igen amire fix bukót jósoltálhehetheoriginal írta: hálló, volt tegnap meccs?
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gavi coming out oljon. Aztan konyebb lesz az élete. Eloszlanak a sotet fellegek. Elhalkulnak a hangok a fejeben.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De amikor pörög az ember, mint Davids vagy Gattuso, az nem ugyanaz a tuskóság/alattomosság, mint a Vinnie Jones vagy Diego Costa.
Az 2 szemmel is nagyon jól látható, különböző attitűd. Az egyik előtt megemeled a kalapod, hogy bravó, a másiktól meg felfordul a gyomrod. Belőlem ez a gavi a másodikat váltja ki..
Ha a hülye hengerbucskázása miatt, ami a kezére pattant, tizit kapnak, sem szólhatnak. Olyan testhelyzetekbe keveri bele magát, állandó hülyeségveszély..
Az 2 szemmel is nagyon jól látható, különböző attitűd. Az egyik előtt megemeled a kalapod, hogy bravó, a másiktól meg felfordul a gyomrod. Belőlem ez a gavi a másodikat váltja ki..
Ha a hülye hengerbucskázása miatt, ami a kezére pattant, tizit kapnak, sem szólhatnak. Olyan testhelyzetekbe keveri bele magát, állandó hülyeségveszély..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szerintem ez nem a frusztraltsag okozza,egyszeruen vannak olyan jatekosok,akik ugy tudnak teljesiteni,ugy tudnak jol jatszani,ha van “tuz” bennuk,a palyan.BlancoMark írta: Casemiro volt bizony, hogy elkesett, de javitsatok ki ha tevedek, viszont en nem emlekszem felesleges durvaskodasra tole. Ha odalepett akkor azt okkal tette, viszont Gavi artatlan szituaciokban probal emberkedni es krvara minden megmozdulasabol lejon, hogy egy rohadtul frusztralt ember. Mintha ezt a frusztraltsagot probalna a palyan folyamatosan levezetni. Szerintem senkinek nem a kemenyseggel van baja, hanem a felesleges, alattomos
Lattuk Ramost,Gattusot,Keanet,Casemirot.
Talan Ibranak a konyvebe volt,hogy azt imadta,amikor a szurkolok ot bantottak,mert azzal tudta meg jobban felporgetni magat.
Egyszeruen ezek a jatekosok amikor langyosak akkor nem tudjak magukat felhuzni,nincs annyi adrenalin,ami miatt annyira koncentraltak tudjanak lenni,mint amikor szikrazik a palya.
Aztan dontse el mindenki maga,hogy ez szimpatikus vagy sem.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realbeckham
Volt pár törlesztése. Pool ellen pl karim miatt
De gavival nem lehet osszehasonlitani. A taknyos idegbol megy bele az emberbe. Megmássza, ráugrik, golyóként belecsapódik szinte a levegőben úszva, mert egy dugó alkat.
Sokan panaszkodtak a körme miatt is, hogy szokása karmolni.
Sírva fakad az idegtol. Remeg. Nyáladzik. Tikkel.
Kurva nagy baj fan ott mentalisan.
De gavival nem lehet osszehasonlitani. A taknyos idegbol megy bele az emberbe. Megmássza, ráugrik, golyóként belecsapódik szinte a levegőben úszva, mert egy dugó alkat.
Sokan panaszkodtak a körme miatt is, hogy szokása karmolni.
Sírva fakad az idegtol. Remeg. Nyáladzik. Tikkel.
Kurva nagy baj fan ott mentalisan.
- BlancoMark
Casemiro volt bizony, hogy elkesett, de javitsatok ki ha tevedek, viszont en nem emlekszem felesleges durvaskodasra tole. Ha odalepett akkor azt okkal tette, viszont Gavi artatlan szituaciokban probal emberkedni es krvara minden megmozdulasabol lejon, hogy egy rohadtul frusztralt ember. Mintha ezt a frusztraltsagot probalna a palyan folyamatosan levezetni. Szerintem senkinek nem a kemenyseggel van baja, hanem a felesleges, alattomos belepokkel.
Viszont tegnappal kapcsolatban semmilyen idegesito megmozdulasra nem emlekszem tole, lehet hogy fejlodik a srac? Nyilvan nem lesz extra klasszis belole, de stabil kis iparos lehet ha levetkozi a hulyesegeit. Azt mondjuk nem javaslom hogy Barcelonat elhagyja, tipik az a jatekos aki sehol mashol nem tudna ervenyesulni, mint ebben a nagy csalad egyutt pisilunk egyutt kakilunk rendszerben.
Viszont tegnappal kapcsolatban semmilyen idegesito megmozdulasra nem emlekszem tole, lehet hogy fejlodik a srac? Nyilvan nem lesz extra klasszis belole, de stabil kis iparos lehet ha levetkozi a hulyesegeit. Azt mondjuk nem javaslom hogy Barcelonat elhagyja, tipik az a jatekos aki sehol mashol nem tudna ervenyesulni, mint ebben a nagy csalad egyutt pisilunk egyutt kakilunk rendszerben.
- miro.
Egyik jo baratom barcas,o utalta ramost,mert hogy amit o csinal az nem kemenyseg hanem mar durvasag.mero írta:
Ebben nem érdemes következetességet várni. Ha madridi mezben csinálná ezeket Gavi, a mindig küzdő harcos lenne, a jövőbeli kapitány.
Neki mondtam mindig,hogy ha pedig barcelonaba jatszana imadnad es o lenne az istenetek.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
jah, hogynemero írta:Ebben nem érdemes következetességet várni. Ha madridi mezben csinálná ezeket Gavi, a mindig küzdő harcos lenne, a jövőbeli kapitány.Halfkey írta: Én imádom Casemirot, az sem kérdés hogy klasszisokkal jobb játékos. De rengeteg mindent megúszott a pályán. Tudod te is, tudja itt mindenki, ne hazudjunk legalább magunknak.
Kérdezem, hogy zavart ez minket akkor?
már máglyán lenne, itt és a la ligaban is.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- realbeckham
Én anno gravesent akartam "jövőbeli kapitánynak". Sajnos elküldtük a picsába.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk itt dögöljek meg, ha nem kapná a piroslapokat, mert Real mez van rajta. Ugyanezekért úgy lenne kiszórva, hogy a katalánok örömtáncot járnának minden 3. meccsen.mero írta:Ebben nem érdemes következetességet várni. Ha madridi mezben csinálná ezeket Gavi, a mindig küzdő harcos lenne, a jövőbeli kapitány.Halfkey írta: Én imádom Casemirot, az sem kérdés hogy klasszisokkal jobb játékos. De rengeteg mindent megúszott a pályán. Tudod te is, tudja itt mindenki, ne hazudjunk legalább magunknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Meg lehet nezni, hogy Camavinga mennyi indokolatlan sargat kapott fele annyiert, mint gagyi, amiket megúsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egy fenét. Akkor kapná a pirosat 2 meccsenként és a fél fórum el akarná zavarni, mert nem méltó a mezhez.mero írta:Ebben nem érdemes következetességet várni. Ha madridi mezben csinálná ezeket Gavi, a mindig küzdő harcos lenne, a jövőbeli kapitány.Halfkey írta: Én imádom Casemirot, az sem kérdés hogy klasszisokkal jobb játékos. De rengeteg mindent megúszott a pályán. Tudod te is, tudja itt mindenki, ne hazudjunk legalább magunknak.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- miro.
Azt real meccsnek hivom,vagy te a barca miatt nezed?Remy írta:??? Nem nézel Klasszikust, vagy wtf?miro. írta: Az utolso barca meccs amit lattam,az a manchester united-barca bl donto volt.
De eskuszom mar engem is erdekel,hogy ki ez a nagy hentes.
Amugy a tegnapit nem lattam.
De nekem ebbol a gyerekbol semmi nem maradt meg. Sokaig azt se tudtam,hogy melyik a gavi melyik a pedri.
Nezd nagyon kell unatkozzak ahoz,hogy en leuljek barcelonas jatekosrol videokat nezni,de ha egyszer megleszek vele akkor megdumazzuk fixen.ferni írta:
Figyelj.
Menj le a sarki kisboltba, vegyél pár darab mogyi popcornt és rakd be ezeket a videókat amiket kidob ezekre a youtube.
Ha megnézted gyere vissza és megtárgyaljuk mi a különbség aközött, hogy az egyik egy agresszív kismalac aki el is hiszi magáról, hogy bármit megengedhet a pályán vagy valaki csak szimplán keményen játszik.
Casemiro mögött a legnagyobb meccsek vannak, a legjobb ellenfelek ellen, a legkiélezett szitukban, persze hogy úszott meg dolgokat, de nem ilyeneket amiket Gavika
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Ebben nem érdemes következetességet várni. Ha madridi mezben csinálná ezeket Gavi, a mindig küzdő harcos lenne, a jövőbeli kapitány.Halfkey írta: Én imádom Casemirot, az sem kérdés hogy klasszisokkal jobb játékos. De rengeteg mindent megúszott a pályán. Tudod te is, tudja itt mindenki, ne hazudjunk legalább magunknak.
Kitiltották már a szurkolókat akik Vinit basztatták mert nem látok semmi ilyen hírt?
A Sevillának elég hamar sikerült ezt elintéznie.
A Sevillának elég hamar sikerült ezt elintéznie.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Imádom a stílusod és a feltételezéseid hogy nem ismerem Gavi munkásságát. Írd le még párszor, úgy jobb érv lesz, legyen a következő amit videózás közben eszek mondjuk jégkrém.
A kérdésre persze inkább nem válaszoltál egyszer sem, még a végén a válasz az kellemetlen beismerés lenne.
A kérdésre persze inkább nem válaszoltál egyszer sem, még a végén a válasz az kellemetlen beismerés lenne.
Figyelj.Halfkey írta: Én imádom Casemirot, az sem kérdés hogy klasszisokkal jobb játékos. De rengeteg mindent megúszott a pályán. Tudod te is, tudja itt mindenki, ne hazudjunk legalább magunknak.
Menj le a sarki kisboltba, vegyél pár darab mogyi popcornt és rakd be ezeket a videókat amiket kidob ezekre a youtube.
Ha megnézted gyere vissza és megtárgyaljuk mi a különbség aközött, hogy az egyik egy agresszív kismalac aki el is hiszi magáról, hogy bármit megengedhet a pályán vagy valaki csak szimplán keményen játszik.
Casemiro mögött a legnagyobb meccsek vannak, a legjobb ellenfelek ellen, a legkiélezett szitukban, persze hogy úszott meg dolgokat, de nem ilyeneket amiket Gavika
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
??? Nem nézel Klasszikust, vagy wtf?miro. írta: Az utolso barca meccs amit lattam,az a manchester united-barca bl donto volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- miro.
Az utolso barca meccs amit lattam,az a manchester united-barca bl donto volt.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023