Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. november 24., péntek 8:16

Remy írta:

2-3 het, valami fogalom, egy kis rendszer, fegyelem, testneveles, nemi elmelet.

Nyari szunet miatt szerintem kivitelezheto is lenne.
Értem amit mondasz, de egy alkalommal 2 hét ezen nem fog segíteni.
Ezt úgy találnám elfogadhatónak, és valamiképpen hasznosnak, ha legalább 9-12. között minden nyáron lenne ilyen, vagy akár félévente.

Mert egyszer 2 hét alatt semmi foganatja nem lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 24., péntek 8:14

Realista24 írta:
Remy írta: Mondjuk nem biztos, hogy adnek fegyvert a PSGOglin es Papaszitan nevelkedett generacionak.

Amugy eleg lenne egy 2 hetes nyari kikepzes.

Annak meg lenne is ertelme.
Te is kaptal a kezedbe fegyvert :kalapos:
Az mas. En legalabb Rambon nevelkedtem :kalapos:

Csabi: tenyleges harcra egy rendes rendori/katonai alap kepzes is keves. Persze ertem, amit mondasz, es van is benne igazsag.

Viszont 2023ban, ebben a rohano vilagban, nem latom azt,hogy mondjuk egy fel evre is bevonuljanak a fiatalok.

Plane hogy nyomod le az emberek torkan azt, ahogy bannak ott az emberekkel egy ilyen helyen. Mikor hipererzekeny mindenki.

2-3 het, valami fogalom, egy kis rendszer, fegyelem, testneveles, nemi elmelet.

Nyari szunet miatt szerintem kivitelezheto is lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. november 24., péntek 8:00

A sorkatonaságnál vagy a kötelező iskolai honvédségi foglalkozásnál engem az aggaszt, mint minden ilyennél ebben az országban. A megvalósítás.
Mert annak sok értelme nem lenne, ha megjelenne egy némethsziló féle tiszt, pörköltszaftos hajtókával, aki a bordásfalon akkor tud felmászni, ha lefektetik neki.

Valami edukáció történhetne, az ellen nem vagyok, egyébként ha az iskola akarja, már ma is tarthat ilyet, mert a nat-ban van erre lehetőség, honvédelmi alapismeretek címszóval, érettségi is van belőle ha jól tudom.

A gazdasági, pénzügyi edukáció megint csak fontos lenne, de ehhez megint csak szakemberek kellenének, akik ezt át tudják adni a diákoknak.
Ugye ez eddig a történelem tantárgyhoz volt csapva, basic dolgokat tudtam csak hitelesen elmagyarázni, mert nem értek hozzá olyan formában mélyebben, hogy tanítani tudjam.

Nálunk van szakköri keretek között lövészet, légpisztollyal és légpuskával. Szeretik a gyereket, de ha vannak 10-en már két tanár kell oda. És ugye a kapacitás nem áll rendelkezésre sokszor, a lőszert, lőlapokat saját pénzből vesszük, mert tanker nem ad. Megint visszakanyarodtunk a mocskos anyagiakhoz.

Remy írta: Amugy eleg lenne egy 2 hetes nyari kikepzes.

semmi értelme nem lenne.
legalábbis a harcra, tényleges hadviselésre nem tud felkészíteni.
a világháborúkban a frontok előtt pl angolok 4-5 hétig a fronttól km-rekre lévő alapkiképző bázisokra vitték az újoncokat, hogy kicsit kiképezzék őket mi várható, megtanítsák őket tölteni, célozni, lőni valamelyest.. így se ért az se semmit, mert ami ott fogadta őket, arra nem lehet felkészülni.

ma is vannak katonai/honvédségi táborok egyébként, akit vonz az ilyen az ezeket meg tudja találni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 24., péntek 7:59

Remy írta: Mondjuk nem biztos, hogy adnek fegyvert a PSGOglin es Papaszitan nevelkedett generacionak.

Te is kaptal a kezedbe fegyvert :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 24., péntek 7:54

Mondjuk nem biztos, hogy adnek fegyvert a PSGOglin es Papaszitan nevelkedett generacionak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2023. november 24., péntek 7:53

Itt aztán jó a buli :kalapos: Van minden, mint a búcsúba. Mindjárt felcsendül a "Párttal a Néppel egy az utunk" :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 24., péntek 7:50

Realista24 írta: Ugyanigy hianyzik az iskolabol a minimalis gazdasagi edukacio.
Hogy penzugyileg ne legyenek analfabetak az emberek? Akkor hogy vesznek majd Karacsonykor hitelbol uj TV-t meg telefont?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 24., péntek 7:43

Nem olyan ez a sorkatonasag is, mint mikor moziban megnezel egy gyenge filmet, majd ahogy jossz ki a mozibol, sajat magadnak is bebeszeled, hogy vegul is egesz jo volt. Kozben meg csak nem mered magadnak beismerni, hogy elcsesztel egy csomo idot a filmre, elotte a reklamokra, az utazasra, mindez penzbe is kerult az otszoros aru nachosszal es meg csak nem is volt jo.

A sorkatonasagnal is ezt erzem, egy-masfel ev eltelt az eletedbol, de meg senkitol se hallottam a skillek hosszu felsorolasat, amit ezalatt elsajatitottak. Ja de, megtanultak bakancsot puculni, meg estenkent voltak kartyazasok, pialasok.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 24., péntek 7:28

Katonasagrol, fegyverekrol valo felvilagositassal semmi gond nincsen. Nem arrol van szo, hogy dobaljanak egymasra kezigranatot. Ellenben heti egy-ket ora valami vaskalapos oregtol, akinek nem mernek visszapofazni, lehet rendet es fegyelmet tartana, ha csak egy fel napra is.

Ez legalabb egy olyan dolgra engedne betekintest a gyerekeknek, aminek van aktualitasa, realitasa. Ugyanigy hianyzik az iskolabol a minimalis gazdasagi edukacio.

Teljesen normalis lett ezeknek a szarosoknak, hogy 30-300ezres cipokben LEHET CSAK es KELL rohongalni, es anyu meg apu egy szemetlada, hogy nem vesz nekem olyan. Meg nyilvan van az iPhone meg a tobbi szar.

De legalabb egy csomo felesleges szart oktatnak meg mindig, mintha 1986-ban lennenk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 24., péntek 7:17

ferni gyűjtünk neked karira kapsz felfújható torockai babát :kalapos: kedvenced az ipse, leri minden szavadbol :lol:
Egyem a kis pihepuha fülcimpád :kalapos:
Azt nem erted meg, hogy ezert vagyunk (lennénk, de ujabban inkabb visszafelé lepdelunk a szovjet es kinai iranyba) modern felvilágosult europai tarsadalom, mert igenis lehet és szabad egy partprogramnak es partvezetonek ilyen olyan akarmilyen, BARMILYEN nezeteket vallania, aztan majd mindenki eldonti kire szavaz vagy kire nem.
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 24., péntek 6:48

Micsoda Boomer pillanatok.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2023. november 24., péntek 4:42

ANDS írta:
kiserik írta:

Ez a katonai mizéria is olyan nálad, mint a bérrabtartás. Beakadt. Kérdem én, miért baj, ha a gyerekeknek, mondjuk 8.-ban tartanak tesi órán egy kis alaki kiképzést, fegyelmet, mellette megtanulnak célbalőni alap fokon. Aztán ha neadj Isten baj van, akkor nem nulla szinten kell fegyvert fogniuk. Mert ha beüt a szar, akkor bizony téged is besoroznak a haza védelmében, ha akarod ha nem. Alkotmányos kötelessége minden polgárnak. Izraelben például minden polgárnak kötelező sorkatonai szolgálat van (nőknek is). Jól is jött most nekik.

…..
Mi is lőttünk kispuskával hetedikben, voltam kb. 13 éves. Az egész osztály. Na és?
Aztán voltam sorkatona is. Szerintem hasznos volt, mondjuk 6 hónap elég lett volna, viszont szerintem nagyon jó tenne mindenkinek, szerintem a nőknek is.

Mondjuk rendet, fegyelmet tanultunk, de az alaki kiképzés ês a többi viszont az már vicc volt. Operetthadsereg, nem lehet összehasonlítani az izraeli hadsereggel, ahol a katonák hazaviszik eltávkor a fegyverüket éles lőszerrel.

Nekünk rendszeresen pucolni kellett a bakancsot, meg olajozni a fegyvert. Kalasnyikovot szétszedni, tisztítani, összerakni.
Éles lőszert nem láttam, úgy kaptam kiváló katona kitüntetest. A századnál egy év alatt volt egy vagy két éleslövészet, adtak 3 töltényt.

Szóval lehet vitatni is, hogy mennyi értelme van. Túl sok nincs.
A hivatásosoknak tele volt a nadrágjuk, úgy féltek, hogy ha készültséges volt a laktanya, nehogy ki kelljen vonulni.

Svájcban is leszerelés után vihetik haza a fegyvert (SIG 550) és egy tárnyi lőszert.
Én amúgy azt mondom, hogy simán vissza lehetne hozni a 6 hónapos katonaságot. De nem bohóckodni, hanem ténylegesen egy alap szintre hozni az embereket.
Aztán nem lenne ennyi gyámoltalan, tehetetlen fiatal.
Tanulnak egy kis figyelmet, fegyelmet, edzenek és nem a monitor előtt bambulva élik le fel életüket.

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. november 23., csütörtök 20:44

magnus666 írta:
zsuninnyo írta:
Igen, barkinek joga van nacinak lenni (ez nem is tiltott sehol, csak kurvagaz ha az vagy). Csak egy partnak mar nem, mert a rasszizmus es az antiszemitizmus beletartozik a nacizmusba. Abbol pedig egyenesen kovetkezik a gyuloletkeltes, ami mar art masoknak.
pár hete a skót miniszterelnök panaszkodott, hogy mindenki fehér. Skóciában :coffee:
A pár hete az 3 éve lesz, mert ez egy 2020-as felvétel. A miniszterelnök pedig igazságügyi miniszter lesz, mert akkor az volt. A mindenki fehér skóciában panaszkodás helyett pedig arról beszélt hogy a skót parlamentben és kormányban minden fontos pozicíóban fehérek vannak.

A kontextushoz az is hozzátartozik, hogy akkor történt a George Floyd elleni gyilkosság, és sok rasszizmus elleni tüntetés volt.

https://www.reuters.com/article/factche ... L1N3531Q5/

Hihetetlen hogy minden szart benyeltek sokan, semmivel nem másabb mint a nagymamák akik az m4 előtt görnyednek.

És a mondandóját ettől függetlenül lehet kritizálni, csak az igazság ferdítése borzasztóan lehozó, főleg hogy végre abban a korban élünk amikor 1 darab percbe telik utánanézni, de egyszerűbb egy random twitter poszt alapján okoskodni.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 20:31

ferni írta: Például a Fidesz Európában talán a legjobban kezelte a migráns kérdést és felhúzták a kerítést, ebben például igaza volt nekik is.

Az más kérdés, hogy attól még mikor pénzt lehetett keresni vele, akkor nem ment ez a nagy ellenségeskedés, lásd letelepedési kötvények vagy hogy minden gyárba lassan olcsó munkaerőt hoznak külföldről… Ezzel nincs baj ugye, mert van belőle pénz :lol:

Én se azt mondom, hogy mindenki mindent szarul csinál, rengeteg jó dolog van a bal- meg jobboldalon is, itt a szélsőségekkel van gond, de nem kevés.
mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
Japánig terjedő északi civilizációhoz tartozunk. Ez az a civilizáció, amely az egész
világnak fényt adott
:lol:
A
középiskolákban kötelező jelleggel bevezetnénk a honvédelmi ismeretek tantárgy
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is.
Ne felejtsük el, a középiskolában még kiskorúak a gyerekek, de már honvédelmet tanultatnának velük meg kispuskalövészet kötelezően :lol:
A haderőnk ezen része
kifejezetten az irreguláris háborúra lenne berendezkedve, aszimmetrikus környezetben, a túlerővel rendelkező ellenséges országok hadseregei ellen való hatékony
fellépésére kiképezve és felszerelve. A főként városi harcra felkészített erők nagy
mennyiségű, vállról indítható páncéltörő és légvédelmi fegyverzettel, high-tech
robbanóeszközökkel felszerelve, távirányítású és önvezérlésű platformokkal kiegészítve alkotnának nehezen legyűrhető védelmi rendszert.
Kilépnének az EUból és a NATOból is, hogy gerilla taktikákkal legyőzzük a gonosz ellenséget.

Tudom hogy senki nem olvasta el a lentebb a programokból kiszedett részeket, így kiszedtem a viccesebbek :coffee:

Ilyenek vannak baszki a pártprogramban és komolyan kéne őket venni az északi civilizációjukkal együtt.

Minden reakció ezekre a dolgokra az amiket összegyűjtöttem miközben egynek is ki kéne csapnia a biztosíték, hogy kiragadunk 1-1 dolgot ami nem annyira necces meg hogy csinálnak jó dolgokat is.

Arra senki nem reflektál mikor nagyon necces a dolog :coffee:
A kerítést Toroczkai találta ki. Azóta is üti a Fideszt, hogy ne csak látszat intézkedéseket csináljanak, mert ennek így semmi értelme. Komplett iparág alakult ki a déli határ mellett a Fidesz hathatós közreműködésével.

A Mi hazánk folyamatosan küzd a migránsok ellen, legyen az letelepedési kötvény vagy olcsó munkaerő a gyárakba.

Nem tudom miért baj a szemedben az északi civilizáció és annak védelme, mikor te is elitéled a migrációt. Nyugateurópában tojtak rá, sőt. Meg lehet nézni. Lassan többségben lesznek a muzulmánok. Láttunk már ilyet, csak az nem csendben történt.

Ez a katonai mizéria is olyan nálad, mint a bérrabtartás. Beakadt. Kérdem én, miért baj, ha a gyerekeknek, mondjuk 8.-ban tartanak tesi órán egy kis alaki kiképzést, fegyelmet, mellette megtanulnak célbalőni alap fokon. Aztán ha neadj Isten baj van, akkor nem nulla szinten kell fegyvert fogniuk. Mert ha beüt a szar, akkor bizony téged is besoroznak a haza védelmében, ha akarod ha nem. Alkotmányos kötelessége minden polgárnak. Izraelben például minden polgárnak kötelező sorkatonai szolgálat van (nőknek is). Jól is jött most nekik.

EU/NATO kilépés megint érdekes téma. Kötelező migráns kvóta, EU szemétlerakója, a NATO sem játszik mindig tisztán. Nagyon nem annyira fehér vagy fekete, hogy ennek annyira ki kellene vernie a biztosítékot. (speciel ezekkel én sem értek egyet, de idegbe sem hoz, ahogy mondani szokták)

A legnagyobb baj, hogy egyszerűen nem értelek (és más sem). Felhozol olyan dolgokat, amik szerinted felháborítók, de indok nincs. Nincs kommunikáció, csak gyalázkodás.

ui.: szívesen reflektálok mindenre, amire tudok, de már harmadszor állítom meg az Oppenheimert és még hátra van 2 óra :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. november 23., csütörtök 20:14

KAG írta:
Többen is írjuk, hogy részben kint élünk vagy család egy resze régóta kint el. De igen, megafon szerintem is
Nem a sztorijaitokról beszéltem.
Hanem a nagy elnyomásról, mert ezek a megafonosok úgy állítják be, hogy itthon is el vannak nyomva.

A tapasztalataitok érdekesek, és hasznos ismeretek, azokat egyáltalán nem minősítettem.
Jelenleg ismerősöktől tök mást hallok (Anglia, Németo., Ausztria viszonylatban), de elhiszem, hogy ahol Ti, családotok, ismerőseitek élnek, ott ezek vannak.

És egyébként végtelen szomorú, hogy (ha) tényleg ilyen állapotok vannak kint, mint amikről Ti beszéltek, mégis mennyi magyar kényszerül kintre, és marad kint még éveket. Mert itthon egyéb okokból nem akarnak élni, vagy egyszerűen több a pénz, ezért bevállalják a kvázi élhetetlen körülményeket, amikről beszéltek.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 23., csütörtök 20:07

csababarca írta:
Halfkey írta:
Én nemtudom honnan vannak ezek a tévképeitek hogy micsoda baloldali elnyomás van, nézzétek meg bármelyik ország választási eredményeit, vagy a közösségi médiákat. Van egyik oldal meg másik oldal bõven.
Onnan, hogy a megafon ezt nyomatja.
13 éve teljhatalom, de közben állandóan megy az áldozatszerepben tetszelgés a megmondóembereiktől, hogy jajj mennyire elnyomnak minket...DE!!! ennek ellenére itt az igazság, DÖBBENETES LELEPLEZÉS.

A szélsőségek, szélsőségek. Mindegy, hogy jobb vagy baloldal. aki nagyon jobb oldali, annak a libsi=kommunista, ha nem fideszes vagy, akkor nem vagy magyar és mellé még komcsi is vagy, stb.
Mindkét oldalon megvannak ezek.

Többen is írjuk, hogy részben kint élünk vagy család egy resze régóta kint el. De igen, megafon szerintem is
ZIDANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 23., csütörtök 20:06

Például a Fidesz Európában talán a legjobban kezelte a migráns kérdést és felhúzták a kerítést, ebben például igaza volt nekik is.

Az más kérdés, hogy attól még mikor pénzt lehetett keresni vele, akkor nem ment ez a nagy ellenségeskedés, lásd letelepedési kötvények vagy hogy minden gyárba lassan olcsó munkaerőt hoznak külföldről… Ezzel nincs baj ugye, mert van belőle pénz :lol:

Én se azt mondom, hogy mindenki mindent szarul csinál, rengeteg jó dolog van a bal- meg jobboldalon is, itt a szélsőségekkel van gond, de nem kevés.
mi, magyarok a kelta kultúrkörtől, tehát az Ír-szigettől Kamcsatkáig és
Japánig terjedő északi civilizációhoz tartozunk. Ez az a civilizáció, amely az egész
világnak fényt adott
:lol:
A
középiskolákban kötelező jelleggel bevezetnénk a honvédelmi ismeretek tantárgy
oktatását, valamint a kispuskalövészetet is.
Ne felejtsük el, a középiskolában még kiskorúak a gyerekek, de már honvédelmet tanultatnának velük meg kispuskalövészet kötelezően :lol:
A haderőnk ezen része
kifejezetten az irreguláris háborúra lenne berendezkedve, aszimmetrikus környezetben, a túlerővel rendelkező ellenséges országok hadseregei ellen való hatékony
fellépésére kiképezve és felszerelve. A főként városi harcra felkészített erők nagy
mennyiségű, vállról indítható páncéltörő és légvédelmi fegyverzettel, high-tech
robbanóeszközökkel felszerelve, távirányítású és önvezérlésű platformokkal kiegészítve alkotnának nehezen legyűrhető védelmi rendszert.
Kilépnének az EUból és a NATOból is, hogy gerilla taktikákkal legyőzzük a gonosz ellenséget.

Tudom hogy senki nem olvasta el a lentebb a programokból kiszedett részeket, így kiszedtem a viccesebbek :coffee:

Ilyenek vannak baszki a pártprogramban és komolyan kéne őket venni az északi civilizációjukkal együtt.

Minden reakció ezekre a dolgokra az amiket összegyűjtöttem miközben egynek is ki kéne csapnia a biztosíték, hogy kiragadunk 1-1 dolgot ami nem annyira necces meg hogy csinálnak jó dolgokat is.

Arra senki nem reflektál mikor nagyon necces a dolog :coffee:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. november 23., csütörtök 20:10-kor.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 23., csütörtök 19:58

Halfkey írta:
Annyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.
Ha ezt elhiszed, akkor tök sikeres volt a Fidesz propaganda a hanyatló Nyugatról :)

Én nemtudom honnan vannak ezek a tévképeitek hogy micsoda baloldali elnyomás van, nézzétek meg bármelyik ország választási eredményeit, vagy a közösségi médiákat. Van egyik oldal meg másik oldal bõven.
Általában oda van írva: személyes tapasztalat, szülői tapasztalat, ismerősi tapasztalat.
hehetheoriginal írta: mi a bajod ezzel a bérrabtartással?
teljesen jó ötlet.
Hát el akarják vinni a cigányokat az országból. Nem érted? :mrgreen: :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 23., csütörtök 19:50

dzsi91 írta:
KAG írta:

Pontosan
Ez a baj. Annyira szélsőséges a mostani baloldal ha globálisan nézed, hogyha picit is kevésbé baloldali, vagy esetleg centralista eszméket vallanal, azzal már baromira jobboldali vagy a szemükben.

Teljesen beteg a világ.
Az meg, hogy a gyerekeket próbálják pár évesen szexualizalni bármilyen szinten bármilyen eszem alapján szimplán undorító.

Én egyébként elég sokat járok nemetbe, munka miatt. 10 éve meg ki akartam menni. Ma már max a pénz miatt mennek.
Nekem keresztapámék 89óta élnek kint. Idén nyáron jöttek haza házat nézni. Frankfurt mellett laknak hanauban. Este 8 után nyugdíjasként nem mernek kimenni az utcára. 60+os kis öreg azt késsel rohangál… jah és arra fele orbán a király. Nyilván ők nemtudják mit lop itthon össze viktorunk de amikor nem merek 8után az utcára menni ott ahol leéltem az életem lehet pont le is szarnám, hogy lölőék éppan a marsot vagy a jupitert vették meg közpénzből. Az lmbtq szivarvanyoktatós ovodai iskaloai kepzesről is mesélt eztazt…

németország elesett
Ezt tudni lehetett, amikor megnyitottak a kapujukat és elkezdődött a welcome refugees kampány.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. november 23., csütörtök 19:47

Halfkey írta:
Onnan, hogy a megafon ezt nyomatja.
13 éve teljhatalom, de közben állandóan megy az áldozatszerepben tetszelgés a megmondóembereiktől, hogy jajj mennyire elnyomnak minket...DE!!! ennek ellenére itt az igazság, DÖBBENETES LELEPLEZÉS.

A szélsőségek, szélsőségek. Mindegy, hogy jobb vagy baloldal. aki nagyon jobb oldali, annak a libsi=kommunista, ha nem fideszes vagy, akkor nem vagy magyar és mellé még komcsi is vagy, stb.
Mindkét oldalon megvannak ezek.

Vissza: