M1Ö írta:
Ha már Ozora... Tripről lejöttél már?
De viccet félre téve, akkor jó a fesztivál? Még huszon éves koromban nagyon gondolkodtam rajta, hogy ki kéne próbálni.
Anno amikor megszűnt a hegyalja fesztivál, akkor sokat gondolkodtam, hogy mi legyen az új fesztivál otthon. Volt, sziget és ozora között vaciláltam. Imagine dragons, placebo és társai miatt sziget nyert. Aztán mióta eladta gerendai a többségit azóta hulladék az egész sziget. Nagyon sokat romlott a szinvonal, emberek szempontjából is akik elkezdek oda járni.
Szilveszter óta járok goára, így egyértelmű volt, hogy ozorára megyek. Borzalmasan jó élmény volt.
Astrix a psytrance egyik legnagyobb alakjának az intrója:
https://www.youtube.com/watch?v=cMAVQbaVRzQ&t=85s nagyon jó élmény volt ezt hallani.
Jó settek voltak, remek chill zenék is voltak. Azokra jó volt csak kifeküdni és relaxációs gyakorlatokat végezni. alig volt pár csikk eldobva, szóval tiszta volt a fesztivál. Mezitláb toltam végig, így még a hátam se fájt.
Nagyon sok kultúra találkozott egy időben. Nem volt térerőm és mint telefon/net függő..nem hiányzott abban az egy hétben ami azért jól leírja számomra legalább is, hogy mekkora ereje van a helynek.
De tény az is, hogy nyilván minél többen vannak, annál jobban hígul rossz irányba.
Akik kivittek kocsival, ők pl csak a programok miatt mentek, mintsem a zenéért.
Amúgy az már előre le volt szögezve, hogy ozorán nem fogok semmit se tolni és én azt tapasztaltam, hogy ezt mások is így tették. Járok goa bulikra észreveszem a különbséget ha ekis, gombás, papiros, speedes arcok vesznek körül.
Amúgy ozorát azért tartják kábszi fesztiválnak, mert amíg egy bármilyen fesztiválon az emberek alkoholt fogyasztanak, addig egy psy fesztiválon a pszichodelikus szerek pörögnek. Aztán társadalmilag jobban elfogadott az alkohol.
Tök elkeserítő volt olvasni 444, telex cikke alatt a kommenteket az öngyilkos belga hölgy miatt. Mindenki egyből tolta a rosszindulatú drogos cimkézéseket.