Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Dani Alvesre 9 év börtön kert az ügyész, a vad szexuális zaklatás/eroszak egy barcelonai klub VIP helységében egy nővel szemben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De biztos tudná olyan jól fogni, mint Gago Messitrealmadrid95 írta:hehetheoriginal írta: most látom ezt a golden boy, golden girl dijat itt a cikkek közt..
ez utóbbi...
most kaptunk egy 5-öst a clasicon - bocs. kaptak a nők, mert én azt nem vállalom fel -, milyen golden girl ez akkó má megin
pedig ő ott volt a dinho-etoo korszakban, akkor is kaptuk sorba' tőlük.
de mindegy ki az edző, amig gavikat hisznek el...
Persze, az tisztasor, de Khedira sem lesz egy Ozil, hiaba voltak egy csapatban!
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
hehetheoriginal írta: most látom ezt a golden boy, golden girl dijat itt a cikkek közt..
ez utóbbi...
most kaptunk egy 5-öst a clasicon - bocs. kaptak a nők, mert én azt nem vállalom fel -, milyen golden girl ez akkó má megin
pedig ő ott volt a dinho-etoo korszakban, akkor is kaptuk sorba' tőlük.Mondjuk az kemeny lenne. A joga bonitot felvaltotta a tikitaka, azt meg felvaltja a bortonfoci? Nem nezem ki a mexikoibol, hogy higgadt, rovidpasszos jatekot jatszatna Gavival.
Persze, az tisztasor, de Khedira sem lesz egy Ozil, hiaba voltak egy csapatban!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most látom ezt a golden boy, golden girl dijat itt a cikkek közt..
ez utóbbi...
ez utóbbi...
pedig ő ott volt a dinho-etoo korszakban, akkor is kaptuk sorba' tőlük.Mondjuk az kemeny lenne. A joga bonitot felvaltotta a tikitaka, azt meg felvaltja a bortonfoci? Nem nezem ki a mexikoibol, hogy higgadt, rovidpasszos jatekot jatszatna Gavival.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Mondjuk az kemeny lenne. A joga bonitot felvaltotta a tikitaka, azt meg felvaltja a bortonfoci? Nem nezem ki a mexikoibol, hogy higgadt, rovidpasszos jatekot jatszatna Gavival.Realista24 írta: Rafa Márquez veheti at Xavi helyet, ha folytatodnak a rossz eredmenyek Xavival.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rafa Márquez veheti at Xavi helyet, ha folytatodnak a rossz eredmenyek Xavival.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De a kedvencem ebben, hogy sunyin odaszámolta a 1991/1992-es címüket, mert nekik csak úgy van 5Realista24 írta: Gerard Piqué: “I don't want to take away any credit from Madrid, but just tell how it's won. The 5 CL’s that Barça won are five seasons of being superior to everyone else. Madrid’s last CL is evidence that in none of the games Real Madrid were superior.
Maybe I’ll clarify. They won't remember it for their game, they're going to remember it for other things, for the epic comebacks. But this is enough for them and that is the greatness of Real Madrid, that being good for 5 minutes in semifinal against City makes you win.
That's a good thing. Barça will not win any knockout games because they were better for five minutes.”
Azóta 8 BL címet nyertünk, egyik se volt pure dominance
Bezzeg mikor Övrebo megnyerte nekik, vagy Arsenal előnynél kirakták a visszavágón van Persiet, na az pure dominance volt.
A bíróktól
De magasan a legjobb sor az ez:
Drága Gerard, utoljára a Barcelona BL kieséses meccset 2020 augusztus nyolcadikán nyert a covidos szezonban a Napoli ellen Tudod, ami után kaptatok egy nyolcast a Bayerntől 1 meccs alatt Azelőtti utolsó győzelmük 2019.05.01, Pool ellen elődöntő 3-0, visszavágón kaptak egy 4est és kiestekBarça will not win any knockout games because they were better for five minutes.
3+ éve nem nyertek meccset ott amiről papol ember, fú de szánalmas
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gerard Piqué: “I don't want to take away any credit from Madrid, but just tell how it's won. The 5 CL’s that Barça won are five seasons of being superior to everyone else. Madrid’s last CL is evidence that in none of the games Real Madrid were superior.
Maybe I’ll clarify. They won't remember it for their game, they're going to remember it for other things, for the epic comebacks. But this is enough for them and that is the greatness of Real Madrid, that being good for 5 minutes in semifinal against City makes you win.
That's a good thing. Barça will not win any knockout games because they were better for five minutes.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
+ mióta léteznek (főleg Magyarországon) City-szurkolók?ANDS írta:Én tényleg visszaolvastam a hsz- eidet.fixX írta:
Nekem itt még nick-em nem volt,meg ezen kívül nem is lesz!Mi provokatív neked áruld már el...ha csak nem az hogy nem a Real Madrid van kedvenc csapatként megjelölve a profilomon.
Az aktivitásoddal buktatod le magad.
A stílusodat nem tudod megváltoztatni, hiába ügyelsz a helyesírásodra, és teszel bele szándékosan hibákat.
Egy City szurkoló a City- t dicséri, nem a barca- t. Egy City szurkoló tenne nagy ívben a Barca- ra, mi köze hozzá?
A mondatszerkesztésed, szóhasználatod, a kifejezésmódod, pl. ahogy a személyeskedést is megemlíted, egy az egyben atesz.
Na, meg a Barca topicjában vagy a legaktívabb.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
Plusz meg en is ma nagyon befuztem az oktatofilmet kispalyan, volt ott minden, vegen mar akkora volt a melleny, hogy bealltam inkabb kapuba henyelni, aztan popsival meg konyekkel csapkodtam ki a loveseketraul 4 ever írta:Nincs más mit elemezni.kiserik írta: Ráértek
EB-n kinnvagyunk, gavi sérült, a sör hideg. Vasárnapig nincs hova tovább
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nincs más mit elemezni.kiserik írta: Ráértek
EB-n kinnvagyunk, gavi sérült, a sör hideg. Vasárnapig nincs hova tovább
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ráértek
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Szerintem sem gatyesz az. Őt még várjuk vissza.
-
- Kedvenc játékosaid: Bernardo silva
- Kedvenc csapatod: Man city
BlancoMark írta: Hagyjatok meg szegenyt beken ezzel az ateszozassal.
Atesz joval nagyobb taho, valamint az iraskepe nem a
15 eveseket idezi. Sherlocki kepessegeimet hasznalva ki merem jelenteni, hogy itt egy uj generacios zsenivel van dolgunk.
[/quoCity szurkoló vagyok ha tetszik ha nem...ja és üdv:Krisztián
- BlancoMark
Hagyjatok meg szegenyt beken ezzel az ateszozassal.
15 eveseket idezi. Sherlocki kepessegeimet hasznalva ki merem jelenteni, hogy itt egy uj generacios zsenivel van dolgunk.
-
Nekem itt még nick-em nem volt,meg ezen kívül nem is lesz!Mi provokatív neked áruld már el...ha csak nem az hogy nem a Real Madrid van kedvenc csapatként megjelölve a profilomon.ANDS írta:Minden hozzászólásod provokatív. Visszaolvastam. Már az is trollkodás, hogy össze sem lehet számolni, ahány nick- el Te ide eddig beregisztráltál. De fiatal vagy, és rengeteg nick van még előtted.fixX írta:
itt mit véltetek trolkodásnak?
Igen, a moderátor lehülyézhet itt bárkit, sőt, ha alaposan körülnézel, rá fogsz jönni, hogy itt bárki lehülyézhet bárkit. Mi ezzel a probléma?
- hehetheoriginal
Es miket posztolnak, hogy BRAAAAHHHHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAAAA TE GECI EGYED TE KURVARealista24 írta: Egyre több Realos posztol Gavinak, a klub is küldött “lapot”.
Fordítva is volt hasonló? Vagy annyi a serultunk, hogy ez túl nagy költség lenne már nekik?
Vagy a szokasos jobbulast mester dolgok?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyre több Realos posztol Gavinak, a klub is küldött “lapot”.
Fordítva is volt hasonló? Vagy annyi a serultunk, hogy ez túl nagy költség lenne már nekik?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
itt mit véltetek trolkodásnak?ferni írta:Igen, pont ezért működik ez a fórum még mindig a mai napig ennyire aktívan. Ki van szórva a sok hülye gondolkodás nélkül, nincs hagyva, hogy pár hülye széttrollkodja az egészet és elvegyék a többiek kedvét a fórumozáshoz.fixX írta: Itt a modi csak így lehülyézget bárkit akinek van véleménye és az neki nem tetszik? Lehet egyett nem érteni,de azért áljon már meg a menet hogy ismeretlenül személyeskedjen egy moderátor.
De szólj hol van ennél aktívabb futball szurkolói fórum az országban.
-
Golden boy-t én sem adtam volna neki...meg vannak tőle jobbak a korosztályából is,de nagyon jó kis játékos szerintem.wZoLee7 írta: Lehet jó játékos valaki attól, mert a riválisé, de Gavi nem az. A spanyol válogatott már évek óta úgy küldi a behívót hogy megnézik első körben ki barca játékos, kiket szopkodnak az égig és azokat gyorsan behívják, pont leszarják a szakmai részét a dolgoknak.
Gavi egy spanyol középcsapat szin, semmi több. Láttam már játszani mielőtt bárki megkérdezi, azt a hihetetlen technikát amit írtok nem fedeztem még fel benne. Majd 5 év múlva meglátjuk hol fog tartani, de jól ábrázolja az emberek ítélőképességét, hogy ő golden boy lehetett, év vicce még mindig