Vannak konkrét videófelvételek ki hogy sérült le majdnem mindenkiről.ANDS írta:
Ennyi véletlen nem lehetséges.
Ezekkel nem tudsz mit kezdeni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 21., kedd 12:48
Vannak konkrét videófelvételek ki hogy sérült le majdnem mindenkiről.ANDS írta:
Ennyi véletlen nem lehetséges.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 21., kedd 8:27
en biztosra mondanam, hogy van összefugges köztük.Kercsó írta:mint laikus kérdezem.Nika91127 írta:
Ezek közül egyik se túlterheléses sérülés volt.
Cama kapott egy medvepuszit, leírtam a topikjában a videó után - vissza lehet keresni.
Bellingham vállficama sem túlterheléses sérülés - ha versenyszerű falmászó lenne, lehetne az.
Vini kapott egy rúgást/volt egy szar mozdulat. Az sem túlterheléses sérülés.
A túlterheléses sérülések jellemzően gyulladások-porckárosodások vagy patologiás törések formájában jelentkeznek.
olyan van, hogy a túlterhelt szervezet nehezebben védi ki az ilyen impaktokat? lehet egy pihentebb szervezet nem károsodna ennyire mint pl.most Vininél vagy Camanál.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. november 21., kedd 8:20
mint laikus kérdezem.Nika91127 írta:Ezek közül egyik se túlterheléses sérülés volt.reeed_ati írta:
Ugyan nem vagyok orvos, de èn azt sem látom kizártnak, hogy a tùlterhelès miatt, jòval nagyobb a sèrülèsek kockázata..
Azèrt ez már tùl sok a vèletlenből, most nem feltètlen csak Vinire ìrom ezt, hanem ùgy az egèsz csapatra.
Cama kapott egy medvepuszit, leírtam a topikjában a videó után - vissza lehet keresni.
Bellingham vállficama sem túlterheléses sérülés - ha versenyszerű falmászó lenne, lehetne az.
Vini kapott egy rúgást/volt egy szar mozdulat. Az sem túlterheléses sérülés.
A túlterheléses sérülések jellemzően gyulladások-porckárosodások vagy patologiás törések formájában jelentkeznek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 21., kedd 7:52
Megint hozzaertett a madrid akkoRealista24 írta: Dr. Ripoll: "Vinicius' injury? It is in the worst area that a football player can be injured."
Koszi a megnyugtato szavakat doki
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 21., kedd 7:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 18., szombat 23:56
Realista24 írta: Hat hetet írnak elsőre.
Már minimum 3...Bencze írta: Ket es fel honap lett belole.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. november 18., szombat 20:27
Ezek közül egyik se túlterheléses sérülés volt.reeed_ati írta:ferni írta:
Semmi köze ezeknek a sérüléseknek, hogy ki mennyire terhelt, a legtöbb mind valami szerencsétlen mozdulat volt.
Ugyan nem vagyok orvos, de èn azt sem látom kizártnak, hogy a tùlterhelès miatt, jòval nagyobb a sèrülèsek kockázata..
Azèrt ez már tùl sok a vèletlenből, most nem feltètlen csak Vinire ìrom ezt, hanem ùgy az egèsz csapatra.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 18., szombat 20:16
ferni írta:Semmi köze ezeknek a sérüléseknek, hogy ki mennyire terhelt, a legtöbb mind valami szerencsétlen mozdulat volt.RealAsensio írta: Nem akarok beleallni Ancelottiba, de ugy erzem, jogos lesz a kritika, ha leirom, jobban kellett volna rotalni a csapatot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 18., szombat 20:03
Semmi köze ezeknek a sérüléseknek, hogy ki mennyire terhelt, a legtöbb mind valami szerencsétlen mozdulat volt.RealAsensio írta: Nem akarok beleallni Ancelottiba, de ugy erzem, jogos lesz a kritika, ha leirom, jobban kellett volna rotalni a csapatot.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 18., szombat 20:00
Ja és gondolom ők minden meccsen egészségesek és fittek lesznek majd.ferni írta: Na akkor végre Joselu kezdő lesz
Nem kell ide az ugrabugra,
majd a Joselu jön és megoldja
Én fix nyomatnám a Rodrygo-Joselu-Brahim triót, de fix marad ez a valami felállás rendes VKP nélkül is
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. november 18., szombat 17:51
Ne haragudj de ez már beteges amit itt egy két ember lenyom.Mindenért is az olasz a hibás.RealAsensio írta: Nem akarok beleallni Ancelottiba, de ugy erzem, jogos lesz a kritika, ha leirom, jobban kellett volna rotalni a csapatot.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 18., szombat 17:46
Alapvetően értem és bizonyos százalékban egyet is értek, de...Joselu és Brahim játszhatott volna többet, viszont a sérülések nem ezen múltak. A kp-n viszonylag mindenki játszott, a védelemben meg nincs kit bedobni szóval nehéz megítélni van e rotáció vagy semRealAsensio írta: Nem akarok beleallni Ancelottiba, de ugy erzem, jogos lesz a kritika, ha leirom, jobban kellett volna rotalni a csapatot.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. november 18., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 18., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 18., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. november 18., szombat 15:13
Ja csak náluk nem 12 tűzben tartott játékos van egész szezonba hanem 24+ ifistak.. Kíváncsi leszek hogy oldja meg Ancelotti.fixX írta:Sajnálom a gyereket,de talán fejben összeszedi magát ez idő alatt.Miért kéne elfelejteni a dolgokat? A barszánál ha jól tudom nagyjából ugyan így sérült volt a fél keret,de valahogy felszínen tudtak maradni mert csak 2 pont a hátrányuk,ill 4 a kis city mögött.Márpedig a Realnak jóval mélyebb a kerete mint a katalánoknak.Szerintem nem lesznek komoly gondok,főleg a szezon ezen gyenge szakaszán.Na meg nektek igazolni is lehet a télen.MorataMartin írta:
Legalább télen hozunk támadót, jaa bocs nem ide Sajnálom, jobbulást neki, nagyon kellett volna. Ennyi sérülttel sztem felejtsük el lassan a dolgokat...
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. november 18., szombat 15:10
Sajnálom a gyereket,de talán fejben összeszedi magát ez idő alatt.Miért kéne elfelejteni a dolgokat? A barszánál ha jól tudom nagyjából ugyan így sérült volt a fél keret,de valahogy felszínen tudtak maradni mert csak 2 pont a hátrányuk,ill 4 a kis city mögött.Márpedig a Realnak jóval mélyebb a kerete mint a katalánoknak.Szerintem nem lesznek komoly gondok,főleg a szezon ezen gyenge szakaszán.Na meg nektek igazolni is lehet a télen.MorataMartin írta:Legalább télen hozunk támadót, jaa bocs nem ide Sajnálom, jobbulást neki, nagyon kellett volna. Ennyi sérülttel sztem felejtsük el lassan a dolgokat...Pad'em írta: Tests have shown that Vinicius also has distal tendon involvement, something that was feared but avoided in his previous injury in August. @MarioCortegana
Viní Jr is very sad after the results of the medical tests. He will now work to try to return as soon as possible, in the best possible shape & help Real Madrid in the final stretch of the season. @JBirlanga
Ez csodás. Lényegében ezt a szezont nélküle toljuk le. A szezon utolsó harmadára várják vissza, ott mire formát fog vége az idénynek.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. november 18., szombat 15:00
Legalább télen hozunk támadót, jaa bocs nem ide Sajnálom, jobbulást neki, nagyon kellett volna. Ennyi sérülttel sztem felejtsük el lassan a dolgokat...Pad'em írta: Tests have shown that Vinicius also has distal tendon involvement, something that was feared but avoided in his previous injury in August. @MarioCortegana
Viní Jr is very sad after the results of the medical tests. He will now work to try to return as soon as possible, in the best possible shape & help Real Madrid in the final stretch of the season. @JBirlanga
Ez csodás. Lényegében ezt a szezont nélküle toljuk le. A szezon utolsó harmadára várják vissza, ott mire formát fog vége az idénynek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 18., szombat 14:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 18., szombat 14:53
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem