Golden boy-t én sem adtam volna neki...meg vannak tőle jobbak a korosztályából is,de nagyon jó kis játékos szerintem.wZoLee7 írta: Lehet jó játékos valaki attól, mert a riválisé, de Gavi nem az. A spanyol válogatott már évek óta úgy küldi a behívót hogy megnézik első körben ki barca játékos, kiket szopkodnak az égig és azokat gyorsan behívják, pont leszarják a szakmai részét a dolgoknak.
Gavi egy spanyol középcsapat szin, semmi több. Láttam már játszani mielőtt bárki megkérdezi, azt a hihetetlen technikát amit írtok nem fedeztem még fel benne. Majd 5 év múlva meglátjuk hol fog tartani, de jól ábrázolja az emberek ítélőképességét, hogy ő golden boy lehetett, év vicce még mindig
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Bernardo silva
- Kedvenc csapatod: Man city
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Igen, pont ezért működik ez a fórum még mindig a mai napig ennyire aktívan. Ki van szórva a sok hülye gondolkodás nélkül, nincs hagyva, hogy pár hülye széttrollkodja az egészet és elvegyék a többiek kedvét a fórumozáshoz.fixX írta: Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.
De szólj hol van ennél aktívabb futball szurkolói fórum az országban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet jó játékos valaki attól, mert a riválisé, de Gavi nem az. A spanyol válogatott már évek óta úgy küldi a behívót hogy megnézik első körben ki barca játékos, kiket szopkodnak az égig és azokat gyorsan behívják, pont leszarják a szakmai részét a dolgoknak.
Gavi egy spanyol középcsapat szin, semmi több. Láttam már játszani mielőtt bárki megkérdezi, azt a hihetetlen technikát amit írtok nem fedeztem még fel benne. Majd 5 év múlva meglátjuk hol fog tartani, de jól ábrázolja az emberek ítélőképességét, hogy ő golden boy lehetett, év vicce még mindig
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
12, helyesírás alapján. Köszi a segítséget.fixX írta: Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.Értem én hogy a nagy riválisotok játékosa és nem lehet jó játékos,de azért legyen már egy határ.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.Értem én hogy a nagy riválisotok játékosa és nem lehet jó játékos,de azért legyen már egy határ.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó de szerinte nincs úgy a City ellen se.Berti írta:Ha velem lenne is ütném a fejét.fixX írta: Tipikus az a játékos aki ha velem van akkor istenkirály ha ellenem akkor maga az ördög.Nem véletlen 30 vagy hányszoros válogatott ennyi idősen.Láttam jó pár meccsét,nagyon labdabiztos teknikás gyerek.Aki a Real-nak 17 évesen gólt lő jó játékkal az nem sza@ral gurigázik szerintem.
A spanyol válogatottba való behívás pedig már évek óta vicc, el mundo hypra bárkit 4 bajnoki után behívnak, de egy reneszánszát élő Isco, akire a karszalag is nyugodtan mehetne, nem kap behívót.
A Realnak sok balfasz rúgott már gólt, ez sem jelent semmit.
Ez vagy gatyesz vagy egy 12 éves hülyegyerek, ha idősebb akkor ezen a szinten van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha velem lenne is ütném a fejét.fixX írta: Tipikus az a játékos aki ha velem van akkor istenkirály ha ellenem akkor maga az ördög.Nem véletlen 30 vagy hányszoros válogatott ennyi idősen.Láttam jó pár meccsét,nagyon labdabiztos teknikás gyerek.Aki a Real-nak 17 évesen gólt lő jó játékkal az nem sza@ral gurigázik szerintem.
A spanyol válogatottba való behívás pedig már évek óta vicc, el mundo hypra bárkit 4 bajnoki után behívnak, de egy reneszánszát élő Isco, akire a karszalag is nyugodtan mehetne, nem kap behívót.
A Realnak sok balfasz rúgott már gólt, ez sem jelent semmit.
-
Tipikus az a játékos aki ha velem van akkor istenkirály ha ellenem akkor maga az ördög.Nem véletlen 30 vagy hányszoros válogatott ennyi idősen.Láttam jó pár meccsét,nagyon labdabiztos teknikás gyerek.Aki a Real-nak 17 évesen gólt lő jó játékkal az nem sza@ral gurigázik szerintem.
Megint? A bírófizetés story is szépen elhalkult következmény nélkül, mikor egy normális világban már szétszedték volna a klubbot.Realista24 írta: Barcaek megint bajban, Libero Football Finance AG ugyan megvette a Barca Studios 9,8%-at, de ez - meglepo modon - csak papiron tortent meg.
Nyilvan jol elszamoltak, hogy megfeleljenek a szabalyoknak, de a nemet ceg egy eurocentet sem fizetett, es ugy fest, hogy nem is fognak.
A Barca hetek ota probal masik befektetot talalni.
Vicc baszki, hogy atment a rostan egy ilyen, de ezt meg el is fogadom. De utana bebukik a nyilvanvalo csalas, de lehetoseguk van egy masik ceggel helyettesiteni.
Reagálva Gavira, szerintem kevés ember rühelli nálam jobban a gyereket, de engem a legutóbbi elclasicon meggyőzött, hogy simán barca kezdő szint. Persze már nincs Iniesta Rakitic kaliber a középpályán, akik mellett eltűnne, de tényleg ügyes na.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ter stegen csodaval hataros modon felepult a sulyos hatserulesebol es edzett a csapattal.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gavi leads ALL Barcelona outfield players in minutes, appearances, and starts in all competitions since he joined the first team in the 2021-22 season.
He's only 19
Felkészül gyámál
He's only 19
Felkészül gyámál
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt a részt értem hogy van szerződés, amiben van vállalás, határidő stb. És így figyelembe is veszik.wZoLee7 írta: hogy van ez, nem is kell felmutatniuk, hogy igen tessék itt van az utalás megjött a lóvé? ez egy vicc
Én a másik részével nem vagyok kibékülve. Nyilván adják el masnak, de szigorúan szankció mellett fogadnam csak el.
De Tebas nem engedheti meg a liganak meg a penztarcajanak hogy ilyet tegyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
hogy van ez, nem is kell felmutatniuk, hogy igen tessék itt van az utalás megjött a lóvé? ez egy vicc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcaek megint bajban, Libero Football Finance AG ugyan megvette a Barca Studios 9,8%-at, de ez - meglepo modon - csak papiron tortent meg.
Nyilvan jol elszamoltak, hogy megfeleljenek a szabalyoknak, de a nemet ceg egy eurocentet sem fizetett, es ugy fest, hogy nem is fognak.
Vicc baszki, hogy atment a rostan egy ilyen, de ezt meg el is fogadom. De utana bebukik a nyilvanvalo csalas, de lehetoseguk van egy masik ceggel helyettesiteni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha 28 napnal hosszabb a serules, akkor napi 20,5k.lordgabi írta: Ilyenkor mi a FIFA/UEFA kötelessége?
A felépülésig ők állják a teljes fizetését? Vagy hány százalékát?
Focipályán történt borzalmas lábtörésem után senkinek nem kívánok semmilyen maradandó sérülést, őt is tényleg sajnálom, pofon vagy Pepe féle megtaposás már más tészta lenne egy-egy agyatlan tette után, de ez nagyon kemény időszak lesz most számára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ilyenkor mi a FIFA/UEFA kötelessége?
Focipályán történt borzalmas lábtörésem után senkinek nem kívánok semmilyen maradandó sérülést, őt is tényleg sajnálom, pofon vagy Pepe féle megtaposás már más tészta lenne egy-egy agyatlan tette után, de ez nagyon kemény időszak lesz most számára.
Köszi R24 a gyors választ!
Lőtt már több fontos gólt a válogatottban és Barca meccseket is döntött el, nem egy gála végén belebotolva, biztosan több van/volt benne, mint ami nekünk szembejött minden meccsen ellenük és a portálokon, amelyeket követünk, de azért ott van a Suárez, Busquets, Piqué, Alba vonalban.Realista24 írta:Bevallom, nyilvan nem sokat lattam jatszani, de ez a tamadoharmados dolog nekem santit. Egy rombolo tipusu jatekos, mintsem epitkezo vagy kreativ.
Köszi R24 a gyors választ!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2023. november 20., hétfő 16:40-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
annak is van hasznalva, de jol er fel es hasznos a tamadasepitesben is.Bevallom, nyilvan nem sokat lattam jatszani, de ez a tamadoharmados dolog nekem santit. Egy rombolo tipusu jatekos, mintsem epitkezo vagy kreativ.
szerintem nem egy tipik vkp, inkabb egy ilyen verratti szeru all-rounder, csak nyilvan gyengebb kivitelben.
a karma meg sokfelekepp visszauthet, de ez mar ezoteria vagy spiritualis tema.
Ellenünk is fel volt szopva hogy leszedte a pályáról Bellinghamet.
Csak valaki szólhatott volna Gavinak, hogy a meccs 90 perces, nem 65
Csak valaki szólhatott volna Gavinak, hogy a meccs 90 perces, nem 65
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ez a karma lett volna, akkor valaki a 46os lepojevel a szajaba lep, ez puszta balszerencse.'shutterisland írta:ha a borzaszto jo jatekos a kroos,iniesta vonal, akkor nyilvan nem az es nalam sem golden boy, de nalatok meg szerintem a jogos antipatia miatt kisse epp alul van ertekelve.Egy pillanatra megijedtem, hogy azt írod le van nézve, de borzasztó jó játékos Én alapvetően minden focistát sajnálok akit egy komoly sérülés hosszú időre a betegszobába száműzi, de a szememben Gavi minden csak nem focista és semmi keresnivalója ezen a szinten
tipikus school boy erenyei megvannak, jol passzol, jol banik a labdaval, jol lat a palyan, de jol is erkezik a tamadoharmadba, a fizikai parametereit meg probalja kompenzalni.
az mas kerdes, hogy pont ezutobbi torzitja a kepet, en regebben is irtam, ha kepes lenne lehiggadni vagy neha bedobni eg frontint, akkor sokkal jobban nezne ki a jateka, mert az marad meg mindenkinek egy jobb meccse utan is, hogy log az ember mezen, fejjel belevetodik a gurulo labdaba, vagy kette szakad a fule, mert rugby meccsen erzi magat.
szerintem egy fix emberre erhetne, ha nem lenne egy kis komplexusos pots, hogy ez kinoheto e a korral, az mar ketseges.
hogy ezt az acl szakadast majd hogyan viseli, azt nem tudom, nala tehetsegesebb arcoknak is vetette mar vissza a karrierjet, az ovet is biztosan vissza fogja, benne van, hogy par ev mulva a valenciaban latjuk majd.
ez mind szubjektiv, az viszont vitathatatlan, hogy a fdj, pedri, gundogan harmas mogott o a kovetkezo a kp kozepen, szoval ez nagy ervagas lesz.
sajnos sokat tett a karma ellen, ami most ebben a formaban visszautott.
Bevallom, nyilvan nem sokat lattam jatszani, de ez a tamadoharmados dolog nekem santit. Egy rombolo tipusu jatekos, mintsem epitkezo vagy kreativ.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema