Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Donga Isco lába? Ehhez nem kell orvosi papír.....
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lopez most sem izzadt meg. Egyébként végre lehoztunk egymás után két kapott gól nélküli meccset.
Carvajal hozta a szokásost, jól játszott, Ramos-nak volt egy-két eladott labdája de belefért, Pepével együtt nem sok dolguk volt, amit kellett megoldották. Marcelo eljátszogatott, semmi plusz, de ha nem az agyatlan van előtte, akkor tőle is többet látunk ilyen meccseken.
Modric és Xabi, tanár mindkettő, utóbbi nagyon hiányzott nekünk, ez most látszik igazán, az elmúlt 4-5 meccs képe teljesen más.
Isco: leírtam a topikjába, tud a srác, kurvajó lesz, de kicsit kevesebbet kell vállalnia. Ilyen meccseken belefért, de több passz kell majd egy-egy csel helyett.
Bale: mezőnyben jobb lesz majd, ez biztos, viszont 3 gól és 1 gólpasszt azt nem kell magyarázni, ráadásul 1 hónap alatt 8 gól, az 8 gól.. plusz ugye a 6-7 gólpassz.
Benzema: jól mozgott, végre nem pattogtak a labdák, nem csínybe adta őket, jól tette tovább, megtartotta mikor kellett, gólt szerzett, kifejezetten tetszett ma.
Di Maria: szörnyű, 10-ből 7 támadás elmegy rajta, a többi lelassul. Minek a sok beívelés? Kinek? Nem hiszem el, hogy Carlo ezt kéri tőle..
Jesé: őt is leírtam a topikjába.. nálam a 12. ember jelenleg, mai meccsen simán kezdhetett volna az argentin helyett, jól tolta.
Játékban meg továbbra is egyre jobbak vagyunk... jobb lenne egy erősebb csapat ellen is megnézni mire képes a csapat, de mikor a Juve ellen kellett, 15 percre felpörögtünk és lőttünk ott is két gólt. Várom a barcelona, atletico elleni meccseket, addigra játékban bőven felettük lehetünk, rég volt ennyire jó csapatunk, amikor szinte mindenkire lehet számítani.
Carvajal hozta a szokásost, jól játszott, Ramos-nak volt egy-két eladott labdája de belefért, Pepével együtt nem sok dolguk volt, amit kellett megoldották. Marcelo eljátszogatott, semmi plusz, de ha nem az agyatlan van előtte, akkor tőle is többet látunk ilyen meccseken.
Modric és Xabi, tanár mindkettő, utóbbi nagyon hiányzott nekünk, ez most látszik igazán, az elmúlt 4-5 meccs képe teljesen más.
Isco: leírtam a topikjába, tud a srác, kurvajó lesz, de kicsit kevesebbet kell vállalnia. Ilyen meccseken belefért, de több passz kell majd egy-egy csel helyett.
Bale: mezőnyben jobb lesz majd, ez biztos, viszont 3 gól és 1 gólpasszt azt nem kell magyarázni, ráadásul 1 hónap alatt 8 gól, az 8 gól.. plusz ugye a 6-7 gólpassz.
Benzema: jól mozgott, végre nem pattogtak a labdák, nem csínybe adta őket, jól tette tovább, megtartotta mikor kellett, gólt szerzett, kifejezetten tetszett ma.
Di Maria: szörnyű, 10-ből 7 támadás elmegy rajta, a többi lelassul. Minek a sok beívelés? Kinek? Nem hiszem el, hogy Carlo ezt kéri tőle..
Jesé: őt is leírtam a topikjába.. nálam a 12. ember jelenleg, mai meccsen simán kezdhetett volna az argentin helyett, jól tolta.
Játékban meg továbbra is egyre jobbak vagyunk... jobb lenne egy erősebb csapat ellen is megnézni mire képes a csapat, de mikor a Juve ellen kellett, 15 percre felpörögtünk és lőttünk ott is két gólt. Várom a barcelona, atletico elleni meccseket, addigra játékban bőven felettük lehetünk, rég volt ennyire jó csapatunk, amikor szinte mindenkire lehet számítani.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
DL: Miért ő véd?
Carv: Jó volt.
Ramos: 65 ért eladó,perez 2 óra alatt átadólistára tette.
Pepe: nem jó védő.mndig ki van állitva,évente 7-8 piros.
Marcelo: Nem védekezik és nem is támad:)
Alonso: el kell adni,öreg és vak.
Modric: Legrosszabb igazolás volt,és a fórum zöme lehülyézett miatta is.
Isco: önző és rövid a lába.
Bale: csak fut.
Benz: ő még itt játszik?
DM: Mezőkövesd szint.
Kb ez a nagyja értékelése.
Carv: Jó volt.
Ramos: 65 ért eladó,perez 2 óra alatt átadólistára tette.
Pepe: nem jó védő.mndig ki van állitva,évente 7-8 piros.
Marcelo: Nem védekezik és nem is támad:)
Alonso: el kell adni,öreg és vak.
Modric: Legrosszabb igazolás volt,és a fórum zöme lehülyézett miatta is.
Isco: önző és rövid a lába.
Bale: csak fut.
Benz: ő még itt játszik?
DM: Mezőkövesd szint.
Kb ez a nagyja értékelése.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Jár pacsi a csapatnak, 4-et rúgtak egy 90 percen át csúszó-mászó Valladolidnak, úgy h a partjelző elvett egy érvényes gólt ill. tévesen beintette Maria 1v1 helyzetét is a kapussal szemben...a Classico óta nagyon érződik a fejlődés a csapaton, ha ez így megy tovább akkor tavaszra nagy jóság lehet itt...azt hiszem remélhetünk....
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez a mai kezdő egy dm - cr cserével a tökéletes kezdőnk. kis csapatok elleni tuti.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Amondó vagyok, hogy várjuk meg a szombati bajnokit, mert van egy olyan érzésem, hogy Casemiro-Alonso-Modric kp lesz, vagy Modric-Alonso-Isco. de szerintem az első... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyivel játszik másképp, ha tapasztalt rutinos játékosok játszanak mellette.
- ___Samy___
bár már reagáltam egy néhány felvetésre ezek közül a tegnap, de azért leírom még egyszerElőször is Casemiro. Direkt figyeltem a meccsen, hogy mit csinál, látni akartam azt, hogy mit látnak benne itt sokan. A pozitívumokkal kezdve leginkább azt tudnám kiemelni, hogy volt 1-2 szép labdaszerzése, amik elsősorban egyénileg megnyert párharcok eredményei. Ez egy kritikus pont az posztján, ebben nagyon jó. Ez különösen látványos, mert párharcokban erős játékosunk a kp-n az utóbbi időben nem igazán volt. De a tegnapi meccsen ez volt az az elem, ami nekem pozitív volt. A többi az inkább átlagos, vagy gyenge. Az előre játéka neki sem az igazi. Jól lő ezt tudjuk. Jó indításokra képes, ezt is tudjuk. De tegnap az indításai pontatlanok voltak, és ezek bizony labdavesztések, akárhogy is nézzük. Ugyanúgy "megakad" a támadás, ahogy Khedirán. Ezen felül technikás ugyan, de a ball controllja nagyon nem az igazi, sok az esetlen labdaátvétele, ami ugyanúgy megvan a sérült poszttársának is. Szóval kissé hasznosabb előre játékban, de mivel még mindig nem ez a poszt követelménye, és mert ez nem tűnik szignifikánsnak jelenleg, ezért én még mindig nem vagyok meggyőzve. De ez a kisebbik baj.
A nagyobb baj a kevés mozgás. Mind horizontálisan, mind vertikálisan keveset mozog, a labdakihozatalokba nem igazán lép be, ez nagyon látványos volt a meccs elején, amikor a Galata megpróbált letámadni. Nem zónázik, segítve a hátsó irányítónak, horizontálisan keveset mozog a labda felé, védekezésben sem játssza be horizontálisan az egész pályát. A kevés mozgás következtében nem zárja a passzsávokat, és nem is tapad bulldogként az ellenfél játékosaira (a jó vkp legalább az egyiket konstansan csinálja). És ez a fő oka annak, hogy eddig keveset játszott. Xabi beállása után nagyon meglátszott, hogy Xabi legalább horizontálisan bejátszotta az egész pályát, sok olyan helyen tűnt fel a 30 percében, amelyeken Casemiro 60 perc alatt egyáltalán nem. Persze nem késő, ezen lehet változtatni, egy személyi edzővel, sok gyakorlással, és pontosított elvárásokkal be tanulhatja a poszt követelményeit, és hasonló nehézségű meccseken el is bírja őt a csapat, de kiélezett meccsen sajnos nem bírjuk el. Mire pedig játékosként kiforr, az 1-2 év minimum. Mivel olcsóért jött, és gondolom a fizuja sem magas, tehetsége meg van, megérné melléje szerződtetni valakit, aki rendes futballistát farag belőle, de nem idén lesz alapember, az biztos.
Ez persze 1 meccs tapasztalata. Ez változhat, és könnyen lehet rám cáfol a következő hetekben. Legyen így!
a védekezése nekem is tetszett, nagy százalékban nyerte meg a párharcait és ez mindenképpen pozitív khedirához képest
az előrejátékát nem igazán tudom hová tenni, mert szerintem isco jelenlétével edzői utasításra nem mozog feljebb az egyik középpályás támadáskor, szóval egyáltalán nem biztos, hogy ennyit tud ő hozzátenni a támadáshoz
aztán a mozgása, helyezkedése ez gondolom az rutinhiány mellett a gyenge erőnlétének is betudható, de az tény, hogy túl statikus volt
hiába volt egy komplett előszezonja, ha azóta gyakorlatilag nem is játszott, ha játszott volna, biztos, hogy előrébb tartana
a labdakezeléseit szerintem meg az izgatottság okozta, túlizgulta ő még ezeket a szitukat, lesz ez jobb is
bár eléggé magyarázkodásnak tűnik ez az egész, de nem az akarna lenni
viszont még annyit hozzátennék, hogy engem még miért nem győzött meg, hogy idén lehet rá számítani khedira helyén
amíg a pályán volt, tulajdonképpen a bal oldalon szerepelt, nem a jobbon, és nekünk oda kellene egy ember
a másik meg az, hogy még nem igazán szerepelt khedira szerepkörében, nem tudjuk, hogy hogyan bírná a támadások és a védekezések segítését egyszerre
mert az egy dolog, hogy az egyiket egész jól ellátja, de nem biztos, hogy ezt tudja is tartani, ha közben egy másik feladatkört is el kell látnia
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igen Casemiro....nos én nemtudom hogy fut vertikálisan,vagy éppen horizontálisan,mert én csak egy mezei f kalap vagyok,én csak arra támaszkodhatom amit láttam.Felmerült az Almeria elleni 15 perc után,milyen lehet védekezésben.Nos a tegnapi meccs bizonyítja hogy azért nem annyira rossz.Aztán az előre játék...azért nem tudott kikristályosodni asszem,mert hirtelen jött az a (nem jogos) kiállítás,ami miatt neki neki a feladata onnantól csak és kizárólag a védekezés volt.Először is Casemiro
Egyvalamibe nagyon egyet tudok érteni....neki nincs 1-2 éve ahhoz hogy igazán beérjen,ő csak egy egyszámjegyű kispont,érte nem adtak 30 milliokat,tehát őt nyugodtan le lehet selejtezni.De ezt már többször leírtam.Pláne hogy megint felvetődött Ramires,még a télen is akár,akit én mindig preferáltam,már egy évvel ezelőtt is,és ha ez a transferr összejön,akkor a honfitársnak valóban meszeltek.
Azt gondolom hogy fokozatosan be tudna épülni a csapatba,(azzal vitatkoznék hogy "fel kell építeni",illetve higy "futballistát kell belőle faragni),mert ez asszem már adott,de mindenképp fokozatosan kell(ene) beépíteni a csapatba de nem hiszem hogy erre valaha sor kerül...
Mindenesetre 58 perc játék után nekem nem okozott csalódást,helyt állt,persze nyilván sokan gólt-gólpasszt várt tőle.Tudna fejlődni,nem kérdés,de nem fog.Itt nem.
A csapat teljesítménye előtt meg le a kalappal,a világ legjobbja nélkül,tele fiatalokkal,így szédszedni egy csapatot a BL-be,ez több mint biztató....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
True, de azért volt egy Mancini az ellenfél padján. Ez a Galata sokkal jobban játszott a szeptemberi meccs első félidejében, ott az egyéni hibáikat büntettük, most meg az egyéni hibák mellé jött az is, hogy csapatként is gyengék...Géci írta:Látom ez nem csak nekem tűnt fel...realistahuni írta:Lassan kezd látszani valamiféle nyoma a fejlődésnek.
10-emberrel nyomtunk jobb meccset mint murinnyó 11-el.
Nem fogom mindet leírni, mert legalább 2 nem igaz , de szó szerint egyik sem az.Csak egyet kérek, ne írjátok le 10-szer hogy Isco nulla, DM out, Case semmi és Ramos full hülye ahhoz amit csinál...Mert kb egyik sem lenne igaz.
Összességében értékelve ELÉGEDETT vagyok 2 ok miatt:
- Egyik az, hogy az utóbbi időben talán magasra tettem a lécet az elvárásokat illetően, főleg csapat szinten, ami ugyan egy reális cél, de kb. a világon 2 csapat van, amelyik ennek megfelelne. Mindenki tudja, hogy melyik kettő, és én akkor leszek elégedett, ha mi leszünk a 3. ilyen csapat. De annak ellenére, hogy az én elvárásaimnak még nem felelünk meg, már egyre könnyebben nyerjük a meccseket, kicsit stabilizálódtunk, és bátran kimondom, hogy jelenleg a 3. legerősebb csapat vagyunk Európában, 2-3 olyan csapat van, aki talán hasonló szintet képvisel, vagy tavaszra hasonló szintet képviselhet, mint jelenleg mi.
- A másik ok pedig az, hogy egy 10 emberrel agyonnyert BL meccset a tavalyi negyeddöntős ellen, ráadásul 7 nem alapkezdő játékossal a kezdőben... nem kell magyarázni. Ez önmagáért beszél. Baromi erősek vagyunk minden betegségünkkel együtt. Az, hogy ez szimplán a keret, az együtt játszott idő, vagy Ancelotti érdeme, nehéz megmondani. Talán mindhárom, de az egyes tényezők fontossági sorrendje ez.
Mindazonáltal néhány megjegyzés.
Először is Casemiro. Direkt figyeltem a meccsen, hogy mit csinál, látni akartam azt, hogy mit látnak benne itt sokan. A pozitívumokkal kezdve leginkább azt tudnám kiemelni, hogy volt 1-2 szép labdaszerzése, amik elsősorban egyénileg megnyert párharcok eredményei. Ez egy kritikus pont az posztján, ebben nagyon jó. Ez különösen látványos, mert párharcokban erős játékosunk a kp-n az utóbbi időben nem igazán volt. De a tegnapi meccsen ez volt az az elem, ami nekem pozitív volt. A többi az inkább átlagos, vagy gyenge. Az előre játéka neki sem az igazi. Jól lő ezt tudjuk. Jó indításokra képes, ezt is tudjuk. De tegnap az indításai pontatlanok voltak, és ezek bizony labdavesztések, akárhogy is nézzük. Ugyanúgy "megakad" a támadás, ahogy Khedirán. Ezen felül technikás ugyan, de a ball controllja nagyon nem az igazi, sok az esetlen labdaátvétele, ami ugyanúgy megvan a sérült poszttársának is. Szóval kissé hasznosabb előre játékban, de mivel még mindig nem ez a poszt követelménye, és mert ez nem tűnik szignifikánsnak jelenleg, ezért én még mindig nem vagyok meggyőzve. De ez a kisebbik baj.
A nagyobb baj a kevés mozgás. Mind horizontálisan, mind vertikálisan keveset mozog, a labdakihozatalokba nem igazán lép be, ez nagyon látványos volt a meccs elején, amikor a Galata megpróbált letámadni. Nem zónázik, segítve a hátsó irányítónak, horizontálisan keveset mozog a labda felé, védekezésben sem játssza be horizontálisan az egész pályát. A kevés mozgás következtében nem zárja a passzsávokat, és nem is tapad bulldogként az ellenfél játékosaira (a jó vkp legalább az egyiket konstansan csinálja). És ez a fő oka annak, hogy eddig keveset játszott. Xabi beállása után nagyon meglátszott, hogy Xabi legalább horizontálisan bejátszotta az egész pályát, sok olyan helyen tűnt fel a 30 percében, amelyeken Casemiro 60 perc alatt egyáltalán nem. Persze nem késő, ezen lehet változtatni, egy személyi edzővel, sok gyakorlással, és pontosított elvárásokkal be tanulhatja a poszt követelményeit, és hasonló nehézségű meccseken el is bírja őt a csapat, de kiélezett meccsen sajnos nem bírjuk el. Mire pedig játékosként kiforr, az 1-2 év minimum. Mivel olcsóért jött, és gondolom a fizuja sem magas, tehetsége meg van, megérné melléje szerződtetni valakit, aki rendes futballistát farag belőle, de nem idén lesz alapember, az biztos.
Ez persze 1 meccs tapasztalata. Ez változhat, és könnyen lehet rám cáfol a következő hetekben. Legyen így!
A többiekről csak pár szót. Isco engem idegesít. Látszik a tehetség benne, remekül cselez, ő lehetne a mi Iniestánk, baromi hasznos játékos lehetne, de egyszerűen leült. Nem annyira motivált, mint az első hetekben, sokkal több labdát szór el, figyelmetlen, és még igazi posztja sincs. Ha Modric játszik, akkor 4-3-3, ha ő akkor, 4-2-3-1. Nem jó ez így. A csapatnak nem szabadna a felállásokat ilyen mértékben variálni. Az látszik, hogy középen jó, de tegnap gyengén játszott. 2-3 év múlva, ha kicsit érik, finomodik a játéka, akkor top 10 (talán top 5)-es tkp lesz, de még ő sincs kész.
Arbeloa nagy meccset hozott, MOM nálam, főleg azért, mert úgysem lesz MOM a közeljövőben, de a játék minden elemében kiváló volt. Frissen, jól futballozott. DM dettó, neki azért sok eladott lasztija és hibája volt, de ponterős volt, és ez némileg kompenzál. Cserének jó. Marcelo szintén tetszett, amíg a pályán volt, sokat futott, támadásokba rendszeresen fellépett. Nála nagyon meglátszik, hogy amikor 1-2 meccs kihagyás után játszik, milyen jó, üde, élettel teli. Többet rotálnám Coentraoval, hogy fizikailag friss maradjon április májusra, de a komoly meccseken pályán kell lennie. Ramost nem kommentálnám, nincs értelme, a piros túlzás, főleg a minimál kontakt miatt. Az a baj, hogy volt kicsi visszahúzás, és gólhelyzetben kiugró játékos, tehát nagyon szigorúan véve adható a piros, de ilyenkor egy bírónak mérlegelnie kéne, mert a színészi alakítás nagyobb volt, mint a szabálytalanság maga...
Bale engem kicsit aggaszt. Van egy olyan érzésem, hogy az ő játéka a csapat játékától fog függni. Ha jók leszünk, ő is gólokat, gólpasszokat fog szerezni, de nem ő lesz, aki a játékot megteremti. Úgy érzem, hogy Bale összességében nem lesz ennél jobb, csak eredményesebb. Attól még be fogja baszni ha helyzetbe kerül, de átsegíteni a holtpontokon nem ő fog minket.
Illara kicsit pontatlan volt, egyedül sok neki még ez a Real. A komplett kp-nk olyan volt ma, akik 2-3 év múlva lehetnek posztjaik legjobbjai. Bíztató, de a Real nem az a hely, ahol egy tehetség nagy karriert futhat be. Majd meglátjuk. Ami pozitív, hogy már most jobbak, mint a nem szűk elit játékosok a posztjukon. Talán nem esnek majd nagytakarítás áldozatává, ha edző/vezetőség váltás történik.
A többiekről nagyon nincs mit mondanom, a csapatjáték még alakulgat, meg amúgy is felforgatott kezdő volt, 7 nem alapkezdővel a kezdőben, sok együttmozgást, begyakorolt játékelemet nem lehetett várni. Ami a pozitívum, hogy lefelé kilógó játékos nem, volt, aki gyengébb volt, annak is volt 1-2 jó momentuma.
-
Látom ez nem csak nekem tűnt fel...realistahuni írta:Lassan kezd látszani valamiféle nyoma a fejlődésnek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
R.M.F.C. Várom az értékelésed, nem volt olyan hsz-ed a meccs alatt amivel nem értettem egyet Csak egyet kérek, ne írjátok le 10-szer hogy Isco nulla, DM out, Case semmi és Ramos full hülye ahhoz amit csinál...Mert kb egyik sem lenne igaz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lassan kezd látszani valamiféle nyoma a fejlődésnek.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mostanában az a gyakori eset áll fent, hogy 1:0-ás vezetésnél kicsit olyan a játék mintha az ellenfél nagyon nyomna. ők is elhiszik, mindenki elhiszi, de a játékot a madrid uralja, aztán meg kivégzik az ellenfelet...ezt most élvezet nézni
-
Egy darab pillanat volt amikor támazkodásért járt a szabad kifelé, és ott volt egy olyan szitu, hogy amit a tag támaszkodva Ramos hátán fejelt, de azt is fogta Lopez... Aztán a kipattanót belerúgta megint Lopezbe... Ennél többre nem is emlékszem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
+1Én olyan nagy tornázásokra nem emlékszem...Néztem is, amikor a kommentátor arról beszélt, hogy érik az egyenlítés, szerintem esélye sem volt nagyon az ellenfélnek a gólszerzésre. Próbálkoztak néhány random lövéssel, de tipikusan olyan helyzetből, amikor az élete gólját kellett volna lőnie az ellenfél játékosának...
A mezőnyben felfejlődtek, nagyjából kiegyenlített erők mozogtak a pályán egy darabig, de az egyenlítés nem volt benne a játékban, aztán jött Karim gólja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Volt azért egy-két bravur,de nem vitatkozom.Különben is ott van még a hátvédsor,úgyhogy nem biztos hogy a kp védekezésen múlt.Én olyan nagy tornázásokra nem emlékszem.
Vokt egy időszak különben mikor bizony érett az egyenlítés,csak így hogy ki lettek tömve,logikus hogy elhalványukt ez...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Pontosan, mélyebben védekeztünk a kapu előtt, így nyilván szellősebb volt a pálya közepe, pláne hogy Isconak kellett védekeznie arrafelé.egyébként elég csalóka volt a kép, hogy átgyalogoltak a kp-n, mivel xabi és illarra is eleve mélyen helyezkedtek el, szóval csak odáig tudtak gond nélkül menni
Én olyan nagy tornázásokra nem emlékszem...Néztem is, amikor a kommentátor arról beszélt, hogy érik az egyenlítés, szerintem esélye sem volt nagyon az ellenfélnek a gólszerzésre. Próbálkoztak néhány random lövéssel, de tipikusan olyan helyzetből, amikor az élete gólját kellett volna lőnie az ellenfél játékosának...Nos lehet hogy így volt,de azért mikor tornáztatták Lopezt,naon simán odaértek a 16-oshoz,mindenféle ellenállás nélkül....mindegy,nekem sulytalannak tűnt,de lehet hogy tévedek...
- morientes
Igaz,de nekem tul simának tűnt....na mindegy mert nem osztott/szorzott végül is.Azért komolyabb csapatok ellen nem biztos hogy jó ötlet lenne a Alonso/Isco/Illarra kp...___Samy___ írta:azért egy meccsen egy néhányszor bármilyen védelem ellen oda lehet érni a kapuhoz
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ___Samy___
azért egy meccsen egy néhányszor bármilyen védelem ellen oda lehet érni a kapuhoz
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
Nos lehet hogy így volt,de azért mikor tornáztatták Lopezt,naon simán odaértek a 16-oshoz,mindenféle ellenállás nélkül....mindegy,nekem sulytalannak tűnt,de lehet hogy tévedek...egyébként elég csalóka volt a kép, hogy átgyalogoltak a kp-n, mivel xabi és illarra is eleve mélyen helyezkedtek el, szóval csak odáig tudtak gond nélkül menni
LEGIO PATRIA NOSTRA