Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
Jesse Lingard nem lesz az Al-Ettifaq játékosa, mivel az angol játékos fizetési igényei túl magasak a szaúdi klub számára.
létezik ilyen? túl magas bérigények?
létezik ilyen? túl magas bérigények?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nyáron eladtak több alapembert, az azóta már ki is rúgott Mislintat csinált egy nagy átalakítást. Leigazolt egy csomó rossz játékost, többségüket saját zsebbe kapott ügynöki jutalékért.gutihaz14 írta: [Bart Frouws] Ajax is now 17th in the Eredivisie, the lowest position ever for the club in the entire history of the competition.
[Sportzeloot] Ajax fail to win 8 games in a row for the first time in their professional history
valaki tudja hogy mi a fene történik ott?
Ez olyan gyenge poén volt, mint ebben a szezonban Rodrygo, szóval nagyon gyász'shutterisland írta: mondjuk nem is csodalom, ha egy suta lo a kozephatved.
Tudsz ennél te jobbat (vagyis reméljük )
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk nem is csodalom, ha egy suta lo a kozephatved.
Orbán.gutihaz14 írta: [Bart Frouws] Ajax is now 17th in the Eredivisie, the lowest position ever for the club in the entire history of the competition.
[Sportzeloot] Ajax fail to win 8 games in a row for the first time in their professional history
[Bart Frouws] Ajax is now 17th in the Eredivisie, the lowest position ever for the club in the entire history of the competition.
valamelyik univerzumban:
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amugy Enrique elkezdte a Pep fele agymeneseket. Newcastle ellen 4-2-4, most a 3-3-3-1. Ki akarja b@szatni magat?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hat ja, ontorvenyu figura volt, aztan kozben trofeak, valogatott meccsek, vb-cim lecsuszott, mikor volt kedve, akkor focizott, ingazott kb brazilia meg spanyolorszag kozott, hol epp milyen kedve meg mekkora honvagya volt...Remy írta: Az rendben van, hogy barcaban nagy volt, de ahogy latom kb masfel szezont nyomott ott is le, aztan ment vissza a tengerentulra.
Gondoltam, hogy hozzaallasbeli problemak lehettek.
azert volt ott is 1-2 5:0 clasicokon, ettek a vedok rendesen a cseleket meg a golokat
amugy zagallo is elbaszta sztem 98-ban, hogy nem vitte a vb-re, mert a csoportmeccsek alatt serult lett volna, de a kiesesesre felepul, es akkor talan a donto is mashogy alakul, es nem pedig sokkban tötymörög az egesz csapat ronaldo rohama miatt....
de nincsen ha ugye..
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt Neymar megspekelte pluszban a tesoja szulinapjaval ishehetheoriginal írta:
volt egy olyan heppje is, hogy a rioi karnevalon ott kell lenni, az meg szezon kozben van....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az rendben van, hogy barcaban nagy volt, de ahogy latom kb masfel szezont nyomott ott is le, aztan ment vissza a tengerentulra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealMadridFanatic
Pelevel 1v1eztek a kertben.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy o hol rugta azt a rengeteg golt ?
768 hivatalosat is irnak, 1000-et irnak a sormeccsekkel egyutt, de a wikipedia es transfermakt adatai alapjan kb 300-400 kozott termelt klub es valogatott szinekben 1985 es 2010 kozott.
768 hivatalosat is irnak, 1000-et irnak a sormeccsekkel egyutt, de a wikipedia es transfermakt adatai alapjan kb 300-400 kozott termelt klub es valogatott szinekben 1985 es 2010 kozott.
- hehetheoriginal
what?
barcaban igabatette a vilagot. megragadni azert nem tudott nagyon, mert ilyenek az ontorvenyu zsenik, mindig kialakult korulotte vmi osszezorrenes.
volt egy olyan heppje is, hogy a rioi karnevalon ott kell lenni, az meg szezon kozben van....
munkamoral ott se volt meg, mint altalaban a braziloknal, miutan eljutottak egy szintre sportban es anyagilag a favelabol meg ehezesbol, es mar nem okozott örömet a fodball, akkor szep lassan elengedtek a dolgot.
itt ronaldo a kivetel, aki bar szerette a bulikakat, de neki soha nem mult el a szerelem, csak a teste mondta, hogy kösz kiszallok (illetve, hogy doppinglistara tettek az addig elotte pajzsmirigy problemara szedett gyoccert, emiatt elhizott...)
barcaban igabatette a vilagot. megragadni azert nem tudott nagyon, mert ilyenek az ontorvenyu zsenik, mindig kialakult korulotte vmi osszezorrenes.
munkamoral ott se volt meg, mint altalaban a braziloknal, miutan eljutottak egy szintre sportban es anyagilag a favelabol meg ehezesbol, es mar nem okozott örömet a fodball, akkor szep lassan elengedtek a dolgot.
itt ronaldo a kivetel, aki bar szerette a bulikakat, de neki soha nem mult el a szerelem, csak a teste mondta, hogy kösz kiszallok (illetve, hogy doppinglistara tettek az addig elotte pajzsmirigy problemara szedett gyoccert, emiatt elhizott...)
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hehito, ket kemeny merting kozott irj mar pls par sort arrol, hogy Romario miert nem tudott a PSVn kivul sehol megragadni hosszabb idore. Pedig brutal, hogy milyen szamokat tudott hozni.
Pont belefutottam egy kepbe, amin 6 jatekos van, akik 3 kulonbozo evtizedben is 100 gol fole jutottak.
Di Stefano, Puskas, Pele, Romario, Messi es CR.
Pont belefutottam egy kepbe, amin 6 jatekos van, akik 3 kulonbozo evtizedben is 100 gol fole jutottak.
Di Stefano, Puskas, Pele, Romario, Messi es CR.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mocskos szabotőrökRealista24 írta: French football's TV presence is under threat as no one wants to pay the £693million annual fee to stream Ligue 1 and 2 games.
They have received zero bids for broadcasting rights.
Neymer meg: lassan ennyi sérülése Ronaldonak sem volt.
Nem vigyáz magára, iszik, bulizik, de ezt csinálta Ronaldo is pl.
Viszont neki (is) szar lehet a genetikája, + a játékstílusából adódóan is jönnek a sérülések. Biztosan többre vitte volna ha profi sportolói életet él, de a genetika miatt jó eséllyel úgy is megszívta volna előbb vagy utóbb.
Egy jó Neymar jó lett volna, jót tettt volna a focinak is (főleg ha nem a Barcában játszik ugye), kár érte.
Btw a Brazilok 4 meccsen 7 pont, hasítanak eddig. (bezzeg Argentína)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
French football's TV presence is under threat as no one wants to pay the £693million annual fee to stream Ligue 1 and 2 games.
(Source: Sun Sport)
Nyomasd neki Mbappe
(Source: Sun Sport)
Nyomasd neki Mbappe
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezzel kezdtem. Nem mindig, de általában.hehetheoriginal írta:Sziahello jelentkezem, ketszeres acl sebesules, meniszkusz perfekt allapotban. A 2. a covid faszsag kezdeten tortent , nem voltam akkor se 16 eves, doki mondta jo a genetikam, mert a porc allapota egy fiatal srac szintjen van es hibatlan.Nika91127 írta:
Azért valljuk meg férfiasan, elülső keresztszalag sérülés nem nagyon jellemző meniscus sérülés nélkül...
Mindketszer oldalrol kb 90fokos szögben estek ra a terdemre, neymaret direkt nem neztem meg, de ott sejtem, hogy nem ez volt a helyzet, ezert minden is szakadt a picsaba...
- hehetheoriginal
Sziahello jelentkezem, ketszeres acl sebesules, meniszkusz perfekt allapotban. A 2. a covid faszsag kezdeten tortent , nem voltam akkor se 16 eves, doki mondta jo a genetikam, mert a porc allapota egy fiatal srac szintjen van es hibatlan.Nika91127 írta:Azért valljuk meg férfiasan, elülső keresztszalag sérülés nem nagyon jellemző meniscus sérülés nélkül...ToniKroos írta:
Militaonak csak a keresztszalagja szakadt, meniszkusza nem és rá 6-7 hónapot mondtak jó esetben. Neymarnak ebből 8-10 hónap szerintem simán lesz mire visszatér, ha még lesz kedve egyáltalán ehhez a bohóckodáshoz. Szóval idén 100% hogy nem játszik már, de én egész 2024et se csodálkoznék ha kihagyná, akkor pedig az szinte egyenlő egy karrierendével.
Mindketszer oldalrol kb 90fokos szögben estek ra a terdemre, neymaret direkt nem neztem meg, de ott sejtem, hogy nem ez volt a helyzet, ezert minden is szakadt a picsaba...
thereisonly1ronaldo