mero írta:
hehetheoriginal írta:
Nyilvan tisztaban vagy vele, hany teljes madrid, inter es brazilia meccs van elrakva nekem a 90es evektol kezdve, es csak a jutub letezik a vilagon, azert irsz ilyen okos dolgokat
Szerintem egy erős blöff a részedről, hogy olyan sok meccset néztél régről. Láttad akkor azt a kevés válogatott és
nemzetközi klubfocit amit adott a Tv, meg beletekertél néhány felvételbe.
Ujabb fail pucika. Lassan mar nincs hely az arcodon
Tudod van internet.
Elerhetoek retro meccsek, spanyol, orosz mittudomenmilyen forumokrol, (mar reg nem foglalkoztam vele, gondolom nagy reszuk megszunt,pl rojadirecta.es, valakinek megvan, feltolti, leszedem,pihen a külső vinyon, mikor felbasz ez a sok mai nyomorult szerencsetlen, akkor megnezek 1-2 meccset, viszem magammal a kriptaba. pl egy brazilia-barcelona 100 eves a tobbmintegyklub barimeccs, vagy inter bajnokik, uefa kupa meccsek mikor ronaldo ott jatszott (mikor maskor bazmeg
) vagy minden brazilia baratsagos, konfod.kupa, vb, tournoi de france, stb meccs 95tol kezdve egeszen mig el nem baszodott az egesz futballjuk, 2007-8 utan mar erosen szivtam a fogam, de még az elso pato-ganso-neymar-lucasmoura meccsen az usa ellen is ott voltam, aztan ott lett vege, hogy patot nem vittek ki egy vb-re se...meg dunga lett az edzo
Szoval de.
Kepben vagyok, de meg a 90es evek eleji sztarmilanjaval vagy a 80as evek napolijaval is, mert tudod ezeket a meccseket is a sok masik mellett be lehet szerezni, nem kell hozza elni es eloben nezni a tv-ben geci 2023-ban
Eleve 2023ban ki nez meg tevet
Es pont ezek alapjan mondom es tartom magam, hogy alltime no1 ronaldo, no2 maradona, mindenki mas hatul csattog.