Azért ott van Danny Rose, aki most sérült sajnos. Bár Vertonghen mostanában akkora király többnyire a baloson is, hogy nem szívesen raknám vissza középre.'shutterisland írta:lloris - vertonghen,vlad,dawson,walker - sandro,dembele,eriksen - lamela,towsend,soldado
nálam ez lenne az alap kezdő, bár vagy 10 hasonló erősségűt lehetne összerakni.
vertonghent mindegy hova teszed, tanár, és mivel nem igazán van normális balhátvédjük, ott játszatnám.
a román gyerek alap középen, amilyen jól kezdett londonban.
a középpálya így szerintem összhangban lenne, sandro védekezésben király, eriksen jól osztogat, dembele pedig nagyon sokoldalú.
elöl a lamela gyereket próbálgatni kell, benne van talán a legtöbb a római játéka alapján, townsendről mindig csak jót olvasok, amikor láttam, tényleg nem volt rossz, soldadonak pedig még adnék 2-3 meccset.
de ezer helyen lehetne variálni, paulinhot is be lehet tolni, előrébb sigurdsson és holtby, ha majd felépül, akkor chadli is bevethető, a jó öreg lennonról nem beszélve.
adebayort pedig ahogy nézem, avb visszarakta a keretbe.
talán pont ez a baj, a bőség zavara, nem találta még meg a csapatát a portugál tréner.
viszont ez annyiból jó lehet, hogy bírhatják a kettős-hármas terhelést.
Chiriches valami eszméletlen, a védelem vezérévé lépett elő pár meccs után, olyan meccseket hoz le, hogy úgy kell az államat felszedegetni a földről, tényleg fantasztikus.
Annyit kéne csinálni szerintem, hogy a Walker-Chiriches-Vertonghen hármas alap, mellettük meg vagy Dawson játszik (középen), vagy Danny Rose (a baloson).
A középpályára tényleg rengeteg lehetőség van, én Capoue-t nyomatnám minél többet, mert amikor éppen nem volt sérült, akkor Sandro-féle Beast üzemmódban tolta.
Lennont én hanyagolnám, tavaly elfért, most vannak jobbak nála. Townsendet játszassuk minél többet, amíg kitart ez a formája, no meg Lamelát, akiben nagyon sok van, ahogy írod.
Adebayor meg menjen vissza az Arsenalba, most, azonnal Nem szeretném a White Hart Lane közelében látni a togóit. Soldado mögé ott van Defoe meg Harry Kane.
Csak ezt a 4-2-3-1-et hagyjuk, mert eddig nem annyira fekszik a csapatnak.