Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-ig van érvényben.

Igen
32
47%
Nem
36
53%

Szavazatok száma: 68

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 14:29

h3x0r írta:
Realista24 írta:

Tehát nem kapott csatárt ezért két csatárok játékot játszik. Értem.
A többit leírta Padem.
Ha korrektek akarunk lenni, kiserik tamadot irt, nem kimondottan csatart.

Tavaly azert mukodott a 3 tamados felallas, mert Benzema rendszeresen visszajart a kozeppalyara akar csak 1-2 passzra. Joselu erre a szerepkorre nem alkalmas, szerintem Carlo fel attol, hogy a visszajarasok nelkul egy atjarohaz lenne a kozeppalya. Ertem benne a logikat, csak ezzel a 2 tamados felallassal Vini erenyei egyaltalan nem ervenyesulnek es meg Bellinghamnek se kedvez, hogy nincs elotte ember. Akkor mar inkabb legyen ott jobb szelen Valverde, aki visszajar a kozeppalyara, meg ha ezzel kicsit egy oldalas is lesz a csapat, ha mar Brahimra nem szamit Carlo.
>>>
kiserik írta:
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem az edző miatt játszunk 2 csatáros játékot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 2., csütörtök 14:21

Realista24 írta:
kiserik írta:
Nincs időm visszakeresni. Carlo mondta, hogy nincs 9esünk, így formációt kell váltani. Nem véletlenül kért 9est (pl Kanet). Nem kapott. 3 játékossal nem lehet 3 támadós felállást.
A többit leírta Padem.
Ha korrektek akarunk lenni, kiserik tamadot irt, nem kimondottan csatart.

Tavaly azert mukodott a 3 tamados felallas, mert Benzema rendszeresen visszajart a kozeppalyara akar csak 1-2 passzra. Joselu erre a szerepkorre nem alkalmas, szerintem Carlo fel attol, hogy a visszajarasok nelkul egy atjarohaz lenne a kozeppalya. Ertem benne a logikat, csak ezzel a 2 tamados felallassal Vini erenyei egyaltalan nem ervenyesulnek es meg Bellinghamnek se kedvez, hogy nincs elotte ember. Akkor mar inkabb legyen ott jobb szelen Valverde, aki visszajar a kozeppalyara, meg ha ezzel kicsit egy oldalas is lesz a csapat, ha mar Brahimra nem szamit Carlo.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 13:49

Leegyszerusitem neked, mondjuk ez itt mar nagyon off.

Amikor valaki tamadja Carlot, mert szar a kezdo es kikaptunk, akkor Perez a hibas, mert miatta kell Rodrygonak, Mendynek, meg barki masnak is jatszani, ezert nem jatszik Brahim, Joselu, stb.

Erdekes modon, az El Clasico utan viszont ezt irtad, amikor ugyanazt a fos kezdot rakta fel Carlo. Idezlek, ha megengeded:
A Carlot szidóknak egy apró pici infó, ami biztos elkerüli a figyelmüket. Ma már nem elég felküldeni a legerősebb csapatot, aztán had szóljon. Menedzselni kell a komplett menetrendet és az egyes meccseket is.

R24 írta: "Héten azt írtak hogy ez a páros (Joselu, Cama) plusz Modric lesz a frissítés hogy legyen kraft a meccs későbbi szakaszában is." Be is jött mind a hír, mind Carlo elképzelése.
Ezert irtam, a 2/0 Perez hibaja, a 12/12 pedig Carlo erdeme.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 13:38

Sajat magad hulyesegebe keveredsz.

Hazardot en hoztam fel, de a hulyeseget te irtad azzal, hogy Carlonak muszaj volt jatszatnia. Nem artana, ha ertelmezned, amit irok.

A ketcsataros jatekos logikadat mar kovetni sem birom, de nem is akarom.

Ha kotekedesnek veszed, hogy kerdeseket teszek fel, es ellenerveket hozok, vagy eppen cafolom amit irsz egy korabbi hsz-del, akkor ne irj a forumra. Nem is ertelek...ezert van ez a platform.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 13:22

Realista24 írta:
kiserik írta:
Nagyon nem szeretem, ha olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam.

A játékunkat meg érdemes lenne kicsit megnézni, nem csak fújni, hogy 2 csatár, 2 csatár, mert nagyon nem a hagyományos 2 csatáros játék.
>>>>>
kiserik írta:

Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...
A madridom népe meg azt felejti el, hogy itt nem minden döntés Carloé. Ahogy az igazolásokhoz sincs köze, úgy a kezdőbe is kap "" ajánlásokat"". Ez itt így működik. ZZ volt a kivétel.
Ezen felul jottel a Hazardos rossz peldaddal.

Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk, te jottel vele, hogy
Ezt úgy direkt felejtetted le? :
Realista24 írta:
kiserik írta:

Mondjuk ehhez nem kell óriási mágusnak lenni hogy ezt tudja az ember, attól függetlenül hogy nem ír róla.

Kölcsönjátékosk és úgy is van kezelve. Hogy fair vagy nem, az már más kérdés.
Vagy akkor most mi is van? :hmmm:

"Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk"
Realista24 írta:
kiserik írta:
Nincs időm visszakeresni. Carlo mondta, hogy nincs 9esünk, így formációt kell váltani. Nem véletlenül kért 9est (pl Kanet). Nem kapott. 3 játékossal nem lehet 3 támadós felállást.
A többit leírta Padem.
:hmmm:

Hazarddal Te jöttél:
Realista24 írta: Ugyanakkor Hazard meg offolva volt pont Carlo altal, Perez ide vagy oda.
Hazardnak Carlo megadta a lehetőséget többször is, még felállást is váltott miatta. 2 és fél év után már senki nem hitt benne (itt volt tévedésem, elismerem, de az első éve első felében igenis megadta neki a lehetőséget, ahogyan ZZ-nél mindig Hazard volt az első számú, ha játékra alkalmas volt). Perez sem. Nem emlékszem semmilyen hírre, hogy Carlo szembement volna a vezetőséggel Hazard miatt. A belga addigra bebizonyította, hogy teljesen elengedte a sportot.

És hogy világos legyen: én maximálisan Carlo és Perez oldalán is állok. Carlo kihozza a csapatból amit tud legjobb tudása szerint (a világ legeredményesebb edzője hatalmas tudással...), Perez pedig kihozza a klubból amit tud a legjobb tudása szerint (a világ legeredményesebb klubvezetője hatalmas tudással...).

Sokan ki vannak akadva, hogy Joselu nem játszik eleget. Sajnos ő egy kimondottan kiegészítő szint. Későn érő típus, ok, de ha megnézzük a statisztikáit mindig is rossz arányban váltotta gülra a próbálkozásait. Az utóbbi 3-4 évben átlagosan 2,5 lövése volt meccsenként és így 30 meccs alatt lőtt kb 10 gólt. Az 70-80 lövésből 10 gól. Erre nem lehet alapozni. Mellesleg 33 éves, kölcsönjátékos. Az is érthető, hogy a klub érdeke az, hogy inkább a 22 éves saját játékos legyen a pályán, akinek jobbak a mutatói, marketingértéke és a jövője.

ui.: kértelek már sokszor, ha ki akarsz tenni pihenőre akkor ne kötekedj, hanem tegyél ki (max privátban írd meg, hogy mi vagy ki miatt). Nem fogok felülni a provokációnak, ha nem válaszolok majd valamire az ezért lesz, nem azért mert bújkálok (vagy hogyan fogalmaztál korábban?).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:28

kiserik írta:
Realista24 írta: Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.
Ennyirol van szo, minden keretet, taktiktat, nem megnyert meccset illetoen, ha ir valamit.

Csak mert megirta az egyik spanyol jol ertesult lap es egyezik a velemenyevel.

A játékunkat meg érdemes lenne kicsit megnézni, nem csak fújni, hogy 2 csatár, 2 csatár, mert nagyon nem a hagyományos 2 csatáros játék.
>>>>>
kiserik írta:
ELSiete írta: Joselu on the bench is something the club wants. He's having a remarkable season, but the board doesn't want to see him start in the big games. Vinicius and Rodrygo are Florentino's favourites. @Rodra10_97

:shifty:
A madridom népe meg azt felejti el, hogy itt nem minden döntés Carloé. Ahogy az igazolásokhoz sincs köze, úgy a kezdőbe is kap "" ajánlásokat"". Ez itt így működik. ZZ volt a kivétel.
Ezen felul jottel a Hazardos rossz peldaddal.

Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk, te jottel vele, hogy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. november 2., csütörtök 9:28

Mondjuk a 433 se volt egy gala taktika tavaly.
Foleg,hogy semmivel nem lott tobb golt a real a bajnoksagban,mint ahogy eddig all,sot.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 9:25

Realista24 írta: Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.
Ennyirol van szo, minden keretet, taktiktat, nem megnyert meccset illetoen, ha ir valamit.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:23

h3x0r írta:
Realista24 írta: Felreertesz.
Kiseriknek az a kattanasa, hogy Perez allitja ossze a kezdot Ancelotti helyett.
Ha Ancelotti regebbi, Bale-el kapcsolatos kijelentesebol indulok ki, nem nehez elkepzelni, hogy most is van egy nyomas a vezetoseg reszerol a 2 brazillal kapcsolatban.
De kozben meg kiserik azt is mondja, hogy 14/12.
Akkor ez most Perez vagy Ancelotti erdeme? Vagy a 0/2 Perez hibaja, a 12/12 meg Ancelotti erdeme?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 2., csütörtök 9:19

Realista24 írta: Felreertesz.
Ha Ancelotti regebbi, Bale-el kapcsolatos kijelentesebol indulok ki, nem nehez elkepzelni, hogy most is van egy nyomas a vezetoseg reszerol a 2 brazillal kapcsolatban.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:14

h3x0r írta:
Ancelotti ugy tervezte, hogy Modric helyett megkapja Bellingham-et, Benzema helyett Kane-t es minden megy nagyjabol ugyanugy tovabb, mint eddig. Nyilvan edzoi szempontbol ez lett volna a kenyelmes szituacio, rovid tavon valoszinuleg nekunk, szurkoloknak is.

Ezzel szemben Perez (ezt mar nyaron is irtam) ha szukseges, bealdozza Ancelottit a klub jovoje (Mbappe) erdekeben. Ugy gondolta, hosszu tavon a Vini, Mbappe, Rodrygo(?) harmassal jobb lesz a klubnak. Nyilvan neki a hosszu tavu marketing szempontokat is figyelembe kell vennie.

Perez abban mindenkepp hibas, hogy igen nehez helyzetbe hozta Ancelottit. Ancelotti akkor lesz hibas, ha ezt a helyzetet tavaszra nem tudja megoldani. Jelenleg az eredmenyek megmentik, de ezt nem lehet egesz szezonon keresztul hozni.
Felreertesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 2., csütörtök 9:08

Ancelotti ugy tervezte, hogy Modric helyett megkapja Bellingham-et, Benzema helyett Kane-t es minden megy nagyjabol ugyanugy tovabb, mint eddig. Nyilvan edzoi szempontbol ez lett volna a kenyelmes szituacio, rovid tavon valoszinuleg nekunk, szurkoloknak is.

Ezzel szemben Perez (ezt mar nyaron is irtam) ha szukseges, bealdozza Ancelottit a klub jovoje (Mbappe) erdekeben. Ugy gondolta, hosszu tavon a Vini, Mbappe, Rodrygo(?) harmassal jobb lesz a klubnak. Nyilvan neki a hosszu tavu marketing szempontokat is figyelembe kell vennie.

Perez abban mindenkepp hibas, hogy igen nehez helyzetbe hozta Ancelottit. Ancelotti akkor lesz hibas, ha ezt a helyzetet tavaszra nem tudja megoldani. Jelenleg az eredmenyek megmentik, de ezt nem lehet egesz szezonon keresztul hozni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 8:37

Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 2., csütörtök 8:30

R24 fogalmazta meg a kérdést ami nálam is felmerült mikor olvastam mik a kifogásaid...ha nem jön csatár miért játszunk 2 csatárra? 1,5 csatárunk van a keretben, ez ha nem edzői hiba és makacsság akkor semmi. Hozzáteszem, legtöbbször mi a fél csatárunkat dobjuk be előre meg a vonalszélsőnket aki balszélen kívül sehol nem volt még jó, de most ott sem.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 2., csütörtök 1:12

kiserik írta: Nem jöttek, így valamit ki kellett találni. Eddig ül az öregnek, de még nagyon sok van hátra.
De hát nem ül.

Lehet nézni hogy hányszor nyertünk, de ahogy nincs Joselu a pályán mindenki el van veszve és Joselu nem játszik sajna folyamat.

Almeria ellen Bellingham egyedül fordított.
Celta ellen Bellingham a 81.ben megnyerte.
Getafe ellen Bellingham a 95.ben megnyerte.
Union Berlin ellen Bellingham a 94.ben megnyerte.
Barcelona ellen Bellingham egyedül fordított és a 92.ben megnyerte.

14 meccsünkből 7en nyertünk 1 góllal, meg egy Döntetlen meg egy Vereség.

Lehet itt mutogatni a pontokra, meg a győzelmeket, de ebből lesznek a csúnya pofára esések, mert ami van az nagyon nem jó. CRt írogatnék Bellingham helyett nyugodt is lennék, de ez nem normális, hogy egy középpályásnak ennyire mennek a gólok kritikus helyzetekben és kb hibátlan a helyzetkihasználása, erre nem lehet építeni.

Fel kéne fogni hogy valami nagyon szar és hálálkodni az angolnak hogy eddig folyton megmentette a seggünket.

Viniciusnak kéne az egyik legnagyobb fegyverünknek lennie azt kb momentuma sincs annyira rossz neki is ez az egész.
Carlonak észbe kell kapnia hamar, mert ennek nem lesz jó vége, ezt a vak is látja.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 1., szerda 23:53

Azért az nem gondolhatjátok komolyan, hogy Karimot lecseréljük Joselura, Asensiot meg Brahimra és akkor minden mehet ugyanúgy tovább. Az egyik egy évi 10 gólos csatár, a másiknak meg 7 gól volt a max és amúgy is inkább tkp. Vagy akkor Carlo egy szenilis vén bolond, akire rájött az utolsó évében, hogy neki az álma ez a 442 és ha törik, ha fúj, ezt fog játszatni?

Ha megnézzük általában vagy gyorsan indítjuk a 2 gyors ""csatárt"" (akik szélsők) a leshatáron, vagy ha az nem opció, akkor a második hullámra játszunk. Ezért rúg Belli ennyi gólt. Kb az a szitu, mint Joviccal a Frankfurtban, csak az angol sokkal jobb játékos.

Mindegy. Nekem az a véleményem, ha jott volna Kane és egy gólerős jobbszélső (ahogy a Don kérte), akkor bizony 433 lenne a felállás. Nem jöttek, így valamit ki kellett találni. Eddig ül az öregnek, de még nagyon sok van hátra.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 1., szerda 20:05

kiserik írta:
Realista24 írta:
Hat ki miatt?
A többit leírta Padem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 1., szerda 20:01

kiserik írta:
Realista24 írta:
Hat ki miatt?
Vini/Brahim - Joselu/Rodrygo - Rodrygo/Valverde/Arda

Nyilván nem ideális, de lennének lehetőségek. Mehet a rombusz is, de vannak meccsek amikor tök felesleges. Spanyol kiscsapatok nagyja buszozik, ellenük bőven felállhatnánk 3 támadóval.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 1., szerda 17:06

Realista24 írta:
kiserik írta:
Hat ki miatt?

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2023. november 1., szerda 15:57

Hat ki miatt?
Nyilván Perez miatt, mert nem vett minőségi kezdő 9-eset Carlonak. Az más kérdés, hogy Joselu állandóan gólt lő, ha kezd, de az nem elég neki. És ugye kiserik fejében az a kép él, hogy Carlo a legnagyobb király és nyilván Perez döntése, hogy az összes fiatal középpályásunk kezdjen, ha tud, és így nem marad Joselunak hely a kezdőben, így marad a gyémánt, de, elől meg kötelező a Vini-Rodrygo páros, mert azt is Perez akarja.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Vissza: