Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Jön az uj lakasfelujitasi program a csok melle...vagyis belebegtettek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
erre en is akartam irni, hogy ez kibaszott vicc azert+ ne shamingeljük már a külseje alapján, engem ez nagyon szokott zavarni bármilyen oldalról is.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ne tegyél már egyenlőséget a sulis bas**gatás, meg aközött, amikor pártunk és kormányunk emberei kiállnak a kamera elé, aztán hülyének nézik a kérdezőt, a nézőt, a mindenkit, esetleg még hazudnak is, az emberből meg kijön az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ottrohaggymeg(anyukádban) érzés és első dühében leírja, hogy de ronda fejed van.kierkegaard írta:idk ahogy beszél, nekem az jön le, hogy ő egy nagyon intelligens személy. Ahogy a legtöbb ember hasonló vagy alatta lévő szinteken. Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=Z-KP0Ib ... E2%80%A4hu
az egy dolog hogy a pontyarcú végighazudja az egész kérdezz-feleleket de látszik ahogy bootol az agya a csávónak, nem érti a kérdést, talán még pár szót sem ismer, hogy lehet ilyen buta ember miniszter?
+ ne shamingeljük már a külseje alapján, engem ez nagyon szokott zavarni bármilyen oldalról is. Ha valaki empátiát érez a 16 éves öngyilkos kövér sráccal kapcsolatban akkor ilyenkor merüljön fel benne, hogy nem csak neki jár ki a body shaming elleni hozzáállás. A fórumon elég gyakori.
A probléma szimplán azzal van, hogy a személyiségfejlődése úgy alakult a rogánnak, hogy egy utolsó féreg váljon belőle így hidegvérrel tud ilyen hülye interjúkat adni.
Az első tök szomorú, a másikkal semmi baj sincs.
Ja, főleg a szilárd, tipik olyan arca van neki is, mint aki előző este fejezte be a Farbenlehre-t. Nutellával..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Így van. Ebből nem jön át az IQ & EQ...Süti írta: Én eskü kétszer vegigolvastam, de nem tudom ezek közül melyikből kellene levonni az intelligenciáját következtetésként.
Ellenben ha kinyitja a száját, nem az intelligencia az első ami eszembe jut, és nem csak a tartalom miatt, hanem mert úgy fogalmaz mintha nem osztalyvezeto lett volna a MÁVnál hanem maximum kaller.
Hehe; +1
Valahogy úgy...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem ezen nincs mit szépíteni, nagy reszuk köztudottan kokainmamorban meg kurvakban furdo szociopata
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ram borkai tett ilyen benyomast (na nem olyat, mint a kote lanyoknak. ) a partizanos interjuban.
mondjuk csak a toredeket lattam az 5 oranak, de foleg gulyas marci mellett eleg eletlen kesnek tunt.
szili meg a havalalalala jeghideg kolas dumaval meg a tobbi hulyeseggel szerintem is a szinhaz resze.
mondjuk csak a toredeket lattam az 5 oranak, de foleg gulyas marci mellett eleg eletlen kesnek tunt.
szili meg a havalalalala jeghideg kolas dumaval meg a tobbi hulyeseggel szerintem is a szinhaz resze.
- ateeemadrid
Szili egy buta fasz, Rogán meg egy pontyarcú fasz, te meg túl érzêkeny vagy.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez a szinhaz resze. Nemeth Szilard egy eloretolt ember, akinek mindig mondania kell valamit, amit lehet ismetelgetni a hirekben.Süti írta: Én eskü kétszer vegigolvastam, de nem tudom ezek közül melyikből kellene levonni az intelligenciáját következtetésként.
Ellenben ha kinyitja a száját, nem az intelligencia az első ami eszembe jut, és nem csak a tartalom miatt, hanem mert úgy fogalmaz mintha nem osztalyvezeto lett volna a MÁVnál hanem maximum kaller.
Az igazan idiotakat, pl. Kosat szepen hatterbe szoritottak mar.
A celkozonseget csak igy lehet megszolitani.Süti írta: Én eskü kétszer vegigolvastam, de nem tudom ezek közül melyikből kellene levonni az intelligenciáját következtetésként.
- Süti
Én eskü kétszer vegigolvastam, de nem tudom ezek közül melyikből kellene levonni az intelligenciáját következtetésként.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
"A munka mellett a Budapesti Tanítóképző Főiskolára járt, 1987-ben vagy 1990-ben a könyvtár-tanítói szakon szerzett oklevelet. 1987–88-ban a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár csepeli fiókjának könyvtárosa.Süti írta:Hogy mi?kierkegaard írta: Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.
1996-ban a Budapesti Műszaki Egyetem közoktatási vezetői szakán szerzett oklevelet. 1997-ben az ELTE környezetpedagógus szaktovábbképzésén vett részt.
1997-ben a Csikó sétányi, későbbi nevén Görgey Artúr Általános Iskola igazgatója (az iskola később bezárt[2]). 1998–2000-ben a Vasutasok Szakszervezete humán erőforrás és szervezési osztályának vezetője a MÁV Rt. Vezérigazgatóság, személyügyi főosztályán. 2000-től a Környezetgazdálkodási Intézet (KGI) európai integrációs igazgatója annak megszűnéséig, majd 2004–2010 között a KGI jogutód VITUKI Nonprofit Kft. szakági igazgatója, oktatási részlegvezetője. "
Ha jól emlékszem matekát és fizikát is tanított vagy legalább is magántanárként. Nem emlékszem a pontos sztorijára.
A történelmi tudása is egész mély, értelmezéstől függetlenül. Én személy szerint nem magamra fogadnék egy iq teszten. hogy milyen ember..az egy más kérdés.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A parlament gazdasági bizottságának ülése Rogán Antal éves meghallgatását tartotta. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője kijelentette, hogy az alaptörvény módosítására van szükség ahhoz, hogy az állam kezelni tudja a polgárok adatait. Azonban megnyugtatott mindenkit, hogy nem kell tartani az adatokkal való visszaéléstől.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- El Sie7e
hát hogyan tudna olyan kulináris különlegességeket összehozni mint pl a halgombóc, libasült, ketchup kombó, ha nem lenne intelligens?Süti írta:Hogy mi?kierkegaard írta: Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Süti
Hogy mi?kierkegaard írta: Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
idk ahogy beszél, nekem az jön le, hogy ő egy nagyon intelligens személy. Ahogy a legtöbb ember hasonló vagy alatta lévő szinteken. Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=Z-KP0Ib ... E2%80%A4hu
az egy dolog hogy a pontyarcú végighazudja az egész kérdezz-feleleket de látszik ahogy bootol az agya a csávónak, nem érti a kérdést, talán még pár szót sem ismer, hogy lehet ilyen buta ember miniszter?
+ ne shamingeljük már a külseje alapján, engem ez nagyon szokott zavarni bármilyen oldalról is. Ha valaki empátiát érez a 16 éves öngyilkos kövér sráccal kapcsolatban akkor ilyenkor merüljön fel benne, hogy nem csak neki jár ki a body shaming elleni hozzáállás. A fórumon elég gyakori.
A probléma szimplán azzal van, hogy a személyiségfejlődése úgy alakult a rogánnak, hogy egy utolsó féreg váljon belőle így hidegvérrel tud ilyen hülye interjúkat adni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Több tiszteletet a pontyoknak!gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=Z-KP0Ib ... E2%80%A4hu
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://www.youtube.com/watch?v=Z-KP0Ib ... E2%80%A4hu
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hányinger ez az orszag…
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- El Sie7e
A ner már rég meg akarja szerezni a gyáratRealista24 írta: Nitrogénművek Zrt. leall, hatarozatlan idore, nem tervezi az ujraindulast, es 93 ev utan befejezi a gyartast.
A vállalat tulajdonosa laptársunknak úgy fogalmazott a júliusban megjelent, a széndioxid-kvóta kiosztására és eladására is adóterhet előíró rendelet olyan gazdasági környezetet teremtett, amelyben lehetetlen a többletköltség érvényesítése az árakban. Az így veszteségessé váló gyártást a cég nem vállalja.
Laptársunk felidézi a júliusi kormányrendeletet, ami nagyon kellemetlen helyzetet teremtett a nagyobb CO2-kibocsátók számára, hiszen a térítésmentesen kiosztott szén-dioxid kvótákra a kormány bevezetett egy nagyon magas, 40%-os különadót, ami az érintett vállalkozások eredményes működését alapvetően rombolta. Emellett a kormányrendelet egy 10%-os tranzakciós díjat is bevezetett a kvótaértékesítésekre, ami a cégek likviditási helyzetében okozhatott kihívásokat. Ezt a rendeletet módosította október elején a 452/2023-as kormányrendelet, amely a különadó mértékét 36%-ra csökkentette, de közben a tranzakciós illeték 15%-ra ugrott.
>>>>>a Nitrogénművek Zrt. 1931 óta, tehát 93 éve Magyarország legrégebben működő vegyipari vállalata. Az elmúlt 14 évben 450 millió € saját forrásos beruházást hajtottunk végre állami támogatás igénybevétele nélkül. Ezen beruházásokkal elértük, hogy Európa C.N.A. típusú nitrogén műtrágya 13%-át Magyarországon termelik. A műtrágyák közül ez a legzöldebb és a legkorszerűbb. A világ legnagyobb és legkorszerűbb salétromsav gyára Pétfürdőn működik. A tradíciók és az ipari kultúra nagyon magas színvonalú, termelői gyárainkban a dolgozók nagy többsége első munkahelyes, és innen is mennek nyugdíjba. Dolgozóinkat megbecsüljük, 2023. 1-8 havi átlagjövedelmük 770.287 Ft."
Lehet most sikerülni fog a co2 kvóta adóztatásával
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nitrogénművek Zrt. leall, hatarozatlan idore, nem tervezi az ujraindulast, es 93 ev utan befejezi a gyartast.
A vállalat tulajdonosa laptársunknak úgy fogalmazott a júliusban megjelent, a széndioxid-kvóta kiosztására és eladására is adóterhet előíró rendelet olyan gazdasági környezetet teremtett, amelyben lehetetlen a többletköltség érvényesítése az árakban. Az így veszteségessé váló gyártást a cég nem vállalja.
Laptársunk felidézi a júliusi kormányrendeletet, ami nagyon kellemetlen helyzetet teremtett a nagyobb CO2-kibocsátók számára, hiszen a térítésmentesen kiosztott szén-dioxid kvótákra a kormány bevezetett egy nagyon magas, 40%-os különadót, ami az érintett vállalkozások eredményes működését alapvetően rombolta. Emellett a kormányrendelet egy 10%-os tranzakciós díjat is bevezetett a kvótaértékesítésekre, ami a cégek likviditási helyzetében okozhatott kihívásokat. Ezt a rendeletet módosította október elején a 452/2023-as kormányrendelet, amely a különadó mértékét 36%-ra csökkentette, de közben a tranzakciós illeték 15%-ra ugrott.
>>>>>
>>>>>
a Nitrogénművek Zrt. 1931 óta, tehát 93 éve Magyarország legrégebben működő vegyipari vállalata. Az elmúlt 14 évben 450 millió € saját forrásos beruházást hajtottunk végre állami támogatás igénybevétele nélkül. Ezen beruházásokkal elértük, hogy Európa C.N.A. típusú nitrogén műtrágya 13%-át Magyarországon termelik. A műtrágyák közül ez a legzöldebb és a legkorszerűbb. A világ legnagyobb és legkorszerűbb salétromsav gyára Pétfürdőn működik. A tradíciók és az ipari kultúra nagyon magas színvonalú, termelői gyárainkban a dolgozók nagy többsége első munkahelyes, és innen is mennek nyugdíjba. Dolgozóinkat megbecsüljük, 2023. 1-8 havi átlagjövedelmük 770.287 Ft."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema