1; nem tudok ehhez sok konkrétumot mondani mert olyan szinten nem vagyok érintvegutihaz14 írta: ha te nem vagy erintve a tanarhianyban (kozvetve)
ha nem vagy erintve az egeszsegugy szetbaszasaban
ha nem vagy erintve a katasok kigyilkolasaban
ha nem huztak be a maganyugdijpenztarad
ha nem lett az epitkezesednel vagy hazvetelnel a vegosszeg 50-70% kal dragabb a fasza csok es baratai miatt
ha nem erdekel hogy az adozott forintjaidat hogyan lopjak szet
ha nem érdekel hogy az eus penzeket hogyan lopjak szet
ha nem erdekel hogy europa legnagyobb afajat fizeted
akkor nem tudom mi triggerelne be annyira hogy barki is az ellenzek, rajuk huzod be
2; volt valaha is Magyarországon jó egészségügy ?
3; 50 helyett 120-at kell kifizetniük havonta, ez aztán a nagy szétbaszás, aztan volt pofájuk elkérni naponta 30-50 ezer forintot, meg nem számlázhatnak cégeknek, de aki meg egy cégnek képes számlázni az valoszinu hogy jobban is keresett mint a többi
4; ha jól emlékszem akkor te mondtad hogy a Bajnai azért volt jó mert képes volt megszorításokat csinálni az országba, és hogy ezáltal épül valami fel, meg hogy azok a megszorítások alapozták meg az Orbán kormány jólétét.... akkor ez a megszorítás rossz ?
5; az igazság az hogy az építkezések már a csok és baratai elött is elkezdtek emelkedni, de részben igazat adok
6-os illetve 7-esbe meg annyit tennék hozzá hogy akikért most te nagyon kardoskodsz azok is ugyanezt csinálták. (sőt elég csak az unio vakcinaszerzési botrányára gondolni)
8; 2010-ben 25% volt arrol vitték fel 27%ra (ha jól emlékszem 2005től 2010ig pedig 15ről 25-re emelkedett) bár biztos a 2 százalék jobban fáj
És lehet azt is mondani hogy azért kell az ellenzékre szavazni mert akkor lehet hogy majd jobb lesz, nem tudhatjuk.... én meg erre csak azt tudom mondani hogy 19-ben nyertek önkormányzati választást több helyen is, aztan mi lett ? szerintem semmi. Elszámoltattak valakit ? senkit. kiemelkedően jobban élnek azokban a városokban ? nemhiszem....és nem kell azzal jönni hogy ellenszélben nehéz,mert egyrészt tudták nagyon jól másrészt meg elindultak a választáson és azt bizonygatták hogy bizony ők képesek erre.....