numberone1 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ehhez még te nem szoktál hozzá? Egy hírhedettebb fórumozó valamire rázendít, ami nem tetszik neki és sok padavan megy utána, aztán már minden kijön belőle.
ha jol emlekszem sokszor "bologattal"(nevezhetjuk igy) te is az altalad nevezett "hirhedt" forumozo velemnyere.
Az ozilezes is neki koszonheto... nem annak, h mocskosul gyenge az ember. Vagy az agyatlan DM-zes sem annak, h annyira buta az emberunk hanem, h ezt is a szemelytol vettuk at. Amit te is nem egyszer hozol fel, akkor te ezt te is tole vetted at?
Egyebkent az is erdekes, h az egyik stab tag felemeli a hangjat es egybol elo jonnek az emberek. Eddig hol voltak?
Az olyanokrol meg nem is beszelve akik csak annyit tudnak hozza fuzni, h "+1" v "kocsok Pogba".
Nem tagadom soha nem kedveltem Mout, de nem is ocsaroltam sem ot sem mast ide jovetelekor. Bizakodo voltam a sok szar utan ami volt elotte, nem csalodtam benne Remelem osszekerulunk a BL-ben es kip k ot es a milliardos csapatat.
Nagyon meg kell gondolnom, h mit irok nehogy masera hajzzon.
Hé ezeket a szavakat már más is használta előtted és azokat a smyleokat is. Kit utánzol?