Ez egy jo erv, amit nem ismertem, koszi. Mar csak 2 milliora kell valaszNorbi90 írta:hát németországban pl pár tizezren pár szazezren azért nem mennek szavazni, mert itt az egesz orszagban 3 helyen lehet asszem, namost akinek 250 km a legközelebbi az nyilván meggondolja, ja és itt nem vasárnap van a szavazás hanem munkaidoben mikor mindenki munkaban van általában, most ezé külön szabadságot meg kivenni hát na. fidesz tudja hogy csinálja hogy jo legyen. nyomorultakRealista24 írta:
Ahhoz nekem ez a szám túl nagynak tűnik, persze lehet.
De vannak itt páran, mélyebb tudással/tapasztalattal, ezért kérdezem.
Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
te értetlenkedsz, mint egy nyugger.zsuninnyo írta:Latom ma is a ven lepcsohaz ult le a gep ele.hehetheoriginal írta: mi van?
megint megfogtad, gg
van baj a toronyban nálad azért.
ggwpez
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
hát németországban pl pár tizezren pár szazezren azért nem mennek szavazni, mert itt az egesz orszagban 3 helyen lehet asszem, namost akinek 250 km a legközelebbi az nyilván meggondolja, ja és itt nem vasárnap van a szavazás hanem munkaidoben mikor mindenki munkaban van általában, most ezé külön szabadságot meg kivenni hát na. fidesz tudja hogy csinálja hogy jo legyen. nyomorultakRealista24 írta:Ahhoz nekem ez a szám túl nagynak tűnik, persze lehet.Sierra írta:
Ők a "minek menjek szavazni, egy szavazat úgyse ér semmit" kategória.
- RealMadridFanatic
Vagy ugyis addig torzitjak a valasztasi szabalyokat vagy rajzolnak at valasztokeruleteket vagy osztanak krumplit es alamizsnat es karaktergyilkolnak a kisajatitott alternativ valosagot kozvetito mediaban, hogy itt, ilyen ellenzekkel, normal keretek kozott ezeket a parazitakat nem lehet eltuntetni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahhoz nekem ez a szám túl nagynak tűnik, persze lehet.Sierra írta:Ők a "minek menjek szavazni, egy szavazat úgyse ér semmit" kategória.Realista24 írta: Nem tudom ez volt-e mar tema, de mi van ezzel a tobb, mint 2 millio emberrel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ők a "minek menjek szavazni, egy szavazat úgyse ér semmit" kategória.Realista24 írta: Nem tudom ez volt-e mar tema, de mi van ezzel a tobb, mint 2 millio emberrel?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En ertem, hogy mindig ezzel a 3 millio emberrel jottok, de mi volt a reszveteli arany legutobb? 70%, es mennyi szavazat ez? 5,5m?gutihaz14 írta:na megneztem.gutihaz14 írta:
holnap elkezdem en is.
gondolom a 3 millió okosnak felesleges, nem ertik
nem nagyon vannak szavak erre
akie a media aze az orszag
plane ha van 3 millio sotet amoba akik erre az alternativ valosagra teljes mertekben vevok mert gondolkodni keptelenek
Hol a hianyzo tobb, mint 2 millio ember? Ha azt hozzacsapod a masik 2-2,5m leadott szavazathoz a Fidesz ellen, akkor vigan le lehetne oket valtani.
Nem tudom ez volt-e mar tema, de mi van ezzel a tobb, mint 2 millio emberrel?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Latom ma is a ven lepcsohaz ult le a gep ele.hehetheoriginal írta:mi van?A te logikad menten, mindenkinek kussolnia kene.
megint megfogtad, gg
ggwpez
- hehetheoriginal
mi van?A te logikad menten, mindenkinek kussolnia kene.
megint megfogtad, gg
gyengébbek kedvéért:
pont azt mondom, hogy az internet korában ezek a szerencsétlenek ne a tv-től várjanak már megoldást, hogy hátha behívják őket, hogy hirdessék az igazukat és megvédjék magukat, hanem millió lehetőség és platform van, ahol bizonyitékokat kiteritve és alátámasztva pillanatok alatt kutyába lehet tenni mindenféle lejáratókampányt és balfasz vén kommunista meg ügynökfideszes vénemberek gagyi próbálkozásait.
lásd pl vona, aki mindenféle platformokon megjelent az elmult evekben.
de ezek a csajok, csak pislogtak, hogy nem tudnak mit tenni.... gg hozzá.
thereisonly1ronaldo
Igen, inkabb kussolni kene rola, hogy majd amikor erted is eljonnek ne tudd, hogy mi fog tortenni es mit tehetsz ellene.
Internet korszakat eljuk... Egy atlag embernek, koztuk neked sincs sok fingod arrol, mi megy az interneten, mi az amivel atbaszhatnak es behuzhatnak a csobe.
Es pont ezen a helyzeten segit, hogy az emberek megosztjak a tapasztalataikat. Igen atbasztak az ebay-en, igen atbasztak otp-s csalos hivasokkal, igen atbasztak az unokazosak stb. A te logikad menten, mindenkinek kussolnia kene.
Tehat senki sem tudna ezekrol a modszerekrol ha nem beszelnenek rola nyilvanosan, szoval annyira lennel felkeszult barmi nemu vedekezesre, mintha terpeszben hajolnal le a szappanert.
Internet korszakat eljuk... Egy atlag embernek, koztuk neked sincs sok fingod arrol, mi megy az interneten, mi az amivel atbaszhatnak es behuzhatnak a csobe.
Es pont ezen a helyzeten segit, hogy az emberek megosztjak a tapasztalataikat. Igen atbasztak az ebay-en, igen atbasztak otp-s csalos hivasokkal, igen atbasztak az unokazosak stb. A te logikad menten, mindenkinek kussolnia kene.
Tehat senki sem tudna ezekrol a modszerekrol ha nem beszelnenek rola nyilvanosan, szoval annyira lennel felkeszult barmi nemu vedekezesre, mintha terpeszben hajolnal le a szappanert.
- hehetheoriginal
most ertem a végére a videnyonak, én amugy nem értem ezeket az embereket komolyan
annyira együgyű, ostobenkó, naiv arcok, elmondják bele kamerába, hogy mennyire ellehetetlenitették őket, sztem fidesznél ez lesz az évzáró meg a karacsonyi kurvázós parti előtt is a himnuszvideó, prüszkölve röhögnek és éljeneznek csatak beszivva bebaszva, hogy hogy igábatették ezt a sok szerencsétlen embert.
naiv, együgyű..... nem ismerik fel, hogy az internet korszakát éljük?
ezek meg még mindig a tv-be akarnának bemenni - vagyis azt kérdezik, hogy hova mehettek volna megmagyarázni vagy lefightolni a dolgokat?
tragedia. ostobaság. roncstársadalom.
annyira együgyű, ostobenkó, naiv arcok, elmondják bele kamerába, hogy mennyire ellehetetlenitették őket, sztem fidesznél ez lesz az évzáró meg a karacsonyi kurvázós parti előtt is a himnuszvideó, prüszkölve röhögnek és éljeneznek csatak beszivva bebaszva, hogy hogy igábatették ezt a sok szerencsétlen embert.
naiv, együgyű..... nem ismerik fel, hogy az internet korszakát éljük?
ezek meg még mindig a tv-be akarnának bemenni - vagyis azt kérdezik, hogy hova mehettek volna megmagyarázni vagy lefightolni a dolgokat?
tragedia. ostobaság. roncstársadalom.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Nem hibaztathatod a majmot, ha nem eleg okos, hogy megoldjon egy feladvanyt
thereisonly1ronaldo
nem ok tehetnek rola hogy mindent beszopnak amit az origon meg m1en meg tv2ben latnak???? miert nem? legalapabb dolog az hogy megkerdojelezem a forrast vagy a hir hitelesseget es utana megyek ha annyira erdekel.
tok mindegy honnan jon az info a mai vilagban de ezek meg sem kerdojeleznek semmit amit a lokalmedia kihany magabol. azert mert fel sem merül bennuk hogy full kamu. szuklatokoruek rendszerint es egy burokban elnek ami nekik teljesen megfelel
tok mindegy honnan jon az info a mai vilagban de ezek meg sem kerdojeleznek semmit amit a lokalmedia kihany magabol. azert mert fel sem merül bennuk hogy full kamu. szuklatokoruek rendszerint es egy burokban elnek ami nekik teljesen megfelel
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ez így azért egy elég erős megfogalmazás és túlzás is. Ez egy nagyon szépen, előre eltervezett felépített gépezet, hihetetlen fegyelemmel, pofával, lélek nélkül..gutihaz14 írta:
plane ha van 3 millio sotet amoba akik erre az alternativ valosagra teljes mertekben vevok mert gondolkodni keptelenek
Nem feltétlen ők tehetnek arról, hogy mindent elhisznek, hiszen mindenhonnan ez megy az arcukba és a lehetőségeik sokszor korlátozottak.
Itt az igazi felelősök azok, akik úgy néznek a tükörbe minden egyes nap, hogy tudják, mennyi embert átvernek a pénzért, hatalomért és előnyökért..
na megneztem.gutihaz14 írta:holnap elkezdem en is.hehetheoriginal írta:
elkedztem nézni, meleg cucc. nézzétek.
gondolom a 3 millió okosnak felesleges, nem ertik
nem nagyon vannak szavak erre
akie a media aze az orszag
valamelyik univerzumban:
hehe tiltólistán van. heheheheferni írta:vótmá, lentebb a jujjujujujuju hehétőlSierra írta: VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
szokásos minőség, kötelező anyag!
vótmá, lentebb a jujjujujujuju hehétőlSierra írta: VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csak olyan van. Ilyen szavakat meg légyszíves ne használj hogy koherens mert összezavarsz.Halfkey írta: Nem az emojik fontosak, hanem a koherens mondanivaló
Biztos van a fórumon akihez be tudsz iratkozni privát tréningre.
Nah de megfogadtam hogy a politika topiktól távol tartom magam, sajnos úgyis megtalál máshol is.
Nem az emojik fontosak, hanem a koherens mondanivaló