Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
ferni gyűjtünk neked karira kapsz felfújható torockai babát kedvenced az ipse, leri minden szavadbol
Egyem a kis pihepuha fülcimpád
Azt nem erted meg, hogy ezert vagyunk (lennénk, de ujabban inkabb visszafelé lepdelunk a szovjet es kinai iranyba) modern felvilágosult europai tarsadalom, mert igenis lehet és szabad egy partprogramnak es partvezetonek ilyen olyan akarmilyen, BARMILYEN nezeteket vallania, aztan majd mindenki eldonti kire szavaz vagy kire nem.
Egyem a kis pihepuha fülcimpád
Azt nem erted meg, hogy ezert vagyunk (lennénk, de ujabban inkabb visszafelé lepdelunk a szovjet es kinai iranyba) modern felvilágosult europai tarsadalom, mert igenis lehet és szabad egy partprogramnak es partvezetonek ilyen olyan akarmilyen, BARMILYEN nezeteket vallania, aztan majd mindenki eldonti kire szavaz vagy kire nem.
thereisonly1ronaldo
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Micsoda Boomer pillanatok.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
ANDS írta:Mi is lőttünk kispuskával hetedikben, voltam kb. 13 éves. Az egész osztály. Na és?kiserik írta: …
Ez a katonai mizéria is olyan nálad, mint a bérrabtartás. Beakadt. Kérdem én, miért baj, ha a gyerekeknek, mondjuk 8.-ban tartanak tesi órán egy kis alaki kiképzést, fegyelmet, mellette megtanulnak célbalőni alap fokon. Aztán ha neadj Isten baj van, akkor nem nulla szinten kell fegyvert fogniuk. Mert ha beüt a szar, akkor bizony téged is besoroznak a haza védelmében, ha akarod ha nem. Alkotmányos kötelessége minden polgárnak. Izraelben például minden polgárnak kötelező sorkatonai szolgálat van (nőknek is). Jól is jött most nekik.
…..
Aztán voltam sorkatona is. Szerintem hasznos volt, mondjuk 6 hónap elég lett volna, viszont szerintem nagyon jó tenne mindenkinek, szerintem a nőknek is.
Mondjuk rendet, fegyelmet tanultunk, de az alaki kiképzés ês a többi viszont az már vicc volt. Operetthadsereg, nem lehet összehasonlítani az izraeli hadsereggel, ahol a katonák hazaviszik eltávkor a fegyverüket éles lőszerrel.
Nekünk rendszeresen pucolni kellett a bakancsot, meg olajozni a fegyvert. Kalasnyikovot szétszedni, tisztítani, összerakni.
Éles lőszert nem láttam, úgy kaptam kiváló katona kitüntetest. A századnál egy év alatt volt egy vagy két éleslövészet, adtak 3 töltényt.
Szóval lehet vitatni is, hogy mennyi értelme van. Túl sok nincs.
A hivatásosoknak tele volt a nadrágjuk, úgy féltek, hogy ha készültséges volt a laktanya, nehogy ki kelljen vonulni.
Svájcban is leszerelés után vihetik haza a fegyvert (SIG 550) és egy tárnyi lőszert.
Én amúgy azt mondom, hogy simán vissza lehetne hozni a 6 hónapos katonaságot. De nem bohóckodni, hanem ténylegesen egy alap szintre hozni az embereket.
Aztán nem lenne ennyi gyámoltalan, tehetetlen fiatal.
Tanulnak egy kis figyelmet, fegyelmet, edzenek és nem a monitor előtt bambulva élik le fel életüket.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
A pár hete az 3 éve lesz, mert ez egy 2020-as felvétel. A miniszterelnök pedig igazságügyi miniszter lesz, mert akkor az volt. A mindenki fehér skóciában panaszkodás helyett pedig arról beszélt hogy a skót parlamentben és kormányban minden fontos pozicíóban fehérek vannak.magnus666 írta:pár hete a skót miniszterelnök panaszkodott, hogy mindenki fehér. Skóciábanzsuninnyo írta:
Igen, barkinek joga van nacinak lenni (ez nem is tiltott sehol, csak kurvagaz ha az vagy). Csak egy partnak mar nem, mert a rasszizmus es az antiszemitizmus beletartozik a nacizmusba. Abbol pedig egyenesen kovetkezik a gyuloletkeltes, ami mar art masoknak.
A kontextushoz az is hozzátartozik, hogy akkor történt a George Floyd elleni gyilkosság, és sok rasszizmus elleni tüntetés volt.
https://www.reuters.com/article/factche ... L1N3531Q5/
Hihetetlen hogy minden szart benyeltek sokan, semmivel nem másabb mint a nagymamák akik az m4 előtt görnyednek.
És a mondandóját ettől függetlenül lehet kritizálni, csak az igazság ferdítése borzasztóan lehozó, főleg hogy végre abban a korban élünk amikor 1 darab percbe telik utánanézni, de egyszerűbb egy random twitter poszt alapján okoskodni.
A kerítést Toroczkai találta ki. Azóta is üti a Fideszt, hogy ne csak látszat intézkedéseket csináljanak, mert ennek így semmi értelme. Komplett iparág alakult ki a déli határ mellett a Fidesz hathatós közreműködésével.ferni írta: Például a Fidesz Európában talán a legjobban kezelte a migráns kérdést és felhúzták a kerítést, ebben például igaza volt nekik is.
Az más kérdés, hogy attól még mikor pénzt lehetett keresni vele, akkor nem ment ez a nagy ellenségeskedés, lásd letelepedési kötvények vagy hogy minden gyárba lassan olcsó munkaerőt hoznak külföldről… Ezzel nincs baj ugye, mert van belőle pénz
Én se azt mondom, hogy mindenki mindent szarul csinál, rengeteg jó dolog van a bal- meg jobboldalon is, itt a szélsőségekkel van gond, de nem kevés.
mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
Japánig terjedő északi civilizációhoz tartozunk. Ez az a civilizáció, amely az egész
világnak fényt adott
Ne felejtsük el, a középiskolában még kiskorúak a gyerekek, de már honvédelmet tanultatnának velük meg kispuskalövészet kötelezőenA
középiskolákban kötelező jelleggel bevezetnénk a honvédelmi ismeretek tantárgy
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is.
Kilépnének az EUból és a NATOból is, hogy gerilla taktikákkal legyőzzük a gonosz ellenséget.A haderőnk ezen része
kifejezetten az irreguláris háborúra lenne berendezkedve, aszimmetrikus környezetben, a túlerővel rendelkező ellenséges országok hadseregei ellen való hatékony
fellépésére kiképezve és felszerelve. A főként városi harcra felkészített erők nagy
mennyiségű, vállról indítható páncéltörő és légvédelmi fegyverzettel, high-tech
robbanóeszközökkel felszerelve, távirányítású és önvezérlésű platformokkal kiegészítve alkotnának nehezen legyűrhető védelmi rendszert.
Tudom hogy senki nem olvasta el a lentebb a programokból kiszedett részeket, így kiszedtem a viccesebbek
Ilyenek vannak baszki a pártprogramban és komolyan kéne őket venni az északi civilizációjukkal együtt.
Minden reakció ezekre a dolgokra az amiket összegyűjtöttem miközben egynek is ki kéne csapnia a biztosíték, hogy kiragadunk 1-1 dolgot ami nem annyira necces meg hogy csinálnak jó dolgokat is.
Arra senki nem reflektál mikor nagyon necces a dolog
A Mi hazánk folyamatosan küzd a migránsok ellen, legyen az letelepedési kötvény vagy olcsó munkaerő a gyárakba.
Nem tudom miért baj a szemedben az északi civilizáció és annak védelme, mikor te is elitéled a migrációt. Nyugateurópában tojtak rá, sőt. Meg lehet nézni. Lassan többségben lesznek a muzulmánok. Láttunk már ilyet, csak az nem csendben történt.
Ez a katonai mizéria is olyan nálad, mint a bérrabtartás. Beakadt. Kérdem én, miért baj, ha a gyerekeknek, mondjuk 8.-ban tartanak tesi órán egy kis alaki kiképzést, fegyelmet, mellette megtanulnak célbalőni alap fokon. Aztán ha neadj Isten baj van, akkor nem nulla szinten kell fegyvert fogniuk. Mert ha beüt a szar, akkor bizony téged is besoroznak a haza védelmében, ha akarod ha nem. Alkotmányos kötelessége minden polgárnak. Izraelben például minden polgárnak kötelező sorkatonai szolgálat van (nőknek is). Jól is jött most nekik.
EU/NATO kilépés megint érdekes téma. Kötelező migráns kvóta, EU szemétlerakója, a NATO sem játszik mindig tisztán. Nagyon nem annyira fehér vagy fekete, hogy ennek annyira ki kellene vernie a biztosítékot. (speciel ezekkel én sem értek egyet, de idegbe sem hoz, ahogy mondani szokták)
A legnagyobb baj, hogy egyszerűen nem értelek (és más sem). Felhozol olyan dolgokat, amik szerinted felháborítók, de indok nincs. Nincs kommunikáció, csak gyalázkodás.
ui.: szívesen reflektálok mindenre, amire tudok, de már harmadszor állítom meg az Oppenheimert és még hátra van 2 óra
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem a sztorijaitokról beszéltem.KAG írta:
Többen is írjuk, hogy részben kint élünk vagy család egy resze régóta kint el. De igen, megafon szerintem is
Hanem a nagy elnyomásról, mert ezek a megafonosok úgy állítják be, hogy itthon is el vannak nyomva.
A tapasztalataitok érdekesek, és hasznos ismeretek, azokat egyáltalán nem minősítettem.
Jelenleg ismerősöktől tök mást hallok (Anglia, Németo., Ausztria viszonylatban), de elhiszem, hogy ahol Ti, családotok, ismerőseitek élnek, ott ezek vannak.
És egyébként végtelen szomorú, hogy (ha) tényleg ilyen állapotok vannak kint, mint amikről Ti beszéltek, mégis mennyi magyar kényszerül kintre, és marad kint még éveket. Mert itthon egyéb okokból nem akarnak élni, vagy egyszerűen több a pénz, ezért bevállalják a kvázi élhetetlen körülményeket, amikről beszéltek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
csababarca írta:Onnan, hogy a megafon ezt nyomatja.Halfkey írta:
Én nemtudom honnan vannak ezek a tévképeitek hogy micsoda baloldali elnyomás van, nézzétek meg bármelyik ország választási eredményeit, vagy a közösségi médiákat. Van egyik oldal meg másik oldal bõven.
13 éve teljhatalom, de közben állandóan megy az áldozatszerepben tetszelgés a megmondóembereiktől, hogy jajj mennyire elnyomnak minket...DE!!! ennek ellenére itt az igazság, DÖBBENETES LELEPLEZÉS.
A szélsőségek, szélsőségek. Mindegy, hogy jobb vagy baloldal. aki nagyon jobb oldali, annak a libsi=kommunista, ha nem fideszes vagy, akkor nem vagy magyar és mellé még komcsi is vagy, stb.
Mindkét oldalon megvannak ezek.
Többen is írjuk, hogy részben kint élünk vagy család egy resze régóta kint el. De igen, megafon szerintem is
ZIDANE
Például a Fidesz Európában talán a legjobban kezelte a migráns kérdést és felhúzták a kerítést, ebben például igaza volt nekik is.
Az más kérdés, hogy attól még mikor pénzt lehetett keresni vele, akkor nem ment ez a nagy ellenségeskedés, lásd letelepedési kötvények vagy hogy minden gyárba lassan olcsó munkaerőt hoznak külföldről… Ezzel nincs baj ugye, mert van belőle pénz
Én se azt mondom, hogy mindenki mindent szarul csinál, rengeteg jó dolog van a bal- meg jobboldalon is, itt a szélsőségekkel van gond, de nem kevés.
Tudom hogy senki nem olvasta el a lentebb a programokból kiszedett részeket, így kiszedtem a viccesebbek
Ilyenek vannak baszki a pártprogramban és komolyan kéne őket venni az északi civilizációjukkal együtt.
Minden reakció ezekre a dolgokra az amiket összegyűjtöttem miközben egynek is ki kéne csapnia a biztosíték, hogy kiragadunk 1-1 dolgot ami nem annyira necces meg hogy csinálnak jó dolgokat is.
mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
Japánig terjedő északi civilizációhoz tartozunk. Ez az a civilizáció, amely az egész
világnak fényt adott
Ne felejtsük el, a középiskolában még kiskorúak a gyerekek, de már honvédelmet tanultatnának velük meg kispuskalövészet kötelezőenA
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is.
Kilépnének az EUból és a NATOból is, hogy gerilla taktikákkal legyőzzük a gonosz ellenséget.A haderőnk ezen része
kifejezetten az irreguláris háborúra lenne berendezkedve, aszimmetrikus környezetben, a túlerővel rendelkező ellenséges országok hadseregei ellen való hatékony
fellépésére kiképezve és felszerelve. A főként városi harcra felkészített erők nagy
robbanóeszközökkel felszerelve, távirányítású és önvezérlésű platformokkal kiegészítve alkotnának nehezen legyűrhető védelmi rendszert.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. november 23., csütörtök 20:10-kor.
Általában oda van írva: személyes tapasztalat, szülői tapasztalat, ismerősi tapasztalat.Halfkey írta:Ha ezt elhiszed, akkor tök sikeres volt a Fidesz propaganda a hanyatló NyugatrólAnnyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.
Én nemtudom honnan vannak ezek a tévképeitek hogy micsoda baloldali elnyomás van, nézzétek meg bármelyik ország választási eredményeit, vagy a közösségi médiákat. Van egyik oldal meg másik oldal bõven.
Hát el akarják vinni a cigányokat az országból. Nem érted?hehetheoriginal írta: mi a bajod ezzel a bérrabtartással?
teljesen jó ötlet.
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt tudni lehetett, amikor megnyitottak a kapujukat és elkezdődött a welcome refugees kampány.dzsi91 írta:Nekem keresztapámék 89óta élnek kint. Idén nyáron jöttek haza házat nézni. Frankfurt mellett laknak hanauban. Este 8 után nyugdíjasként nem mernek kimenni az utcára. 60+os kis öreg azt késsel rohangál… jah és arra fele orbán a király. Nyilván ők nemtudják mit lop itthon össze viktorunk de amikor nem merek 8után az utcára menni ott ahol leéltem az életem lehet pont le is szarnám, hogy lölőék éppan a marsot vagy a jupitert vették meg közpénzből. Az lmbtq szivarvanyoktatós ovodai iskaloai kepzesről is mesélt eztazt…KAG írta:
Pontosan
Ez a baj. Annyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.
Teljesen beteg a világ.
Az meg, hogy a gyerekeket próbálják pár évesen szexualizalni bármilyen szinten bármilyen eszem alapján szimplán undorító.
Én egyébként elég sokat járok nemetbe, munka miatt. 10 éve meg ki akartam menni. Ma már max a pénz miatt mennek.
németország elesett
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Onnan, hogy a megafon ezt nyomatja.Halfkey írta:
13 éve teljhatalom, de közben állandóan megy az áldozatszerepben tetszelgés a megmondóembereiktől, hogy jajj mennyire elnyomnak minket...DE!!! ennek ellenére itt az igazság, DÖBBENETES LELEPLEZÉS.
A szélsőségek, szélsőségek. Mindegy, hogy jobb vagy baloldal. aki nagyon jobb oldali, annak a libsi=kommunista, ha nem fideszes vagy, akkor nem vagy magyar és mellé még komcsi is vagy, stb.
Mindkét oldalon megvannak ezek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nekem keresztapámék 89óta élnek kint. Idén nyáron jöttek haza házat nézni. Frankfurt mellett laknak hanauban. Este 8 után nyugdíjasként nem mernek kimenni az utcára. 60+os kis öreg azt késsel rohangál… jah és arra fele orbán a király. Nyilván ők nemtudják mit lop itthon össze viktorunk de amikor nem merek 8után az utcára menni ott ahol leéltem az életem lehet pont le is szarnám, hogy lölőék éppan a marsot vagy a jupitert vették meg közpénzből. Az lmbtq szivarvanyoktatós ovodai iskaloai kepzesről is mesélt eztazt…KAG írta:Pontosandzsi91 írta: Nekem az a kedvencem amikor németországban mindenki náci volt aki nem állt be a migrantéwelkám sorba most 8 évvel később meg lehet menni az utcára hallgatni az allahakbar rigmusokat a több tízezer békés muszlim tüntetőkkel akik shariaert kiálltanak németországban
Ez a baj. Annyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.
Teljesen beteg a világ.
Az meg, hogy a gyerekeket próbálják pár évesen szexualizalni bármilyen szinten bármilyen eszem alapján szimplán undorító.
Én egyébként elég sokat járok nemetbe, munka miatt. 10 éve meg ki akartam menni. Ma már max a pénz miatt mennek.
németország elesett
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ha ezt elhiszed, akkor tök sikeres volt a Fidesz propaganda a hanyatló NyugatrólAnnyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Pontosandzsi91 írta: Nekem az a kedvencem amikor németországban mindenki náci volt aki nem állt be a migrantéwelkám sorba most 8 évvel később meg lehet menni az utcára hallgatni az allahakbar rigmusokat a több tízezer békés muszlim tüntetőkkel akik shariaert kiálltanak németországban
Teljesen beteg a világ.
ZIDANE
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Toroczkai 2012-ben Devecseren kétféle megoldást vázolt fel a „cigánybűnözésre”. Szerinte "van olyan kormányzat, van olyan politikai vezetés, aki megfogja őket, és kihajítja őket az országából” és „van még egy olyan lehetőség, amit, mondjuk, az arab államokban szoktak alkalmazni velük szemben. Hát ott általában, ugye, dögkutakban végzik, vagy az akasztófán mondjuk, mint Iránban"- magyarázta.
De igazából mindent elmond az a gyermeki mosoly, mikor a szibériai bérrabtartásról beszélhet.
"A körmendi gyerekgyilkosságról Toroczkai írt egy cikksorozatot, miszerint nem Tánczos Gábor gyilkolta meg a kislányt (pedig teljesen egyértelmű bizonyítékok alapján lett bebörtönözve), hanem zsidók öltek vallási okokból:
https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdek ... tem/2751-z "
Vagy itt ez a gyönyörű videó: Toroczkai László vs Toroczkai László
Ajánlom megnézésre.
Találtam ilyen összefoglalót mik voltak anno a programjukban.
Virradat programból részletek:
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely bevezetné a szibériai
bérrabtartást:
Van a felsorolásban, hogy kiket küldenének oda egy ilyen sor:
"például az etnikai alapon szerveződő bűnbandák vezetői"
37. oldal
Északi civilizáció nyugaton és keleten is
A Mi Hazánk Mozgalom új fogalmat vezetett be, hiszen a mozgalom megfogalmazása szerint mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
világnak fényt adott, amely a legmagasabb szintű klasszikus zenével, olyan géniuszokkal ajándékozta meg az egyetemes kultúrát, mint Mozart, Haydn, Beethoven,
Chopin, Liszt, Csajkovszkij, Puccini, Dvořák vagy éppen Sosztakovics. Olyan zseniket
adott, mint a toszkánai Leonardo da Vinci, Michelangelo, a francia Blaise Pascal, a
magyar Szent-Györgyi Albert vagy a japán Muraszaki Sikibu, a világirodalom első regényének írója-költője. Ez a civilizáció épített olyan lenyűgöző építményeket, mint a
magyar Parlament, az Országház épülete, a németországi Neuschwanstein-kastély,
a francia Notre-Dame székesegyház, a római Colosseum vagy éppen a párizsi Eiffeltorony. Nem véletlen, hogy ez az északi civilizáció, amely egykor Észak-Afrikában és
a Közel-Keleten kezdődött, hódította meg a déli félteke népeit, és nem fordítva. Mi,
magyarok ehhez az északi civilizációhoz tartozunk, magunkban hordozzuk annak
keleti és nyugati örökségét is.
Szükségesnek tartjuk, hogy a nyugati kapcsolataink megtartása mellett elősegítsük
és szorgalmazzuk a keleti nyitás további folytatását, kapcsolatok építését bármely
baráti országgal. Kétoldalú kapcsolatainkban a partneri viszony kialakítást tartjuk kívánatosnak, ahol a felek a kölcsönös előnyök alapján a korrekt együttműködésben érdekeltek.
52. oldal
Ifjúságunk hazafias és honvédelmi nevelésének erősítése
A hazafias nevelésnek óvodáskortól meg kell kezdődnie, kezdetben játékos, mesés formában. Nagyon hasznos lenne ebből a szempontból a történelmünk dicső
pillanatait ismertető kifestők, képregények és rajzfilmek nagyszámú készítése. A
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is. Az egész társadalom nemzeti öntudatának jót tenne, ha végre készülnének igényes és látványos történelmi játékfilmek és
tévésorozatok.
Kötelező honvédelmi alapkiképzés
Az Alaptörvény szerint „minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére”. Az
állam azonban nem biztosítja az ehhez szükséges alapkiképzést, pedig háborús
helyzetben most is besoroznák a hatályos szabályok szerint azokat is, akik soha nem
voltak katonák, így nekik a túlélési esélyeik kisebbek lennének.
A Honvédség jelenlegi állapotában Magyarország védelme nem biztosított. A korábban kétségkívül több sebből vérző sorkatonai szolgálat megszüntetése komoly
csapás volt hazánk önvédelmi erejére, mivel feladatrendszerének ellátói nem kerültek teljes mértékben pótlásra. A NATO-tagságunk függetlenségünk feladásával járt,
leginkább amerikai érdekeket szolgált. Más NATO-tagállammal szemben nem nyújt
nekünk védelmet a szövetség. Szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy
egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de eddigi kormányaink túlbuzgósága miatt több külföldi megszállásban (például Afganisztánban)
vettünk részt, hadiipari fejlesztéseink is ezt a szempontot tartották szem előtt a haza védelme helyett, míg például a szükséges magyarországi hadgyakorlatokra nem jutott elég pénz.
A Mi Hazánk bevezetné a sorkatonai alapkiképzést. A férfiak számára kötelező szolgálat időtartama két hónap lenne, amelyet megyei kiképzőtáborokban töltenének
el, jellemzően nyári szünetben. A honvédelmi alapkiképzésen átesett állomány
lényegében egy professzionálisan képzett „irreguláris” haderőt alkotna, amely a
totális védelmet biztosító koncepciónk egyik pillére lenne. A haderőnk ezen része
[Összefoglalva azért is kell, mert meg kell magunkat védeni mikor kilépünk az EUból és a NATOból, összefoglalva ez azt jelenti kb, hogy 2 hónapos sorkatonai kiképzés minden férfinak ahol kvázi gerilla harcot tanítanának városi körülmények között, juppi.]
80-81. oldal
Több dolgot már nem akarok összeszedni, van már elég, így is túl sokat foglalkoztam velük.
De igazából mindent elmond az a gyermeki mosoly, mikor a szibériai bérrabtartásról beszélhet.
"A körmendi gyerekgyilkosságról Toroczkai írt egy cikksorozatot, miszerint nem Tánczos Gábor gyilkolta meg a kislányt (pedig teljesen egyértelmű bizonyítékok alapján lett bebörtönözve), hanem zsidók öltek vallási okokból:
https://magyarmegmaradasert.hu/kozerdek ... tem/2751-z "
Vagy itt ez a gyönyörű videó: Toroczkai László vs Toroczkai László
Ajánlom megnézésre.
Találtam ilyen összefoglalót mik voltak anno a programjukban.
Virradat programból részletek:
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely bevezetné a szibériai
bérrabtartást:
Van a felsorolásban, hogy kiket küldenének oda egy ilyen sor:
"például az etnikai alapon szerveződő bűnbandák vezetői"
37. oldal
Északi civilizáció nyugaton és keleten is
A Mi Hazánk Mozgalom új fogalmat vezetett be, hiszen a mozgalom megfogalmazása szerint mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
világnak fényt adott, amely a legmagasabb szintű klasszikus zenével, olyan géniuszokkal ajándékozta meg az egyetemes kultúrát, mint Mozart, Haydn, Beethoven,
Chopin, Liszt, Csajkovszkij, Puccini, Dvořák vagy éppen Sosztakovics. Olyan zseniket
adott, mint a toszkánai Leonardo da Vinci, Michelangelo, a francia Blaise Pascal, a
magyar Szent-Györgyi Albert vagy a japán Muraszaki Sikibu, a világirodalom első regényének írója-költője. Ez a civilizáció épített olyan lenyűgöző építményeket, mint a
magyar Parlament, az Országház épülete, a németországi Neuschwanstein-kastély,
a francia Notre-Dame székesegyház, a római Colosseum vagy éppen a párizsi Eiffeltorony. Nem véletlen, hogy ez az északi civilizáció, amely egykor Észak-Afrikában és
a Közel-Keleten kezdődött, hódította meg a déli félteke népeit, és nem fordítva. Mi,
magyarok ehhez az északi civilizációhoz tartozunk, magunkban hordozzuk annak
keleti és nyugati örökségét is.
Szükségesnek tartjuk, hogy a nyugati kapcsolataink megtartása mellett elősegítsük
és szorgalmazzuk a keleti nyitás további folytatását, kapcsolatok építését bármely
baráti országgal. Kétoldalú kapcsolatainkban a partneri viszony kialakítást tartjuk kívánatosnak, ahol a felek a kölcsönös előnyök alapján a korrekt együttműködésben érdekeltek.
52. oldal
Ifjúságunk hazafias és honvédelmi nevelésének erősítése
A hazafias nevelésnek óvodáskortól meg kell kezdődnie, kezdetben játékos, mesés formában. Nagyon hasznos lenne ebből a szempontból a történelmünk dicső
pillanatait ismertető kifestők, képregények és rajzfilmek nagyszámú készítése. A
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is. Az egész társadalom nemzeti öntudatának jót tenne, ha végre készülnének igényes és látványos történelmi játékfilmek és
tévésorozatok.
Kötelező honvédelmi alapkiképzés
Az Alaptörvény szerint „minden magyar állampolgár köteles a haza védelmére”. Az
állam azonban nem biztosítja az ehhez szükséges alapkiképzést, pedig háborús
helyzetben most is besoroznák a hatályos szabályok szerint azokat is, akik soha nem
voltak katonák, így nekik a túlélési esélyeik kisebbek lennének.
A Honvédség jelenlegi állapotában Magyarország védelme nem biztosított. A korábban kétségkívül több sebből vérző sorkatonai szolgálat megszüntetése komoly
csapás volt hazánk önvédelmi erejére, mivel feladatrendszerének ellátói nem kerültek teljes mértékben pótlásra. A NATO-tagságunk függetlenségünk feladásával járt,
leginkább amerikai érdekeket szolgált. Más NATO-tagállammal szemben nem nyújt
nekünk védelmet a szövetség. Szerződéses kötelezettségünk csak arra volna, hogy
egy tagállam megtámadása esetén segítsünk annak védelmében, de eddigi kormányaink túlbuzgósága miatt több külföldi megszállásban (például Afganisztánban)
vettünk részt, hadiipari fejlesztéseink is ezt a szempontot tartották szem előtt a haza védelme helyett, míg például a szükséges magyarországi hadgyakorlatokra nem jutott elég pénz.
A Mi Hazánk bevezetné a sorkatonai alapkiképzést. A férfiak számára kötelező szolgálat időtartama két hónap lenne, amelyet megyei kiképzőtáborokban töltenének
el, jellemzően nyári szünetben. A honvédelmi alapkiképzésen átesett állomány
lényegében egy professzionálisan képzett „irreguláris” haderőt alkotna, amely a
totális védelmet biztosító koncepciónk egyik pillére lenne. A haderőnk ezen része
[Összefoglalva azért is kell, mert meg kell magunkat védeni mikor kilépünk az EUból és a NATOból, összefoglalva ez azt jelenti kb, hogy 2 hónapos sorkatonai kiképzés minden férfinak ahol kvázi gerilla harcot tanítanának városi körülmények között, juppi.]
80-81. oldal
Több dolgot már nem akarok összeszedni, van már elég, így is túl sokat foglalkoztam velük.
Igen, es? Vmi gondolat melle?magnus666 írta:pár hete a skót miniszterelnök panaszkodott, hogy mindenki fehér. Skóciábanzsuninnyo írta:
Igen, barkinek joga van nacinak lenni (ez nem is tiltott sehol, csak kurvagaz ha az vagy). Csak egy partnak mar nem, mert a rasszizmus es az antiszemitizmus beletartozik a nacizmusba. Abbol pedig egyenesen kovetkezik a gyuloletkeltes, ami mar art masoknak.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
pár hete a skót miniszterelnök panaszkodott, hogy mindenki fehér. Skóciábanzsuninnyo írta:
Abba a zárójelbe azt is írhatnád, hogy állítólag felébresztett a kómából egy cigányt, csak azért mert cigány. Bakker, tényleg a megafon a szint?ferni írta:Felőlem Ikeás szekrény is lehet, ő dolga, csak ne magasztaljunk már ilyen embereket meg akarjunk az ország élére, mert elpufogtat pár populista dolgot meg néha csinál valami hasznosat is.hehetheoriginal írta: ujabb kemény kérdés:
és mi van akkor, ha náci?
joga van hozzá, azt gondol és azt csinál, amit akar, mint mindenki más is, egészen addig, amíg azzal másoknak nem árt.
nem, ferni?
Ez a fő baj, semmi más.
Állítólag kómásra rugdalt egy cigányt mert cigány, sajnos erről nincs videóm, de valahogy nem tűnik lehetetlennek. De ezt tegyük zárójelbe, mintha le se írtam volna, nincs rá bizonyíték.amíg azzal másoknak nem árt
Számtalan családot csonkított meg a covid alatt az oltásellenes propagandájukkal, jóval többet, mint amennyit állítólag megmentett a nehézfémektől meg a billgates chipektől, mindezt hogy szavazóbázist szerezzen.
Ez meg megint mi? Össze vissza vagdalkózás, lejáratókampány Fidesz módra. Bakker, ne fordulj már ki önmagadból. Milyen chip meg nehézfém? Itt doktor Nika segítségét kérem, én a mai napig nem vagyok benne biztos, hogy valaha is bebizonyították, hogy a Covid oltás ténylegesen immunitást ad a Covid vírus ellen. Egy kísérleti szert adtak be kötelezően mindenkinek akaratától függetlenül (vagy viselted a következményeket). Viszont mellékhatásból van jócskán. A Covid legtöbb áldozatát pedig a hisztéria keltés és a helytelen kezelési előírás (gyulladt szervezetben invazív lélegeztetés) szedte. Kérdem én tőled: hány családot csonkítottak meg a svédek, ahol nem volt kötelező oltás? Szerinted oltás és lezárások nélkül az európai halálozási átlag alatt vagy fölött voltak?
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nekem az a kedvencem amikor németországban mindenki náci volt aki nem állt be a migrantéwelkám sorba most 8 évvel később meg lehet menni az utcára hallgatni az allahakbar rigmusokat a több tízezer békés muszlim tüntetőkkel akik shariaert kiálltanak németországban
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams