231, hogy Belli maradhasson ilyen 10-es féle.

Elnézve Joselu, Brahim játékát meg lehetne próbálni.. Holnap még ne, most ezzel a taktikával jönnek (valahogy) az eredmények, nem az atma ellen kell feltalálni a melegvizet, de az lehet mindenkinek jobb lenne..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Vissza: