Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 16:36

ferni írta:
hehetheoriginal írta:
azt mondta az ember, hogy torockai rasszista és náci.
gondoltam érthető, hogy erre reflektáltam.
Itt van Toroczkai aki nem rasszista és nem náci.
Mindezt azzal magyarázta, hogy „Rómában ez a köszöntés nem náci köszöntést jelent, hanem a stadionban a csapatoknál használják”. Mint láthatjuk körülötte mindenki lendítette a karját (ja nem), illetve ezt a képet is megosztotta

Egy Mi Hazánkos történet következik.
Ő Walter Pál Péter, a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója, a Mi Hazánk Ifjai országos vezetője
Ő mint az ifjak vezetője ezt vígan kitette a nyilvánosságra.

Hát ki kellett szedni a pozíciójából, mert kell adni a látszatra, helyette Sarnyai Vivien lett az új ifjúsági vezető. Hogy még viccesebb legyen állítólag ő is szerepel a képen, amiért az első vezetőt eltávolították.... :lol:

Gondolom a Vezér az nem Hitler, mert ők nem nácik ugye.

Ezt meg itt hagyom bónuszként, mikor pont véletlenül olyan plakátot csinálsz, amire ha teszel egy fekete négyzetet, máris olyan, mintha 80 éve használták volna a németeknél... :lol:
És Koreában is jelen vannak a nácik: https://kephost.net/p/MTAyODY3Mg.png (random kép a stop szóra) :lol:

Értem ferni, hogy mit akarsz mondani, de egy dolgot nagyon rosszul látsz: nem ítélhetsz el embercsoportokat néhány egyed alapján. Vagy ha igen, akkor miért is lennél különb, mint a ""nácik""?

Egyébként ebből a szempontból Vona Gabi a legjobb: buzi muzulmán náci :lol: (ugye azok a bizonyos lejárató kampányok...)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 23., csütörtök 16:19

hehetheoriginal írta:
Itt van Toroczkai aki nem rasszista és nem náci.
Mindezt azzal magyarázta, hogy „Rómában ez a köszöntés nem náci köszöntést jelent, hanem a stadionban a csapatoknál használják”. Mint láthatjuk körülötte mindenki lendítette a karját (ja nem), illetve ezt a képet is megosztotta

Egy Mi Hazánkos történet következik.
Ő Walter Pál Péter, a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója, a Mi Hazánk Ifjai országos vezetője
Ő mint az ifjak vezetője ezt vígan kitette a nyilvánosságra.

Hát ki kellett szedni a pozíciójából, mert kell adni a látszatra, helyette Sarnyai Vivien lett az új ifjúsági vezető. Hogy még viccesebb legyen állítólag ő is szerepel a képen, amiért az első vezetőt eltávolították.... :lol:

Gondolom a Vezér az nem Hitler, mert ők nem nácik ugye.

Ezt meg itt hagyom bónuszként, mikor pont véletlenül olyan plakátot csinálsz, amire ha teszel egy fekete négyzetet, máris olyan, mintha 80 éve használták volna a németeknél... :lol:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. november 23., csütörtök 15:32

zsuninnyo írta: De az ugye megvan, hogy a woke az alapvetoen nem liberalis dolog? Az ugyanolyan szelsoseges szarsag, ami a liberalis gondolkodas ellen van, mert a szabad gondolkodast ellehetetleniti. A baloldal pedig elmeletileg a liberalis, tehat a woke nem illeszheto a baloldalhoz.
A woke amugy eredetileg a fekete kulturabol szarmazik, ebbol a szambol, ahol a vegen elhangzik, hogy Stay Woke, egesz szam egy perrol szol, ahol negy feketet iteltek halalra, mert hamisan megvadoltak oket azzal, hogy megeroszakoltak embereket. A per a '30-as evek elejen volt, de amugy ajanlom megnezesre a When They See Us minisorozatot is, ugyanez a sztori, 1989-bol, csak annyi, hogy szerencsere nem halalra iteltek a gyerekeket. Na de a lenyeg, hogy maga a kifejezes, hogy legyel woke, az a fekete szubkulturaban ezek utan elterjedt, es a mogottes tartalma az volt, hogy figyeld meg a teged ero szisztematikus rasszizmust, es tegyel ellene. Eleg ironikus, hogy manapsag ezt a jobboldali konzervativok - akik elso korben okoztak a problemat - szitokszova degradaltak le.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 23., csütörtök 15:30

kiserik írta:
Realista24 írta:

En utanaolvastam, es ahogy irtam korabban is, ez egy nesze semmi, fogd meg jol szovegezes es kampany. Ennel jobbat adna eo innen nehany politikaban jartasabb szemely.
Ez az alapító nyilatkozatból kiragadott bekezdés. Olvasd el a Virradat programot (kampány) és annak olvass utána, hogy mivel foglalkoznak nap mint nap.
Mar megtettem, ahogy irtam is korabban. Mese habbal gyerekeknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 15:19

Realista24 írta:
kiserik írta:
Ugye, ugye? Milyen idejétmúlt (és ezekszerint náci :lol: ) eszmék.
Bajtársiasság: ott volt az összefogás, de a másik oldalon is van példa bőven. Jobb inkább hátbaszúrni a másikat :)
Hazafiság: hülye vagy? Inkább ki kell árulni az utolsó rögöt is, mielőtt a másik teszi meg :)
Hitelesség: na ne már! Ma már senki nem hiteles. :)
Középút: na még mit nem. Minden fekete vagy fehér, jobb vagy bal. 2 párti rendszer, csak a szélsőségek :)

Érdemes lenne utánaolvasni, hogy mi a harmadik utas politika. Bár tudjuk, hogy szeretünk skatulyázni, bélyegezni, de felháborodunk, ha velünk csinálják.
En utanaolvastam, es ahogy irtam korabban is, ez egy nesze semmi, fogd meg jol szovegezes es kampany. Ennel jobbat adna eo innen nehany politikaban jartasabb szemely.
Ez az alapító nyilatkozatból kiragadott bekezdés. Olvasd el a Virradat programot (kampány) és annak olvass utána, hogy mivel foglalkoznak nap mint nap.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 23., csütörtök 15:12

hehetheoriginal írta: @Gonzi, tehat mikor teli torokbol szidja a wokeot, es elkzldi oket a halal faszara, mert aberraltak, az egesz baloldallal egyutt, az pont azt mutatja, hogy nem erdekli a tema, es hogy oldjak meg, ahogy akarjak.......
De az ugye megvan, hogy a woke az alapvetoen nem liberalis dolog? Az ugyanolyan szelsoseges szarsag, ami a liberalis gondolkodas ellen van, mert a szabad gondolkodast ellehetetleniti. A baloldal pedig elmeletileg a liberalis, tehat a woke nem illeszheto a baloldalhoz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 23., csütörtök 15:08

kiserik írta:
Mickey írta:

mórickából hozod ezeket, esetleg kebabos?
de jól hangzik !

:mrgreen:
Bajtársiasság: ott volt az összefogás, de a másik oldalon is van példa bőven. Jobb inkább hátbaszúrni a másikat :)
Hazafiság: hülye vagy? Inkább ki kell árulni az utolsó rögöt is, mielőtt a másik teszi meg :)
Középút: na még mit nem. Minden fekete vagy fehér, jobb vagy bal. 2 párti rendszer, csak a szélsőségek :)

Érdemes lenne utánaolvasni, hogy mi a harmadik utas politika. Bár tudjuk, hogy szeretünk skatulyázni, bélyegezni, de felháborodunk, ha velünk csinálják.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 23., csütörtök 15:07

na engem ne keverjél bele !

:smile:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 14:53

Mickey írta:
Realista24 írta: A Mi Hazánk fundamentumának négy erős bástyája van. A bajtársiasság, amely összekovácsol, és a gyarló emberi tulajdonságok fölé emel minket. A hazafiság, amely táplál, fűt mindannyiunkat a mi hazánk felemelkedéséért folytatott küzdelmünkben. A hitelesség, amely a legerősebb fegyverünk, s egyben létünk záloga. S végül az egyenes és arany középút, amely mentes a megalkuvástól, a felesleges kényszertől, az út, amely az egész haza, a mi hazánk üdvét szolgálja.

Nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek.
de jól hangzik !

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 23., csütörtök 14:40

Realista24 írta: A Mi Hazánk fundamentumának négy erős bástyája van. A bajtársiasság, amely összekovácsol, és a gyarló emberi tulajdonságok fölé emel minket. A hazafiság, amely táplál, fűt mindannyiunkat a mi hazánk felemelkedéséért folytatott küzdelmünkben. A hitelesség, amely a legerősebb fegyverünk, s egyben létünk záloga. S végül az egyenes és arany középút, amely mentes a megalkuvástól, a felesleges kényszertől, az út, amely az egész haza, a mi hazánk üdvét szolgálja.

de jól hangzik !

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. november 23., csütörtök 14:39

hehetheoriginal írta:
@Gonzi, tehat mikor teli torokbol szidja a wokeot, es elkzldi oket a halal faszara, mert aberraltak, az egesz baloldallal egyutt, az pont azt mutatja, hogy nem erdekli a tema, es hogy oldjak meg, ahogy akarjak.......
Sokfelekeppen lehet utalni valamit, amikor teli torokbol szidja a wokeot Milei, azt azert teszi mert mint emlitettem nem hisz az allami intezmenyekben, es zsigerbol utal mindent, ami szabalyokat fektet le. Igen, utalja a wokeot, mert nem akar noi kvotat a parlamentbe, nem akar fekete kvotat a filmekbe, nem akarja megmondani hogy a professzorok milyen nevmast hasznaljanak a diakoknak. De ugyanigy nem akarja megmondani hogy kivel hazasodhatsz ossze, hogy robotnak tartod-e magad, kinek adod el a majad, milyen drogot fogyasztas, szexualis szolgaltast nyujtasz-e a lakasodban. Es barmive operaltathatod magad, az ettermedbe meg olyan wc-t raksz amilyet akarsz.

Az alulinformaltsogodon meg mindig az fog segiteni, ha olvasol.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 14:30

Halfkey írta:
Unalmas mar, hogy a problemat se szabad megemliteni, mert akarmit mondasz, rogton naci, rasszista leszel....
Tipik hehe, választ valamit amit amúgy senki nem mondott a topikban, és jól megmagyarázza miért unalmas/hülyeség. Mintha ilyen vágólapra készre másolt dolgok lennének ezek. (Itt) senki nem mondta hogy nem szabad megemlíteni, meg beszélni a megoldásról.

Pont a ‘hogyan’-nal van a baj amit te elintézel azzal hogy ‘azt hagyjuk.’
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 23., csütörtök 14:05

Tjacks írta:
kiserik írta:

Visszaolvasva kicsit elszomorító, hogy itt is van legalább 6 olyan olvasó, aki szerint teljesen rendben van a homoszexualitás bevezetése óvodás korban.
És ezt Te leírod, tényként közölve :|

Lassan 500 oldalnyi tartalomnál járunk, jelentkezzenek azon forúmozók akik "megtértek" egy adott témában mások véleménye végett.

Biztos hosszú lesz a lista. :sziv:
En alapvetoen sokkal jobban megertem es jobban el tudom fogadni a masfajta nezopontokat, peldaul a jobboldalit. Szoval ez nem egy temaban "megteres", de vannak jol kifejtett velemnyek amik segitenek kozelebb hozni a tolem tavol allo dolgokat, eszmeket.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 13:40

Unalmas mar, hogy a problemat se szabad megemliteni, mert akarmit mondasz, rogton naci, rasszista leszel....
Tipik hehe, választ valamit amit amúgy senki nem mondott a topikban, és jól megmagyarázza miért unalmas/hülyeség. Mintha ilyen vágólapra készre másolt dolgok lennének ezek. (Itt) senki nem mondta hogy nem szabad megemlíteni, meg beszélni a megoldásról.

Pont a ‘hogyan’-nal van a baj amit te elintézel azzal hogy ‘azt hagyjuk.’

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 13:30

Örök kerdes, hogy ha valoban problema van a ciganyok legnagyobb reszevel, akkor baj e ha valaki tenni akar ellene...
(Most a modszert hagyjuk, a skala minden reszere van pelda az elmult 100 evbol)

@Gonzi, tehat mikor teli torokbol szidja a wokeot, es elkzldi oket a halal faszara, mert aberraltak, az egesz baloldallal egyutt, az pont azt mutatja, hogy nem erdekli a tema, es hogy oldjak meg, ahogy akarjak.......
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 13:25

Példa: ha gyerek korodban elcsórtál egy csokit a boltból, akkor életed végéig egy tolvaj maradsz és úgy kell téged megítélni?
Nagyon gyengéden mostad össze a fiatal felnōtt kort a gyerekkorral, nem véletlen azért hogy az egyik a kettõ közül büntetendõ, a másik nem :) Ha Toroczkai 6 évesen azt mondta volna egyszer hogy mocskos cigányok, de azóta semmi, senki se nácizná le.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 23., csütörtök 12:54

kiserik írta:

Visszaolvasva kicsit elszomorító, hogy itt is van legalább 6 olyan olvasó, aki szerint teljesen rendben van a homoszexualitás bevezetése óvodás korban.
És ezt Te leírod, tényként közölve :|

Lassan 500 oldalnyi tartalomnál járunk, jelentkezzenek azon forúmozók akik "megtértek" egy adott témában mások véleménye végett.

Biztos hosszú lesz a lista. :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 23., csütörtök 12:48

A Mi Hazánk fundamentumának négy erős bástyája van. A bajtársiasság, amely összekovácsol, és a gyarló emberi tulajdonságok fölé emel minket. A hazafiság, amely táplál, fűt mindannyiunkat a mi hazánk felemelkedéséért folytatott küzdelmünkben. A hitelesség, amely a legerősebb fegyverünk, s egyben létünk záloga. S végül az egyenes és arany középút, amely mentes a megalkuvástól, a felesleges kényszertől, az út, amely az egész haza, a mi hazánk üdvét szolgálja.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 12:40

Halfkey írta: Idáig egyetértettem ezzel a posztoddal nagyrészt de ezt nemtudom hova tenni:
Azért mert fiatalon akár szélső jobb oldali nézeteket vallottak páran, azért nácik.
Ha azért nem lehet lenácizni valakit mert náci nézeteket vallott (akármikor is), akkor nem tudom miért lehet :)
Pedig egyszerű: az emberek képesek a változásra, fejhlődésre és alapból nem ítélünk el csoportokat pár egyed alapján. Példa: ha gyerek korodban elcsórtál egy csokit a boltból, akkor életed végéig egy tolvaj maradsz és úgy kell téged megítélni?

A Mi hazánk egy harmadik utas párt. El kell olvasni az alapító nyilatkozatot. Nem lehet elítélni és megítélni a pártot azért, mert mondjuk Toroczkai 18 évesen karlendített, vagy tudom is én mit csinált.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 12:23

Idáig egyetértettem ezzel a posztoddal nagyrészt de ezt nemtudom hova tenni:
Azért mert fiatalon akár szélső jobb oldali nézeteket vallottak páran, azért nácik.
Ha azért nem lehet lenácizni valakit mert náci nézeteket vallott (akármikor is), akkor nem tudom miért lehet :)

Vissza: