Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 19:37

Annyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.
Ha ezt elhiszed, akkor tök sikeres volt a Fidesz propaganda a hanyatló Nyugatról :)

Én nemtudom honnan vannak ezek a tévképeitek hogy micsoda baloldali elnyomás van, nézzétek meg bármelyik ország választási eredményeit, vagy a közösségi médiákat. Van egyik oldal meg másik oldal bõven.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 23., csütörtök 19:31

dzsi91 írta: Nekem az a kedvencem amikor németországban mindenki náci volt aki nem állt be a migrantéwelkám sorba most 8 évvel később meg lehet menni az utcára hallgatni az allahakbar rigmusokat a több tízezer békés muszlim tüntetőkkel akik shariaert kiálltanak németországban :lol:
Pontosan
Ez a baj. Annyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.

Teljesen beteg a világ.
Az meg, hogy a gyerekeket próbálják pár évesen szexualizalni bármilyen szinten bármilyen eszem alapján szimplán undorító.

Én egyébként elég sokat járok nemetbe, munka miatt. 10 éve meg ki akartam menni. Ma már max a pénz miatt mennek.
ZIDANE

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 19:30

mi a bajod ezzel a bérrabtartással?
teljesen jó ötlet.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 23., csütörtök 19:25

Toroczkai 2012-ben Devecseren kétféle megoldást vázolt fel a „cigánybűnözésre”. Szerinte "van olyan kormányzat, van olyan politikai vezetés, aki megfogja őket, és kihajítja őket az országából” és „van még egy olyan lehetőség, amit, mondjuk, az arab államokban szoktak alkalmazni velük szemben. Hát ott általában, ugye, dögkutakban végzik, vagy az akasztófán mondjuk, mint Iránban"- magyarázta.

De igazából mindent elmond az a gyermeki mosoly, mikor a szibériai bérrabtartásról beszélhet.

"A körmendi gyerekgyilkosságról Toroczkai írt egy cikksorozatot, miszerint nem Tánczos Gábor gyilkolta meg a kislányt (pedig teljesen egyértelmű bizonyítékok alapján lett bebörtönözve), hanem zsidók öltek vallási okokból:

https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdek ... tem/2751-z "

Vagy itt ez a gyönyörű videó: Toroczkai László vs Toroczkai László
Ajánlom megnézésre.

Találtam ilyen összefoglalót mik voltak anno a programjukban.

Virradat programból részletek:

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely bevezetné a szibériai
bérrabtartást
:

Van a felsorolásban, hogy kiket küldenének oda egy ilyen sor:

"például az etnikai alapon szerveződő bűnbandák vezetői"

37. oldal

Északi civilizáció nyugaton és keleten is

A Mi Hazánk Mozgalom új fogalmat vezetett be, hiszen a mozgalom megfogalmazása szerint mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
Japánig terjedő északi civilizációhoz tartozunk. Ez az a civilizáció, amely az egész
világnak fényt adott, amely a legmagasabb szintű klasszikus zenével, olyan géniuszokkal ajándékozta meg az egyetemes kultúrát, mint Mozart, Haydn, Beethoven,
Chopin, Liszt, Csajkovszkij, Puccini, Dvořák vagy éppen Sosztakovics. Olyan zseniket
adott, mint a toszkánai Leonardo da Vinci, Michelangelo, a francia Blaise Pascal, a
magyar Szent-Györgyi Albert vagy a japán Muraszaki Sikibu, a világirodalom első regényének írója-költője. Ez a civilizáció épített olyan lenyűgöző építményeket, mint a
magyar Parlament, az Országház épülete, a németországi Neuschwanstein-kastély,
a francia Notre-Dame székesegyház, a római Colosseum vagy éppen a párizsi Eiffeltorony. Nem véletlen, hogy ez az északi civilizáció, amely egykor Észak-Afrikában és
a Közel-Keleten kezdődött, hódította meg a déli félteke népeit, és nem fordítva. Mi,
magyarok ehhez az északi civilizációhoz tartozunk, magunkban hordozzuk annak
keleti és nyugati örökségét is.
Szükségesnek tartjuk, hogy a nyugati kapcsolataink megtartása mellett elősegítsük
és szorgalmazzuk a keleti nyitás további folytatását, kapcsolatok építését bármely
baráti országgal. Kétoldalú kapcsolatainkban a partneri viszony kialakítást tartjuk kívánatosnak, ahol a felek a kölcsönös előnyök alapján a korrekt együttműködésben érdekeltek.

52. oldal

Ifjúságunk hazafias és honvédelmi nevelésének erősítése

A hazafias nevelésnek óvodáskortól meg kell kezdődnie, kezdetben játékos, mesés formában. Nagyon hasznos lenne ebből a szempontból a történelmünk dicső
pillanatait ismertető kifestők, képregények és rajzfilmek nagyszámú készítése. A
középiskolákban kötelező jelleggel bevezetnénk a honvédelmi ismeretek tantárgy
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is. Az egész társadalom nemzeti öntudatának jót tenne, ha végre készülnének igényes és látványos történelmi játékfilmek és
tévésorozatok.

Kötelező honvédelmi alapkiképzés

Az Alaptörvény szerint „minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére”. Az
állam azonban nem biztosítja az ehhez szükséges alapkiképzést, pedig háborús
helyzetben most is besoroznák a hatályos szabályok szerint azokat is, akik soha nem
voltak katonák, így nekik a túlélési esélyeik kisebbek lennének.
A Honvédség jelenlegi állapotában Magyarország védelme nem biztosított. A korábban kétségkívül több sebből vérző sorkatonai szolgálat megszüntetése komoly
csapás volt hazánk önvédelmi erejére, mivel feladatrendszerének ellátói nem kerültek teljes mértékben pótlásra. A NATO-tagságunk függetlenségünk feladásával járt,
leginkább amerikai érdekeket szolgált. Más NATO-tagállammal szemben nem nyújt
nekünk védelmet a szövetség. Szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy
egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de eddigi kormányaink túlbuzgósága miatt több külföldi megszállásban (például Afganisztánban)
vettünk részt, hadiipari fejlesztéseink is ezt a szempontot tartották szem előtt a haza védelme helyett, míg például a szükséges magyarországi hadgyakorlatokra nem jutott elég pénz.

A Mi Hazánk bevezetné a sorkatonai alapkiképzést. A férfiak számára kötelező szolgálat időtartama két hónap lenne, amelyet megyei kiképzőtáborokban töltenének
el, jellemzően nyári szünetben. A honvédelmi alapkiképzésen átesett állomány
lényegében egy professzionálisan képzett „irreguláris” haderőt alkotna, amely a
totális védelmet biztosító koncepciónk egyik pillére lenne. A haderőnk ezen része
kifejezetten az irreguláris háborúra lenne berendezkedve, aszimmetrikus környezetben, a túlerővel rendelkező ellenséges országok hadseregei ellen való hatékony
fellépésére kiképezve és felszerelve. A főként városi harcra felkészített erők nagy
mennyiségű, vállról indítható páncéltörő és légvédelmi fegyverzettel, high-tech
robbanóeszközökkel felszerelve, távirányítású és önvezérlésű platformokkal kiegészítve alkotnának nehezen legyűrhető védelmi rendszert.

[Összefoglalva azért is kell, mert meg kell magunkat védeni mikor kilépünk az EUból és a NATOból, összefoglalva ez azt jelenti kb, hogy 2 hónapos sorkatonai kiképzés minden férfinak ahol kvázi gerilla harcot tanítanának városi körülmények között, juppi.]

80-81. oldal

Több dolgot már nem akarok összeszedni, van már elég, így is túl sokat foglalkoztam velük.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 23., csütörtök 19:19

magnus666 írta:
zsuninnyo írta:
Igen, barkinek joga van nacinak lenni (ez nem is tiltott sehol, csak kurvagaz ha az vagy). Csak egy partnak mar nem, mert a rasszizmus es az antiszemitizmus beletartozik a nacizmusba. Abbol pedig egyenesen kovetkezik a gyuloletkeltes, ami mar art masoknak.
pár hete a skót miniszterelnök panaszkodott, hogy mindenki fehér. Skóciában :coffee:
Igen, es? Vmi gondolat melle?

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2023. november 23., csütörtök 19:18

zsuninnyo írta:
Igen, barkinek joga van nacinak lenni (ez nem is tiltott sehol, csak kurvagaz ha az vagy). Csak egy partnak mar nem, mert a rasszizmus es az antiszemitizmus beletartozik a nacizmusba. Abbol pedig egyenesen kovetkezik a gyuloletkeltes, ami mar art masoknak.
pár hete a skót miniszterelnök panaszkodott, hogy mindenki fehér. Skóciában :coffee:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 19:09

ferni írta:
hehetheoriginal írta: ujabb kemény kérdés:
és mi van akkor, ha náci?
joga van hozzá, azt gondol és azt csinál, amit akar, mint mindenki más is, egészen addig, amíg azzal másoknak nem árt.

nem, ferni? :coffee:
Felőlem Ikeás szekrény is lehet, ő dolga, csak ne magasztaljunk már ilyen embereket meg akarjunk az ország élére, mert elpufogtat pár populista dolgot meg néha csinál valami hasznosat is.

Ez a fő baj, semmi más.
amíg azzal másoknak nem árt
Állítólag kómásra rugdalt egy cigányt mert cigány, sajnos erről nincs videóm, de valahogy nem tűnik lehetetlennek. De ezt tegyük zárójelbe, mintha le se írtam volna, nincs rá bizonyíték.

Számtalan családot csonkított meg a covid alatt az oltásellenes propagandájukkal, jóval többet, mint amennyit állítólag megmentett a nehézfémektől meg a billgates chipektől, mindezt hogy szavazóbázist szerezzen.
Abba a zárójelbe azt is írhatnád, hogy állítólag felébresztett a kómából egy cigányt, csak azért mert cigány. Bakker, tényleg a megafon a szint?

Ez meg megint mi? Össze vissza vagdalkózás, lejáratókampány Fidesz módra. Bakker, ne fordulj már ki önmagadból. Milyen chip meg nehézfém? Itt doktor Nika segítségét kérem, én a mai napig nem vagyok benne biztos, hogy valaha is bebizonyították, hogy a Covid oltás ténylegesen immunitást ad a Covid vírus ellen. Egy kísérleti szert adtak be kötelezően mindenkinek akaratától függetlenül (vagy viselted a következményeket). Viszont mellékhatásból van jócskán. A Covid legtöbb áldozatát pedig a hisztéria keltés és a helytelen kezelési előírás (gyulladt szervezetben invazív lélegeztetés) szedte. Kérdem én tőled: hány családot csonkítottak meg a svédek, ahol nem volt kötelező oltás? Szerinted oltás és lezárások nélkül az európai halálozási átlag alatt vagy fölött voltak?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. november 23., csütörtök 18:43

Nekem az a kedvencem amikor németországban mindenki náci volt aki nem állt be a migrantéwelkám sorba most 8 évvel később meg lehet menni az utcára hallgatni az allahakbar rigmusokat a több tízezer békés muszlim tüntetőkkel akik shariaert kiálltanak németországban :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 23., csütörtök 18:39

joga van hozzá, azt gondol és azt csinál, amit akar, mint mindenki más is, egészen addig, amíg azzal másoknak nem árt.

Ugyan
Szólásszabadság csak addig vagy amíg a baloldali ideakat tolod magadból.
Itthon nem, de nyugaton borzasztó mód

Musk óriási szívességet tett azzal, hogy a Twittert kiszedte a szélsőbaloldal kezéből
ZIDANE

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. november 23., csütörtök 18:18

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 23., csütörtök 18:15

Felőlem Ikeás szekrény is lehet, ő dolga, csak ne magasztaljunk már ilyen embereket meg akarjunk az ország élére, mert elpufogtat pár populista dolgot meg néha csinál valami hasznosat is.

Ez a fő baj, semmi más.
amíg azzal másoknak nem árt
Állítólag kómásra rugdalt egy cigányt mert cigány, sajnos erről nincs videóm, de valahogy nem tűnik lehetetlennek. De ezt tegyük zárójelbe, mintha le se írtam volna, nincs rá bizonyíték.

Számtalan családot csonkított meg a covid alatt az oltásellenes propagandájukkal, jóval többet, mint amennyit állítólag megmentett a nehézfémektől meg a billgates chipektől, mindezt hogy szavazóbázist szerezzen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. november 23., csütörtök 18:20-kor.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 23., csütörtök 17:59

ujabb kemény kérdés:

thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 23., csütörtök 17:50

https://telex.hu/zacc/2023/11/23/legyen ... ilaghaboru
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2023. november 23., csütörtök 17:45

kiserik írta: Először tessék utánanézni, hogy mi a náci és mi a nemzeti radikalizmus közötti különbség. Ezt most találtam, mert őszintén eddig ezekkel nem foglalkoztam és belülről próbálja elmagyarázni a dolgokat. https://ideologiaktarhaza.hu/ideolog/ne ... ikalizmus/ Utána lehet beszélgetni a témáról.
Másik példával élve a védőoltásnak sem az a célja általános esetben, hogy az orvosok megbetegítsék az állampolgárokat
Ezt mondjuk elmondhattak volna a partjuknak. :lol: :lol: :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 23., csütörtök 17:44

kiserik írta:
Először tessék utánanézni, hogy mi a náci és mi a nemzeti radikalizmus közötti különbség.
A nemzeti radikalizmusba belefér a náci karlendítés és Hitler Vezérként való megnevezése?

Mert akkor elfogadom, hogy ők nemzeti radikalista párt.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 17:28

ferni írta:
És Koreában is jelen vannak a nácik: https://kephost.net/p/MTAyODY3Mg.png (random kép a stop szóra) :lol:
Mert a végére odatettem valamit félig viccesen, attól még reagálhatsz a többi részére.
Ott van minden, mégse reagálsz rá.

Tudom a tényekkel nehéz, de meg lehet próbálni.
Értem ferni, hogy mit akarsz mondani, de egy dolgot nagyon rosszul látsz: nem ítélhetsz el embercsoportokat néhány egyed alapján. Vagy ha igen, akkor miért is lennél különb, mint a ""nácik""?
Tehát nem ítélhetem meg a pártot a Mi Hazánk PártVezér miatt?
Nem ítélhetem meg a Mi Hazánk Ifjait országos vezetőik miatt? Mert itt már 2/2, akiről kiderült, hogy nyíltan nácik.

Egyébként ebből a szempontból Vona Gabi a legjobb: buzi muzulmán náci :lol: (ugye azok a bizonyos lejárató kampányok...)
Toroczkaival szemben nincsenek komolyabb lejárató kampányok, mert a Fidesz embere, más esetben már rég menne ellene is ilyen százalékok mellett.

De Toroczkaihoz nem is kell kampány, elég meghallgatni miket mond, vagy ott vannak a képek is.

Attól, hogy csak a jó dolgokkal foglalkozunk, ott van a sok szar is ugyanúgy.
Először tessék utánanézni, hogy mi a náci és mi a nemzeti radikalizmus közötti különbség. Ezt most találtam, mert őszintén eddig ezekkel nem foglalkoztam és belülről próbálja elmagyarázni a dolgokat. https://ideologiaktarhaza.hu/ideolog/ne ... ikalizmus/ Utána lehet beszélgetni a témáról.

Másodszor: ha a Mi hazánk és Toroczkai Fidesz bérencek (még az is lehet, de én kétlem), akkor kellene valami bizonyíték is. Máskülönben ez csak lejáratókampány Fidesz módra. Ha kicsit utána néznél, hogy mennyi féle képpen álltak már bele a Fideszbe, akkor fel se merülne ez a kérdés.

Harmadszor (és ez a legelszomorítóbb): ezek szerint a Te értékrendedbe belefér, hogy minden balos komcsi, minden Fideszes tolvaj, minden cigány bűnöző és had ne soroljak hasonló gyalázatos kijelentéseket, általánosításokat. Szerintem ezt Te sem gondolod komolyan.

ui.: említetted, hogy nem szélsőségekben kellene gondolkodni. Gyakorlatilag a nemzeti radikalizmus pont ezt csinálja hosszú távon. Ezért is nevezik harmadik útnak. Ha egy szélsőséges körülmények között ő is szélsőséges lesz, de csak addig, amíg be nem áll középre. Utána marad középen. Tényleg érdemes utána olvasni, mert nem sok választja el a nemzetiszocializmustól, de mégis ég és föld a kettő.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 23., csütörtök 16:54

És Koreában is jelen vannak a nácik: https://kephost.net/p/MTAyODY3Mg.png (random kép a stop szóra) :lol:
Mert a végére odatettem valamit félig viccesen, attól még reagálhatsz a többi részére.
Ott van minden, mégse reagálsz rá.

Tudom a tényekkel nehéz, de meg lehet próbálni.
Értem ferni, hogy mit akarsz mondani, de egy dolgot nagyon rosszul látsz: nem ítélhetsz el embercsoportokat néhány egyed alapján. Vagy ha igen, akkor miért is lennél különb, mint a ""nácik""?
Tehát nem ítélhetem meg a pártot a Mi Hazánk PártVezér miatt?
Nem ítélhetem meg a Mi Hazánk Ifjait országos vezetőik miatt? Mert itt már 2/2, akiről kiderült, hogy nyíltan nácik.

Egyébként ebből a szempontból Vona Gabi a legjobb: buzi muzulmán náci :lol: (ugye azok a bizonyos lejárató kampányok...)
Toroczkaival szemben nincsenek komolyabb lejárató kampányok, mert a Fidesz embere, más esetben már rég menne ellene is ilyen százalékok mellett.

De Toroczkaihoz nem is kell kampány, elég meghallgatni miket mond, vagy ott vannak a képek is.

Attól, hogy csak a jó dolgokkal foglalkozunk, ott van a sok szar is ugyanúgy.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. november 23., csütörtök 16:53

Teljesen ertelmet nyerte a Musk es Tesla fanatizmus mivolta.

Mocskos libsik meg macskaalmot is tartanak abban a floridai ovodaban, hogy a sok nemvalto, furry gyereknek kenyelmes legyen. De legalabb altalanos es kozepiskolakbol kitiltjak az osszes konyvet amiben esetleg megemlitik a feher ember hibait, vagy valamelyik kisebbseg tortenelmerol irnak. Csak nehogy elmondjak a kis Jamalnak, hogy nehany fiu egymast szereti. Lezbikus pornot azert a forum 90%-a szereti, ugye?

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 23., csütörtök 16:44

Ez könnyū:

ferni, ne mondjad már valakire hogy náci csak azért mert náci karlendítéseket használ :mrgreen:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 16:36

ferni írta:
hehetheoriginal írta:
azt mondta az ember, hogy torockai rasszista és náci.
gondoltam érthető, hogy erre reflektáltam.
Itt van Toroczkai aki nem rasszista és nem náci.
Mindezt azzal magyarázta, hogy „Rómában ez a köszöntés nem náci köszöntést jelent, hanem a stadionban a csapatoknál használják”. Mint láthatjuk körülötte mindenki lendítette a karját (ja nem), illetve ezt a képet is megosztotta

Egy Mi Hazánkos történet következik.
Ő Walter Pál Péter, a Mi Hazánk Mozgalom egyik alapítója, a Mi Hazánk Ifjai országos vezetője
Ő mint az ifjak vezetője ezt vígan kitette a nyilvánosságra.

Hát ki kellett szedni a pozíciójából, mert kell adni a látszatra, helyette Sarnyai Vivien lett az új ifjúsági vezető. Hogy még viccesebb legyen állítólag ő is szerepel a képen, amiért az első vezetőt eltávolították.... :lol:

Gondolom a Vezér az nem Hitler, mert ők nem nácik ugye.

Ezt meg itt hagyom bónuszként, mikor pont véletlenül olyan plakátot csinálsz, amire ha teszel egy fekete négyzetet, máris olyan, mintha 80 éve használták volna a németeknél... :lol:

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: