És Koreában is jelen vannak a nácik: https://kephost.net/p/MTAyODY3Mg.png (random kép a stop szóra)ferni írta:Itt van Toroczkai aki nem rasszista és nem náci.hehetheoriginal írta:
azt mondta az ember, hogy torockai rasszista és náci.
gondoltam érthető, hogy erre reflektáltam.
Mindezt azzal magyarázta, hogy „Rómában ez a köszöntés nem náci köszöntést jelent, hanem a stadionban a csapatoknál használják”. Mint láthatjuk körülötte mindenki lendítette a karját (ja nem), illetve ezt a képet is megosztotta
Egy Mi Hazánkos történet következik.
Ő Walter Pál Péter, a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója, a Mi Hazánk Ifjai országos vezetője
Ő mint az ifjak vezetője ezt vígan kitette a nyilvánosságra.
Hát ki kellett szedni a pozíciójából, mert kell adni a látszatra, helyette Sarnyai Vivien lett az új ifjúsági vezető. Hogy még viccesebb legyen állítólag ő is szerepel a képen, amiért az első vezetőt eltávolították....
Gondolom a Vezér az nem Hitler, mert ők nem nácik ugye.
Ezt meg itt hagyom bónuszként, mikor pont véletlenül olyan plakátot csinálsz, amire ha teszel egy fekete négyzetet, máris olyan, mintha 80 éve használták volna a németeknél...
Értem ferni, hogy mit akarsz mondani, de egy dolgot nagyon rosszul látsz: nem ítélhetsz el embercsoportokat néhány egyed alapján. Vagy ha igen, akkor miért is lennél különb, mint a ""nácik""?
Egyébként ebből a szempontból Vona Gabi a legjobb: buzi muzulmán náci (ugye azok a bizonyos lejárató kampányok...)