Mit szeretnél? Vitatkozni itt? Mint annó CR esetében? Vagy Hazard esetében? Vagy Vini esetében? Esélytelen.Zsobo írta:Nem biztos, de am o is balosrol indulva szereti megverni a vedoket, ha jol tudom, tehat uazt lehozza+ tud loni, fejben erős es passzol, ha kell. + nem tudom elkepzelni, h ingyen ellehessen hozni, szal ha ez az ára, akkor en siman megszabadulnek egy problemas jatekostol..Bappe se biztoa, hogy ilyen tarsakkal annyira extra lenne, hogy aranylabdat hozna neki.
Mbappenak sztem azert rosszabb a megitelese, mert mindenki szeretné, h jojjon, de nehez elfogadni, h sokkal nehezebb es osszetettebb a helyzete, szal talan nem egy problemas jatekost cserelnenk egy másikra, hanem egy hülyét egy vezer alkatra es ezt kb addig van esély megtenni, amig tudunk vitatkozni vini megitelesen itt a fórumon.. Ha mar mindenki csak siman legyint es hulyezi, akkor rank rohad, akarhogy is focizik.. :Sd
En is most jutottam el erre a szintre. Most mar csak magqmban remenykedek.Én eddig védtem de elengedtem a kezet
Mehetne isten hírével amíg pénzt látunk belőle
Például: R24 hozott egy xG mutatót, amin az látszik, hogy 20/21-ben kimagasló volt a teljesítménye, utána meg elkezdett a majomkodással foglalkozni. Ha én pl melléteszem, hogy 20/21-ről 21/22-re kb megduplázódott az ellene elkövetett szabálytalanságok száma és ez még több is, ha megnézzük, hogy mennyit ""néznek el véletlenül"" a bírók, akkor adok értelmet, érthető oldalt a majomkodásnak. Ha melléteszem, hogy azóta minden csapat duplázza, mert a többi támadónk még impotensebb, akkor adok érthető magyarázatot a teljesítmény visszaesésre. Ilyenkor jön valami cinikus megjegyzés a személyeskedés határán és le van tudva a ""vita"". Ezért inkább nem vitázom. Úgy is adnak olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam, csak ""gondoltam""
Most Vini a hibás mindenért (a bajnokságban továbbra is az Atma és a Barca előtt vagyunk...), ő a sátán fia, meg Carlo, aki Vini apja