Nem. Itt arról lenne szó, hogy ne nevezzük már a saját játékosainkat ""szarházinak"", akik nem is szolgáltak rá. Mert esetleg Hazardnál, vagy Bale esetében még megérti az ember, de itt? Ismerjük Kerlont. Még le se szállt a gépről annó Vini, mikor már utálta az instája miatt. Azóta téríti a népet egész sikeresen és tudjuk, hogy neki mindent lehet itt.ANDS írta:Szerintem Kerlon szeretné Vinit, ha jól játszana, lőné a gólokat.ToniKroos írta:
AZ azért komoly,nem tudom ki itt ez a Kerlon, de másokat már ilyenért minimum figyelmeztetnek. Szerintem te is legalább annyira uninteligens balfasz vagy az írásod alapján, mint ő. Látszik, hogy utálod, mint a szart és ezt sajnos hajlandó is vagy leírni ide nagyon inteligens módon. Szomorú, hogy te elvileg Real drukker vagy, de azt érezni, hogy alig várod, hogy csináljon valami rosszat, hogy aztán beböföghess róla valamit. Ez aztán a színvonal....
Vini nem a legélesebb kés a fiókban, de Ramost sem az eszéért szerettük.
Most azokhoz egy kérdés, akik Kerlon miatt épp beleszállnak a moderálásba: ha Kerlon kapna egy figyelmeztetést, vagy igazgatói intőt, akkor Vini jobban játszana, vagy okosabb lenne? Jöhetnek a lenyilak.
Olyanokat olvasok néha Viniről, hogy nem is értem: nem fogja elviselni Mbappe-t, nem bírja a kritikát, ki fogja kezdeni a következő edzőt, meg mit tudom én még milyen sületlenségeket. A srác amióta leigazoltuk különbül dolgozik, mint a legtöbb játékosunk. Nem zördült össze egy játékostársával sem (még a Karim esetnél sem). Minden edzőjével kijött. Jelenleg sem panaszkodik, hogy nem jó helyen játszik, jajj jajj ilyen poszton ő nem szeret, hanem elismeri, hogy szar és meg kell oldja.
Sevillában sem játszott olyan rosszul, mint ahogy itt elő van adva. Kiharcolt egy tizenegyest, adott egy forintos labdát Rodrygonak, volt egy kiugrása is, amit azért kevesen fejeznek be góllal 10-ből 10-szer kapásból. Persze neki is könnyebb, ha nem egy súlytalan Rodrygo van mellette, de arról már kifejtettem a véleményemet. Én nem hiszem, hogy Rodrygo Carlo személyes döntése. Ott volt a kakaskodás. Egyedül ő ment oda a labdáért, amit a Sevillások nem akartak visszaadni, így húzva az időt. Vininek (és a csapatnak is annak kellett volna lennie) sietős volt, mert nyerni akart. Cicáztak vele, a kapus eljátszotta a nagy halált és már ugrottak is neki. Az se véletlen, hogy a valenciai cirkusz is ennél a bírónál volt.
Majmozás. Beleállt a storyba, sokak szerint nem kellene. Szerintem pedig nincs vele semmi baj. Miért legyen a foci a bunkók sportja? Miért nem lehet értelmesen szurkolni? Miért csak bebaszva, behányva, káromkodva a másikat szidva lehet egy focimeccsen résztvenni? Más sportban azért ez nem ölt ilyen méreteket. Olyan világot élünk, ahol a rasszizmust nem kell elfogadni, sőt. Akkor? Én nem vettem észre, hogy a pályán foglalkozott volna szurkolókkal. Akkor miért ne foglalkozhatna a meccs után vele?