Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 15., szerda 13:43

Realista24 írta: Jön az uj lakasfelujitasi program a csok melle...vagyis belebegtettek.
Ahol nem a BB-nek kell megfelelni, hanem AA-nak, legalább. Hát, érdekes lesz.
Én EE-ről indultam, szigetelés, ablakcsere, kazáncsere, inverteres klímák. De szerintem a BB-t se érném el.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 15., szerda 13:29

Jön az uj lakasfelujitasi program a csok melle...vagyis belebegtettek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 9:14

+ ne shamingeljük már a külseje alapján, engem ez nagyon szokott zavarni bármilyen oldalról is.
erre en is akartam irni, hogy ez kibaszott vicc azert :lol:
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. november 15., szerda 9:01

kierkegaard írta:
gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=Z-KP0Ib ... E2%80%A4hu

az egy dolog hogy a pontyarcú végighazudja az egész kérdezz-feleleket de látszik ahogy bootol az agya a csávónak, nem érti a kérdést, talán még pár szót sem ismer, hogy lehet ilyen buta ember miniszter?
idk ahogy beszél, nekem az jön le, hogy ő egy nagyon intelligens személy. Ahogy a legtöbb ember hasonló vagy alatta lévő szinteken. Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.

+ ne shamingeljük már a külseje alapján, engem ez nagyon szokott zavarni bármilyen oldalról is. Ha valaki empátiát érez a 16 éves öngyilkos kövér sráccal kapcsolatban akkor ilyenkor merüljön fel benne, hogy nem csak neki jár ki a body shaming elleni hozzáállás. A fórumon elég gyakori.

A probléma szimplán azzal van, hogy a személyiségfejlődése úgy alakult a rogánnak, hogy egy utolsó féreg váljon belőle így hidegvérrel tud ilyen hülye interjúkat adni.
Ne tegyél már egyenlőséget a sulis bas**gatás, meg aközött, amikor pártunk és kormányunk emberei kiállnak a kamera elé, aztán hülyének nézik a kérdezőt, a nézőt, a mindenkit, esetleg még hazudnak is, az emberből meg kijön az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ottrohaggymeg(anyukádban) érzés és első dühében leírja, hogy de ronda fejed van.

Az első tök szomorú, a másikkal semmi baj sincs.

Ja, főleg a szilárd, tipik olyan arca van neki is, mint aki előző este fejezte be a Farbenlehre-t. Nutellával..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 15., szerda 6:55

Süti írta: Én eskü kétszer vegigolvastam, de nem tudom ezek közül melyikből kellene levonni az intelligenciáját következtetésként.
Ellenben ha kinyitja a száját, nem az intelligencia az első ami eszembe jut, és nem csak a tartalom miatt, hanem mert úgy fogalmaz mintha nem osztalyvezeto lett volna a MÁVnál hanem maximum kaller.
Így van. Ebből nem jön át az IQ & EQ...

Hehe; +1
Valahogy úgy...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 15., szerda 5:48

Sztem ezen nincs mit szépíteni, nagy reszuk köztudottan kokainmamorban meg kurvakban furdo szociopata
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 15., szerda 0:03

ram borkai tett ilyen benyomast (na nem olyat, mint a kote lanyoknak. :D ) a partizanos interjuban.

mondjuk csak a toredeket lattam az 5 oranak, de foleg gulyas marci mellett eleg eletlen kesnek tunt.

szili meg a havalalalala jeghideg kolas dumaval meg a tobbi hulyeseggel szerintem is a szinhaz resze. :mrgreen:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. november 14., kedd 23:29

Szili egy buta fasz, Rogán meg egy pontyarcú fasz, te meg túl érzêkeny vagy. :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2023. november 14., kedd 20:21

Süti írta: Én eskü kétszer vegigolvastam, de nem tudom ezek közül melyikből kellene levonni az intelligenciáját következtetésként.
Ellenben ha kinyitja a száját, nem az intelligencia az első ami eszembe jut, és nem csak a tartalom miatt, hanem mert úgy fogalmaz mintha nem osztalyvezeto lett volna a MÁVnál hanem maximum kaller.
Ez a szinhaz resze. Nemeth Szilard egy eloretolt ember, akinek mindig mondania kell valamit, amit lehet ismetelgetni a hirekben.

Az igazan idiotakat, pl. Kosat szepen hatterbe szoritottak mar.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 14., kedd 20:17

A celkozonseget csak igy lehet megszolitani.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 14., kedd 19:44

Én eskü kétszer vegigolvastam, de nem tudom ezek közül melyikből kellene levonni az intelligenciáját következtetésként.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. november 14., kedd 19:23

Süti írta:
kierkegaard írta: Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.

Hogy mi?
"A munka mellett a Budapesti Tanítóképző Főiskolára járt, 1987-ben vagy 1990-ben a könyvtár-tanítói szakon szerzett oklevelet. 1987–88-ban a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár csepeli fiókjának könyvtárosa.

1996-ban a Budapesti Műszaki Egyetem közoktatási vezetői szakán szerzett oklevelet. 1997-ben az ELTE környezetpedagógus szaktovábbképzésén vett részt.

1997-ben a Csikó sétányi, későbbi nevén Görgey Artúr Általános Iskola igazgatója (az iskola később bezárt[2]). 1998–2000-ben a Vasutasok Szakszervezete humán erőforrás és szervezési osztályának vezetője a MÁV Rt. Vezérigazgatóság, személyügyi főosztályán. 2000-től a Környezetgazdálkodási Intézet (KGI) európai integrációs igazgatója annak megszűnéséig, majd 2004–2010 között a KGI jogutód VITUKI Nonprofit Kft. szakági igazgatója, oktatási részlegvezetője. "

Ha jól emlékszem matekát és fizikát is tanított vagy legalább is magántanárként. Nem emlékszem a pontos sztorijára.

A történelmi tudása is egész mély, értelmezéstől függetlenül. Én személy szerint nem magamra fogadnék egy iq teszten. hogy milyen ember..az egy más kérdés.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. november 14., kedd 19:17

A parlament gazdasági bizottságának ülése Rogán Antal éves meghallgatását tartotta. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője kijelentette, hogy az alaptörvény módosítására van szükség ahhoz, hogy az állam kezelni tudja a polgárok adatait. Azonban megnyugtatott mindenkit, hogy nem kell tartani az adatokkal való visszaéléstől.
:mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. november 14., kedd 19:14

Süti írta:
kierkegaard írta: Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.

Hogy mi?
hát hogyan tudna olyan kulináris különlegességeket összehozni mint pl a halgombóc, libasült, ketchup kombó, ha nem lenne intelligens? B-)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 14., kedd 18:49

Hogy mi?
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. november 14., kedd 17:55

az egy dolog hogy a pontyarcú végighazudja az egész kérdezz-feleleket de látszik ahogy bootol az agya a csávónak, nem érti a kérdést, talán még pár szót sem ismer, hogy lehet ilyen buta ember miniszter?
idk ahogy beszél, nekem az jön le, hogy ő egy nagyon intelligens személy. Ahogy a legtöbb ember hasonló vagy alatta lévő szinteken. Pl németh szilárdról is azt hinné elsőre az ember, hogy hülye mint a seggem de közben ő is intelligens.

+ ne shamingeljük már a külseje alapján, engem ez nagyon szokott zavarni bármilyen oldalról is. Ha valaki empátiát érez a 16 éves öngyilkos kövér sráccal kapcsolatban akkor ilyenkor merüljön fel benne, hogy nem csak neki jár ki a body shaming elleni hozzáállás. A fórumon elég gyakori.

A probléma szimplán azzal van, hogy a személyiségfejlődése úgy alakult a rogánnak, hogy egy utolsó féreg váljon belőle így hidegvérrel tud ilyen hülye interjúkat adni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 14., kedd 17:45

Több tiszteletet a pontyoknak!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 14., kedd 17:44

https://www.youtube.com/watch?v=Z-KP0Ib ... E2%80%A4hu

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. november 14., kedd 9:53

Hányinger ez az orszag… :roll:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

El Sie7e

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. november 14., kedd 9:52

Realista24 írta: Nitrogénművek Zrt. leall, hatarozatlan idore, nem tervezi az ujraindulast, es 93 ev utan befejezi a gyartast.

A vállalat tulajdonosa laptársunknak úgy fogalmazott a júliusban megjelent, a széndioxid-kvóta kiosztására és eladására is adóterhet előíró rendelet olyan gazdasági környezetet teremtett, amelyben lehetetlen a többletköltség érvényesítése az árakban. Az így veszteségessé váló gyártást a cég nem vállalja.

Laptársunk felidézi a júliusi kormányrendeletet, ami nagyon kellemetlen helyzetet teremtett a nagyobb CO2-kibocsátók számára, hiszen a térítésmentesen kiosztott szén-dioxid kvótákra a kormány bevezetett egy nagyon magas, 40%-os különadót, ami az érintett vállalkozások eredményes működését alapvetően rombolta. Emellett a kormányrendelet egy 10%-os tranzakciós díjat is bevezetett a kvótaértékesítésekre, ami a cégek likviditási helyzetében okozhatott kihívásokat. Ezt a rendeletet módosította október elején a 452/2023-as kormányrendelet, amely a különadó mértékét 36%-ra csökkentette, de közben a tranzakciós illeték 15%-ra ugrott.

>>>>>
a Nitrogénművek Zrt. 1931 óta, tehát 93 éve Magyarország legrégebben működő vegyipari vállalata. Az elmúlt 14 évben 450 millió € saját forrásos beruházást hajtottunk végre állami támogatás igénybevétele nélkül. Ezen beruházásokkal elértük, hogy Európa C.N.A. típusú nitrogén műtrágya 13%-át Magyarországon termelik. A műtrágyák közül ez a legzöldebb és a legkorszerűbb. A világ legnagyobb és legkorszerűbb salétromsav gyára Pétfürdőn működik. A tradíciók és az ipari kultúra nagyon magas színvonalú, termelői gyárainkban a dolgozók nagy többsége első munkahelyes, és innen is mennek nyugdíjba. Dolgozóinkat megbecsüljük, 2023. 1-8 havi átlagjövedelmük 770.287 Ft."
A ner már rég meg akarja szerezni a gyárat
Lehet most sikerülni fog a co2 kvóta adóztatásával

Vissza: