Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Össze-vissza hadoválsz.
Szerinted ugyanarról beszélsz, mint Halfkey. Aztán nem is érted amit írt.
Ancelottival kapcsolatban csak ismételni tudom magam. Minimális instrukciók labdás játékban, ez a posztod, a pályának ezen a területen mozogj, az ellenfélnek azt a részét vagy játékosát támadjátok. Ez látható a meccseken, van egy csomó elemzés, lenyilatkozta még az edző is magáról.
Benned van a hiba hogy a focit annyinak képzeled, hogy van pár zseni a sok fullátlag között, őket hagyni kell focizni. Ha meg nem megy akkor az a baj, hogy az edző meg akarja mondani a zseniknek hogyan focizzanak.
Szerinted ugyanarról beszélsz, mint Halfkey. Aztán nem is érted amit írt.
Ancelottival kapcsolatban csak ismételni tudom magam. Minimális instrukciók labdás játékban, ez a posztod, a pályának ezen a területen mozogj, az ellenfélnek azt a részét vagy játékosát támadjátok. Ez látható a meccseken, van egy csomó elemzés, lenyilatkozta még az edző is magáról.
Benned van a hiba hogy a focit annyinak képzeled, hogy van pár zseni a sok fullátlag között, őket hagyni kell focizni. Ha meg nem megy akkor az a baj, hogy az edző meg akarja mondani a zseniknek hogyan focizzanak.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igen, mert mint irtam is, amit en latok a palyan a madridtol, az full begyakorolt sablon. (Emiatt es a jatekosok minosegenek hianya miatt is kiszamithato es nem hatekony)
Nem annyira elmebeteg modon, mint gvardiola, de ugyanugy pozicios, sablon elemekbol allo tamadasepites folyik.
De nem eloszor irtam mar ezt le.
Hol itt az ellentmondas?
Balrol jobbra a vizualis tipusoknak, balszel relativimus es kotetlen grundfutball, jobbra pedig az egyre jobban kotott pozicios jatek a 4 emlitett csapattal:
diniz --- brighton --- ancelotti --- gvardiola
En igy latom. Nem olvasok utana, leszarom ki es mit mond, melyik jatekos mit akar, mit szeretne, es hogy, en amit a palyan látok, az alapjan irom.
Nem annyira elmebeteg modon, mint gvardiola, de ugyanugy pozicios, sablon elemekbol allo tamadasepites folyik.
De nem eloszor irtam mar ezt le.
Hol itt az ellentmondas?
Balrol jobbra a vizualis tipusoknak, balszel relativimus es kotetlen grundfutball, jobbra pedig az egyre jobban kotott pozicios jatek a 4 emlitett csapattal:
diniz --- brighton --- ancelotti --- gvardiola
En igy latom. Nem olvasok utana, leszarom ki es mit mond, melyik jatekos mit akar, mit szeretne, es hogy, en amit a palyan látok, az alapjan irom.
thereisonly1ronaldo
Nemtudom hehe, szerintem óriási önellentmondásokban vagy, és nem arra gondolok hogy mióta nézel mit.
Egyetértesz azzal mi a sablonos játék aztán leírod hogy mi ezt játsszuk? Wtf? Utoljára Lopinál volt nálunk ilyen.
Egyetértesz azzal mi a sablonos játék aztán leírod hogy mi ezt játsszuk? Wtf? Utoljára Lopinál volt nálunk ilyen.
- hehetheoriginal
Pont igy képzelted nyilvan, azert irtal tok mast
Ugyanarrol beszelek, mint amit halfi irt.
Akkor mi a faszt vitatkozol?
Gvardiola minden opciot szamitasba vesz es vegletekig begyakoroltat, mikor mit kell csinalni.
Debruyne meg ordít, hogy te fasz en jatszom, en jobban latom belulrol kussoljmar.
Nem tudom ancelotti mit csinal, mindegy, hogy mit mondanak a jatekosok, nem vagyok ott az edzeseken.
En csak azt latom, hogy a támadójátékunk full begyakorolt sablon felepitett elemekbol all, ezert vagyunk kiszamithatoak es verhetoek evek ota pl a bajnoksagban.
Ugyanazokat a köröket futjuk, de szemelyeskedesen kivul te meg semmi szakmát vagy fodballt nem irtal, sak kopkodod amit a masik ir, ervek, magyarazat nelkul.
Basszalakki
Ugyanarrol beszelek, mint amit halfi irt.
Akkor mi a faszt vitatkozol?
Gvardiola minden opciot szamitasba vesz es vegletekig begyakoroltat, mikor mit kell csinalni.
Debruyne meg ordít, hogy te fasz en jatszom, en jobban latom belulrol kussoljmar.
Nem tudom ancelotti mit csinal, mindegy, hogy mit mondanak a jatekosok, nem vagyok ott az edzeseken.
En csak azt latom, hogy a támadójátékunk full begyakorolt sablon felepitett elemekbol all, ezert vagyunk kiszamithatoak es verhetoek evek ota pl a bajnoksagban.
Ugyanazokat a köröket futjuk, de szemelyeskedesen kivul te meg semmi szakmát vagy fodballt nem irtal, sak kopkodod amit a masik ir, ervek, magyarazat nelkul.
Basszalakki
thereisonly1ronaldo
Ez így van, végre valakiHalfkey írta:
A sablonok nem ilyenek (miro kedvéért mondom hogy nem én ültem az öltözőben, csak az All or Nothingon keresztül volt szerencsém hallgatni Pep mestert meg lego fejű kis padavanját, nem személyesen), hanem ott a tábla, és rajzolgatják nekik hogy ha ezt meg ezt a pozíciót látod megtörténni a pályán, akkor ott felszabadul egy passzsáv, azt keresd. Józsi, te meg ilyenkor ide fussál hogy felszabaduljon hely. Ha viszont kivált rád a DM, akkor meg azt jelenti hogy inkább oda kell futnod. Stb.
Sorry a dupla miatt, az előbbi kommentemről lemaradt ez
Ezt éppen így képzeltem. Néha beletekersz valamelyik régi kedveced egy-két jó meccsébe a youtube mellé, és ennyi, régen minden jobb vót.
Mondom én hogy nem a youtube skills videókon kellene lógni ahol minden bejön a játékosoknak
És akkor Vinicius es Rodrygo a korlátoltak és a nem Real szintűek
Pato, Ganso, Lucas Mourahehetheoriginal írta: pato-ganso-neymar-lucasmoura meccsen az usa ellen is ott voltam, aztan ott lett vege, hogy patot nem vittek ki egy vb-re se...meg dunga lett az edzo
Mondom én hogy nem a youtube skills videókon kellene lógni ahol minden bejön a játékosoknak
És akkor Vinicius es Rodrygo a korlátoltak és a nem Real szintűek
- hehetheoriginal
Ujabb fail pucika. Lassan mar nincs hely az arcodonmero írta:Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott éshehetheoriginal írta:
Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokat
nemzetközi klubfocit amit adott a Tv, meg beletekertél néhány felvételbe.
Tudod van internet.
Elerhetoek retro meccsek, spanyol, orosz mittudomenmilyen forumokrol, (mar reg nem foglalkoztam vele, gondolom nagy reszuk megszunt,pl rojadirecta.es, valakinek megvan, feltolti, leszedem,pihen a külső vinyon, mikor felbasz ez a sok mai nyomorult szerencsetlen, akkor megnezek 1-2 meccset, viszem magammal a kriptaba. pl egy brazilia-barcelona 100 eves a tobbmintegyklub barimeccs, vagy inter bajnokik, uefa kupa meccsek mikor ronaldo ott jatszott (mikor maskor bazmeg ) vagy minden brazilia baratsagos, konfod.kupa, vb, tournoi de france, stb meccs 95tol kezdve egeszen mig el nem baszodott az egesz futballjuk, 2007-8 utan mar erosen szivtam a fogam, de még az elso pato-ganso-neymar-lucasmoura meccsen az usa ellen is ott voltam, aztan ott lett vege, hogy patot nem vittek ki egy vb-re se...meg dunga lett az edzo
Szoval de.
Kepben vagyok, de meg a 90es evek eleji sztarmilanjaval vagy a 80as evek napolijaval is, mert tudod ezeket a meccseket is a sok masik mellett be lehet szerezni, nem kell hozza elni es eloben nezni a tv-ben geci 2023-ban
Eleve 2023ban ki nez meg tevet
Es pont ezek alapjan mondom es tartom magam, hogy alltime no1 ronaldo, no2 maradona, mindenki mas hatul csattog.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha eg blöff akkor 15 éve tart nalamero írta:Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott éshehetheoriginal írta:
Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott éshehetheoriginal írta:Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokatmero írta: Vagy nem volt jobb a régi foci, sőt jelentősen élvezhetetlenebb a mai meccsekhez képest. Csak a nosztalgia szépíti meg az emlékeket, mint renegteg más embernél. Plusz az összevagdosott videókon a régi focistákról csak a sikeres megmozdulások vannak bevágva.
Igen, pont erre gondolok, ez a legtöbb csapatnál akkor jön elő mikor nincs semmi ötlet, nem azért mert ez van nyomatva. A sokat szidott ‘újhullámosoknál’ pl ugye nem is szokott ez lenniallandoan minden tamadas abbol all, hogy sok oldalpassz utan kiforgatjuk teljesen szelre, ha van binicius akkor rafut a ladbaval a vedore, aztan altalaban elveszti, vagy jon valami befüfölt szar beadas
A sablonok nem ilyenek (miro kedvéért mondom hogy nem én ültem az öltözőben, csak az All or Nothingon keresztül volt szerencsém hallgatni Pep mestert meg lego fejű kis padavanját, nem személyesen), hanem ott a tábla, és rajzolgatják nekik hogy ha ezt meg ezt a pozíciót látod megtörténni a pályán, akkor ott felszabadul egy passzsáv, azt keresd. Józsi, te meg ilyenkor ide fussál hogy felszabaduljon hely. Ha viszont kivált rád a DM, akkor meg azt jelenti hogy inkább oda kell futnod. Stb.
- hehetheoriginal
Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokatmero írta:Vagy nem volt jobb a régi foci, sőt jelentősen élvezhetetlenebb a mai meccsekhez képest. Csak a nosztalgia szépíti meg az emlékeket, mint renegteg más embernél. Plusz az összevagdosott videókon a régi focistákról csak a sikeres megmozdulások vannak bevágva.hehetheoriginal írta: Ha meg halfinak van igaza, es tenyleg emiatt szar az egesz, csak bizonyitja, hogy mennyire szar manapsag a jatekosok minosege, hogy nincsenek kb onallo gondolataik, ha nincsenek egy sablon rendszerbe berakva, akkor megszunik a futballtudomany.
Aztan kiderul, hogy regen lehet nem futottak 15 km-t megallas nelkul, de focizni kisse jobban tudtak....
thereisonly1ronaldo
Vagy nem volt jobb a régi foci, sőt jelentősen élvezhetetlenebb a mai meccsekhez képest. Csak a nosztalgia szépíti meg az emlékeket, mint renegteg más embernél. Plusz az összevagdosott videókon a régi focistákról csak a sikeres megmozdulások vannak bevágva.hehetheoriginal írta: Ha meg halfinak van igaza, es tenyleg emiatt szar az egesz, csak bizonyitja, hogy mennyire szar manapsag a jatekosok minosege, hogy nincsenek kb onallo gondolataik, ha nincsenek egy sablon rendszerbe berakva, akkor megszunik a futballtudomany.
Aztan kiderul, hogy regen lehet nem futottak 15 km-t megallas nelkul, de focizni kisse jobban tudtak....
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hehe a futball boomer nyuggere. Jo hogy nem kapálni küldött az összeset.
amúgy legtöbbször igaza van
amúgy legtöbbször igaza van
- hehetheoriginal
Ha meg halfinak van igaza, es tenyleg emiatt szar az egesz, csak bizonyitja, hogy mennyire szar manapsag a jatekosok minosege, hogy nincsenek kb onallo gondolataik, ha nincsenek egy sablon rendszerbe berakva, akkor megszunik a futballtudomany.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Egy dolog mit mondanak, mi az utasitas, ezt nem erti gatyesz se sztem, masik kerdes a jatek kepe, hogy egyenileg szarok a jatekosok, nincs szuk elit tamadonk, es allandoan minden tamadas abbol all, hogy sok oldalpassz utan kiforgatjuk teljesen szelre, ha van binicius akkor rafut a ladbaval a vedore, aztan altalaban elveszti, vagy jon valami befüfölt szar beadas, amit konnyen megoldanak a vedelmek.Halfkey írta: 4 napos interjú:
De ez elhangzott már többször is játékosoktól is. Off the ball vannak instrukciók, védekezésben vannak, de támadásban nincsenek.
Spoiler alert: ezért van sokszor a fene nagy tanácstalanság.
Ez full betanitott balegyakoroltatott pozicios focinak nez ki, mindegy ki mit mond vagy szeretne.
Neha van 1-1 szerencses lepattano labda, amiket beli jokor jo helyen jarva berugdos, de ezek ad hoc dolgok.
Rosszul latom?
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
De ha ilyen kibaszott okosabb vagy mindenkinel, ird mar le részletesen nekem te mit latsz, milyen a madrid jateka?
Tenlyeg erdekel, lehet en nezem szarul es nem latok a konnyektol, ami nezhetetlen fos miatt szökik a szemembe
Szerk.: Hugeci szombat
Nem ittam, csak tegnap mar hetvegeztem es lofaszt se dolgoztam, azt hittem ma vasarnap van
Tenlyeg erdekel, lehet en nezem szarul es nem latok a konnyektol, ami nezhetetlen fos miatt szökik a szemembe
Szerk.: Hugeci szombat
Nem ittam, csak tegnap mar hetvegeztem es lofaszt se dolgoztam, azt hittem ma vasarnap van
thereisonly1ronaldo
4 napos interjú:
De ez elhangzott már többször is játékosoktól is. Off the ball vannak instrukciók, védekezésben vannak, de támadásban nincsenek.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak egy helyen helyesbíteném ki prof hehét, szombat van bittedánke. Tegnap se ittál gondolom
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
Ha azt mondod, hogy a madrid jateka nem a betanitott vegletekig gyakorolt sablonmozgasokbol all, akkor tobbet sztem ne gyere. (Nem ugy, de hasonlobban, mint gvardiolanal, sokkal tavolabb a szabad jatektol)
Mar idegbe vagy.
Aztan napsuteses madarcsicsergos vasarnap van közbe, de udvari bolond modra mar itt zakatolsz meg ertetlenkedsz.
A masodik mondatod meg a teljes masodik bekezdesed meg kb ertelmetlen, legalabb fogalmazz vilagosan, vagy probald megérteni, amit irt a masik.
Mar idegbe vagy.
Aztan napsuteses madarcsicsergos vasarnap van közbe, de udvari bolond modra mar itt zakatolsz meg ertetlenkedsz.
A masodik mondatod meg a teljes masodik bekezdesed meg kb ertelmetlen, legalabb fogalmazz vilagosan, vagy probald megérteni, amit irt a masik.
thereisonly1ronaldo
De te megint miről beszélsz? Ancelottinál milyen rövid passzos foci van, ahol a labda gyorsabb, mint a játék? Hogy sikerült Ancelottit Guardiola mellé tenni?
Te most ezt vezeted le abból, hogy a kiscsapatok átadják a labdát a Realnak, mint azt ahogy legtöbbször teszik a nagycsapatok ellen?
Össze-vissza írkálsz edzőkről mindeféle zagyvaságot, mert neked bekattant a nosztalgia miatt, meg mert youtubeot nézel régi focistákról, hogy manapság nincsenek jó focisták.
Te most ezt vezeted le abból, hogy a kiscsapatok átadják a labdát a Realnak, mint azt ahogy legtöbbször teszik a nagycsapatok ellen?
Össze-vissza írkálsz edzőkről mindeféle zagyvaságot, mert neked bekattant a nosztalgia miatt, meg mert youtubeot nézel régi focistákról, hogy manapság nincsenek jó focisták.