HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 9., szombat 18:47
Egy nagyon gyenge ellenfél volt ez,nem is mértékadó a meccs.
A föstötthajú eléggé aktív volt náluk,az mindenhol ott lébecolt.
Azt nem értem,ha egy meccs eldőlt akkor miért nem lehet előbb cserélni,lehetőséget adni többet a cseréknek.
Carvajal ma jól teljesitett,felépett sokat,magabiztosnak tűnt a védekezésben is,volt pár hibája,de ma mindenki hibát hibára halmozott.
Pepe szambatáncot lejtett a gólpasszánál,menteni akart,suta lett,ez van,benne van, viszont többször is beálltak elé,nem volt eléggé erőszakos,ez pedig hiba.
Varane,mintha lassabb lenne a műtét óta,de lehet ezt csak beképzelem. Bal lábról körülményesen továbbit.
Jó lesz ez,idővel rutint szerez,érik és top védő lehet belőle 10 éven át.
Arbeloa: NC. A mezőny legrosszabbja.
Khedira, ma is sokat futott,de ma játékban is volt,a labdaszerzései még mindig nagyon kevés(kb 3x annyit szerzett modric ahogy előttem van a meccs), sokat mozog fel,de lassú,darabos....lassítja a játékot(ma mindenki lassú volt,mintha egy archiv 1972-es meccset néztem volna). A gólja igazi mestermunka,akkorát rúgott bele,hogy a körme is benn maradta szerintem a labdában.
Alonso, mai teljesitménye jó volt,talán valami kisebb sérülése lehet,vagy túlterhelés mert a cseréje nem volt indokolt semmilyen szempontból.
Modric,jól játszott,sok labdát szerzett,sokat, jól és bátran továbbitott,felvállalva a kockázatosabb megoldásokat is.
Bale,kevés,a másodikra teljesen kifáradt,alig volt már játékban,szükséges lett volna a cseréje. A mozgása még szögletes.
Benz,sokat dolgozott,az első félidő jó volt,a másodikban már elfáradt és sok hiba volt benne.
CR. Hagyjuk. Nincs miről beszélni.
Amikor odaértünk az ellenfél védelmi vonalához,komolytalanok voltunk,elszórakoztuk a passzokat,könnyelműen adtuk el a legtöbb lehetőséget. Ez nagyon nem tetszik nekem, ezt nem lehet elfogadni.....ez nagy probléma. A koncentráció esett,és a támadó részeken nem volt figyelem.
Morata, uuuu...ez nagyon nagy hiba,ez nagyon nagy hiba volt. A helyzetében ez a lehető legrosszabb ami történhetett vele. Ezt muszáj berúgni,különben bajba kerül az önbizalma.
Isco, találjunk neki helyet könyörgöm.
A második félidőben szétszakadt a kp-a és a támadók, nagy volt köztük a táv,és kevés volt a megfelelő támogatottság.
Iker sztori......bale mit keres itt sztori.....özil a legjobb 10es sztori...mind elfáradtak....mi lesz a következő??????
KI tudja? Mert egy hete csend van,lassan robbanni kell valaminek,mert egy hét probléma nélkül az eléggé gáz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.