Köszi szépen! Nézelődtem a hivatalos oldalon, de sehol sem találtamRealista24 írta: https://www.realmadrid.com/, lejjebb van egy resz: CALENDARIO PRIMER EQUIPO.
Utazás Madridba
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Utazás Madridba
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.realmadrid.com/, lejjebb van egy resz: CALENDARIO PRIMER EQUIPO.haszi írta: Az edzések időpontjait honnan és mikor lehet megtudni? Jövőhéten utazunk a Napoli, illetve a Granada elleni meccsekre és megnéznénk Valdebebast is. Ezért gondoltam arra, hogy jó lenne ezt egy edzés előtti érkezéssel időzíteni, hátha elcsípünk pár játékost fotóra, aláírásra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Az edzések időpontjait honnan és mikor lehet megtudni? Jövőhéten utazunk a Napoli, illetve a Granada elleni meccsekre és megnéznénk Valdebebast is. Ezért gondoltam arra, hogy jó lenne ezt egy edzés előtti érkezéssel időzíteni, hátha elcsípünk pár játékost fotóra, aláírásra.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
A sors is úgy akarta, hogy sikerüljön szombaton , igaz csak egyet tudtam venni. Időben bent voltam, de vagy 20 percig nem engedett egyet se lefoglalni, mert tele volt minden szektor... Megfogadtam a tanácsod, amint lehetőségem nyílt egyre, arra lecsaptam, nem akartam variálni 432-es szektor lett. Kíváncsi leszek. Szólok a srácoknak ígérem, hogy kezdjenek gólokat rúgni, Vini meg kapja össze magát fejbenRealista24 írta:Altalanossagban azt tudom mondani, hogy jegy mindig van, kiveve Barca, es mondjuk BL legjobb 8tol. Azokra is, csak meg nehezebb, de meccs napjan is lehet jegyet venni.BLaZE írta: Fuhh akkor nem lesz egyszerű menet, pont ahogy sejtettem. Na de egy próbát megér.
A másik baj, hogy a Valencia elleni hazai meccs lesz. Szóval lehet már most esélyetelen
Ehhez ido, turelem es penztarca kell Mert lehet, hogy a budgeted 100 euro per jegy, de csak 130 euros jegy lesz, az is pont x masodpercig szabad szoval gyors dontest kell hozni
A masik, hogy ha egyszer kosarba raktal mondjuk ket jegyet, akkor az 15 percig ott van, tehat blokkolod. Ez igaz masokra is. Ha viszont sokat ugralsz ki be szektorokbol es rakod ki be a jegyeket, akkor bugos lesz a dolog, es azt irja, hogy elerted a maximum veheto jegyek szamat. Ilyenkor johet minden trukk, süti meg gyorsitotar torles, ujrainditas, stb., de neha fixen meg kell varni a 15 percet.
Szoval nem egyszeru. Amit tanacsolni tudok meg, hogy mar akkor be lehet lepni a carnet adatokkal, amikor meg nem lehet jegyet venni, es latod, hogy melyik szektorban hany szabad hely van, es milyen aron. Igy celiranyosan tudsz menni amikor nyitjak a "kaput".
halálomig madridista leszek
Sziasztok, meg szeretném kérdezni, hogy milyen oldalon szoktatok jegyeket vásárolni Real meccsre?
A Rayo elleni találkozóra keresek, szerettem volna a hivatalosan oldalon vásárolni, de ott nem látok jegyeket.
Köszönöm.
A Rayo elleni találkozóra keresek, szerettem volna a hivatalosan oldalon vásárolni, de ott nem látok jegyeket.
Köszönöm.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
BenzemaBLaZE írta: Megjött a premium kártya a minap. Nem is foglalkoztam vele, mondom csak az van benne. Erre most este megnézem, van egy Modric aláírás benne. Látszik h nem nyomtatott, hanem rendesen ő írta alá filcel. Más akinek van kitől kapott? Én ezt nem tudtam, hogy ilyen jár. Tiszta sokkban voltam. El se hiszem
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Megjött a premium kártya a minap. Nem is foglalkoztam vele, mondom csak az van benne. Erre most este megnézem, van egy Modric aláírás benne. Látszik h nem nyomtatott, hanem rendesen ő írta alá filcel. Más akinek van kitől kapott? Én ezt nem tudtam, hogy ilyen jár. Tiszta sokkban voltam. El se hiszem
halálomig madridista leszek
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Remy! Szóval,tegnap a stadiont körbe lehetett járni és persze bemenni,de mára már újra körbe kerítették kerítéssel gondolom,hogy az ott zajló munkák miatt,emelő kosaras gépek és a munkások között ne bolyongjanak a nézelődők,a store az pörög nagyon mint mindig de a túrát majd legközelebbi(februárban)alkalomra időzitem! Szóval ennyi röviden! De a stadion belül az már nagyon szép és fantasztikus ! Tavaly voltam egyébként utoljára februárban!Remy írta: Majd arrol irj mar legyszi par sort, hogy a stadion kornyeki resz milyen allapotban van.
Kontenerek, daruk, kordonok milyen mennyisegben vannak meg ott.
-
Srácok! ELKÉPESZTŐ!
Azért van még melo kint is bent is
Azért van még melo kint is bent is
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mindig is tudtam miféle vagy
ausztriaba is biciklit lopni jársz, mert senki se hasznal lakatot
ausztriaba is biciklit lopni jársz, mert senki se hasznal lakatot
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jöhet bárki.hehetheoriginal írta: vki irjon mar egy olyan scriptet neki, hogy amikor a jude, beli, belingham es hasonlo szavakat le akarja irni, akkor a rendszer kihivja rá az épp aktuális tartózkodási ország TEkeseit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
vki irjon mar egy olyan scriptet neki, hogy amikor a jude, beli, belingham es hasonlo szavakat le akarja irni, akkor a rendszer kihivja rá az épp aktuális tartózkodási ország TEkeseit.
thereisonly1ronaldo
Kívánod te azt a bant.Remy írta:Koszi.tcskhun írta:
ok,megprobálom összefoglalni majd röviden
Mert legutobb meg nagyon kepet se lehetett csinalni a stadionrol, mikor kint voltam.
Illetve kivancsi leszek, hogy a kornyek is upgradelve lesz e vagy az marad a regi.
Tavasz elott ugysem megyek, addig elvezzetek ki Jude es a tobbiek jatekat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak erostisd meg, hogy nem lehet jo fotokat csinalni, es akkor mindenki jol jar. Remynek ugyis ez a lenyeg.tcskhun írta:ok,megprobálom összefoglalni majd rövidenRemy írta: Majd arrol irj mar legyszi par sort, hogy a stadion kornyeki resz milyen allapotban van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Koszi.tcskhun írta:ok,megprobálom összefoglalni majd rövidenRemy írta: Majd arrol irj mar legyszi par sort, hogy a stadion kornyeki resz milyen allapotban van.
Mert legutobb meg nagyon kepet se lehetett csinalni a stadionrol, mikor kint voltam.
Illetve kivancsi leszek, hogy a kornyek is upgradelve lesz e vagy az marad a regi.
Tavasz elott ugysem megyek, addig elvezzetek ki Jude es a tobbiek jatekat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
ok,megprobálom összefoglalni majd rövidenRemy írta: Majd arrol irj mar legyszi par sort, hogy a stadion kornyeki resz milyen allapotban van.
-
hehetheoriginal írta: nyilvan csak neked fog remy egy riportot és jelentést késziteni, hogy utána miutan migranshordak ellopjak az összes szerszamot es mozdithato dolgot, egy természeti katasztrofa még a megmaradt már félkész dolgokat is szétbassza miattad, súlyos károkat okozva a már befejezett részekben is.
- hehetheoriginal
nyilvan csak neked fog remy egy riportot és jelentést késziteni, hogy utána miutan migranshordak ellopjak az összes szerszamot es mozdithato dolgot, egy természeti katasztrofa még a megmaradt már félkész dolgokat is szétbassza miattad, súlyos károkat okozva a már befejezett részekben is.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Majd arrol irj mar legyszi par sort, hogy a stadion kornyeki resz milyen allapotban van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots