Jude Bellingham - 5
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Jude Bellingham - 5
A legnagyobb király! ennek a topiknak kéne úgy pörögnie mint az aranylasztisnak..
Jövőre jöhet a legnagyobb egyéni díj.
Jövőre jöhet a legnagyobb egyéni díj.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nagyon bírom a srácban, azt hogy fejben mennyire érett, már most, a fiatal kora ellenére, igazából Vininek a szöges ellentéte.
Nem húzza fel magát, nem hagyja magát kizökkenteni, végig ott van a fókusz.
Vini ennek a szöges ellentéte, simán a fejébe másznak percek alatt és buta ahhoz, hogy felfogja, pont erre megy ki a játék, hogy ne a focira figyeljen..
Nyilván ez intelligencia kérdése is, de jó, hogy van valaki, aki megmutatja, hogy lehet ezt így is, hátha idővel Vini is tanul belőle és belátja, hogy ez a járható út és ez az, ami eredményre vezet.
Nem húzza fel magát, nem hagyja magát kizökkenteni, végig ott van a fókusz.
Vini ennek a szöges ellentéte, simán a fejébe másznak percek alatt és buta ahhoz, hogy felfogja, pont erre megy ki a játék, hogy ne a focira figyeljen..
Nyilván ez intelligencia kérdése is, de jó, hogy van valaki, aki megmutatja, hogy lehet ezt így is, hátha idővel Vini is tanul belőle és belátja, hogy ez a járható út és ez az, ami eredményre vezet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Innen látszik hogy mennyire CR vibe eddig a srác.Sok tapinezo idiota Orom nezni a felidei Barcas bejegyzeseket...ki a Jude? Hol van Jude? hol a tap in kiraly? blablabla...
Régebb is csak a penaldo meg a tapinaldo ment, reméljük Jude esetében még jó sokáig folytatódik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jude Bellingham: "Which was my favourite of my Clásico goals? Probably the first one. I can imagine everyone battering me for the second one, I know I get a lot of grief for scoring tap-ins. […] But you create your own luck and I've done it again."
Sok tapinezo idiota Orom nezni a felidei Barcas bejegyzeseket...ki a Jude? Hol van Jude? hol a tap in kiraly? blablabla...
Sok tapinezo idiota Orom nezni a felidei Barcas bejegyzeseket...ki a Jude? Hol van Jude? hol a tap in kiraly? blablabla...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Vicces kulfoldi oldalakon sirni latni a barca szurkolokat. “Tappinham” kiszedte a pokhalot tegnap.
- Pad'em
Azt mondom, hogy illett volna oda ha most nyáron odamegy. Innen 10-15 évig nem mozdul reményeink szerintELSiete írta:Ha most nem vitte el a City, ebbe a nyerő szeriába, Haalanddal az oldalukon, akkor kétlem, hogy később menne. Mi nyáron hozunk egy csatart, egy balszelső védőt és minőségben City szint leszünk.Pad'em írta: Szó itt sok mindenről van, az viszont tény, hogy megfogtuk vele az isten lábát, és ha nincs Calafat ki tudja nem csábítja e el a City. Brutálul illett volna oda Haaland mögé, kdBt adhatnák is el.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ha most nem vitte el a City, ebbe a nyerő szeriába, Haalanddal az oldalukon, akkor kétlem, hogy később menne. Mi nyáron hozunk egy csatart, egy balszelső védőt és minőségben City szint leszünk.Pad'em írta: Szó itt sok mindenről van, az viszont tény, hogy megfogtuk vele az isten lábát, és ha nincs Calafat ki tudja nem csábítja e el a City. Brutálul illett volna oda Haaland mögé, kdBt adhatnák is el.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Szó itt sok mindenről van, az viszont tény, hogy megfogtuk vele az isten lábát, és ha nincs Calafat ki tudja nem csábítja e el a City. Brutálul illett volna oda Haaland mögé, kdBt adhatnák is el.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nem arrol volt szo, hogy tokmindegy volt ki keresi, mert O csak ide akart jonni?
- Pad'em
Hehe kománknak. Csak jár egy gyengéd kézcsók Juninak
@FabrizioRomano: "Before signing Bellingham, Juni Calafat worked tirelessly. He held secret meetings in Germany, London, met with the father and his family in the crucial moments when City and Liverpool were in the race. The work Juni Calafat did was insane."
@FabrizioRomano: "Before signing Bellingham, Juni Calafat worked tirelessly. He held secret meetings in Germany, London, met with the father and his family in the crucial moments when City and Liverpool were in the race. The work Juni Calafat did was insane."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Az a legfurcsább, hogy úgy éreztem a mozgásán, hogy nem 100%-os. Erre eldönti a meccset. Én sokat vártam tőle, de magasan felülmúlja minden elképzelésem. Ez a mentalitás, amit képvisel...
Ide teremtették.
Ide teremtették.
- BlancoMark
Ja es a BL-gollovolistat is vezeti holtversenyben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Elmebeteg számok ezek, nagy valószínűséggel visszafog esni majd ami egy tök normális dolog lesz, CR számokat hosszú távon nem várnék senkitől
Egy favágó angol viszi a hátán a madridot
Egy favágó angol viszi a hátán a madridot
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Divat topikba tettem be a linkjèt, ott megtalálod.gutihaz14 írta: valaki ígért fasza dhgate linket azt szeretettel fogadnám én is. fekete mez patika lesz
valaki ígért fasza dhgate linket azt szeretettel fogadnám én is. fekete mez patika lesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Én akárhányszor nézem meg hátulról, úgy látom hogy mellényúl. De az a lendülő láb, szinte állóhelyzetből baszki. Ostor.miro. írta:Elsonek nekem is az volt az erzesem,hogy kicsit melle nyult a nemet,vagy hogy ha ket kezzel megy erte akkor megvan neki.Pad'em írta:
Ps. Amúgy ezt a lövést nem nézte be csúnyán Stegen?
De ha megnezed a hatso kamerabol,latszik,hogy tekeredett a labda kifele a kapufa fele.
Szerintem ezert nem erte el.
Rendelni kéne egy mezt
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Túl sok remyt olvasolPad'em írta: Fuckin mental monster.
Amugy igaz. Nem emberi. Nem tudom, hogy egészséges-e az ilyen? Mármint, a gyerek olyan polcra rakta magát, ahonnan teljesítményben nincs feljebb. Csak lefele lehet menni. Nem volt egy jól látható görbe. Fokozatosság. Azonnal hiperugrás, es cr statjait hozza.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Elsonek nekem is az volt az erzesem,hogy kicsit melle nyult a nemet,vagy hogy ha ket kezzel megy erte akkor megvan neki.Pad'em írta:
Ps. Amúgy ezt a lövést nem nézte be csúnyán Stegen?
De ha megnezed a hatso kamerabol,latszik,hogy tekeredett a labda kifele a kapufa fele.
Szerintem ezert nem erte el.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023