Nem, de a barca recepciojan megmondjakANDS írta:Tudod, hol lakik a bíró?hehetheoriginal írta: ….
viszont mikor a világ és az ellenfelek, ellenfelek drukkerei ellen kell menni, akkor én ott vagyok az első sorban, es sztem mindenki más is, megyünk együtt botokkal késekkel törött sörösüvegekkel nézeteltéréseket elrendezni
Vinícius Junior - 7
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Vinícius Junior - 7
thereisonly1ronaldo
Kár, hogy sokan két komplex gondolatot sem tudnak megérteni és szarozzák a másikat.
Vini és a menedzsmentje pedig hát, hogyis mondjam, saját maga alatt vágja a fát. Hiába mutatta meg, hogy jó labdarúgó, ha egy kis szikrára óriás nagy lángot gyújt és ő maga az oxigén, aki táplálja ezt a rendszerint előbukó viselkedésével. Főleg, ha nem megy neki a játék, már pedig idegenben sűrün előfordul ezt tavasszal is meg úgy fest idén sem jön a forma.
Persze, egy farok vagyok, mert ugyanezt idézem elő, de hát... valahogy mégsem ugyanaz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ez a meccs masfel eve volt.Realista24 írta:Sejtettem, ezert nem is ertem a felvetest.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Elvileg ingyen jonDupla D írta:Mbappé tizes leszhehetheoriginal írta: fúj. csatáron nem legyen már 7-es. az szélsőé.
én maradi módra 9, es 11, az a csatár.
vagy ha pappe szélső, akkor biniciust el kell adni.
ZIDANE
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elég szigorú vagy akkor, ha ezt akkoriban tárgyilagosságból és nem egyetértésből osztottad meg.Realista24 írta:Akarod mondani targyilagosan.raul 4 ever írta:
Vót ilyen is, büszkén osztottad meg anno
A csávóban tényleg benne van, hogy jó taktikában ,az erényeit kihasználva a mérleg nyelve legyen, volt is rá példa.
A kritika is jogos most, a játéka alapján marhán nem így kéne viselkednie és fordítva. Válogatott szünet előtt azért a bl meccsen, meg főleg a bajnokin a jobbik arcát mutatta. Hétvégén meg a nagyobbat..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Mbappé tizes leszhehetheoriginal írta: fúj. csatáron nem legyen már 7-es. az szélsőé.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
fúj. csatáron nem legyen már 7-es. az szélsőé.
thereisonly1ronaldo
bappen úgyis jobban állhehetheoriginal írta: vissza kéne vennie azt a 20-as mezt......
nem megy ebben a 7-esben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
vissza kéne vennie azt a 20-as mezt......
nem megy ebben a 7-esben
nem megy ebben a 7-esben
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sejtettem, ezert nem is ertem a felvetest.Csabi írta:https://www.youtube.com/shorts/lmrn2x_llwoRealista24 írta:
Hogy mit csinalt?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/shorts/lmrn2x_llwoRealista24 írta:Hogy mit csinalt?ateeemadrid írta: A csávó nem rég a BLt hozta el nekünk, és szarba sincs nézve. Nagy support.
- hehetheoriginal
összetett a dolog, ahhoz tudnam hasonlitani, mint mikor csaladon belül vitázol vkivel, de abban a pillanatban, mikor vmi külső faszkalapság van vagy helyzet, azonnal félreteszitek a dolgot és összefogtok.ateeemadrid írta: Nekem az a fura, hogy a saját jatékosunk mellett, aki szarrá van bullyzva, nem kiálltok, hanem ti is baszogatjátok. Egy gyökér, az tény, de egészen nevetséges amilyen bánasmódban részesül a világtalan bíróktól, a szarházi féreg szurkolótáboroktól, meg a patkány játékosoktól.
A csávó nem rég a BLt hozta el nekünk, és szarba sincs nézve. Nagy support.
házon belül - itt a fórumon - binicius jogosan van kutyázva, se a magatartása, se a teljesítménye nem ad rá okot, hogy itt pátyolgatva meg szeretgetve legyen.
viszont mikor a világ és az ellenfelek, ellenfelek drukkerei ellen kell menni, akkor én ott vagyok az első sorban, es sztem mindenki más is, megyünk együtt botokkal késekkel törött sörösüvegekkel nézeteltéréseket elrendezni
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy mit csinalt?ateeemadrid írta: A csávó nem rég a BLt hozta el nekünk, és szarba sincs nézve. Nagy support.
Ez a baszogatas legyen a legnagyobb amit kap, mert eleteben nem fog szembesulni vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Nekem az a fura, hogy a saját jatékosunk mellett, aki szarrá van bullyzva, nem kiálltok, hanem ti is baszogatjátok. Egy gyökér, az tény, de egészen nevetséges amilyen bánasmódban részesül a világtalan bíróktól, a szarházi féreg szurkolótáboroktól, meg a patkány játékosoktól.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Osszemosom, mert összefügg.
Focizni kell, es nincs ez. Ilyen egyszerű.
Pontosság kedvéért
Focizni kell, es nincs ez. Ilyen egyszerű.
Pontosság kedvéért
Ezt írta.Nezd meg a Beckham dokut, sokat tanulhatnanak belole az ilyen tulfizetett szarhazi pc ujgeneracios sztarocskak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Megint csak összemosol minden fost. Ennek így nincs értelme. Ha nekimegy a másiknak, akkor provokál, miért nem megy el onnan. Ha elmegy, akkor menekül. A szája meg ezek miatt nem szokott sírni. Tudod, van kalapja, nincs kalapja. Egyébként jobb lenne úgy beszélgetni, hogy láttad is a meccset, bár egyre jobban szokás twitter videók alapján ítélni.Realista24 írta:Jo, hasonlitsuk akkor Beckhamhez, aki ugyanugy folyamatosan ki volt kezdve. De ez mindegy is.kiserik írta:
Persze, csak rohadt nehéz úgy, hogy folyamatosan lejt a pálya az ellenfélnek. Persze van, akinek ez sem akadály (CR), de bakker, ne hozzá hasonlítsuk már (megjegyezve CR-t is ugyan azok gyalázták kb).
Én úgy látom, hogy a teljesítményére inkább a szembeszél és a szeleburdisága nyomja rá a bélyegét, nem a rasszizmussal folytatott küzdelem. Kutya nehéz lehet úgy, ütnek vágnak és akkor old meg. Egy normális világban simán nyertünk volna Sevillában több góllal és arról beszélnénk, hogy Rodrygo gyönyörűen oldotta meg, Belüli újabb gól, Vini tizit harcolt ki, Fede meg szerencsésen gurított a hosszúba. Erre az van, hogy fos volt mindenki Carlo vezetésével.
A legnagyobb gondom tovabbra is azzal van, amit a palyan csinal, ott helyben, azonnal. Mint ahogy irtam is, Neymar 2.0...provokal, kotekedik, aztan csak bujkal es menekul, aztan meg csak sir a szaja.
Ez mar a masodik szezonja, amikor ez a tema, ha jovore sem valtozik a helyzet, akkor ideje lesz kiszallni belole. Epuljon le a PSGben mint az idolja, csak elotte jarjunk jol mi is.
Mindegy, ahogy eddig is tettem, inkább nem írok ide többet, viszont ha szarházizzák a játékosainkat, akkor máshol is ki fogok állni emiatt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo, hasonlitsuk akkor Beckhamhez, aki ugyanugy folyamatosan ki volt kezdve. De ez mindegy is.kiserik írta:Persze, csak rohadt nehéz úgy, hogy folyamatosan lejt a pálya az ellenfélnek. Persze van, akinek ez sem akadály (CR), de bakker, ne hozzá hasonlítsuk már (megjegyezve CR-t is ugyan azok gyalázták kb).ferni írta:
Hú mekkora egy igazi kcsg volt az a Dani Alves és milyen jó jobbhátvéd is volt, hogy bacná meg
Ebben mondjuk példát vehetne Vini róla.
Nem lenne baj, ha ennyire kiállna emiatt az ügy miatt magáért meg másokért is, de komolyan a teljesítmény rovására megy, hogy ennyire rá van feszülve.
Én úgy látom, hogy a teljesítményére inkább a szembeszél és a szeleburdisága nyomja rá a bélyegét, nem a rasszizmussal folytatott küzdelem. Kutya nehéz lehet úgy, ütnek vágnak és akkor old meg. Egy normális világban simán nyertünk volna Sevillában több góllal és arról beszélnénk, hogy Rodrygo gyönyörűen oldotta meg, Belüli újabb gól, Vini tizit harcolt ki, Fede meg szerencsésen gurított a hosszúba. Erre az van, hogy fos volt mindenki Carlo vezetésével.
A legnagyobb gondom tovabbra is azzal van, amit a palyan csinal, ott helyben, azonnal. Mint ahogy irtam is, Neymar 2.0...provokal, kotekedik, aztan csak bujkal es menekul, aztan meg csak sir a szaja.
Ez mar a masodik szezonja, amikor ez a tema, ha jovore sem valtozik a helyzet, akkor ideje lesz kiszallni belole. Epuljon le a PSGben mint az idolja, csak elotte jarjunk jol mi is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze, csak rohadt nehéz úgy, hogy folyamatosan lejt a pálya az ellenfélnek. Persze van, akinek ez sem akadály (CR), de bakker, ne hozzá hasonlítsuk már (megjegyezve CR-t is ugyan azok gyalázták kb).ferni írta:Hú mekkora egy igazi kcsg volt az a Dani Alves és milyen jó jobbhátvéd is volt, hogy bacná megRealista24 írta: Szamtalan mas olyan pelda van, mint amikor Dani Alvesnek banant dobtak, csak o megette, aztan adott ket golpasszt vagy rugott egy golt es nem a birosagra ment.
Ebben mondjuk példát vehetne Vini róla.
Nem lenne baj, ha ennyire kiállna emiatt az ügy miatt magáért meg másokért is, de komolyan a teljesítmény rovására megy, hogy ennyire rá van feszülve.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akarod mondani targyilagosan.raul 4 ever írta:Vót ilyen is, büszkén osztottad meg annoRealista24 írta: Vinícius Júnior for @realmadrid this season:
22 games
1220 minutes
4 goals
9 assists
2 penalties won
directly involved in a goal every 81 minutes
Difference maker.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Vót ilyen is, büszkén osztottad meg annoRealista24 írta: Vinícius Júnior for @realmadrid this season:
22 games
1220 minutes
4 goals
9 assists
2 penalties won
directly involved in a goal every 81 minutes
Difference maker.
Amúgy az nem lehet, hogy kicsit mindenkinek igaza van? Most szar(abb) formában van, nem úgy dob a gép, bele is állnak, meg hülye szegény és vannak bizonyos elvitathatatlan hiányosságai? Csak ettől még a csapattól sem kell elkergetni, meg be lehet látni, hogy az új taktikában sincs még minden a helyén.
Megvannak a gyerek korlátai (fejben és fociban egyaránt), meg ugyanúgy a rengeteg jó tulajdonsága is. De most hogy ő, Rodry meg aztán pláne nincs formában, két rossz teljesítményt nem bír el a csapat.
Nálam most Rodry a fő ludas, az ő helyére van-volna 2 opció is (Joselu és Brahim is simán, utóbbi jegelése nálam a szezon eddigi legnagyobb fekete pontja, mert ennél sokkal több van benne), de Vininél, még ebben a rossz formájában sincs jobb opció.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy