Realista24 írta:
kiserik írta:
Nagyon nem szeretem, ha olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam.
A játékunkat meg érdemes lenne kicsit megnézni, nem csak fújni, hogy 2 csatár, 2 csatár, mert nagyon nem a hagyományos 2 csatáros játék.
>>>>>
kiserik írta:
Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...
A madridom népe meg azt felejti el, hogy itt nem minden döntés Carloé. Ahogy az igazolásokhoz sincs köze, úgy a kezdőbe is kap "" ajánlásokat"". Ez itt így működik. ZZ volt a kivétel.
Ezen felul jottel a Hazardos rossz peldaddal.
Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk, te jottel vele, hogy
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem az edző miatt játszunk 2 csatáros játékot.
Ezt úgy direkt felejtetted le? :
Realista24 írta:
kiserik írta:
Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...
Mondjuk ehhez nem kell óriási mágusnak lenni hogy ezt tudja az ember, attól függetlenül hogy nem ír róla.
Kölcsönjátékosk és úgy is van kezelve. Hogy fair vagy nem, az már más kérdés.
Vagy akkor most mi is van?
"Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk"
Realista24 írta:
kiserik írta:
Nincs időm visszakeresni. Carlo mondta, hogy nincs 9esünk, így formációt kell váltani. Nem véletlenül kért 9est (pl Kanet). Nem kapott. 3 játékossal nem lehet 3 támadós felállást.
Tehát nem kapott csatárt ezért
két csatárok játékot játszik. Értem.
A többit leírta Padem.
Hazarddal Te jöttél:
Realista24 írta:
Ugyanakkor Hazard meg offolva volt pont Carlo altal, Perez ide vagy oda.
Hazardnak Carlo megadta a lehetőséget többször is, még felállást is váltott miatta. 2 és fél év után már senki nem hitt benne (itt volt tévedésem, elismerem, de az első éve első felében igenis megadta neki a lehetőséget, ahogyan ZZ-nél mindig Hazard volt az első számú, ha játékra alkalmas volt). Perez sem. Nem emlékszem semmilyen hírre, hogy Carlo szembement volna a vezetőséggel Hazard miatt. A belga addigra bebizonyította, hogy teljesen elengedte a sportot.
És hogy világos legyen: én maximálisan Carlo és Perez oldalán is állok. Carlo kihozza a csapatból amit tud legjobb tudása szerint (a világ legeredményesebb edzője hatalmas tudással...), Perez pedig kihozza a klubból amit tud a legjobb tudása szerint (a világ legeredményesebb klubvezetője hatalmas tudással...).
Sokan ki vannak akadva, hogy Joselu nem játszik eleget. Sajnos ő egy kimondottan kiegészítő szint. Későn érő típus, ok, de ha megnézzük a statisztikáit mindig is rossz arányban váltotta gülra a próbálkozásait. Az utóbbi 3-4 évben átlagosan 2,5 lövése volt meccsenként és így 30 meccs alatt lőtt kb 10 gólt. Az 70-80 lövésből 10 gól. Erre nem lehet alapozni. Mellesleg 33 éves, kölcsönjátékos. Az is érthető, hogy a klub érdeke az, hogy inkább a 22 éves saját játékos legyen a pályán, akinek jobbak a mutatói, marketingértéke és a jövője.
ui.: kértelek már sokszor, ha ki akarsz tenni pihenőre akkor ne kötekedj, hanem tegyél ki (max privátban írd meg, hogy mi vagy ki miatt). Nem fogok felülni a provokációnak, ha nem válaszolok majd valamire az ezért lesz, nem azért mert bújkálok (vagy hogyan fogalmaztál korábban?).