+ mióta léteznek (főleg Magyarországon) City-szurkolók?ANDS írta:Én tényleg visszaolvastam a hsz- eidet.fixX írta:
Nekem itt még nick-em nem volt,meg ezen kívül nem is lesz!Mi provokatív neked áruld már el...ha csak nem az hogy nem a Real Madrid van kedvenc csapatként megjelölve a profilomon.
Az aktivitásoddal buktatod le magad.
A stílusodat nem tudod megváltoztatni, hiába ügyelsz a helyesírásodra, és teszel bele szándékosan hibákat.
Egy City szurkoló a City- t dicséri, nem a barca- t. Egy City szurkoló tenne nagy ívben a Barca- ra, mi köze hozzá?
A mondatszerkesztésed, szóhasználatod, a kifejezésmódod, pl. ahogy a személyeskedést is megemlíted, egy az egyben atesz.
Na, meg a Barca topicjában vagy a legaktívabb.
Real Madrid vs. Barcelona
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Plusz meg en is ma nagyon befuztem az oktatofilmet kispalyan, volt ott minden, vegen mar akkora volt a melleny, hogy bealltam inkabb kapuba henyelni, aztan popsival meg konyekkel csapkodtam ki a loveseketraul 4 ever írta:Nincs más mit elemezni.kiserik írta: Ráértek
EB-n kinnvagyunk, gavi sérült, a sör hideg. Vasárnapig nincs hova tovább
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nincs más mit elemezni.kiserik írta: Ráértek
EB-n kinnvagyunk, gavi sérült, a sör hideg. Vasárnapig nincs hova tovább
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ráértek
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Szerintem sem gatyesz az. Őt még várjuk vissza.
-
- Kedvenc játékosaid: Bernardo silva
- Kedvenc csapatod: Man city
BlancoMark írta: Hagyjatok meg szegenyt beken ezzel az ateszozassal.
Atesz joval nagyobb taho, valamint az iraskepe nem a
15 eveseket idezi. Sherlocki kepessegeimet hasznalva ki merem jelenteni, hogy itt egy uj generacios zsenivel van dolgunk.
[/quoCity szurkoló vagyok ha tetszik ha nem...ja és üdv:Krisztián
- BlancoMark
Hagyjatok meg szegenyt beken ezzel az ateszozassal.
15 eveseket idezi. Sherlocki kepessegeimet hasznalva ki merem jelenteni, hogy itt egy uj generacios zsenivel van dolgunk.
-
Nekem itt még nick-em nem volt,meg ezen kívül nem is lesz!Mi provokatív neked áruld már el...ha csak nem az hogy nem a Real Madrid van kedvenc csapatként megjelölve a profilomon.ANDS írta:Minden hozzászólásod provokatív. Visszaolvastam. Már az is trollkodás, hogy össze sem lehet számolni, ahány nick- el Te ide eddig beregisztráltál. De fiatal vagy, és rengeteg nick van még előtted.fixX írta:
itt mit véltetek trolkodásnak?
Igen, a moderátor lehülyézhet itt bárkit, sőt, ha alaposan körülnézel, rá fogsz jönni, hogy itt bárki lehülyézhet bárkit. Mi ezzel a probléma?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Es miket posztolnak, hogy BRAAAAHHHHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAAAA TE GECI EGYED TE KURVARealista24 írta: Egyre több Realos posztol Gavinak, a klub is küldött “lapot”.
Fordítva is volt hasonló? Vagy annyi a serultunk, hogy ez túl nagy költség lenne már nekik?
Vagy a szokasos jobbulast mester dolgok?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyre több Realos posztol Gavinak, a klub is küldött “lapot”.
Fordítva is volt hasonló? Vagy annyi a serultunk, hogy ez túl nagy költség lenne már nekik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
itt mit véltetek trolkodásnak?ferni írta:Igen, pont ezért működik ez a fórum még mindig a mai napig ennyire aktívan. Ki van szórva a sok hülye gondolkodás nélkül, nincs hagyva, hogy pár hülye széttrollkodja az egészet és elvegyék a többiek kedvét a fórumozáshoz.fixX írta: Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.
De szólj hol van ennél aktívabb futball szurkolói fórum az országban.
-
Golden boy-t én sem adtam volna neki...meg vannak tőle jobbak a korosztályából is,de nagyon jó kis játékos szerintem.wZoLee7 írta: Lehet jó játékos valaki attól, mert a riválisé, de Gavi nem az. A spanyol válogatott már évek óta úgy küldi a behívót hogy megnézik első körben ki barca játékos, kiket szopkodnak az égig és azokat gyorsan behívják, pont leszarják a szakmai részét a dolgoknak.
Gavi egy spanyol középcsapat szin, semmi több. Láttam már játszani mielőtt bárki megkérdezi, azt a hihetetlen technikát amit írtok nem fedeztem még fel benne. Majd 5 év múlva meglátjuk hol fog tartani, de jól ábrázolja az emberek ítélőképességét, hogy ő golden boy lehetett, év vicce még mindig
Igen, pont ezért működik ez a fórum még mindig a mai napig ennyire aktívan. Ki van szórva a sok hülye gondolkodás nélkül, nincs hagyva, hogy pár hülye széttrollkodja az egészet és elvegyék a többiek kedvét a fórumozáshoz.fixX írta: Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.
De szólj hol van ennél aktívabb futball szurkolói fórum az országban.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet jó játékos valaki attól, mert a riválisé, de Gavi nem az. A spanyol válogatott már évek óta úgy küldi a behívót hogy megnézik első körben ki barca játékos, kiket szopkodnak az égig és azokat gyorsan behívják, pont leszarják a szakmai részét a dolgoknak.
Gavi egy spanyol középcsapat szin, semmi több. Láttam már játszani mielőtt bárki megkérdezi, azt a hihetetlen technikát amit írtok nem fedeztem még fel benne. Majd 5 év múlva meglátjuk hol fog tartani, de jól ábrázolja az emberek ítélőképességét, hogy ő golden boy lehetett, év vicce még mindig
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
12, helyesírás alapján. Köszi a segítséget.fixX írta: Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.Értem én hogy a nagy riválisotok játékosa és nem lehet jó játékos,de azért legyen már egy határ.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.Értem én hogy a nagy riválisotok játékosa és nem lehet jó játékos,de azért legyen már egy határ.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó de szerinte nincs úgy a City ellen se.Berti írta:Ha velem lenne is ütném a fejét.fixX írta: Tipikus az a játékos aki ha velem van akkor istenkirály ha ellenem akkor maga az ördög.Nem véletlen 30 vagy hányszoros válogatott ennyi idősen.Láttam jó pár meccsét,nagyon labdabiztos teknikás gyerek.Aki a Real-nak 17 évesen gólt lő jó játékkal az nem sza@ral gurigázik szerintem.
A spanyol válogatottba való behívás pedig már évek óta vicc, el mundo hypra bárkit 4 bajnoki után behívnak, de egy reneszánszát élő Isco, akire a karszalag is nyugodtan mehetne, nem kap behívót.
A Realnak sok balfasz rúgott már gólt, ez sem jelent semmit.
Ez vagy gatyesz vagy egy 12 éves hülyegyerek, ha idősebb akkor ezen a szinten van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha velem lenne is ütném a fejét.fixX írta: Tipikus az a játékos aki ha velem van akkor istenkirály ha ellenem akkor maga az ördög.Nem véletlen 30 vagy hányszoros válogatott ennyi idősen.Láttam jó pár meccsét,nagyon labdabiztos teknikás gyerek.Aki a Real-nak 17 évesen gólt lő jó játékkal az nem sza@ral gurigázik szerintem.
A spanyol válogatottba való behívás pedig már évek óta vicc, el mundo hypra bárkit 4 bajnoki után behívnak, de egy reneszánszát élő Isco, akire a karszalag is nyugodtan mehetne, nem kap behívót.
A Realnak sok balfasz rúgott már gólt, ez sem jelent semmit.
-
Tipikus az a játékos aki ha velem van akkor istenkirály ha ellenem akkor maga az ördög.Nem véletlen 30 vagy hányszoros válogatott ennyi idősen.Láttam jó pár meccsét,nagyon labdabiztos teknikás gyerek.Aki a Real-nak 17 évesen gólt lő jó játékkal az nem sza@ral gurigázik szerintem.
Megint? A bírófizetés story is szépen elhalkult következmény nélkül, mikor egy normális világban már szétszedték volna a klubbot.Realista24 írta: Barcaek megint bajban, Libero Football Finance AG ugyan megvette a Barca Studios 9,8%-at, de ez - meglepo modon - csak papiron tortent meg.
Nyilvan jol elszamoltak, hogy megfeleljenek a szabalyoknak, de a nemet ceg egy eurocentet sem fizetett, es ugy fest, hogy nem is fognak.
A Barca hetek ota probal masik befektetot talalni.
Vicc baszki, hogy atment a rostan egy ilyen, de ezt meg el is fogadom. De utana bebukik a nyilvanvalo csalas, de lehetoseguk van egy masik ceggel helyettesiteni.
Reagálva Gavira, szerintem kevés ember rühelli nálam jobban a gyereket, de engem a legutóbbi elclasicon meggyőzött, hogy simán barca kezdő szint. Persze már nincs Iniesta Rakitic kaliber a középpályán, akik mellett eltűnne, de tényleg ügyes na.