Azok csak koholt vádak voltak.Realista24 írta:Ok csak 120 pontban vetettek, az nem akkora bűn.lestat írta:
Hoppa.
Cityt nem akarjak vizsgalni?
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Bernardo silva
- Kedvenc csapatod: Man city
Re: Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ok csak 120 pontban vetettek, az nem akkora bűn.lestat írta:Realista24 írta:
FFP szabalyszeges, csak oket meg is buntetik mert korrupciora mar nincs penz.
Chelsea is pontlevonasra szamithat, ha bebizonyosodnak a fekete penzmozgasok az Abramovics erabol.
Hoppa.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:FFP szabalyszeges, csak oket meg is buntetik mert korrupciora mar nincs penz.lestat írta:
En lemaradtam. Mi tortent?
Chelsea is pontlevonasra szamithat, ha bebizonyosodnak a fekete penzmozgasok az Abramovics erabol.
Hoppa.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
Beszaras.
-
- Kedvenc játékosaid: Bernardo silva
- Kedvenc csapatod: Man city
Nálunk minden rendben van hálistennek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FFP szabalyszeges, csak oket meg is buntetik mert korrupciora mar nincs penz.lestat írta:En lemaradtam. Mi tortent?Realista24 írta: Evertontol a héten lecsapnak 12 pontot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
En lemaradtam. Mi tortent?Realista24 írta: Evertontol a héten lecsapnak 12 pontot.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Evertontol a héten lecsapnak 12 pontot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem, de a kérdés a felirat alapján korrekt.Halfkey írta: Látod alatta ott is van - félreértette.
https://x.com/folyix/status/17247945138 ... orsK2duqDw
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://x.com/cfc_janty/status/17247827 ... sxT-_X3liwHalfkey írta:Nemtudom hogy tették fel a kérdést, de vagy a riporter vagy ő félreérthette szerintem. Mert Premier League címe valóban egy van a Poolnak, és ott nagy divat külön szedni ezeket a statokat.Realista24 írta: MacAllistert megkerdeztek (gondolom ilyen Liverpoolos kerdezz felelek), hogy hany bajnoki cime van a klubnak, erre bemondja, hogy egy
Nem sokat tevedett, csak 18at
Régen Európában is ment egyébként hogy a ‘Real háromszoros BL és hatszoros BEK győztes’ csak szerencsére itt mostmár rendesen összevontak szokták ezt kezelni.
Nunezeg három BL címet mondott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nemtudom hogy tették fel a kérdést, de vagy a riporter vagy ő félreérthette szerintem. Mert Premier League címe valóban egy van a Poolnak, és ott nagy divat külön szedni ezeket a statokat.Realista24 írta: MacAllistert megkerdeztek (gondolom ilyen Liverpoolos kerdezz felelek), hogy hany bajnoki cime van a klubnak, erre bemondja, hogy egy
Régen Európában is ment egyébként hogy a ‘Real háromszoros BL és hatszoros BEK győztes’ csak szerencsére itt mostmár rendesen összevontak szokták ezt kezelni.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Asszem tchuameni mondta nyáron, hogy a fifa, uefanak fel kéne fognia, hogy a játékosok nem robotok... (gondolom célozva ezzel az idény közi VBre, majd BL bővítésre, és egyéb nemzetek ligája vackokra)miro. írta:Salzburgba 12 volt szeptemberben.Caraway írta: Amugy a Guler serulessel kapcsolatos temaban lattam, hogy ti is ki vagytok akadva, mennyi a serult a Madridnal folyamatosan. Kivancsisagbol megneztem a PL fobb csapatainal mi a helyzet.
Madrid: 7 serult
Newcastle: 9 serult
United: 8 serult
Chelsea: 7 serult
Spurs: 7 serult
Arsenal: 5 serult
Pool: 5 serult
City: 3 serult
Valami tenyleg nincs rendben, mindossze 12 fordulo alatt ennyi serulest osszeszedtek a csapatok. Az viszont megint erdekes, hogy a Citynel mindig alig-alig akad hianyzo jatekos, valamit nagyon jol csinalnak. Persze minosegileg tudjak forgatni a csapatot, de amugy nem dolgoznak nagy kerettel.
Most 4-8 kozott ugral minden heten.
Elkepesztoen tul vannak terhelve.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Salzburgba 12 volt szeptemberben.Caraway írta: Amugy a Guler serulessel kapcsolatos temaban lattam, hogy ti is ki vagytok akadva, mennyi a serult a Madridnal folyamatosan. Kivancsisagbol megneztem a PL fobb csapatainal mi a helyzet.
Madrid: 7 serult
Newcastle: 9 serult
United: 8 serult
Chelsea: 7 serult
Spurs: 7 serult
Arsenal: 5 serult
Pool: 5 serult
City: 3 serult
Valami tenyleg nincs rendben, mindossze 12 fordulo alatt ennyi serulest osszeszedtek a csapatok. Az viszont megint erdekes, hogy a Citynel mindig alig-alig akad hianyzo jatekos, valamit nagyon jol csinalnak. Persze minosegileg tudjak forgatni a csapatot, de amugy nem dolgoznak nagy kerettel.
Most 4-8 kozott ugral minden heten.
Elkepesztoen tul vannak terhelve.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Case tavaly tenyleg kb a legjobb volt, neki koszonheto a Ligakupa gyozelem is, dontobe is golt lott.
Na de kozbe elkezdodtek a valtozasok a klubnal vegre.
Par napon belul ugye hivatalos lesz Ratcliffe, es ma kozlemenyt adtak ki, hogy a jelenlegi CEO, Richard Arnold tavozik. O nevezte ki ten Hagot, es engedelyezte az osszes igazolasat.
Meg az iden kinevezik az uj CEO-t, aki a pletykak szerint Jean-Claude Blanc lehet. O a Juvenal volt hosszu idon at, akkor kezdett el ott dolgozni, mikor visszasoroltak oket a masodosztalyba.
Na de kozbe elkezdodtek a valtozasok a klubnal vegre.
Par napon belul ugye hivatalos lesz Ratcliffe, es ma kozlemenyt adtak ki, hogy a jelenlegi CEO, Richard Arnold tavozik. O nevezte ki ten Hagot, es engedelyezte az osszes igazolasat.
Meg az iden kinevezik az uj CEO-t, aki a pletykak szerint Jean-Claude Blanc lehet. O a Juvenal volt hosszu idon at, akkor kezdett el ott dolgozni, mikor visszasoroltak oket a masodosztalyba.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MacAllistert megkerdeztek (gondolom ilyen Liverpoolos kerdezz felelek), hogy hany bajnoki cime van a klubnak, erre bemondja, hogy egy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta:De ilyen fail nincs a vilagon kb bo 1 eve vettek meg 80ert, nem volt sulyos serulese, ennyi ido alatt rosszabb jatekos nem lett, nem lehet, hogy jelen esetben valoban az edzo a balfasz?Realista24 írta: Casemiro elado. Saudi klubok akarjak. Ezt irtam legutobb, a helyeben mennek onnan messzire, lotyogni, penzt keresni, bar kerdes a valogatott gondolom.
Vagy lemondta mar?
Mit vartak, hogy egyedul, segitseg nelkul majd lehozza a kp-s vedekezest, meg stabil lesz minden?
Menekulnek ezektol a balfaszoktol a helyeben tenyleg, arabiaban sok vizet mint jatekos nem zavarna, de legalabb csilingel a telefon mikor erkezik az utalas. Vagy barhova. Elmennek a citybe is akar mutatni a fuckot
Az a durva, hogy tavaly szinte meg is oldott mindent egyedul. Brutal a csavo… mondjuk EtH vedekezese akkor is kuka lenne, ha ott lenne Makelele-Gattuso-Viera-Kante-Casemiro 5 os a vedelem elott.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De ilyen fail nincs a vilagon kb bo 1 eve vettek meg 80ert, nem volt sulyos serulese, ennyi ido alatt rosszabb jatekos nem lett, nem lehet, hogy jelen esetben valoban az edzo a balfasz?Realista24 írta: Casemiro elado. Saudi klubok akarjak. Ezt irtam legutobb, a helyeben mennek onnan messzire, lotyogni, penzt keresni, bar kerdes a valogatott gondolom.
Vagy lemondta mar?
Mit vartak, hogy egyedul, segitseg nelkul majd lehozza a kp-s vedekezest, meg stabil lesz minden?
Menekulnek ezektol a balfaszoktol a helyeben tenyleg, arabiaban sok vizet mint jatekos nem zavarna, de legalabb csilingel a telefon mikor erkezik az utalas. Vagy barhova. Elmennek a citybe is akar mutatni a fuckot
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valogatott szempontbol meg ket nagy torna van benne szerintem.
a nyari copan meg csak 32 lesz, ott mindenkepp helye lesz a keretben, meg hat ha a brazil ligabol behivnak rendszeresen arcokat, az annal nivosabb szaudibol miert ne tennek.
viszont a 2026-os veben viszont mar 34 lesz es azert lassacskan o is kezd majd megkopni, szerintem ott mar peremember lesz.
szoval en is siman elmennek helyeben a szaudiakhoz, ha nincs megfontolando europai ajanlat.
a nyari copan meg csak 32 lesz, ott mindenkepp helye lesz a keretben, meg hat ha a brazil ligabol behivnak rendszeresen arcokat, az annal nivosabb szaudibol miert ne tennek.
viszont a 2026-os veben viszont mar 34 lesz es azert lassacskan o is kezd majd megkopni, szerintem ott mar peremember lesz.
szoval en is siman elmennek helyeben a szaudiakhoz, ha nincs megfontolando europai ajanlat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Casemiro elado. Saudi klubok akarjak. Ezt irtam legutobb, a helyeben mennek onnan messzire, lotyogni, penzt keresni, bar kerdes a valogatott gondolom.
Vagy lemondta mar?
Vagy lemondta mar?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema