Kercsó írta:
Nika91127 írta:
Ezek közül egyik se túlterheléses sérülés volt.
Cama kapott egy medvepuszit, leírtam a topikjában a videó után - vissza lehet keresni.
Bellingham vállficama sem túlterheléses sérülés - ha versenyszerű falmászó lenne, lehetne az.
Vini kapott egy rúgást/volt egy szar mozdulat. Az sem túlterheléses sérülés.
A túlterheléses sérülések jellemzően gyulladások-porckárosodások vagy patologiás törések formájában jelentkeznek.
mint laikus kérdezem.
olyan van, hogy a túlterhelt szervezet nehezebben védi ki az ilyen impaktokat? lehet egy pihentebb szervezet nem károsodna ennyire mint pl.most Vininél vagy Camanál.
en biztosra mondanam, hogy van összefugges köztük.
mar csak fotelbu, magambol kiindulva is, emlekszem mikor sok meccs volt - pl elmaradt meccs potlasa het kozben -, akkor ereztem nyilvan, hogy faj meg nem vagyok friss, es ilyenkor ha megis tolom magam 100%-on, akkor a faradt izomzat konnyebben serul, huzodik, szakad.
biniciusnal nem az a problema most, hogy faradt volt, hanem mint el lett mondva fotelbu, biologiailag, fizikailag lehetetlen ilyen rovid ido alatt 100%-osan rendbejonni, leszarom milyen rehab meg masszazs meg akarmit kapott. ra is serult sikeresen, madrid megint elbaszta.
beli kezdettol fogva összevissza serulten jatszik, terd, vall, minden baja van, de eroltettek, ez lett a vege.
cami meg fiatal, eros, gumibol van, ott tartom csak, hogy szar szerencsetlen belepo volt, az talan elkerulheto lett volna.