Politika
Re: Politika
azt meg fel kell fogni hogy aki nem megy el szavazni az tudja mire szamithat a vegkimenetelnel. szerintem oriasi bakloves masokra bizni a valasztast es nem megtenni azt a minimumot hogyha a faszom kivan ezzel a szarral akkor rabokok az ellenzekre aztan nezzuk mi sul ki belole. ettol falnak megyek hogy a masik sem jobb. latjuk hogy a fidesz mit baszott szet 13 ev alatt de nem bizunk az ellenzekben mert tuti ok sem jobbak igy nezzuk meg 4 evig a mar megszokott szart. az legalabb mar nem tart meglepeteseket
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A 2 majdnem 3, es nem kellene mind, csak a fele, maximum. Es script vagy sem, nincs kire szavazni, ezert marad otthon sok ember gondolom. Koztuk en is.gutihaz14 írta: jo dolog mindig felhozni az ertelmes ellenzek scriptet de szamtalanszor bebizonyosodott (ebben a videoban is) hogy akiktol akitol tart a fidesz az ellen minden hazugsagot es lejaratokampanyt bevetnek. itt a lenyeg hogy 3 millio fix szavazobazist borzaszto nehez osszeszedni egy egyesult ellenzeknek is, nemhogy kulon partkent. erre jo hogy a fidesz szandekosan butitja az embereket mar a kezdetektol es azert szavaz a legtobb cigány is rajuk mert elhiszik hogy barmennyire is szar most, az nem a dobrogi hibaja es a masikkal tuti megszarabb lenne igy meg legalabb elelnek.
nem realis hogy a 2 millio nem szavazot egyszercsak jobb belatasra birod es megnyered a szavazatukat, mert millio oka lehet hogy nem mennek el szavazni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
jo dolog mindig felhozni az ertelmes ellenzek scriptet de szamtalanszor bebizonyosodott (ebben a videoban is) hogy akiktol akitol tart a fidesz az ellen minden hazugsagot es lejaratokampanyt bevetnek. itt a lenyeg hogy 3 millio fix szavazobazist borzaszto nehez osszeszedni egy egyesult ellenzeknek is, nemhogy kulon partkent. erre jo hogy a fidesz szandekosan butitja az embereket mar a kezdetektol es azert szavaz a legtobb cigány is rajuk mert elhiszik hogy barmennyire is szar most, az nem a dobrogi hibaja es a masikkal tuti megszarabb lenne igy meg legalabb elelnek.
nem realis hogy a 2 millio nem szavazot egyszercsak jobb belatasra birod es megnyered a szavazatukat, mert millio oka lehet hogy nem mennek el szavazni
valamelyik univerzumban:
nem maradna fidesz szavazoFaust írta:Fasiszta!!!!!!!Nika91127 írta: Én megmondta, IQ ill. demencia vizsgálathoz kötném a szavazati jogot.
valamelyik univerzumban:
Én most nem arról beszélek mi kell a váltáshoz 2023-ban Magyarországon, hanem hogy hogy tud jobb döntéseket hozni egy futurisztikus társadalom. Szerintem nem a mai értelemben vett demokráciával - illetve csak akkor, ha képes a lemaradók értelmi felzárkóztatására.Realista24 írta:Random kerdesekkel tudna ez csak mukodni, mert a zsebukben puskaval mennenek szavazni.Nika91127 írta:
Elég lenne kb. kérdés.
Egy szorzás, egy osztás, egy összetett szó helyes elválasztása, mikor volt az aranybulla, meg hogy mikor volt a rendszerváltás.
Ezen is az emberek egy része elhasalna...
Tovabbra is: ertelmes ellenzek, es a maradek 2 millio (de minimum a fele) szavazni akarasa kell a valtozashoz, nem iq teszt.
Engem mar naciztak le konkretan emiatt (is), felkulcs cimbi, nagy gondolkodok voltak ok is. Itt viszonylag kevesebb ilyen arc van, es ok is ertelmesebbek szerencsere.
De kar az ilyenre szavakat fecserelni, egyetlen hatalom sem fogja ezt meghuzni, sajat magukkal basznanak ki. Sajnos meg mindig a demokracia a legjobb, amit fel tud mutatni az emberiseg.
De kar az ilyenre szavakat fecserelni, egyetlen hatalom sem fogja ezt meghuzni, sajat magukkal basznanak ki. Sajnos meg mindig a demokracia a legjobb, amit fel tud mutatni az emberiseg.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Is.Nika91127 írta:
A normális ellenzéknél bukik a dolog.
Szerintem összetettebb a probléma, hogy hol az a két millió ember.
2022-ben 7,7M ember rendelkezett választójoggal, 5,4M ment el szavazni.
Mindjárt nagyságrendileg nagyobb a szám 2M-nél.
Nyilván a balfasz ellenzék egy riasztó pont.
A társadalom apolitikus hozzáállása is egy tényező.
Eleve nem csak a politikához közönyös a társadalom, hanem úgy általában a közügyekhez, szociális ügyekhez, mindenhez.
Ezek meg részint történelmi eredetű dolgok, másrészt emberi dolgok.
Egyébként nagyjából ezek az arányok vannak minden országban a választásokkal kapcsolatban, most a lengyelek nagyot mentek, de rekord is volt ez náluk.
A másik amire én gondolok, tapasztalok: Nagyon sok az olyan ember, aki mindenféle szarság ellenére jól él. De utálja a fideszt, az ellenzék sem nyújt alternatívát, minek menne el szavazni, gondolja. És szerintem rengeteg ilyen ember van, nem azt mondom, hogy kétmillió, de többszázezer ember élvezi a rendszer nyújtotta előnyöket, annak ellenére, hogy a kormánypárttal nem szimpatizál, ezért el sem megy szavazni.
Olyanokról is tudok, akik korábban a fideszre szavaztak, de besokalltak, viszont másra meg nem fognak elmenni szavazni.
Én ezekben látom a problémát, persze bőven lehet, hogy rosszul.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Errol van szo, csak utana mutogatnek a 3 millio "agyhalott fideszesre".Nika91127 írta:A normális ellenzéknél bukik a dolog.Realista24 írta:
Random kerdesekkel tudna ez csak mukodni, mert a zsebukben puskaval mennenek szavazni.
Tovabbra is: ertelmes ellenzek, es a maradek 2 millio (de minimum a fele) szavazni akarasa kell a valtozashoz, nem iq teszt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
A normális ellenzéknél bukik a dolog.Realista24 írta:Random kerdesekkel tudna ez csak mukodni, mert a zsebukben puskaval mennenek szavazni.Nika91127 írta:
Elég lenne kb. kérdés.
Egy szorzás, egy osztás, egy összetett szó helyes elválasztása, mikor volt az aranybulla, meg hogy mikor volt a rendszerváltás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Random kerdesekkel tudna ez csak mukodni, mert a zsebukben puskaval mennenek szavazni.Nika91127 írta:Elég lenne kb. kérdés.Halfkey írta: Hát az elmerottyantak!!! Nemtudom amúgy, Faustot kérdezd hogy kikre gondolt pontosan. De gondolom a ‘woke’ kultúrára.
Shutter nemtudom rám gondolsz-e, de én biztosan írtam ilyet, ha lenne politikai kedvem ez lenne az egyik programoontom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Elég lenne kb. kérdés.Halfkey írta: Hát az elmerottyantak!!! Nemtudom amúgy, Faustot kérdezd hogy kikre gondolt pontosan. De gondolom a ‘woke’ kultúrára.
Shutter nemtudom rám gondolsz-e, de én biztosan írtam ilyet, ha lenne politikai kedvem ez lenne az egyik programoontom.
Hát az elmerottyantak!!! Nemtudom amúgy, Faustot kérdezd hogy kikre gondolt pontosan. De gondolom a ‘woke’ kultúrára.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
17 evesen annak sem volt.'shutterisland írta:
a borsodi fogatlan közmókàs meg ket sör-feles kombo kozott feluton eppen atsetalhat a muvhazba huzni egy x-et.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
annak idejen valaki irt egy tok jot, valami olyasmit, hogy szavazas elott lenne egy alap mini teszt arrol, hogy egyaltalan egyaltalan barmi fogalma is van arrol az egyennek, hogy mirol szavaz most, kik indulnak, stb.
aki egy minimumot nem tud ezen hozni, mert azt sem tudja, merre van arccal, az ki lenne szurve.
bar nyilvan soha nem lesz semmi ilyen.
az amugy tenyleg eleg elszabott dolog, hogy ha van egy 17 eves srac vag csaj, aki modern, erett gondolkodasu, az internetrol azert jol tajekozott es pl vannak tervei az eletben, annak nincs szavazati joga.
a borsodi fogatlan közmókàs meg ket sör-feles kombo kozott feluton eppen atsetalhat a muvhazba huzni egy x-et.
aki egy minimumot nem tud ezen hozni, mert azt sem tudja, merre van arccal, az ki lenne szurve.
bar nyilvan soha nem lesz semmi ilyen.
az amugy tenyleg eleg elszabott dolog, hogy ha van egy 17 eves srac vag csaj, aki modern, erett gondolkodasu, az internetrol azert jol tajekozott es pl vannak tervei az eletben, annak nincs szavazati joga.
-
Bocsi én tanulatlan és antiszoc. vagyok. Kik az újbalosok?Halfkey írta: Imádom azért hogy egy ilyen témában is rögtön lehet szidni az ‘újbalosokat’ amilyen témába még csak bele se állnak. Na többek között ez a hate (amiért nem mondom, sok témában megdolgoztak) is közrejátszik ahhoz hogy szárnyalnak a világ Orbánjai.
Imádom azért hogy egy ilyen témában is rögtön lehet szidni az ‘újbalosokat’ amilyen témába még csak bele se állnak. Na többek között ez a hate (amiért nem mondom, sok témában megdolgoztak) is közrejátszik ahhoz hogy szárnyalnak a világ Orbánjai.
Ironia volt. Altalaban az ujbalos elmerottyantak csipobol lefasisztazzak az ilyen gondolatokat. En szivesen kiprobalnam (meg akkor is, ha emiatt nem tudok szavazni ), de velhetoen mas jellegu problemakat szulne.
-
Fasiszta?Faust írta:Fasiszta!!!!!!!Nika91127 írta: Én megmondta, IQ ill. demencia vizsgálathoz kötném a szavazati jogot.
Szerintem kell egy szellemi szint ahhoz, hogy valaki fel tudja mérni a döntésének a súlyát, átlássa a miérteket. Egy imbecilis vagy az alatti IQ-val rendelkező embernek a szavazati joga szerintem kérdéses. Mint a demens öregemberé, aki nem egy "világban van velünk".
Ahogy a 18 éves kor alattiak "nem alkalmasak" és nincs szavazati joguk, úgy szerintem a fenti 2 csoportnak se lenne joga ehhez.
Fasiszta!!!!!!!Nika91127 írta: Én megmondta, IQ ill. demencia vizsgálathoz kötném a szavazati jogot.
-
Az ellenzék inkompetenciája és ha az a program, hogy "mi nem a fidesz vagyunk"... Hát, ja. Ha lenne értelmesnek látszó ellenzék, akire érdemes szavazni, akkor többen elmennének.Realista24 írta:Ez egy jo erv, amit nem ismertem, koszi. Mar csak 2 milliora kell valaszNorbi90 írta:
hát németországban pl pár tizezren pár szazezren azért nem mennek szavazni, mert itt az egesz orszagban 3 helyen lehet asszem, namost akinek 250 km a legközelebbi az nyilván meggondolja, ja és itt nem vasárnap van a szavazás hanem munkaidoben mikor mindenki munkaban van általában, most ezé külön szabadságot meg kivenni hát na. fidesz tudja hogy csinálja hogy jo legyen. nyomorultak
De mivel a választási rendszert sikerült OV-éknek úgy alakítani, hogy "leválthatatlanok", meg ugye a vidéki falvakba a mozgó úrna mellé viszik a zsákkrumplit, ha jól X-elsz.
Én megmondta, IQ ill. demencia vizsgálathoz kötném a szavazati jogot.