HozzászólásSzerző: Faust » 2023. november 22., szerda 11:07
En MZP-re toltam, a vegen mar nem jo szivvel, de ugy voltam vele, a hetharmadot muszaj megakadalyozni. Nicely done. Egyebirant aki azok utan, hogy a takonygerincu Karacsonyon es Donathon(?) kivul senki nem volt kepes odaallni a szinpadra MZP moge a vereseg utan, mindennel beszedesebb volt, ezek utan barki aki meg kepes ezekrej szavazni, illetve egyaltalan osszefogasrol makogni, nem tudom, hol tart fejben (gyanitom a plakathugyozasnal).
EP valasztas konkretan nem erdekel, egy gittegylet az egesz, ahova azokat kuldik, akik a belpolitikahoz is gyengek, semmifele reprezentaciot nem erzek az egeszben, persze lehet tevedek. Szemely szerint, bar Vonat miniszterelnoknek teljesen alkalmatlannak latom, a gondolkodasaval es az iranyvonalaval egyutt tudok menni, meg ha hehehez hasonloan teljesen eselytelennek es szellel szemben pisalasnak tartom, szurkolok a 2RK-nak.
Neztem amugy ezt a fokuszcsoportos adast, MZP full homaly, de elkepesztoen hianyzik ez a fajta vitakultura, es annak az igenye is, es tetszik, nem tetszik, az un. baloldalbol meg inkabb. Kopedek mocsok mind, itt bekesen mar semmi valtozas nem lesz, mert mindenki csak a masik buborekjat akarja eltorolni, kockaztatni meg senki nem akar semmit (en se, hozzateszem). Varunk, amig a Kis Gomboc fel nem borul, de van egy erzesem a tortenelmunket es az ostobasagunkat nezve, hogy par atmeneti ev utan jon egy hasonlo rendszer, es mindannyian ezt a mostanit fogjuk visszasirni, mert rosszabb lesz.
Szerk: 10-ben fidesz, 14-18 jobbik, 26-ban otthonmaradok partja.