ha a borzaszto jo jatekos a kroos,iniesta vonal, akkor nyilvan nem az es nalam sem golden boy, de nalatok meg szerintem a jogos antipatia miatt kisse epp alul van ertekelve.Egy pillanatra megijedtem, hogy azt írod le van nézve, de borzasztó jó játékos Én alapvetően minden focistát sajnálok akit egy komoly sérülés hosszú időre a betegszobába száműzi, de a szememben Gavi minden csak nem focista és semmi keresnivalója ezen a szinten
tipikus school boy erenyei megvannak, jol passzol, jol banik a labdaval, jol lat a palyan, de jol is erkezik a tamadoharmadba, a fizikai parametereit meg probalja kompenzalni.
az mas kerdes, hogy pont ezutobbi torzitja a kepet, en regebben is irtam, ha kepes lenne lehiggadni vagy neha bedobni eg frontint, akkor sokkal jobban nezne ki a jateka, mert az marad meg mindenkinek egy jobb meccse utan is, hogy log az ember mezen, fejjel belevetodik a gurulo labdaba, vagy kette szakad a fule, mert rugby meccsen erzi magat.
szerintem egy fix emberre erhetne, ha nem lenne egy kis komplexusos pots, hogy ez kinoheto e a korral, az mar ketseges.
hogy ezt az acl szakadast majd hogyan viseli, azt nem tudom, nala tehetsegesebb arcoknak is vetette mar vissza a karrierjet, az ovet is biztosan vissza fogja, benne van, hogy par ev mulva a valenciaban latjuk majd.
ez mind szubjektiv, az viszont vitathatatlan, hogy a fdj, pedri, gundogan harmas mogott o a kovetkezo a kp kozepen, szoval ez nagy ervagas lesz.
sajnos sokat tett a karma ellen, ami most ebben a formaban visszautott.