Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. október 29., vasárnap 10:16

gutihaz14 írta: valaki ígért fasza dhgate linket azt szeretettel fogadnám én is. fekete mez patika lesz
Divat topikba tettem be a linkjèt, ott megtalálod. :)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 29., vasárnap 9:54

valaki ígért fasza dhgate linket azt szeretettel fogadnám én is. fekete mez patika lesz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 29., vasárnap 9:50

miro. írta:
Pad'em írta:

Ps. Amúgy ezt a lövést nem nézte be csúnyán Stegen? :D
Elsonek nekem is az volt az erzesem,hogy kicsit melle nyult a nemet,vagy hogy ha ket kezzel megy erte akkor megvan neki.
De ha megnezed a hatso kamerabol,latszik,hogy tekeredett a labda kifele a kapufa fele.
Szerintem ezert nem erte el.
Én akárhányszor nézem meg hátulról, úgy látom hogy mellényúl. De az a lendülő láb, szinte állóhelyzetből baszki. Ostor.

Rendelni kéne egy mezt :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 29., vasárnap 8:45

Pad'em írta: Fuckin mental monster.
Túl sok remyt olvasol :lol:

Amugy igaz. Nem emberi. Nem tudom, hogy egészséges-e az ilyen? Mármint, a gyerek olyan polcra rakta magát, ahonnan teljesítményben nincs feljebb. Csak lefele lehet menni. Nem volt egy jól látható görbe. Fokozatosság. Azonnal hiperugrás, es cr statjait hozza.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 29., vasárnap 8:26

Pad'em írta:

Elsonek nekem is az volt az erzesem,hogy kicsit melle nyult a nemet,vagy hogy ha ket kezzel megy erte akkor megvan neki.
De ha megnezed a hatso kamerabol,latszik,hogy tekeredett a labda kifele a kapufa fele.
Szerintem ezert nem erte el.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 29., vasárnap 8:22

Babinho írta: Amúgy elkepeszto mennyire hasonlít néha Zidanera :mrgreen: a hosszú lábaival, ahogy a labda után nyúl, leszedi a labdát finoman, elhúzza a labdát talppal...ezt azóta látni rajta mióta rajta van a fehér 5ös, elkepeszto :mrgreen:
A mentalitása annyira top. Brutál ahogy nem lehet kibillenteni, látszik mennyire fókuszál.

Kérdés ebben a játékrendszerben ha pihen, vagy kiesik egy pár meccsre ki az aki helyettesíteni tudja?
Valverde nem igazán, Modric megint inkább mélységből király...nincs olyan kp-s akinígy tud a vonalak között mozogni és a kapu elé érkezni. Kíváncsi leszek ki kerül ilyen esetben a helyére, de félek jól nem fog elsulni.
Brahim, de ugy fest utalja Carlo es azt jatsza vele, mint anno Ceballossal, aztán ott lesz még Güler is. Remélhetőleg kovi meccsen már keretben lesz.

Ceballos remelem nem lesz tkp az olom labaival.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 29., vasárnap 8:21

Babinho írta: Kérdés ebben a játékrendszerben ha pihen, vagy kiesik egy pár meccsre ki az aki helyettesíteni tudja?
Valverde nem igazán, Modric megint inkább mélységből király...nincs olyan kp-s akinígy tud a vonalak között mozogni és a kapu elé érkezni. Kíváncsi leszek ki kerül ilyen esetben a helyére, de félek jól nem fog elsulni.
Güler/Brahim/Ceballos.

Egy meccsen pihent eddig, akkor Brahim játszott a helyén. Csereként Ceballos jött párszor a helyére. Ardát meg remélhetőleg pár meccs és megismerjük.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. október 29., vasárnap 8:16

Amúgy elkepeszto mennyire hasonlít néha Zidanera :mrgreen: a hosszú lábaival, ahogy a labda után nyúl, leszedi a labdát finoman, elhúzza a labdát talppal...ezt azóta látni rajta mióta rajta van a fehér 5ös, elkepeszto :mrgreen:
A mentalitása annyira top. Brutál ahogy nem lehet kibillenteni, látszik mennyire fókuszál.

Kérdés ebben a játékrendszerben ha pihen, vagy kiesik egy pár meccsre ki az aki helyettesíteni tudja?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 29., vasárnap 8:12

Fuckin mental monster. Mindig rátesz egy lapáttal, amikor már a jelzők elfogytak pár hete.

És ennél még brutálabb lenne ha lenne egy klasszis csatár a pályán (ugye már Joseluval is sokkal jobb ő is meg Vini). Benzemával mit kavartak volna össze atyaég, meg tudva ezt mit tesz le itt Kane meg a Bayernben jobban sajnálom, hogy nem mi hoztuk el Hurrikánt. Ők ketten látjuk az angol válogatottban mit tudnak együtt. Hosszú távon is úgy kéne felallni mint az angolok most.

Mennyire durva, hogy lehozta Cristiano első 13 meccses statját, max Mbappéből néztem volna ezt ki. Konkrétan alig van elrontott lövése, helyzete.

Goldenboy, aranylabda minden mehet neki majd. Kis Gavinak remélem még a menszesze is megjött meccs után.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 29., vasárnap 7:52

Mester77 írta: ❗️Jude Bellingham to Gavi during the game: "Hey kid, don't kick me again. You've kicked me 4 times in a row."

És aztán két góllal nyomatékosította a mondanivalóját. Lehet így is
Meg miután vinit lerántotta, jól földhoz is baszta.
Az nekem felért egy 3. Góllal :mrgreen:
ZIDANE

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. október 29., vasárnap 7:44

Yamal sima. Vagy Fermin. Hol van hozzajuk kepest ez a kozepes angol? :/
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 29., vasárnap 7:38

Realista24 írta: Golden Boy díjat megnyerte, ezt írja több forrás is egybehangzóan.
biztos jol meggondoltak?
nem talalnak valami barcast akinel jobb helye lenne?
messi esetleg nem szeretne? nehogy kihuzzak a gyufat nala
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 29., vasárnap 7:32

Realista24 írta: Golden Boy díjat megnyerte, ezt írja több forrás is egybehangzóan.
Messi 5 tizije után Aranylabdát is kapjatna. :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 29., vasárnap 7:21

Golden Boy díjat megnyerte, ezt írja több forrás is egybehangzóan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. október 29., vasárnap 7:19

❗️Jude Bellingham to Gavi during the game: "Hey kid, don't kick me again. You've kicked me 4 times in a row."

És aztán két góllal nyomatékosította a mondanivalóját. Lehet így is
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2023. október 29., vasárnap 7:08

Annyira kéne elé egy csatár.... Tegnap is megváltozott a helyzet, amikor bejött Joselu, pedig szegény eléggé esetlen. Carlo amolyan Kaka szerepet ad neki, ami így is van a helyén, mert az kell, de ott volt előtte egy Inzaghi és Sevcsenko, jelenleg nálunk senki nincs. Rodrygo teljesen súlytalan kezdőként, csereként szerintem tudna majd még adni. Vini teljesen formán kívül, és fejben is szét van esve, nagyon zavaró volt tegnap is, hogy egy darab szituációt nem tud megoldani. Szerintem neki Perez kéne, hogy elmagyarázza neki, hogy nem R9 ő, és kezelje magát a helyén. Amikor egy 20 éves gyereket egy 70 éves mindent megnyert edzőnek kell lehúznia a pályáról, ott nagy baj van... Neki alapos fejmosás kéne. Nekünk pedig összességében egy-két komoly támadó, mert akkor tudnák jobban széthúzni a védőket az angol előtt. CR-re sikerült felépíteni egy csapatot, hogy ő legyen az alfa és az omega, remélhetőleg most is sikerül, mert a helyzet az, hogy van egy néhány tehetséges fiatal, és pár kiöregedett klasszis. A csúcs közelében járó ember csak Belli van, és ki kéne aknázni ahogyan csak lehet.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 29., vasárnap 6:40

Jude Bellingham is in love with Real Madrid. Everything is perfect. Jude is telling people close to him that he wants to stay at Real Madrid for many, many years. He’s not even thinking about returning to England. @FabrizioRomano
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 29., vasárnap 2:26

Marcelo Pellegrini alatt legtöbbször bal szélsőt játszott amúgy, nem védőt. Mourinho rakta össze a prime Marcelot, aki meg tudta tartani a támadó képességeit, és hátul is stabil pont lett.

Kellene a következő, gyerünk Juni.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. október 28., szombat 23:05

ANDS írta:
lestat írta: ….

2009-ben azert kicsit mas volt a keret. Akkor kezdtunk kb epitkezni.
Arbeola volt a jobboson pl. Lassana Diarra kp-n pl.
Sztem kb egyenlo az eroviszony a ket keret kozott akkor es most.
Nagyon örülnék, ha igazad lenne, mert akkor fênyes jövő következik!

A mostani támadósort gyengêbbnek êrzem a 2009- es- nél. Cr7, Benzema, Kaka, Higuain. (Vini, Rodry, Joselu, Endrick, Güler).
A kp talán a mostani jobb, sőt, a mostani szerintem a legjobb a világon.
A védelem az kb. olyan, mint 2009 körül. Akkoriban Roberto Carlos es Casillas hozott össze egy maihoz hasonló gólt.

Utálom az Mbappe saga- t, de már én is belátom, hogy előrébb jutna vele a csapat.
Carlos addigra már régen nem volt itt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 28., szombat 22:58

Én kb ennyit vártam tőle a szezonra. :mrgreen:
K

Vissza: