A kerítést Toroczkai találta ki. Azóta is üti a Fideszt, hogy ne csak látszat intézkedéseket csináljanak, mert ennek így semmi értelme. Komplett iparág alakult ki a déli határ mellett a Fidesz hathatós közreműködésével.ferni írta: Például a Fidesz Európában talán a legjobban kezelte a migráns kérdést és felhúzták a kerítést, ebben például igaza volt nekik is.
Az más kérdés, hogy attól még mikor pénzt lehetett keresni vele, akkor nem ment ez a nagy ellenségeskedés, lásd letelepedési kötvények vagy hogy minden gyárba lassan olcsó munkaerőt hoznak külföldről… Ezzel nincs baj ugye, mert van belőle pénz
Én se azt mondom, hogy mindenki mindent szarul csinál, rengeteg jó dolog van a bal- meg jobboldalon is, itt a szélsőségekkel van gond, de nem kevés.
mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
Japánig terjedő északi civilizációhoz tartozunk. Ez az a civilizáció, amely az egész
világnak fényt adott
Ne felejtsük el, a középiskolában még kiskorúak a gyerekek, de már honvédelmet tanultatnának velük meg kispuskalövészet kötelezőenA
középiskolákban kötelező jelleggel bevezetnénk a honvédelmi ismeretek tantárgy
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is.
Kilépnének az EUból és a NATOból is, hogy gerilla taktikákkal legyőzzük a gonosz ellenséget.A haderőnk ezen része
kifejezetten az irreguláris háborúra lenne berendezkedve, aszimmetrikus környezetben, a túlerővel rendelkező ellenséges országok hadseregei ellen való hatékony
fellépésére kiképezve és felszerelve. A főként városi harcra felkészített erők nagy
mennyiségű, vállról indítható páncéltörő és légvédelmi fegyverzettel, high-tech
robbanóeszközökkel felszerelve, távirányítású és önvezérlésű platformokkal kiegészítve alkotnának nehezen legyűrhető védelmi rendszert.
Tudom hogy senki nem olvasta el a lentebb a programokból kiszedett részeket, így kiszedtem a viccesebbek
Ilyenek vannak baszki a pártprogramban és komolyan kéne őket venni az északi civilizációjukkal együtt.
Minden reakció ezekre a dolgokra az amiket összegyűjtöttem miközben egynek is ki kéne csapnia a biztosíték, hogy kiragadunk 1-1 dolgot ami nem annyira necces meg hogy csinálnak jó dolgokat is.
Arra senki nem reflektál mikor nagyon necces a dolog
A Mi hazánk folyamatosan küzd a migránsok ellen, legyen az letelepedési kötvény vagy olcsó munkaerő a gyárakba.
Nem tudom miért baj a szemedben az északi civilizáció és annak védelme, mikor te is elitéled a migrációt. Nyugateurópában tojtak rá, sőt. Meg lehet nézni. Lassan többségben lesznek a muzulmánok. Láttunk már ilyet, csak az nem csendben történt.
Ez a katonai mizéria is olyan nálad, mint a bérrabtartás. Beakadt. Kérdem én, miért baj, ha a gyerekeknek, mondjuk 8.-ban tartanak tesi órán egy kis alaki kiképzést, fegyelmet, mellette megtanulnak célbalőni alap fokon. Aztán ha neadj Isten baj van, akkor nem nulla szinten kell fegyvert fogniuk. Mert ha beüt a szar, akkor bizony téged is besoroznak a haza védelmében, ha akarod ha nem. Alkotmányos kötelessége minden polgárnak. Izraelben például minden polgárnak kötelező sorkatonai szolgálat van (nőknek is). Jól is jött most nekik.
EU/NATO kilépés megint érdekes téma. Kötelező migráns kvóta, EU szemétlerakója, a NATO sem játszik mindig tisztán. Nagyon nem annyira fehér vagy fekete, hogy ennek annyira ki kellene vernie a biztosítékot. (speciel ezekkel én sem értek egyet, de idegbe sem hoz, ahogy mondani szokták)
A legnagyobb baj, hogy egyszerűen nem értelek (és más sem). Felhozol olyan dolgokat, amik szerinted felháborítók, de indok nincs. Nincs kommunikáció, csak gyalázkodás.
ui.: szívesen reflektálok mindenre, amire tudok, de már harmadszor állítom meg az Oppenheimert és még hátra van 2 óra