Elektronika
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Elektronika
de most akkor mivel nem értesz egyet?
a kalóriákat meg inkább hagyjuk, meg van még pár érdekes adat, amit majd kiszámol a legdrágább okosság is, persze...
szóval, mivel is?
a kalóriákat meg inkább hagyjuk, meg van még pár érdekes adat, amit majd kiszámol a legdrágább okosság is, persze...
szóval, mivel is?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem ertek egyet, oranak, aktivitaskovetonek, es egyaltalan alapadatok meresere sporthoz (hany km, hany kaloria, stb) egy xiaomi mi band 7 vagy 8 (mar nem is tudom ) pl parezer forintert eleg jo tud lenni, azt is szoktam hasznalni, pl iden egesz nyaron az volt rajtam, mert strapabiro, minimaldesign, lehet menni benne uszni, focizni, futni, meg csak altalaban mindennapra mint mondtam oranak hasznalni. akksi birja sokaig, aztan pl este telefonon szinkronizalas utan megnezed a reszletes adatokat, mar akit ez erdekel
thereisonly1ronaldo
- Mickey
Akadnak olcsóbb aktivitás követők is, ilyen jellegű kütyük, ezek is tök hasznosal tudnak lenni.
jaja
jaja
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nálunk most jött egy hete egy Amazfit okoskarkötő az olcsóbb 15-20k környéki kategóriából az elég jó cucc. Nyilván ennyiért még nincs nfc meg beépített gps sem, az alapdolgokat tudja, csak mint márkáról nyilatkoznék, hogy jó, megbízható, pontos. Konkréten 1 hét alatt 50%-on van még mindig az első töltéséről. Zepp alkalmazás is baba.
Volt Xaomi Redmi Smart Brand Pro előtte, az 1 éven belül meghalt, magától ide-oda járkált a kijelzőn, flashlightot villogtatta, nem reagált semmire, megbolondult a rendszere. Szerencsére garin belül, emag visszatérítette az árát.
Bár ez okoskarkötő, de hátha segít, hogy ezek a személyesen tapasztalatok, jó a rendszer, jó az app, szerintem Amazfit okosórában is jó lehet és árban is biztos barátibb.
Xiaomit viszont nem vennék még1x a belépő szintből.
Volt Xaomi Redmi Smart Brand Pro előtte, az 1 éven belül meghalt, magától ide-oda járkált a kijelzőn, flashlightot villogtatta, nem reagált semmire, megbolondult a rendszere. Szerencsére garin belül, emag visszatérítette az árát.
Bár ez okoskarkötő, de hátha segít, hogy ezek a személyesen tapasztalatok, jó a rendszer, jó az app, szerintem Amazfit okosórában is jó lehet és árban is biztos barátibb.
Xiaomit viszont nem vennék még1x a belépő szintből.
- Mickey
Tudok segíteni ezen a téren, ha oda jutna a dolog...hol mit hogyan stb...EmbroZZ írta:Hát igen, a GARMIN az a nyálcsorgatós kategória , de az én árszintemen a játékokat kapod belőlük kb. Drágábbat viszont nem akarok venni, mert korábban nem használtam még sportoláshoz, mindennapi élethez okosórát, szóval nem tudom mennyire kompatibilis velem...Mickey írta:
tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.
de az ökoszisztéma remek , alacsonyabb kategóriában is
Nekem kell, ezért ne msajnáltam rá a kreditet.
De egyértelmű, hogy saját igényeidnek megfelelően, és beugrónak más kütyü is elég.
Hasznosm, ha tudsz vele fizetni, értesítéseket fogadni, akár világítani, vizet bírja, lépést számol, nem kell naponta tölteni, hívást tudsz vezérelni, zene vezérlés és esetleg személyre tudod szabni...aktivitásokat követ, ilyenek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Családban van GT2 Pro és GT3 Pro is. Előbbit első héten nekivágtam egy vascsőnek, de semmi baja nem lett. Huawei Health appban egész jó kis hátterek vannak hozzájuk. Mindkettő akksija bírja egy hétig. Utóbbi volt medencében tesztelve, nem volt gond a vízzel. Én általában az időt nézem rajta, nem kell folyamatosan a telefon után nyúlni, ha jön egy értesítés, csak rápillantok az órára. Óránként szól, hogy álljak fel. A világítást szoktam még gyakran használni, mikor tele a kezem vagy nincs kéznél a telefon.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökön köszi!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem volt egy Samu, odaadtam haveromnak ajandekba, total folosleges volt nekem.EmbroZZ írta:Hát igen, a GARMIN az a nyálcsorgatós kategória , de az én árszintemen a játékokat kapod belőlük kb. Drágábbat viszont nem akarok venni, mert korábban nem használtam még sportoláshoz, mindennapi élethez okosórát, szóval nem tudom mennyire kompatibilis velem...Mickey írta:
tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.
Aztan vettem egy apple watchot, mert jo aron adtak, heti ket irodai napon rajtam is van, azt leszamitva valahol a kecoban lemerulve.
Az elejen meg volt rajtam alvasnal, sport, stb., aztan most itt tartunk. Szoval jo otlet elobb egy olcsobb kategoriaval kezdeni, aztan onnan lehet szintet lepni, ha bejon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Hát igen, a GARMIN az a nyálcsorgatós kategória , de az én árszintemen a játékokat kapod belőlük kb. Drágábbat viszont nem akarok venni, mert korábban nem használtam még sportoláshoz, mindennapi élethez okosórát, szóval nem tudom mennyire kompatibilis velem...Mickey írta:tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökön köszi!
- Mickey
tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökön köszi!
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Huawei abban jobb a Samsung/Apple-hoz képest, hogy nem kell 2 naponta tölteni, hanem kibir simán 7 napot.EmbroZZ írta:Igen, abban is gondolkodtam, de fitness/sleeping funkcionalitásban az amazfit lenne a perfect (nemíromle, hogy fit ). Nem vágom, hogy samsung órákra van-e olyan app, ami mondjuk readyness levelt mér, vagy smart alarmmal okosít... (persze egy google keresés sokat segítne, de alapból nem is gondolkozom, mert úgyis a madridom bővíti legjobban az ismereteket de a protektor is fasza ötlet, a huaweit már ki is lőttemhehetheoriginal írta:
Ennyiert mar veszel uj, nem hasznalt galaxy watch 4 classicot, 46mm meretut pl, kb ugyanaz, mint a joval dragabb legujabb 6 classic, mechanikus lunettaval, aztan mindent tud, amire szukseg van, plane ha lte modellt veszel.
Vagy akar 5 prot is, sztem 90kba belefer.
Nekem 4 classic van, teljesen baba, masfel-ket napot kihuzok vele altalaban egy toltessel, vettem hozza vedo lunettat meg applewatch szerű szijat ebayrol (kinabol) par dodiert.
Ha strapabírósag fontos, akkor casio g-shock
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meeting mi?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
ja alvashoz nincs fenn nekem, csak nap közben, szoval errol a reszerol nem tudok mit mondani, neha gps-nek hasznalom a google mapsen keresztul, meg altalaban üzeneteket nezek rajta.
neha sport közben is hasznalom, tetszik, hogy automatikusan felismeri a mozgas tipusat a szokasoktol fuggoen, es nem kell manualisan elinditani. fitness, es mindenfele meres szempontbol aranylag pontos cucc, ahogy eszrevettem, de mint mondtam ez a resze annyira nem erdekel.
igazabol, ha akarna az ember kivaltana a telefont egy napra, de nyilvan nem tul kezenfekvo.
en nem bolondoznek mas android oraval, csak a samsung, aminek van ertelme.
vagy nyilvan lehet menni garmin es hasonlo iranyokba, de az mar kurvadraga hobbi....
neha sport közben is hasznalom, tetszik, hogy automatikusan felismeri a mozgas tipusat a szokasoktol fuggoen, es nem kell manualisan elinditani. fitness, es mindenfele meres szempontbol aranylag pontos cucc, ahogy eszrevettem, de mint mondtam ez a resze annyira nem erdekel.
igazabol, ha akarna az ember kivaltana a telefont egy napra, de nyilvan nem tul kezenfekvo.
en nem bolondoznek mas android oraval, csak a samsung, aminek van ertelme.
vagy nyilvan lehet menni garmin es hasonlo iranyokba, de az mar kurvadraga hobbi....
thereisonly1ronaldo
-
Igen, abban is gondolkodtam, de fitness/sleeping funkcionalitásban az amazfit lenne a perfect (nemíromle, hogy fit ). Nem vágom, hogy samsung órákra van-e olyan app, ami mondjuk readyness levelt mér, vagy smart alarmmal okosít... (persze egy google keresés sokat segítne, de alapból nem is gondolkozom, mert úgyis a madridom bővíti legjobban az ismereteket de a protektor is fasza ötlet, a huaweit már ki is lőttemhehetheoriginal írta:Ennyiert mar veszel uj, nem hasznalt galaxy watch 4 classicot, 46mm meretut pl, kb ugyanaz, mint a joval dragabb legujabb 6 classic, mechanikus lunettaval, aztan mindent tud, amire szukseg van, plane ha lte modellt veszel.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökön köszi!
Nekem 4 classic van, teljesen baba, masfel-ket napot kihuzok vele altalaban egy toltessel, vettem hozza vedo lunettat meg applewatch szerű szijat ebayrol (kinabol) par dodiert.
- hehetheoriginal
Ennyiert mar veszel uj, nem hasznalt galaxy watch 4 classicot, 46mm meretut pl, kb ugyanaz, mint a joval dragabb legujabb 6 classic, mechanikus lunettaval, aztan mindent tud, amire szukseg van, plane ha lte modellt veszel.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökön köszi!
thereisonly1ronaldo
-
Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökön köszi!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ilyen akksi kímélő üzemmódok sajnos nem sokat érnek, mert felül vannak írva mindenféle appoknál engedélyezett background processek által, ezzel megelőzve, hogy a user panaszkodjon a szoftverről, hogy pl. nem jönnek a messenger értesítések - ugyebár melyik szolgáltatást nyújtó cégnek kell ez a szitu.
Legkímélőbb a mobilnet, bt, wifi kikapcsolása amikor teheti az ember, meg okosan tölteni.
Lényeg, hogy valószínűleg nem merül gyorsabban, csak kb. ugyanúgy, de közben elvárnád, hogy ne ugyanaz legyen.
Legkímélőbb a mobilnet, bt, wifi kikapcsolása amikor teheti az ember, meg okosan tölteni.
Lényeg, hogy valószínűleg nem merül gyorsabban, csak kb. ugyanúgy, de közben elvárnád, hogy ne ugyanaz legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En nem panaszkodaskeppen irtam, csak kivancsi voltam, hogy a telommal van egyedi problema, vagy altalanossagban ez a jellemzo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
De most őszintén,min vagytok meglepodve, amikor maga a gyarto (marmint az anyaceg es nem a melyszegeny kisgyerekeket dolgoztato tavolkeleti osszeszerelouzem , az anyaceg artatlan ) jelentette ki hivatalosan, hogy igen ahogy oregszik, szoftveresen ilyen a dolog, hogy kimeljek az akkut.
Vegyel ujat, mit panaszkodsz
Vegyel ujat, mit panaszkodsz
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Dettó.nmate írta:Nekem az tűnt fel, hogy 1 éves gari előtt 98%-os volt az akksim, 3 hónapra rá most 89%Realista24 írta: Csak én tapasztalom hogy az aksi kímélő üzemmódban jobban merül a telo?
13 Mini.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azösszesmobilgyártógecikurvaanyját
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema