Szerintem nem adózni kell itt, hanem itt élni. Ez arra is igaz, aki önszántából külföldre költözött és sajnos arra is, akit elszakítottak.filatáska írta:
Vicces ez a feltétel nélkül duma.
Az egy elég komoly feltétel, hogy egyáltalán megadták az állampolgárságot. Lehet mondani, hogy ez tisztán csak politikai döntés a szívügy helyett, akkor is több mint a semmi. Sőt, nem is csak a semminél több.
Arra az ellenzékre kellene voksolni, akinek a vezetője már annó uszított ellenünk, a saját honfitársai ellen, ellenben migráns simogató?
Lehet ezeket az embereket Viktor hívőknek mondani, csak nettó hülyeség.
Fel szokott ilyenkor jönni, hogy akkor tessék itt adózni. Saját tapasztalatból tudom, hogy mi határon túli magyarok bőven "adózunk" egy életen át, azért mert el lettünk szakítva. Tudom ezek nem anyagi dolgok, de aki nem tapasztalja, az nem is érti igazán. Igazán sehova se tartozunk, pont az ilyen hozzáállású emberek miatt.
Nem hiába hallom sok különböző nemzetiségű embertől, miszerint a magyar a magyarnak is az ellensége. Kicsinyes.
Ezt nem külön neked, csak úgy általánosságban.
A magyar, akkor is a magyarnak ellensége, ha arra szavaz, aki a magyarok többségének komoly gondot okoz a mindennapi életben, de alapvetően ezt nem tapasztalja, nem éli át, mert nem itt él. Nem azt mondom, hogy szavazzon az ellenzékre, csak azt, hogy ne szavazhasson.