Meg az is durva, hogy milyen hatekonysaggal valasztja ki az igeretes filmeket. Nem tudom hogy sajat vagy menedzseri dontes is, de nagyon kevesszer nyult felre palyafutasa soran, szarhoz nem adja a nevet. Peldaul ott van Brad Pitt akit szinten hasonlo polcra, megis nem keves gyengebbecske toltelek filmben szerepelt.nzooli93 írta: Durva, hogy Dicaprionak mar a nagy hírnevet hozó Titanic elott is milyen filmjei voltak
A szóban forgó Gilbert Grape mellett abban az évben ott van a Ez a fiúk sorsa, ahol Robert De Niro val jatszik együtt, az is egy teljesen jo kis dráma volt,ha jol rémlik.
Utána jött a Kosaras naplója, Marvin Szobája (itt is Dicaprio, Meryl Streep,Diana Keaton).
Brutal,hogy mielott igazán el lett ismerve ,elotte is annyi jo filmje volt már, hogy hihetetlen. Még ha nem is Tégla,meg Viharsziget, de na. Mai filmekhez képest teljesen jo filmek ezek is.
Mozi, filmek
- BlancoMark
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nekem megvolt az összes innen. Igazából Leo óriásit játszik, DE... legyünk őszinték. Tehetséges színészek, jól tudják hozni a fogyatékos karaktereket az esetek 99%-ban. Hálás szerep, instant jelöléseket érnek a díjátadókon.nmate írta: Lecsekkoltam mi volt abban az évben, erősnek erős, de azért itt nálam is Leo viszi (Malkovich-ot nem láttam ezek közül), Fiennes is elég erős mondjuk.
Tommy Lee Jones (WINNER)
The Fugitive
John Malkovich
In the Line of Fire
Leonardo DiCaprio
What's Eating Gilbert Grape
Pete Postlethwaite
In the Name of the Father
Ralph Fiennes
Schindler's List
De, hogy legjobb lett volna? Nem hiszem. Ez a névsor elég erős, ráadásul tényleg jól játszottak.
És, ha túlzok is, de Leó ettől kb csak jobban hozta a karaktereit a későbbiek során. Azoknál legalább nem volt soha olyan érzés, hogy itt-ott igencsak túl lett tolva.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerencsémre nem voltam éjjel. Jól megkaptamRemy írta:Gondolom ez egy kőkemény beszólás akart lenni, ami tudatlanságból és az említett film nem ismeréséből adódik. De legalább sikerült egy haszontalan kommentet összehozni belőle. Gratula.realbeckham írta: O igen. A hires legenda won bin.
Összes filmjét láttam.
Inkább nézd meg a filmet, aztán aludj egy jót utána, hogy jól induljon a hétfő.
Dehogy is. 10+ ev óta vagy basztatva minden egyes kommentednél, érthetetlen ömlengésednél. Jomagam is többször megtettem, egyszer sem komoly szándékkal, hanem mert van egy jópofa bája az egész jelenségednek. Franc gondolta, hogy magadra veszed pont most. Ne legyél már durci.
A tudatlanságban abszolút igazad van. Az vagyok. Nem ismerem Won Bint. Ha hazaértem elkezdem darálni
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én csak a Schindler listáját láttam a felsoroltakból, de Fiennes alakításától a mai napig kiráz hideg, nagyon jó volt.nmate írta: Lecsekkoltam mi volt abban az évben, erősnek erős, de azért itt nálam is Leo viszi (Malkovich-ot nem láttam ezek közül), Fiennes is elég erős mondjuk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- nzooli93
Durva, hogy Dicaprionak mar a nagy hírnevet hozó Titanic elott is milyen filmjei voltak
A szóban forgó Gilbert Grape mellett abban az évben ott van a Ez a fiúk sorsa, ahol Robert De Niro val jatszik együtt, az is egy teljesen jo kis dráma volt,ha jol rémlik.
Utána jött a Kosaras naplója, Marvin Szobája (itt is Dicaprio, Meryl Streep,Diana Keaton).
Brutal,hogy mielott igazán el lett ismerve ,elotte is annyi jo filmje volt már, hogy hihetetlen. Még ha nem is Tégla,meg Viharsziget, de na. Mai filmekhez képest teljesen jo filmek ezek is.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Lecsekkoltam mi volt abban az évben, erősnek erős, de azért itt nálam is Leo viszi (Malkovich-ot nem láttam ezek közül), Fiennes is elég erős mondjuk.
Tommy Lee Jones (WINNER)
The Fugitive
John Malkovich
In the Line of Fire
Leonardo DiCaprio
What's Eating Gilbert Grape
Pete Postlethwaite
In the Name of the Father
Ralph Fiennes
Schindler's List
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tippre az van, mint az Aranylabdanal, hogy akkor meg minoseget kepsviselo filmek es szinesek voltak a jeloltek kozott, nem ilyen raklap szarok, mint most, hogy eleg beletenni egy meleget, egy negert, vagy a ketto kombinaciojat es garantaltan nyersz valamit.ELSiete írta:Mondjuk mai napig nem értem, hogy Dicaprio ezért a filmért hogy nem kapott Oscart. Legkiemelkedobb alakítása.Remy írta: Csak az újrázás megy, semmi kedvem az új filmekhez.
A SZÖKEVÉNY: Ékes példája annak, hogy miért voltak kurvajók a 90-es évekbeli akciófilmek. Adott egy kiváló történet, de a színészek visznek mindent. Ford remek, de Tommy Lee az igazi nagyágyú.
OLDBOY: Kegyetlenül beteg bosszúsztori, ami mind thriller, mind drámai vonalon, de akció terén is rettentően erős. A végső csavar pedig fel is teszi az i-re a pontot.
AZ ÜLDÖZŐ: Még mindig elképesztően erőssé teszi a sztorit, hogy a gyilkost végig látod, ott van előtted, és mégis megfoghatatlan lényegében.
Bár most talán a kelleténél jobban felbaszott a rendőri tehetetlenség.
GILBERT GRAPE: Egyszerre csodaszép és rettentő keserű. Egy élet a kisvárosban, elvágyódás érzéssel, bénító családi kötelezettségekkel. Egy zseni Depp, DiCaprio párossal, kiváló zenével, elképesztően életszerűen tálalva. Hiába jó, nagyon kényelmetlen egy film.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondjuk mai napig nem értem, hogy Dicaprio ezért a filmért hogy nem kapott Oscart. Legkiemelkedobb alakítása.Remy írta: Csak az újrázás megy, semmi kedvem az új filmekhez.
A SZÖKEVÉNY: Ékes példája annak, hogy miért voltak kurvajók a 90-es évekbeli akciófilmek. Adott egy kiváló történet, de a színészek visznek mindent. Ford remek, de Tommy Lee az igazi nagyágyú.
OLDBOY: Kegyetlenül beteg bosszúsztori, ami mind thriller, mind drámai vonalon, de akció terén is rettentően erős. A végső csavar pedig fel is teszi az i-re a pontot.
AZ ÜLDÖZŐ: Még mindig elképesztően erőssé teszi a sztorit, hogy a gyilkost végig látod, ott van előtted, és mégis megfoghatatlan lényegében.
GILBERT GRAPE: Egyszerre csodaszép és rettentő keserű. Egy élet a kisvárosban, elvágyódás érzéssel, bénító családi kötelezettségekkel. Egy zseni Depp, DiCaprio párossal, kiváló zenével, elképesztően életszerűen tálalva. Hiába jó, nagyon kényelmetlen egy film.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gondolom ez egy kőkemény beszólás akart lenni, ami tudatlanságból és az említett film nem ismeréséből adódik. De legalább sikerült egy haszontalan kommentet összehozni belőle. Gratula.realbeckham írta: O igen. A hires legenda won bin.
Összes filmjét láttam.
Inkább nézd meg a filmet, aztán aludj egy jót utána, hogy jól induljon a hétfő.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
O igen. A hires legenda won bin.
Összes filmjét láttam.
Összes filmjét láttam.
- Remy
- Kapcsolat:
Ha már bosszúfilm...
BÁCSI: Brutál jól összerakott bosszúsztori, egy kiváló Won Binnel. A lány és a bácsi kapcsolata pedig zseniális. Keserű, mégis gyönyörű.
BÁCSI: Brutál jól összerakott bosszúsztori, egy kiváló Won Binnel. A lány és a bácsi kapcsolata pedig zseniális. Keserű, mégis gyönyörű.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Unalmas. Legalább 1.5x-es sebességgel kéne nézni..nzooli93 írta: Fincher Gyilkos filmje milyen lett Netflixen? Látta már valaki?
Tipikus bosszú film, én nem értem esküszöm, semmi mást nem tudnak kitalálni?
- Remy
- Kapcsolat:
Csak az újrázás megy, semmi kedvem az új filmekhez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
este megnéztem. hát kicsit jobbat vártam Finchertől, de azért a mai fostengerben kiemelkedik, főleg netflixen.
- nzooli93
Fincher Gyilkos filmje milyen lett Netflixen? Látta már valaki?
- Remy
- Kapcsolat:
COLLATERAL: Alapvetően egy tök jó Mann-akciómozi, de kegyetlenül szétrágta az idő vasfoga, és lényegében látványban TV-filmmé öregedett. És ez szerintem sokat ront az összképen, bármennyire is működik a sztori, Cruise és Foxx.
EASTERN PROMISES: Cronenberg sosem gurigázik szarral. Nyers, rideg, egyáltalán nem giccses maffiasztori. Mortensen pedig óriási. Ideje volt már újra előszedni.
EASTERN PROMISES: Cronenberg sosem gurigázik szarral. Nyers, rideg, egyáltalán nem giccses maffiasztori. Mortensen pedig óriási. Ideje volt már újra előszedni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Caraway írta: Amugy nem basz fel titeket, hogy x evente ujrazni kell filmeket, sorikat mert elfelejtitek?
Nekem fszom kivan mar ezzel a memoria dologgal, hogy csinalok valamit, de amugy tok folosleges mert par ev mulva ugyis elfelejtem.
Konyvek ugyanaz, de ott mar azt csinalom inkabb, hogy a legfontosabb dolgokat kijegyzetelem, hogy megmaradjanak.
fura, nekem nagyon szörnyű memóriám van, viszont sorozat, film és könyvek esetében évekig megmaradnak a dolgok, csomószor nekiálltam újrázni valamit, erre kapcsoltam ki/tettem le, mert full emlékeztem rá kb, viszont kb minden mást képes vagyok elfelejteni
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az.
majdnem kibasztam a söröskorsót a körútra a kocsmából geci
btw nem emlékszem már, ki volt még ott?
ilyen ercére emlékszem ott kurvaanyáztunk kánonba, de volt még ott jópár ember
majdnem kibasztam a söröskorsót a körútra a kocsmából geci
btw nem emlékszem már, ki volt még ott?
ilyen ercére emlékszem ott kurvaanyáztunk kánonba, de volt még ott jópár ember
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fixedhehetheoriginal írta:milyen szemét vagypheco írta: Bezzeg Higuain Lyon elleni kapufáját nem tudjuk elfelejteni
konkretan elbasztad a hetem most
https://www.youtube.com/watch?v=r1OTtyv ... =juanluext
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
milyen szemét vagypheco írta: Bezzeg Higuain Lyon elleni kapufáját nem tudjuk elfelejteni
konkretan elbasztad a hetem most
thereisonly1ronaldo