Igazából egy hölgy.chronic írta: Ez a szurkolo faszi nem a hehe egyik accountja?
Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Ronaldo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ez a szurkolo faszi nem a hehe egyik accountja?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne csináld ezt velünkfilatáska írta: Ugyanitt, RaulReal kollégát várjuk vissza szeretettel!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ugyanitt, RaulReal kollégát várjuk vissza szeretettel!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szép volt shutter
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Ha ez nekem szólt, akkor elárulom, hogy kb 10 évig sehova sem írtam. Követem a csapatot, nézem a meccseket, hol tévén, hol élőben. Azt látom, hogy az egykori legendák topikokban valaki feltesz egy videót, aztán jön ugyan az a vita, ami már akkor is ment, amikor aktívak voltak. Kiajobbkimindenidők......stb. Ennek én nem látom értelmét. Ugyanazt elmondani újra és újra. Gondoltam néha nem árt az sem, ha a jelenről hoz az ember egy-egy hírt. Róla pedig az ember, ha figyeli a brazil focit, a brazil médián keresztül folyamatosan belebotlik.'shutterisland írta: off, de kivancsisagbol megneztem, 2014-es vb ota csak a ronaldo topicba irtal (egy kivetellel, ceronaldo) sehova mashova.
ez am a fanatizmus.
Ha valakit zavar, hogy néha jövök és felteszek egy hírt, hát bocsi. Nekem nem létkérdés, hogy megosszak pár hírt. Nekem Ő volt a foci és az is marad.
Viszlát fiúk!
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
A helyi Andrew Tate majd megmondja, milyen a kapcsolat. Minden mas lenyegtelen.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
8 ev kemeny munka, de ekkora vagyonra szert teve, az nem is olyan hosszu ido, mindenki szeretne 8 ev utan nyugdijba menniSanti írta:A hírek szerint már 8 éve alkotnak egy párt, lehet, hogy az elején még benne volt, hogy az R9 név meg a lóvé miatt jött a csaj, de ennyi idő után is jól megvannak és most házasodnak, akkor én elhiszem, hogy igazi a dolog köztük, sok boldogságot neki.hehetheoriginal írta: Szegeny ember, tipik golddigger fejnek tunik ez
De nem itelkezunk.
Off: azert meg lehet erteni, ha valaki csak egy adott jatekos topikjaba ir, hosszu evek ota pl paton kivul nekem sincs kedvencem sehol. (pato is ronaldobol eredeztetheto )
Azert remelem valami szerzodest irtak.
thereisonly1ronaldo
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A hírek szerint már 8 éve alkotnak egy párt, lehet, hogy az elején még benne volt, hogy az R9 név meg a lóvé miatt jött a csaj, de ennyi idő után is jól megvannak és most házasodnak, akkor én elhiszem, hogy igazi a dolog köztük, sok boldogságot neki.hehetheoriginal írta: Szegeny ember, tipik golddigger fejnek tunik ez
De nem itelkezunk.
Off: azert meg lehet erteni, ha valaki csak egy adott jatekos topikjaba ir, hosszu evek ota pl paton kivul nekem sincs kedvencem sehol. (pato is ronaldobol eredeztetheto )
- hehetheoriginal
Akkor írj te is csak a Ronaldo és a Pato topikba
- hehetheoriginal
Szegeny ember, tipik golddigger fejnek tunik ez
De nem itelkezunk.
De nem itelkezunk.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
off, de kivancsisagbol megneztem, 2014-es vb ota csak a ronaldo topicba irtal (egy kivetellel, ceronaldo) sehova mashova.
ez am a fanatizmus.
ez am a fanatizmus.
- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Mondjuk a képek egyértelműek, de legyen. Újra megnősült.
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy ilyenkor aki linkel, mi a pelobol veszi hogy itt mindenki tud spanyolul?
Ha mar meg szeretned osztani velünk,legalabb foglalnad ossze negy mondatban
Ha mar meg szeretned osztani velünk,legalabb foglalnad ossze negy mondatban
ZIDANE
- 'shutterisland
mondjuk meg mindig egyszerubb definicio, mint a "zseni"
- hehetheoriginal
Ugy kell erteni, hogy amikor mindenki csucsformaban van, akkor ronaldo a teteje. Kb mint a jordan vs lebron vita, nyilvan a hosszu palyafutas is adottsag es/vagy szerencse, de itt arrol van szo, hogy amikor a futballrol, konkretan a sportagban elerheto teljesitmenyrol es futballfutasrol beszelunk, akkor ki van a lista legelejen.
Ebben minden benne van, fizikalis mutatok, fejben ki milyen, labdaval ki milyen, labda nelkul, osszjatekban, kombinativ keszseg.
Messi rendszeres, evtizedeken át tartó szokasos eltunesei, es leolvadasai, mikor igazan kellett volna valami, illetve, hogy ronaldohoz kepest a repertoar kevesebb es nem annyira latvanyos, nem teheti az elso helyre.
Ceronaldonal meg messi, mint futballista jobb, technikasabb, jobb a kombinativ keszsege is.
Amit ceronaldotol nem lehet elvitatni, az a profizmus, a munka a fizikalis adittsagok teljes kihasznalasa melle, de a válogatottban nem volt extra soha, talan ha 04-et megnyerik, akkor tinedzserkent még nagyon ultrabaszo játékosnak tűnt, siman elhittem, hogy goat lesz belole.
Ebben minden benne van, fizikalis mutatok, fejben ki milyen, labdaval ki milyen, labda nelkul, osszjatekban, kombinativ keszseg.
Messi rendszeres, evtizedeken át tartó szokasos eltunesei, es leolvadasai, mikor igazan kellett volna valami, illetve, hogy ronaldohoz kepest a repertoar kevesebb es nem annyira latvanyos, nem teheti az elso helyre.
Ceronaldonal meg messi, mint futballista jobb, technikasabb, jobb a kombinativ keszsege is.
Amit ceronaldotol nem lehet elvitatni, az a profizmus, a munka a fizikalis adittsagok teljes kihasznalasa melle, de a válogatottban nem volt extra soha, talan ha 04-et megnyerik, akkor tinedzserkent még nagyon ultrabaszo játékosnak tűnt, siman elhittem, hogy goat lesz belole.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
mondjuk az is erdekes kerdes, hogy a tehetseg mit takar.
ahogy eszrevettem, a koznyelvben es a forumon is a nagytobbsegnel a fizikai, technikai parameteteket jelenti csak, altalaban a gyors, kreativ, techinkas jatekosokra konnyebben suti ra az ember a tehetseges jelzot.
amugy az elso hellyel egyetertek, csak azzal nem, hogy merfoldekkel uti a tobbieket.
pl ebbol a szempontbol meg a semmilyen all-time top 10-be be nem eroltetheto ronaldinho is legszukebb elit szerintem, ez teljesen mas skala, mint mikor az ember egy komplett palyafutast ertekel dijakkal, cimekkel egyutt.
ahogy eszrevettem, a koznyelvben es a forumon is a nagytobbsegnel a fizikai, technikai parameteteket jelenti csak, altalaban a gyors, kreativ, techinkas jatekosokra konnyebben suti ra az ember a tehetseges jelzot.
amugy az elso hellyel egyetertek, csak azzal nem, hogy merfoldekkel uti a tobbieket.
pl ebbol a szempontbol meg a semmilyen all-time top 10-be be nem eroltetheto ronaldinho is legszukebb elit szerintem, ez teljesen mas skala, mint mikor az ember egy komplett palyafutast ertekel dijakkal, cimekkel egyutt.