csababarca írta:
Kulturális kérdésekben a saját véleményét mondja, én még nem hallottam, hogy ez tény, és aki nem így gondja az hülye érvelést használt volna, pl a depeche mode esetében.
Ezzel nagyon nem ertek egyet, mar eleve a musorai nem a "Kedvenc 50 Zenekarom" hanem "Az 50 legjobb zenekar" cimet viselik. De oke, ez lehet csak rugozas a nevadason, elfogadom.
Zenevel es popkulturaval sokat foglalkozom, ezert lehet ez kivaltkepp erzekenyen erint.
Most azt tegyuk felre hogy a listaja olyan mint amit barmelyik tinedzser ossze tud allitani aki elolvasta a bravo magazint anno, ez mondjuk csak izles kerdese. De egyszeruen nem igazak az allitasai amit a mufajokrol, korszakokrol es ugy osszessegeben barmirol osszehord - es ezaltal validalja a listajat. Ahogy mondtam, pontosan annyira allja meg a helyet mint a Benzemas allitasa. Es szerintem ez baj, mert sokaknak o a forras meg szentiras. De ez mar inkabb a fogyasztoi oldalrol problematikus.
Illetve azt irtam hogy ertelmes ember erre "ne" bassza el az idejet... Remelem erzed a kulonbseget hogy nem a "nem" szot hasznaltam, tudom hogy rengeteg ertelmes ember fogyaszt ilyen kontentet, a felszolito mod azert mas mert szerintem nyilvan jobban jarna mindenki ha erre nem menne el az ideje, nem ad semmit. Nalam is becsuszik neha, nem alszenteskedek.
Valoszinuleg tul sok embertol hallottam vissza Puzser faszsagait, es ezert untam meg nagyon a csavot