Vinícius Junior - 7
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Vinícius Junior - 7
Vinicius Jr official statement.
"Congratulations to Sevilla on the quick positioning and penalty in another sad episode for Spanish football."
"Unfortunately I have access to a video of another racist at this Saturday's game, this time carried out by a child. So sad there is no one to educate her. I invest a lot in education in Brazil to train citizens with different attitudes."
"The face of today's racist is stamped on websites as like several other times. I hope Spanish authorities do their part and change legislation for once. These people need to be criminally punished too."
"It would be a great first step to prepare for 2030 World Cup. I am here to help."
Jolvan meglehet koszonni de mostmar rendezi a liga meg a klubok. Vagy most ő ilyen rasszizmus elleni ambrassadorunk lesz?
"Congratulations to Sevilla on the quick positioning and penalty in another sad episode for Spanish football."
"Unfortunately I have access to a video of another racist at this Saturday's game, this time carried out by a child. So sad there is no one to educate her. I invest a lot in education in Brazil to train citizens with different attitudes."
"The face of today's racist is stamped on websites as like several other times. I hope Spanish authorities do their part and change legislation for once. These people need to be criminally punished too."
"It would be a great first step to prepare for 2030 World Cup. I am here to help."
Jolvan meglehet koszonni de mostmar rendezi a liga meg a klubok. Vagy most ő ilyen rasszizmus elleni ambrassadorunk lesz?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sosem volt elég egyedül. Nem is lesz.ferni írta: Hiányzik neki nagyon Benzema.
Ebből itt akkor lesz foca, ha kap előre valakit, akivel tud is valamit kezdeni.
Egyedül kevés sajnos jelenleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hiányzik neki nagyon Benzema.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neki a feje nehéz nem a mez.Torquemada írta: Nehéz lesz a 7es mez, mint CR óta mindenkinek ?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nehéz lesz a 7es mez, mint CR óta mindenkinek ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hoztad bro.Pad'em írta: Vinicius Jr: “I was very bad last night and I was very bad the game before. I must improve and play with a clear head.”
Nocsak.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nagy az arc, de továbbra sincs teljesítmény.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Vinicius Jr: “I was very bad last night and I was very bad the game before. I must improve and play with a clear head.”
Nocsak.
Nocsak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
besült egy csel, és akkor az baj?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Ez nem kor foggu, ez egyeniseg. Megerkezett, berobbant, sut rola a vezerszuperbikasztar szerep. Nem mellesleg az eddigi karrierje sem volt rossz...whitemadrid írta:Most nem tudom kire gondolsz mert Vini se Rodrygo nem az. Bellinghamet meg még ne hasonlítsuk olyanokhoz akik tizen x évet hoztak top szinten.zsuninnyo írta:
De, mar van.
Hozzateszem imadom Bellingham hozzáállását es azt ahogy berugta az ajtót a Ligában.
De ebből is látszik, hogy milyen rég sült el jól nálunk egy új támadó igazolás, hogy egy 20 eves gyerekre valaki ezt mondja :
"Nincs Benz, nincs Cr nincs aktuális vezerszuperbikasztár.
De, mar van"
Nem bantásnak szántam a Vini fanoknak.
De latom sokaknak nem tetszett.
- whitemadrid
Most nem tudom kire gondolsz mert Vini se Rodrygo nem az. Bellinghamet meg még ne hasonlítsuk olyanokhoz akik tizen x évet hoztak top szinten.zsuninnyo írta:De, mar van.whitemadrid írta: Nincs Benz, nincs Cr nincs aktuális vezerszuperbikasztár.
Hozzateszem imadom Bellingham hozzáállását es azt ahogy berugta az ajtót a Ligában.
De ebből is látszik, hogy milyen rég sült el jól nálunk egy új támadó igazolás, hogy egy 20 eves gyerekre valaki ezt mondja :
"Nincs Benz, nincs Cr nincs aktuális vezerszuperbikasztár.
De, mar van"
Nem bantásnak szántam a Vini fanoknak.
De latom sokaknak nem tetszett.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nekem nem úgy tűnik Vini, mint aki neheztelne Jude-ra, mert megy neki.
De, mar van.whitemadrid írta: Nincs Benz, nincs Cr nincs aktuális vezerszuperbikasztár.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem valamelyik közösségi mediában dobot neki egy üzenetet és kész, hírnek jó. Sosem rossz ha egy kiszemeltünk azt látja hallja a játékosoktól hogy tesó gyere ide, ez a világ legjobb helye és én is azt akarom h itt legyél. Egy ilyentől nem lesz jobb vagy rosszabb a teljesítménye. Én attól féltem Őt, hogy Jude teljesítménye, státusza, az egész jelensége kicsit Vini fejében okoz kárt akaratlanul is. Látja, hogy nincs itt fél éve, ontja a gólokat, jól játszik, a szurkolók imádják és sztár. Mondjuk az látva pár media szerpelésüket (azóta már) közösen remélem félre tudja tenni ezeket a gondolatokat és visszatalál ahhoz az énjéhez akit ketten is nehezen állítottak meg.
Nem érzem hogy a kettő bármilyen szinten összefügg. Nyilván nem edzés helyett Smsezik…
- whitemadrid
Szerintem ő még nincs az a kategória, hogy ezzel foglalkozzon.Halfkey írta: Vinicius: “I didn’t know Bellingham but I knew that other teams wanted him so I texted him…”.
“I did the same as I did with Camavinga: texting for months and telling Real is the best club in the world”.
“Juni Calafat knows that if I can help him, I will”, told L’Équipe.
Agent Vini.
Neki még a pályán kene megmutatni, h viszi a csapatot a hátán. Nincs Benz, nincs Cr nincs aktuális vezerszuperbikasztár. Ha ezt a szerepet betolti huzamosabb ideig akkor smsezgessen mas jatekosoknak.
Vinicius: “I didn’t know Bellingham but I knew that other teams wanted him so I texted him…”.
“I did the same as I did with Camavinga: texting for months and telling Real is the best club in the world”.
Agent Vini.
Agent Vini.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Vini Jr: “Real Madrid? I could stay here my whole career, but the club of my life is Flamengo. I promised my father I would go back one day. I must respect that promise.” (France Football)
Ok, szia.
Ok, szia.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim kozben "bekoszont" neki instan, amire valaszolt is a brazil.
Ez olyan valami, amit neha hianyoltam (de ettol nem kevesebb szamomra) CR oldalarol a tavozasa utan, de nem vagyunk egyformak.
Ez olyan valami, amit neha hianyoltam (de ettol nem kevesebb szamomra) CR oldalarol a tavozasa utan, de nem vagyunk egyformak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema