Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ZZ fénye már megkopott, második regnálása alatt már messze nem volt olyan a csapat mint az első időszakban. A játék is sokat romlott, én se szeretném őt már edzőnek. Mindenképp Xabinak kéne jönnie.
If Carlo Ancelotti leaves, Real Madrid will think of Zinedine Zidane. The club is already considering bringing Zidane back.
— @elchiringuitotv
thanks, but no thanks
— @elchiringuitotv
thanks, but no thanks
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Jobb nem lenne, csak
1. Lehet nem a 90.ben is a győztes gólért kellene fohászkodni
2. Több olyan meccsünk lenne, mint az Osasuna ellen
3. Kicsit többet állna a cerka a csellóktól meg driblitől..
1. Lehet nem a 90.ben is a győztes gólért kellene fohászkodni
2. Több olyan meccsünk lenne, mint az Osasuna ellen
3. Kicsit többet állna a cerka a csellóktól meg driblitől..
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az újabb tehetségre várás kb egyenlő az Endrick szintű reménységekkel. Még pár brazil reménység és Bappe áránál leszünk velünk.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hagyjuk ezt a ki milyen ember, ki mennyit bulikázik, milyen a csaladja. Tudjuk, hogy egy kis gizda bolond gyerek, anyuval együtt. De srácok. Dribli kell, agilitas, induló, clutch hajlam. Kell egy karimra hajazó emberke. Nincs mese. Nekem foci kell. Nekem francia kell, néger kell, bapi kell. Xabi alonso kell. Aztán jöhet a city, akárki. Persze várhatunk ujabb tehetségre, mint dzsi irta, az is járható út es igazából az ész érv ezt is javasolja. Csak akkor ne lepődjünk meg azon, ha ugy jarunk, mint modric, hogy elszaladt az idő, aztan a city megy az 5. Bl ért.
Ugyhogy én hoznam azonnal, télen, jövőre. Barmikor. bocs
Ugyhogy én hoznam azonnal, télen, jövőre. Barmikor. bocs
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én focit akarok látni, a VB-n minden mozdulatával bizonyította, hogy ez benne van. Nem kérdés, hogy itt a helye
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemjó úgy ahogy van de annyi buziság van már az ember körül, hogy rohadt nagy rizikó leigazolni a világ összes pénzéért. Megvárnám inkább a következő nagy tehetséget és lecsapni rá mint bellinghemre vagy átülni a haaland vonatra lassan megunja a cityt.wZoLee7 írta:Vagyis a többség szerint jó úgy a támadó sorunk ahogy most van? Én kétlem. Pont, hogy egy MBappenyire vagyunk attól, hogy a támadó sorunk abszolút elite legyen. Lehet ezt foltozgatni Joseluval meg hasonló kaliberű játékosokkal, de akkor jön az ami a megy a meccs topicban van minden héten. Amihez neki kell 10 helyzet, ahhoz Bappenak elég lesz 2-3 és ez nagyon sokat számít. Majd kiderül, messze van még a nyár, igazából minden attól függ majd ki lesz jövőre az edző és mi lesz a felállás, mert ha nem marad a 10-es akkor Jude sem lesz ennyire eredményes.KAG írta:
Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.
Szerintem már többen vagyunk azok, akik azt mondják, hogy ide inkább nem kell jönni.
Az ember meg a pereputtya nem ide való ezt már bizonyította számtalanszor. Teljesítményre sem érzem azt, hogy ő akkora boostot adna.Vinivel taposnák egymás sarkát mert ő nem klasszik 9es. Jah meg lenne 2 emberünk elől aki lófaszt nem védekezik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Miért gondoljátok, hogy egy állítólag rohadt jó hangulatú öltözőt egy db mbappé elcseszhetne? Judera is mondták, hogy egy toxic pöcs, aztán látjuk.
Én várom továbbra is, főleg, ha tartja a szavát és lejáró szerződéssel tudjuk hozni.
Én várom továbbra is, főleg, ha tartja a szavát és lejáró szerződéssel tudjuk hozni.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Ez tipikus ló túloldala.wZoLee7 írta:Vagyis a többség szerint jó úgy a támadó sorunk ahogy most van? Én kétlem. Pont, hogy egy MBappenyire vagyunk attól, hogy a támadó sorunk abszolút elite legyen. Lehet ezt foltozgatni Joseluval meg hasonló kaliberű játékosokkal, de akkor jön az ami a megy a meccs topicban van minden héten. Amihez neki kell 10 helyzet, ahhoz Bappenak elég lesz 2-3 és ez nagyon sokat számít. Majd kiderül, messze van még a nyár, igazából minden attól függ majd ki lesz jövőre az edző és mi lesz a felállás, mert ha nem marad a 10-es akkor Jude sem lesz ennyire eredményes.KAG írta:
Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.
Szerintem már többen vagyunk azok, akik azt mondják, hogy ide inkább nem kell jönni.
A többség szerint kell kezdő szintű támadó igazolás, de az Mbappe biznisz kezd elég rázós lenni. Ahogy fogalmaztál, sokan attól félnek, pont egy Mbappenyire vagyunk attól, hogy szétbombázzuk az öltözőt, vagy hogy egy Messi féle folyamatosan egyre többet akaró kullancsunk legyen, vagy hogy egy újabb Hazard story elé nézzünk.
És rátérve Jude-ra: az év eleji rombusz helyett az utóbbi időben inkább klaszikusabb 442-t játszottunk, ahol Jude amolyan bal kp-s volt, de nem 10-es.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Vagyis a többség szerint jó úgy a támadó sorunk ahogy most van? Én kétlem. Pont, hogy egy MBappenyire vagyunk attól, hogy a támadó sorunk abszolút elite legyen. Lehet ezt foltozgatni Joseluval meg hasonló kaliberű játékosokkal, de akkor jön az ami a megy a meccs topicban van minden héten. Amihez neki kell 10 helyzet, ahhoz Bappenak elég lesz 2-3 és ez nagyon sokat számít. Majd kiderül, messze van még a nyár, igazából minden attól függ majd ki lesz jövőre az edző és mi lesz a felállás, mert ha nem marad a 10-es akkor Jude sem lesz ennyire eredményes.KAG írta:Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.ELSiete írta: .@EduAguirre7: "Kylian Mbappé has already booked his house in Madrid."
Hello skacok.
Legalább lesz relevans meccsperce, márha beválogatják az 5 percekre.kodo írta: Real Madrid will almost certainly lose Brahim Díaz for a month (January - February 2024) due to the African Cup.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
nemkell bappa, bellivel amugysem fernek meg egymas mellett, mar nem a poszt miatt nyilvan, de az angolnak sokkal nagyobb karizmaja van fiatalabban, es o ezt mar madridban formalja, szerintem egyaltalan nem tenne jot az oltozonek. aztan cafoljon ram, jojjon ide nyaljon be mindenkinek, es tegye a dolgat beallva a sorba
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.ELSiete írta: .@EduAguirre7: "Kylian Mbappé has already booked his house in Madrid."
Hello skacok.
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
The 2030 World Cup final will be played at the Santiago Bernabéu stadium.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
.@EduAguirre7: "Kylian Mbappé has already booked his house in Madrid."
Hello skacok.
Hello skacok.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Sorrentino
Nekem ez valamiért kimaradt, hogy ő idén januártól már marokkói válogatott lett.kodo írta: Real Madrid will almost certainly lose Brahim Díaz for a month (January - February 2024) due to the African Cup.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jon Bappe januarban.Mickey írta: ebben az időszakban simán kaphatott volna lehetőséget, azért elől így sem vagyunk túl acélosak darabszámban...ésatöbbi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ebben az időszakban simán kaphatott volna lehetőséget, azért elől így sem vagyunk túl acélosak darabszámban...ésatöbbi.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Pad'em
Kupában, szuperkupában biztos játszott volna komolyabb perceket. Nagyon nem fog jól jönni ha elengedjük.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"