HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 14., szombat 15:33
GRAN TURISMO: Na, ez igen! Így kell, és így lehet játékról + életrajzról filmet készíteni autós témában. Talán néhol túlment a hatásvadászat, de összességében kifejezetten jó móka, egy nagyon jó David Harbour-ra megspékelve.
Ha már tegnap Péntek 13 volt...
FREDDY VS JASON: Az ajándék, amit minden horror fan várt, a horror ikonok Szent Grálja! Egy útmutatás, miként KELLENE használni a legendákat.
Egy óriási nagy trash zúzda, de a zseni fajtából. Pont azt kapod, amit vársz tőle.
Érthetetlen, hogy miért (tudom-tudom a jogok) nem használják jobban őket...
- Freddy vs Jason 2
- Freddy vs Jason: Hellraiser
- Freddy vs Jason: Halloween
- Freddy vs Jason: Gyerekjáték
- Freddy vs Jason: Woodsboro-i mészárlás
Végtelen opció. Mindenki univerzumokban gondolkodik. Itt van a szemünk előtt!
PET SEMATARY - BLOODLINES: Előzménynek gyenge, Kedvencek temetőjének gyenge, nem is jó film, de nem is vállalhatatlan. Olyan igazi semmilyen. Más néven futna, egynek talán el is menne.
Mondjuk az is igaz, hogy nem vagyok nagy fanja a szériának.
TÖKÉLETES CÉLPONT: Mocskos, véres, John Woo! Pedig egy iparosmeló, csak jókor, jó helyen, jó karakterekkel készült. JCVD, Lance Henriksen, Arnold Vosloo (Kőkemények, csúnyán néznek, olykor még zongoráznak is. Hamisítatlan, pofonegyszerű, 80-as, 90-es évekbeli gecik.), kell ennél több? Dehogy.
APÁCA 2: Sztoriban mérföldekkel jobb, mint az első, csak a probléma az, hogy mégis rettentő szarul lett megírva. Főszereplő oldalról nézve kuka az egész, lézengenek, azt se tudják mi van. Nincs egy jó démon vs hit harc.
Pedig ebben most tényleg volt kraft.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots