Fehervaron nagyon regen MSZP-s polgi volt, nem volt szar, de jo sem. 2010 ota Fideszes van, egy rossz szavam nem lehet ra.zsuninnyo írta:Nem, a propaganda ennel kifinomultabban mukodik. Az m4, megafon es tarrsai csak a felszin, a teljesen egybitnek. Eleg ha balrol-jobbrol, korulotted mindenki beszeli. Peldaul, hogy inkompetensek (ami a propaganda jelszava, ugye, alkalmatlanok). Miert inkompetensek? Mert mondom, lokalis szinten mukodik, orszagosan meg eselyuk sem volt inkompetensnek lenni. EU-ban szinten nem tunik inkompetensnek egyik sem, sot meg kommunikalni is ezerszer jobban tudnak, mint a ven fiatalok.Realista24 írta:
Szerinted bekapcsoltam az M4-et, hallottam hogy valami narancsos azt mondja, hogy az ellenzek inkompetens, es nem mentem szavazni?
Megvagott anyagok, hamis velemenyek es tenyek keringenek roluk, ha bekapcsolod az m4-et, ha nem.
Politikaval kapcsolatban az esetek 85%ban, de inkabb 90-ben innen tajekozodom, es meg itt sem volt senki olyan, aki leirta volna, hogy mitol mukodik es mukodokepes az ellenzek, es mikent tudnanak valtoztatni az orszagon.