ezek komolyan így, hogy jönnek neked össze? de most tényleg minden bántás nélkül...Anis írta: Rajtszámozás jó lehet (lásd Rossi 47-es száma)
és még csak félregépelés se lehet a rag miatt... 47es, az...
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 10., kedd 0:19
ezek komolyan így, hogy jönnek neked össze? de most tényleg minden bántás nélkül...Anis írta: Rajtszámozás jó lehet (lásd Rossi 47-es száma)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 9., hétfő 23:51
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. december 9., hétfő 22:43
Ha ezt bevezetik,akkor lesz az a tippem,hogy vagy Vettel nyer tükörsimán 100 ponttal,vagy ezen az utolsó versenyen fordul a kocka valakik között..ferni írta:szimplán szánalmas... ekkora baromságot bakker.... jézusom.....wZoLee7 írta:Az meg hogy az utolsó futamon dupla pontok vannak, szerintem hülyeség. Ha valaki úgy állna, hogy megnyeri, de az utolsó versenyen kiesik és egy rivális nyer akkor is behozzák...mivel különlegesebb az utolsó futam, mert utolsó?
valakit pont kilök valamelyik idióta vagy elszáll a motorja, akkora kétszer akkorát szop, mert ez éppen az utolsó versenyen történt? hát ki találta ki ezt a baromságot???
tehát tegyük fel Alonso összeszed az utolsó futam előtt 49 pont előnyt és elmehet az utolsó futamon, ha pl valamelyik retard belemegy, míg a VB második megnyeri a futamot??? ez egy fair dolog szerintük??.... megérdemelt lesz az, hogy 49 pontot hoznak be a VB elsőn 1 verseny alatt??? ez komoly??
ennyire hülyék nem lehetnek.... ezt nem hiszem el, hogy meg fog valósulni....
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 9., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 9., hétfő 22:13
szimplán szánalmas... ekkora baromságot bakker.... jézusom.....wZoLee7 írta:Az meg hogy az utolsó futamon dupla pontok vannak, szerintem hülyeség. Ha valaki úgy állna, hogy megnyeri, de az utolsó versenyen kiesik és egy rivális nyer akkor is behozzák...mivel különlegesebb az utolsó futam, mert utolsó?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 9., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 30., szombat 12:55
na most meg nem mondom mi volt a neve, de volt egy japán versenyző régebben, aki full fekete sisakban ment és ő aztán szó szerint kamikáze módjára vezetettMarci77 írta:És azt egyből vissza is vonultathatják Takuma Sato neve alatt.wZoLee7 írta:minden csapat ilyen, ha valami nem tetszik nekik elkezdik az ellen kampányt, ez normális
a megmaradó rajtszámok ötlete mindig is tetszett, igazán bevezethetnék...ha jönne egy japán simán engedélyezném neki hogy rohadt nagy fehér körben piros színnel egy dupla nulla legyen menő kamikáze lenne
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 30., szombat 12:30
Valencia nem tudta válalni a költségeket,forrásokat az államtól meg a válság miatt nem kaptak,ezért az Europa nagydíjjat törölték.Hihetetlennek tünik,de azt mondják veszteséges volt(???),és elég nekik a motoGPA valenciai pályával akkor most mi is a helyzet? Úgy emlékszem, mintha abban egyeztek volna meg hogy évente váltogatva fog szerepelni az egyik mostanival felváltva.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 29., péntek 21:39
És azt egyből vissza is vonultathatják Takuma Sato neve alatt.wZoLee7 írta:minden csapat ilyen, ha valami nem tetszik nekik elkezdik az ellen kampányt, ez normális
a megmaradó rajtszámok ötlete mindig is tetszett, igazán bevezethetnék...ha jönne egy japán simán engedélyezném neki hogy rohadt nagy fehér körben piros színnel egy dupla nulla legyen menő kamikáze lenne
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 29., péntek 13:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 28., csütörtök 18:52
Ez odáig rendben is van ha a szabályok nem megkerülésével(teljesen mindegy bizonyítható e,etikai szempontból ez nem számít),de azzal nehéz vitatkozni,hogy pl az elsőszárnyal van bibi,a befújt difuzor se volt valami szabályos nekik egy darabig,és nagyon tudnak lobbizni ha valami nekik kedvező dologról van szó,és nagyon tudnak hőbörögni ha valami nem tetszik.Nem szimpatikus na...mindenki tudja honnan indult az a csapat, nem egyből hatalmas sikerek, szóval ezen a téren én örülök hogy egy ilyen csapat eltudta ezt érni, a nagy múltú csapatoknak meg kevesebb egóval kellene készülni egy-egy adott évre, az egy dolog hogy pl a Ferrári a Ferrári, de attól még nem fognak nyerni
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 28., csütörtök 18:31
A RBR-team mindig mindent elutasít ami az ő autóikat (aero-csomagjukat) veszélyeztetni illetve mindig hőzöngenek és szólnak azért ha valami nem úgy alakul ahogy azt ők akarják (lásd idény közben a gumi). Unalmas már amit művelnek. Náluk van a sportág jelenlegi legjobb autója, legjobb tervezője, egyik legjobb pilótája, jövőre kap maga mellé egy full második számú hátvédet aki nem fog nyavalyogni, hanem teszi amit mondanak neki... lenyugodhatnának egy kicsit.TéOeM írta:Christian Horner mindazonáltal aerodinamikai szempontból aggályosnak találta az elképzelést, ezért elutasította azt."
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. november 28., csütörtök 18:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 27., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 26., kedd 20:54
fontosabb volt a még tovább nyújtott rekord. Van ebben is valami, de azért Webber megérdemelte volna hogy egy győzelemmel búcsúzhasson, a sok-sok dologért cserébe amit a RBR-ért és Vettelért tett az évek alatt. Ahogy anno Barri úgy Webber is elég sokat adott a(z éppen aktuális) német világbajnoknak.morientes írta:Így van.Ennyi a két pilóta közt a különbség.Alonso tudta hogy a brazilnak mennyit jelent otthon az utolsó ferraris futamán egy dobogó...Vettel viszont magasan sz@rt bele hogy Webber,(aki jópárszor aládolgozott a németnek),futam győzelemmel búcsúzzon...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 26., kedd 12:49
Így van.Ennyi a két pilóta közt a különbség.Alonso tudta hogy a brazilnak mennyit jelent otthon az utolsó ferraris futamán egy dobogó...Vettel viszont magasan sz@rt bele hogy Webber,(aki jópárszor aládolgozott a németnek),futam győzelemmel búcsúzzon...wZoLee7 írta:Alonso elengedte volna Massat....sokkal inkább engem az zavart, hogy Vettel fejében meg sem fordult elengedni Webbert. Én a helyében simán félre álltam volna és mennyen.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 25., hétfő 17:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. november 24., vasárnap 23:56
Alapvetően nem várok nagy változást. Hiába az új motorok, itt már régen nem arrol szól a dolog. A redbull pedig most egymás után 4 db. egyéni és konstruktőri vb címmel igencsak megszedhette magát anyagilag.Aztán jövőre remélhetőleg ismét F-1-et láthatunk
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 24., vasárnap 19:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 24., vasárnap 19:06
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem