PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
üresen áll és mindig levon érte, nem sokat de idegesítő. Amúgy azt valahogy el lehet intézni hogy ne small forwardot játszak? Mert ez az új ötlete az edző bácsinak és csak szenvedek abban a pozícióban.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Öpike
Hát ilyennel én még nem találkoztam, fogalmam sincs. Bár ha csak úgy bepasszolod a labdát a tömegbe, akkor elképzelhető.
- JustoVillar
Na az a problémám, irányitó vagyok a Celticsnél és amikor az egyik csávónak passzolok(Humpries asszem) akkor mindig bad pass selectiont ir ki, akkor is ha assziszt lesz vagy pontot dobunk belőle akármi, és mindig le von az értékelésemből. Ez miért van? Am nem eredeti sajnos
Öpike
Öpike
Jelen!JustoVillar írta:Valaki aki sokat játszik nba 2k14-el vagy valami korábbival, pls dobjon nekem egy pü-t vagy irjon ide, lenne egy kérdésem. Kösziii
Játék szint? Illetve hányas vagy?Galacticos írta:kérdezz.
13mal játszom, steamen szóval ha eredetiben van meg játszhatnánk egyszer.
pont most tartok a nyugati döntőben 3. szezonom a jazznél mostmár kurva jó játékos vagyok, idén lettem először mvp is.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
ma este VGX (videójáték oscar), éjféltől kezdődik. steamen az összes pc-s játék, ami nevezve van a vmilyen kategóriában, akciós.
- Galacticos
kérdezz.
pont most tartok a nyugati döntőben 3. szezonom a jazznél mostmár kurva jó játékos vagyok, idén lettem először mvp is.
- JustoVillar
Valaki aki sokat játszik nba 2k14-el vagy valami korábbival, pls dobjon nekem egy pü-t vagy irjon ide, lenne egy kérdésem. Kösziii
Öpike
Öpike
-
Civilization V Gold Edition 10 euroért! Talán minden idők legjobb játéka, legalábbis a nagy hármasban benne van. (AoE, Total Warok és a Civ)
Rohadt új számítógép kockává tesz, az asszony is morgolódni kezdett.
Rohadt új számítógép kockává tesz, az asszony is morgolódni kezdett.
- P. Krisz
az Origin-en is nagyban megy az akciózás , a Mass Effect 3 és a Kingdoms of Amalur is 4 euró
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Minden, ami PC
A falon átlátok dologgal van a bajom... oké, nem kötelező használni, de valljuk be, ha már ott van nem bírja ki az ember, hogy ezt a segítséget kézen fogjacart írta:Akkor állíts legnehezebb fokozatra. Úgy egy küldetés eltart 3-4 napig is
- P. Krisz
Bioshock széria , Metro széria , Half Life sorozat , Dishonored , Far Cry 3Legkisebbtobi írta:valaki tud mondani jo fps jatekokat?
a lenyeg nem a multi lenne hanem valami ertelmes sztorival ellatott lovolde ami lekot egy-ket napra.
főleg a BioShock Infinite-nek van brutális története
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Legkisebbtobi
valaki tud mondani jo fps jatekokat?
a lenyeg nem a multi lenne hanem valami ertelmes sztorival ellatott lovolde ami lekot egy-ket napra.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
én most végeztem veleszilamer írta:Én az Assasins Creedet próbálgatom, eléggé laggol, pedig meg van a gépem hozzá.
nagy AC sucker vagyok, imádom az egész sorozatot, ugyan nekem a hajózás meg a tengeri csaták nem a kenyerem, de itt annak is minden mozzanata élvezhető volt, remek volt a sztori, edward nagyon el lett találva, ezio után ő a kedvencem mostantól
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont valami kis hiányérzetem maradt a végénél, de lehet, hogy csak szomorú voltam a sok barát árulásától/halálától/cserbenhagyásától. a jelen történéseit meg kicsit összecsapottnak éreztem, viszont ez az abstergo filmstúdiós álca nagyon mindfuck volt, baromi furcsa (jó) feeling volt ez, de sajnálom, hogy nem volt semmi közvetlen follow-up desmond halála után. kicsit több shaun lehetett volna, ez a látó john meg kurva idegesítő volt ahogy ugráltatta az embert
összességében fantasztikus, ahogy a karibi világot megcsinálták, ígéretük szerint a kövi még "next-genebb" lesz, olyan kort választanak amit szeretnének, nehéz lesz elhibázni, csak egy jó főszereplőt kell megírniuk, ha nem maradnak edwardnál.
Akkor állíts legnehezebb fokozatra. Úgy egy küldetés eltart 3-4 napig isnmate írta:Hitman Absolution jó...de semmi extra. Pl. a 2. részhez képest olyan, mintha kezdő szinten nyomnád FIFA-ban a Reallal a Mezőkövesd ellen.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Én az Assasins Creedet próbálgatom, eléggé laggol, pedig meg van a gépem hozzá.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem tudom, hogy eredetiben vagy törtverzióval tolod-e, de ha tört, akkor vannak benne bugok. Ha jól emlékszem ennél a feladatnál tűnt el nekem a Batman jelzőfény, hogy hova kell menni. Nézzél walkthrough videót, nekem az segített. Többen is panaszkodtak amúgy emiatt a fórumokon.Zsoc írta:Én is az új Batmannel szenvedek. Jó is, az egyetlen problémám, hogy a Locate Black Mask fedőnevű dolognál nincs semmi alfeladat, egy kiindulópont. Már kevergek a városban jó ideje, de semmi eredményre nem jutottam. Van vmi tipp?
Mondjuk van amikor a Use-t se hozza elő a gépeknél. Pl.: Enigma Datapackjánál.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Zsoc
- Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is az új Batmannel szenvedek. Jó is, az egyetlen problémám, hogy a Locate Black Mask fedőnevű dolognál nincs semmi alfeladat, egy kiindulópont. Már kevergek a városban jó ideje, de semmi eredményre nem jutottam. Van vmi tipp?
sentry írta:Éjjel kipróbáltam a Battlefield 4 Single részét.
Hát brutális grafika, de főleg a hangok ütnek. Az valami eszméletlen komoly és élethű.
Főleg fejhallgatóban. Nem épp légpuska vagy kis csattogós hangjuk van.
A környezet rombolhatóság baromi jó móka!
Egyedül a AI néha hihetetlen ostoba tud lenni. Ez az egy zavar, főleg ha a társaim bénáznak.
De amúgy igen korrekt lett!
(Ha jól emlékszem ezzel is csak az a baj, hogy rövid. Bár aláírom a BF sorozat a multiról lett híres. De vegye meg akinek két anyja van meg 10x több szabadideje! )
Hát bakker tényleg iszonyat jó , de piszok rövid!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hitman Absolution jó...de semmi extra. Pl. a 2. részhez képest olyan, mintha kezdő szinten nyomnád FIFA-ban a Reallal a Mezőkövesd ellen. Sztori tetszett, ha lesz következő rész ezeket a gyerekes hibákat simán lehet javítani.