mindezt termeszetesen rendszeresen csinalja a meccs vegen vagy raadasban, amikor nekunk kell menni az eredmeny utan. nekem az a fura, hogy ilyenkor a csapattarsak miert nem basszak le meccs utan vagy valahogy szoval fogjak vissza, mert ez mindenki massal kibaszas a semmiert.krisz24 írta: Nem tudom, hogy vajon tud e annyi agyat szerezni magának, hogy mondjuk 27 évesen lehiggad és nem a pofazas és konfliktus keresés lesz az elso. Eleinte azért mikor tényleg agyon akartak rúgni, mindig védtem, hogy csak azért pofazik mert félti a testi eppseget, de mostanra világos, hogy tok mindegy milyen szabályos vagy szabálytalanok vele szembe ő tuti pofazik.
De mostmar kurva gáz amit csinál, már multheten a barca ellen is ciki volt. És nem az ellenfél cukkolasa a baj, Ronaldo is csinált ilyet, csak annyi különbséggel hogy ő mindig letett valamit az asztalra és utána nyomta általában. Vini viszont ebbe is agyatlan.
Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
doncsontos írta:jaj, és miért? az ő posztján csakis bappa előrelépés sajnos nem sajnos. ez a rafael leao hány gólt lő az OLASZ bajnokásgba? 10et?15öt? Teljesen fölösleges, Vinit kell valamilyen módon visszatéríteni a jó útra, és biztos vagyok benne, hogy a klub minden körömmel ragaszkodni fog hozzá ha már idáig felépítették.KAG írta: Rafael leaot El kell hozni az árából aztan csókolom
United jöhetne egy 150millás ajánlattal, és csak akkor adnám el ha már itt lenne a francia.
Röviden? Mert 100x jobb a mentalitása es a védelmet is jobban bontja. Gólokban meg annyival nem erősebb vini idén
ZIDANE
-
Az a baj, hogy ezt az edző és a vezetőség is elrontotta már. Le kéne cserélni amikor ilyen dührohomat kap és csak reklamál hátha abból tanul. Ha nem akkor lehet nézni az egész meccset a padról. Ehelyett hagyják hogy bohóckodjon a pályán mintha ez rendben lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Nem tudom, hogy vajon tud e annyi agyat szerezni magának, hogy mondjuk 27 évesen lehiggad és nem a pofazas és konfliktus keresés lesz az elso. Eleinte azért mikor tényleg agyon akartak rúgni, mindig védtem, hogy csak azért pofazik mert félti a testi eppseget, de mostanra világos, hogy tok mindegy milyen szabályos vagy szabálytalanok vele szembe ő tuti pofazik.
De mostmar kurva gáz amit csinál, már multheten a barca ellen is ciki volt. És nem az ellenfél cukkolasa a baj, Ronaldo is csinált ilyet, csak annyi különbséggel hogy ő mindig letett valamit az asztalra és utána nyomta általában. Vini viszont ebbe is agyatlan.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
jaj, és miért? az ő posztján csakis bappa előrelépés sajnos nem sajnos. ez a rafael leao hány gólt lő az OLASZ bajnokásgba? 10et?15öt? Teljesen fölösleges, Vinit kell valamilyen módon visszatéríteni a jó útra, és biztos vagyok benne, hogy a klub minden körömmel ragaszkodni fog hozzá ha már idáig felépítették.KAG írta: Rafael leaot El kell hozni az árából aztan csókolom
United jöhetne egy 150millás ajánlattal, és csak akkor adnám el ha már itt lenne a francia.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tavaly többet vett el mint amit adott idén meg már csak elvesz. Ez a 2018as viniciusz akin röhögtünk csak 2szer akkora arccal.
Viselkedésben és teljesítményben sem Real szint. Egyetlen reményünk, hogy tavasszal jókor jön ki neki a lépés mert lecserélve nem lesz, még a végén megvádolja Carlot is rasszizmussal.
Viselkedésben és teljesítményben sem Real szint. Egyetlen reményünk, hogy tavasszal jókor jön ki neki a lépés mert lecserélve nem lesz, még a végén megvádolja Carlot is rasszizmussal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Az árából egy csatart kell hozni, helyére meg mehet MbappeKAG írta: Rafael leaot El kell hozni az árából aztan csókolom
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Galacticos
Engem az zavar hogy nincs lecserelve. Nem nagyon birja a vegjatekokat. Ezekem a meccseken penge elen tancol a piros es az idegosszeroppanas kozott, es ilyenkor mar tudod h jo dontest nem fog hozni. Akkor le kell cserelni es behozni arra a 10percre egy brahimot mert o megerdemelne ahogy vinicius is ezek utan. Nem szidom carlot, abbol foz amit kapott de lehetne picit kemenykezubb vele mert a szep szobol mar nem ert.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Eladnám már én is.
Pláne ha jön a francia.
Gyenge Vinicius.
Volt egy jó másfél éve de amúgy leveri a lécet.
Pláne ha jön a francia.
Gyenge Vinicius.
Volt egy jó másfél éve de amúgy leveri a lécet.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amig nincs lebaszva a padra, addig ugy tunik, hogy Pereznek es Carlonak is rendben minden.
Szoval folos varni valtozast.
Szoval folos varni valtozast.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
hülyeFaust írta: Csak random beirtam, nem hittem volna hogy van ilyen emoji.
Tovabbra is oriasi pofa, nulla foci. Nem bantam volna ha kap egy pirosat, jogosan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyiket sem láttam felnőtt profi Real meccsen Real mezbenhehetheoriginal írta: Tartom, neymarnak is volt szerzodese, papinak meg mar van
Amugymeg instant sale, nekem eleg volt, nem az a baj, hogy serult volt, hanem hogy ostoba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Csak random beirtam, nem hittem volna hogy van ilyen emoji.
Tovabbra is oriasi pofa, nulla foci. Nem bantam volna ha kap egy pirosat, jogosan.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Minden kontakt után azonnal keresi a bírót hogy pofázhasson.
Láttam én is hogy a bíró végignézte a szabálytalanságot ellene és nem fújt, na de azért nem kell 90percen keresztül tolni a rizsát.
Nem ad semmi pluszt a játékunkhoz és 3 gól után már beleférne az emelgetés, de így ultragáz.
Nem tudom mi változtathatna rajta. Talán már semmi.
Láttam én is hogy a bíró végignézte a szabálytalanságot ellene és nem fújt, na de azért nem kell 90percen keresztül tolni a rizsát.
Nem ad semmi pluszt a játékunkhoz és 3 gól után már beleférne az emelgetés, de így ultragáz.
Nem tudom mi változtathatna rajta. Talán már semmi.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Tartom, neymarnak is volt szerzodese, papinak meg mar van
Amugymeg instant sale, nekem eleg volt, nem az a baj, hogy serult volt, hanem hogy ostoba.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
*Real játékost, azt hittem egyértelmű.hehetheoriginal írta:Neymar, bappe?Realista24 írta: ‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Neymar, bappe?Realista24 írta: ‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nyáron meghallgatnám érte az ajanlatokat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema