Nos lehet hogy így volt,de azért mikor tornáztatták Lopezt,naon simán odaértek a 16-oshoz,mindenféle ellenállás nélkül....mindegy,nekem sulytalannak tűnt,de lehet hogy tévedek...egyébként elég csalóka volt a kép, hogy átgyalogoltak a kp-n, mivel xabi és illarra is eleve mélyen helyezkedtek el, szóval csak odáig tudtak gond nélkül menni
Értékeld a legutóbbi meccset
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ___Samy___
én inkább ezt véltem problémaként felfedezni, mintsem azt, hogy átszaladnak rajtunkValamint nem volt meg a megfelelő kapocs a támadó harmad közt,amit Modric nagyon jól megold
egyébként elég csalóka volt a kép, hogy átgyalogoltak a kp-n, mivel xabi és illarra is eleve mélyen helyezkedtek el, szóval csak odáig tudtak gond nélkül menni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
Histek a statoknak de nekem az első félidőben úgy tűnt hogy az andalúz kiscsapat gond nélkül jött át a középpályán,akkor én úgy éreztem hogy nem jó ötlet volt együtt játszatni őket.Valamint nem volt meg a megfelelő kapocs a támadó harmad közt,amit Modric nagyon jól megold.Persze lehet hogy ez inkább Isco sara,de tény hogy Xabi is meg Illarramendi is,elég egyvonalba helyezkedett..Egyébként szerintem nem volt annyira halott ötlet a Xabi-Illara...
Casemironak meg adni kell időt,(nem azt mondom hogy éveket mint "egyeseknek"),aztán ha komolyan számolnak vele nem kivenni egy egy gyengébb meccs után.Persze ez nem azt jelenti hogy ha esetleg konstans szar lenne akkor erőltetni kellene.Fokozatosan adagolni a játékperceket,többet és többet,valamint a CdR-be alapként számítani rá.Na de sztm nem számolnak vele komolyan sajna,el tudom képzelni hogy télen hoznk valakit,aki úgy zónázik mint a herceg....mer annélkűl nem buli a buli...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igazából szerintem Ancelotti, Casemirot fokozatosan fogja beépíteni a csapatban először ezek a 20. percek, aztán lehet jönnek majd a félidők végül pedig rotálni fogja őt Xabival, Modriccal, Illaraval. A taktikán szerintem változtatni nem nagyon fog, a 4-3-3-at fogja játszatni többségében, egy-egy meccs vagy a mérkőzések 1-1 végső már eldöntött szakaszában állhat át másra, elsősorban a 4-2-3-1-re gondolok.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Szerintem se. Kicsit nézegettem a statokat és Illarra szerezte a legtöbb labdát a középpályán(5) míg Alonso inkább osztogatott és Asier volt a vízhordó. Ha elég stabil védekezésben, akkor én a nyárig megoldott problémának veszem ezt a részt. Aztán még Casemiro beleszólhat, ha védekezésben is tud olyat mutatni, mert támadásban tényleg nem elveszett.CS0ki írta:Persze hogy nem, mert itt már elsősorban a támadásban lehetett "könnyedén" villogni, abba meg a Herceg nagyjából értékelhetetlen.Khedirat meg egy szetesett, szarra szopatott csapat ellen ennyit sem szokott mutatni.
Casemironak viszont valóban azt is meg kell mutatnia, hogy védekezésben alkot, mert anélkül sokra nem megyünk azzal, hogy támadásban lényegesen jobb Khediránál.
Egyébként szerintem nem volt annyira halott ötlet a Xabi-Illara...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Persze hogy nem, mert itt már elsősorban a támadásban lehetett "könnyedén" villogni, abba meg a Herceg nagyjából értékelhetetlen.Khedirat meg egy szetesett, szarra szopatott csapat ellen ennyit sem szokott mutatni.
Casemironak viszont valóban azt is meg kell mutatnia, hogy védekezésben alkot, mert anélkül sokra nem megyünk azzal, hogy támadásban lényegesen jobb Khediránál.
Egyébként szerintem nem volt annyira halott ötlet a Xabi-Illara...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Khedirat meg egy szetesett, szarra szopatott csapat ellen ennyit sem szokott mutatni.. Egy szétesett, szarrá szopatott csapat ellen tolta azt, amit tolt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- morientes
Ez rendbe is van.De akkor egy valamit áruj el....szerinted ki a jóistent kellene ott játszatni jelen körülmények közt,ha még az a szerencsétlen Khedira sincs???. Egy szétesett, szarrá szopatott csapat ellen tolta azt, amit tolt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Árulj el valamit? Most mi idegesítőt mondtam? Olyan nyájosan nyilatkoztam Casemiroról, amennyire jelenleg lehet. A szuperlatívusz vélemények meg szimplán elfogultak. Egy szétesett, szarrá szopatott csapat ellen tolta azt, amit tolt. Szép volt, de Iscotól is mindenki el volt szállva, aztán vissza is esett szépen.sentry írta:Vannak a fórumon közel hasonló vélemények, apróbb eltérésekkel, meg van matt véleménye!
Régi jó kis RR korszakot idézi mikor szegény tag olyan szintű elvakultsággal védte kedvencét, hogy az már fájt. Az egész fórumnak, lettek is belőle kegyetlen nagy felháborodások, viták. Pörgött a szamárpad topikja is rendesen.
Azóta RR beragadt a múltba, Raúl poszterrel alszik Raúl párnánkon és reggelente Raúl törölközőbe törli kigyúrt testét, és a reggeli diós bukta mellé Raúl Best of videókat nézeget.
Már Raizen se csinál balhékat.
Matt legalább pörgeti a topikot, van egy kis élet!
De szerintem ő direkt csinálja!
Danomicsnál mondjuk nincs nagyobb király!
Sok bajom van Ancelottival, ez egy része a dolognak.érdekes ezt pont tőled hallani (írva látni) mert még egy pár hete te mondtad hogy nem nagyon kedveled Ancelotti munkásságát a csapatnál.
Vannak a fórumon közel hasonló vélemények, apróbb eltérésekkel, meg van matt véleménye!
Régi jó kis RR korszakot idézi mikor szegény tag olyan szintű elvakultsággal védte kedvencét, hogy az már fájt. Az egész fórumnak, lettek is belőle kegyetlen nagy felháborodások, viták. Pörgött a szamárpad topikja is rendesen.
Azóta RR beragadt a múltba, Raúl poszterrel alszik Raúl párnánkon és reggelente Raúl törölközőbe törli kigyúrt testét, és a reggeli diós bukta mellé Raúl Best of videókat nézeget.
- morientes
Ugyan már Matt,mindig ez az átkozott paranoia....Rám célzott morientes, szerintem. Most mit mondjak? Aki egy 18. helyezett addigra megtört csapat ellen 20 percre beálló játékosról kimondja azt, hogy kezdőnek kell lennie, és meggyőző volt
De egyébként,ha a 433-at fenn akarjuk tartani,akkor,mivel látszik hogy emberünk nem egy elveszett arc,nyugodtan lehetne játszatni.Már csak kizárásos alapon is,hisz abban a rendszerbe (433),más alternativa nem nagyon van.
4231-ben megint kérdéses,hisz amikor tegnap Xabi és Illarra együtt volt fenn Iscovala kp-s védekezés láthatóan gyenge volt,valamint nem volt meg a kapocs a támadó/védekező részleg közt...Ez Modric btb való játszatása sem tenné produktivabbá azt hiszem...tehát kell oda egy Casemiro féle arc,annál is inkább mivel más egyenlőre nem nagyon van...azt mondod védekezésbe még nem jó,de azért látványosan szerelt,szabályosan;nem szőtte bele a gyepbe az ellent mint Khedira szokta...Biztos vagyok benne hogy még rutint kell szereznie de hogy máshogy ha nem minél több játékpercel...
És végül Matt...végre hogy mikor az értékelésed olvasom,nem az az első gondolatom hogy főbelőjjem magam a hsz által okozott pesszimista depresszio miatt...csak látodltsz azért némi pozitivumot te is...és ez azért biztató...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
érdekes ezt pont tőled hallani (írva látni) mert még egy pár hete te mondtad hogy nem nagyon kedveled Ancelotti munkásságát a csapatnál.Matt009 írta:....pont ezért vagyok összességében elégedetlen Ancelottival, mert egy szuperfegyvert tart a kezében, csak nem merte eddig meghúzni a ravaszt.....
- Matt009
Carvajalnál jhv-t akartam írni, de a lényeg nem változott.tubatibi írta:egy csapat szintű védekezést, ami masszív, precíz, dominánssá tesz minket a legtöbb csapat felett, és amelyben Carvajal a bhv.
wtf?
egyébként leszólod casemirot, de a második bekezdésedben meg ajnározod jesé-t,hogy milyen jólment neki, vagy ő egy másik almeria ellen játszott?
valóban van nagy potenciál jesében,de néha nem kéne ennyire elfogult legyél,hogy bizonygasd az állításaid, amik néha elég ferdék.
A védekezés pedig egy ember ki/berakásától nem fog számottevően javulni, ezért kell csapatszintű védekezést összerakni.
Jeséről meg feljebb is leírtam, hogy nem először mutat jó teljesítményt, megérdemelné a perceket. De nagy különbség van a kettejük között. Casemirot itt mindenki a kezdőbe várja, a kezdő szintről nem győzött meg Casemiro. Jesé sincs még Real kezdő szinten. De az a tény, hogy a beállásával képes volt az ellenfél védelmét többször is látványosan megbontani, mindezt úgy, hogy még nincs 10 felnőtt meccse, a másik meg már 5x volt brazil válogatott... Nagyon nagy a prioritások közötti különbség. Jesének először azt kell bebizonyítani, hogy helye van az első csapatban. Ezt bizonyítja és jó játékkal. Olyan játékelemekben villogott, akik a posztjának követelményei. Ellenben Casemiro a posztjának nem a legfőbb elemiben csillogott. De azt hiszem nem húztam le Casemirot, csak azt írtam, hogy a meggyőzésemhez több meccs kell. Mármint ahhoz a meggyőzésemhez, hogy befér a kezdőbe. Jesénél meg alapkezdőségről szót sem ejtettem, a jelenlegi szezont nézve. De azért bocsássatok már meg, hogy nem fogom minden mondatomat a szátokba rágni.
egy csapat szintű védekezést, ami masszív, precíz, dominánssá tesz minket a legtöbb csapat felett, és amelyben Carvajal a bhv.
wtf?
egyébként leszólod casemirot, de a második bekezdésedben meg ajnározod jesé-t,hogy milyen jólment neki, vagy ő egy másik almeria ellen játszott?
valóban van nagy potenciál jesében,de néha nem kéne ennyire elfogult legyél,hogy bizonygasd az állításaid, amik néha elég ferdék.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Matt009
Rám célzott morientes, szerintem. Most mit mondjak? Aki egy 18. helyezett addigra megtört csapat ellen 20 percre beálló játékosról kimondja azt, hogy kezdőnek kell lennie, és meggyőző volt... Hát az azért meredek. Mert az elején nem nagyon találta a ritmust. Arról, hogy védekezésben elég, engem még nem győzött meg. Ahhoz kell 7-8 konstans jó meccs. Az előre játéka az viszont valóban szép teljesítmény volt, ilyen megmozdulásokra ki vagyunk éhezve egy vkp részéről, jó lenne, ha mondjuk egy Sevilla, vagy erősebb csapatok ellen is tudna ilyet. Addig viszont én nem fogom azt mondani, hogy engem meggyőzött. Őszintén remélem, hogy folytatja a jó sorozatát, és védekezésben tud kellő stabilitást adni.
Akit én tegnap kiemelnék, az Jesé. Úgy szopatta a szétesőben lévő Almeriát, hogy öröm volt nézni. Simán alapember lehet hosszú évekre. Ezt bátran leírom, mert Jesének volt már 1-2 jó meccse a Realban, a Barcának is kefélt már gólt ugye, és több csapat ellen beállva az erősségünk volt.
Továbbá még Isco az, akit én kiemelnék. Nem volt kifejezetten jó, egy átlag meccsnek ez elment tőle, de hosszútávon én egy kicsit jobb teljesítményt várnék el. De az látszott, hogy előrébb játszva, középen, kötetlenül ő nagyon él. 4-2-3-1 közepén jó teljesítményre lehet képes, ott kellene erőltetni, mert 4-3-3ban nincs helye sajnos.
Végül még egy gondolat. A tegnapi meccs legnagyobb érdeme a simasága volt. Válogatott szünet után mindig szenvedni szoktunk, az első félidő második fele most is kicsit szenvedős lett, de végül csak behúztuk meccset alapemberek hiányában is, és a végére sima lett. Sok ilyen meccsünk volt az elmúlt hetekben, amelyek közül 1-t, 2-t meg ehet indokolni azzal, hogy az ellenfél eltaktikázta magát, szar napot fogott ki, vagy nem is hajtott igazán, de 4-5-6 ilyen meccs nincs egy szezonon belül. A nyögvenyelős szenvedés, ami a pl.: Levante ellen megvolt, az úgy néz ki a múlté. Rendkívül erős ez a csapat, pont ezért vagyok összességében elégedetlen Ancelottival, mert egy szuperfegyvert tart a kezében, csak nem merte eddig meghúzni a ravaszt. Véleményem szerint a csapatunk képességeit eddig alulbecsülte, de az alapanyag megvan. Ha szabadjára leszünk engedve, akkor nagyon jók lehetünk. De 2 fontos dolgot meg kell oldani: a vkp poszt kérdését és ezt követően összerakni egy csapat szintű védekezést, ami masszív, precíz, dominánssá tesz minket a legtöbb csapat felett, és amelyben Carvajal a bhv.
Akit én tegnap kiemelnék, az Jesé. Úgy szopatta a szétesőben lévő Almeriát, hogy öröm volt nézni. Simán alapember lehet hosszú évekre. Ezt bátran leírom, mert Jesének volt már 1-2 jó meccse a Realban, a Barcának is kefélt már gólt ugye, és több csapat ellen beállva az erősségünk volt.
Továbbá még Isco az, akit én kiemelnék. Nem volt kifejezetten jó, egy átlag meccsnek ez elment tőle, de hosszútávon én egy kicsit jobb teljesítményt várnék el. De az látszott, hogy előrébb játszva, középen, kötetlenül ő nagyon él. 4-2-3-1 közepén jó teljesítményre lehet képes, ott kellene erőltetni, mert 4-3-3ban nincs helye sajnos.
Végül még egy gondolat. A tegnapi meccs legnagyobb érdeme a simasága volt. Válogatott szünet után mindig szenvedni szoktunk, az első félidő második fele most is kicsit szenvedős lett, de végül csak behúztuk meccset alapemberek hiányában is, és a végére sima lett. Sok ilyen meccsünk volt az elmúlt hetekben, amelyek közül 1-t, 2-t meg ehet indokolni azzal, hogy az ellenfél eltaktikázta magát, szar napot fogott ki, vagy nem is hajtott igazán, de 4-5-6 ilyen meccs nincs egy szezonon belül. A nyögvenyelős szenvedés, ami a pl.: Levante ellen megvolt, az úgy néz ki a múlté. Rendkívül erős ez a csapat, pont ezért vagyok összességében elégedetlen Ancelottival, mert egy szuperfegyvert tart a kezében, csak nem merte eddig meghúzni a ravaszt. Véleményem szerint a csapatunk képességeit eddig alulbecsülte, de az alapanyag megvan. Ha szabadjára leszünk engedve, akkor nagyon jók lehetünk. De 2 fontos dolgot meg kell oldani: a vkp poszt kérdését és ezt követően összerakni egy csapat szintű védekezést, ami masszív, precíz, dominánssá tesz minket a legtöbb csapat felett, és amelyben Carvajal a bhv.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
mindenki? szerintem csak én írtam, hogy tegnap kevés volt...de ha bánt benneteket akkor hazudok, tegnap űber fasza játékot mutatott na de most komolyan, gyenge volt tegnap, igen...ezzel még nem azt írtam hogy jajj adjuk el meg ilyenek, ahogy a többség általában Benzemaról vélekedne. Csak leírtam a tényt, tegnap gyenge volt. Hoz ő majd még nagy meccseket a csapatnak. Olyan lesz mint CR, közepes vagy talán még rossz meccsén is rúg egy gólt...az meg azért jó dolog lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Adom.morientes írta:Tegnap mindent bemutatott amit egy modern középpályásnak tudnia kell.Labdaszerzés,keresztlabda,ütempassz(abból gól lett),na meg az a kapufa...mert néha lőni se árt...Casemiro beállt 15 percre, forintos labdák, egy-két szerelés és egy baszatott egy kapufát is. Ez igen. Reméljük Ancelotti mostmár több lehetőséget ad neki. Klasszisokkal jobb képességű játékos, mint Sami.
Mindezeken túl lesznek akinek így sem lesz meggyőző,(egyvalakit biztosan tudok),de ami legfontosabb,remélem Ancelottit meggyőzte.
Jesé 2 assist,Morata 1 gól....jóvan az.Illarra meg Xabi együtt játszatása nem valami nagy ötlet,erre mondják hogy néha a kevesebb több.Isco sokszor tekeredett rá a labdára,de ettől függetlenül magasan képzett fztballista,nagy hasznára lesz ő még a csapatnak.Carvajal egyre jobban elkapta a fonalat,simán be fog,ha egyáltalán nem épült be reljesen már...Arbeloa megoldotta,a kötelezőt,de semmi extra szok.szerint,Diego meg nagyon jól védett,szokás szerint.Balet meg nem kell oltani,lehet hogy nem játszott jól,de rúgott egy gólt.Majd ha tavasszal is azt hozza mint a tegnapi meccsen akkor el lehet gondolkodni hogy kellett e egyáltalán.És végül,minden jó ha vége jó,"El Colonel" sérülése nem sulyos egyáltalán,tehát R24-et idézve,"nincs vezér áldozat"
Még hozzátenném, hogy jelenleg van5 olyan kp-nk aki sima kezdö.
Van lehetőség rotációra rendesen.
Jah, és Bale.
Nem értem mi bajotok van vele. Ugyanúgy elrontotta a helyezeteit, mint CR.
Persze ettől jobb kell, és lesz is, láthattuk, de hoz egy közepes meccset, és má mki mondja...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- morientes
Tegnap mindent bemutatott amit egy modern középpályásnak tudnia kell.Labdaszerzés,keresztlabda,ütempassz(abból gól lett),na meg az a kapufa...mert néha lőni se árt...Casemiro beállt 15 percre, forintos labdák, egy-két szerelés és egy baszatott egy kapufát is. Ez igen. Reméljük Ancelotti mostmár több lehetőséget ad neki. Klasszisokkal jobb képességű játékos, mint Sami.
Mindezeken túl lesznek akinek így sem lesz meggyőző,(egyvalakit biztosan tudok),de ami legfontosabb,remélem Ancelottit meggyőzte.
Jesé 2 assist,Morata 1 gól....jóvan az.Illarra meg Xabi együtt játszatása nem valami nagy ötlet,erre mondják hogy néha a kevesebb több.Isco sokszor tekeredett rá a labdára,de ettől függetlenül magasan képzett fztballista,nagy hasznára lesz ő még a csapatnak.Carvajal egyre jobban elkapta a fonalat,simán be fog,ha egyáltalán nem épült be reljesen már...Arbeloa megoldotta,a kötelezőt,de semmi extra szok.szerint,Diego meg nagyon jól védett,szokás szerint.Balet meg nem kell oltani,lehet hogy nem játszott jól,de rúgott egy gólt.Majd ha tavasszal is azt hozza mint a tegnapi meccsen akkor el lehet gondolkodni hogy kellett e egyáltalán.És végül,minden jó ha vége jó,"El Colonel" sérülése nem sulyos egyáltalán,tehát R24-et idézve,"nincs vezér áldozat"
LEGIO PATRIA NOSTRA
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Ez már tetszett Gyakorlatilag az összes kedvenc újoncom betalált Jó lesz ez így. Nehezen indult de gondoltam, hogy összeszedik magukat a második félidőben magukat és megtették
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
illarra - xabi páros szinte emberhátrány, annyira elveszik a levegőt egymástól, baromság egyszerre a pályán tartani őket, főleg, hogy casemiro egész jól mozgott - ahhoz képest hogy legalább 2 hónapja nem játszik..
iscot baromira szeretem, élmény nézni a játékát, néha kicsit még önző, de majd alakul...folyamatos játéklehetőség, és baromi jó játékos lehet a srácból pár év múlva, tud ő még fejlödni.
carvajal, jesé pirospont.
iscot baromira szeretem, élmény nézni a játékát, néha kicsit még önző, de majd alakul...folyamatos játéklehetőség, és baromi jó játékos lehet a srácból pár év múlva, tud ő még fejlödni.
carvajal, jesé pirospont.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23